Підтримайте
Приєднуйтесь до зустрічіЗареєструватисяУвійти Приєднуйтесь до зустрічіЗареєструватисяУвійти 

Умови користування

  1. Вступ та угода
    1. Ці Умови використання ("Угода") являють собою юридично обов'язкову угоду між вами (нашим Клієнтом) та нами (IGHI) щодо Вашого використання веб -сайту FreeConference.com ("Веб -сайт") та послуг конференцій, пропонованих FreeConference .com у зв'язку з Веб -сайтом ("Послуги"). Використовуючи Веб -сайт та Послуги, Ви заявляєте та гарантуєте, що Ви прочитали та зрозуміли, та погоджуєтесь дотримуватися цієї Угоди. ЯКЩО ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕ ЦЮ УГОДУ, АБО НЕ ПОГОДЖЕТЕСЯ ЗВ'ЯЗУВАТИСЯ ІМ, ВИ МОЖЕТЕ НЕМЕДЛЕННО ЗАЛИШИТИ ВЕБ -САЙТ І УВЕРНУТИСЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОСЛУГ.
    2. Послуга, яку ми (IGHI) надаємо Вам (нашому Клієнту), - це можливість одночасних телефонних дзвінків з іншими Учасниками через телефонну мережу, WebRTC, відео та інші комунікаційні технології.
    3. Послуга буде залежати від наявної потужності, і ми не гарантуємо, що потрібна вам кількість з'єднань завжди буде доступною в будь -який момент часу.
    4. Надаючи Послугу, ми обіцяємо використовувати розумні навички та турботу компетентного постачальника послуг.
  2. Визначення
    1. "Вартість дзвінка" означає ціну, яку оператор мережі стягує з абонента.
    2. "Контракт" означає в порядку пріоритетності ці умови та Процес реєстрації.
    3. "Учасник" означає вас та всіх, кому ви дозволяєте користуватися Послугою.
    4. "Безкоштовна конференція" означає загальну послугу конференц -зв'язку IGHI, яка використовується лише з дійсною адресою електронної пошти, необхідною при реєстрації.
    5. "Процес реєстрації" означає процес реєстрації, завершений вами через Інтернет.
    6. "Преміум -конференц -зв'язок" означає службу конференц -зв'язку IGHI з преміальними функціями, які використовуються учасниками, які пройшли процес реєстрації преміум -конференцій, також відомий як "зареєстрована послуга".
    7. "Послуга" означає всю Службу або її частину, пояснену в Розділі 1, яку ми погоджуємося надавати Вам згідно з цим Договором.
    8. "Ми" та "FreeConference.com", "IGHI" та "Ми" означають Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Ви" означає замовника, з яким ми укладаємо цей Договір, і який зазначений у Процесі реєстрації та/або Вашої компанії та/або Ваших Учасників відповідно до контексту.
  3. Право, термін та ліцензія на використання
    1. ВИКОРИСТОВУЮЧА САЙТ ТА ПОСЛУГИ, ВИ ПРЕДСТАВЛЮЄТЕ ТА ГАРАНТУЄТЕ, ЩО ВИ ПРИНЕШНІ 18 РОКІВ ТА ІНШО ЗАКОННО КВАЛІФІКОВАНИЙ ДЛЯ УСТАНОВЛЕННЯ ТА УФОРМУВАННЯ ДОГОВОРІВ Згідно З ДОСТАВНИМ ПРАВОМ. Якщо Ви використовуєте Веб -сайт або Послуги від імені компанії, Ви далі підтверджуєте та гарантуєте, що маєте право діяти та укладати договори від імені цієї компанії. Ця Угода є нікчемною там, де це заборонено.
    2. За умови дотримання Вами положень та умов цієї Угоди, FreeConference.com надає Вам невиключну, несубліцензійну, анульовану, як зазначено в цій Угоді, непередавану ліцензію на використання Веб-сайту та Послуг. За винятком випадків, прямо викладених у цьому документі, ця Угода не надає Вам жодних прав на або на інтелектуальну власність FreeConference.com або будь -якої іншої сторони. У разі порушення вами будь -якого положення цієї Угоди Ваші права відповідно до цього розділу негайно припиняються.
    3. Для використання Служби безкоштовних конференцій цей договір починається, коли вам видається PIN -код або коли ви вперше користуєтесь Послугою, залежно від того, що станеться раніше.
    4. Якщо ви користуєтесь послугою Premium Conferencing Service, цей Договір починає діяти після успішного завершення процесу реєстрації.
    5. Використовуючи Веб -сайт та Послуги, ви погоджуєтесь на збір та використання певної інформації про вас, як це викладено у Політиці конфіденційності FreeConference.com ("Політика конфіденційності"), включаючи Процес реєстрації та як зазначено у Розділі 7. Використовуючи веб -сайту та послуг, ви заявляєте та гарантуєте, що ви прочитали та зрозуміли, і погоджуєтесь з тим самим. ЯКЩО ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕ АБО НЕ ПОГОДЖАЄТЬСЯ ТОМ же, ВИ ТРЕБА НЕЗАБАВНО ЗАЛИШИТИ САЙТ. У разі будь -якого конфлікту між Політикою конфіденційності та цією Угодою, умови цієї Угоди контролюються.
  4. Процес реєстрації
    1. У зв'язку з Вашим використанням Веб -сайту та Послуг Вам потрібно буде заповнити реєстраційну форму. Ви заявляєте та гарантуєте, що вся інформація, яку Ви надаєте у будь -якій реєстраційній формі чи іншим чином у зв’язку з Вашим використанням Веб -сайту чи Послуг, буде повною та точною, і що Ви оновлюватимете цю інформацію у міру необхідності для збереження її повноти та точності.
    2. Вас також попросять надати або можуть бути надані ім’я користувача та пароль у зв’язку з Вашим використанням Веб -сайту та Послуг. Ви несете повну відповідальність за збереження конфіденційності Вашого пароля. Ви не можете використовувати обліковий запис або пароль будь -якого іншого користувача Веб -сайту або Послуг. Ви погоджуєтесь негайно повідомляти FreeConference.com про будь -яке несанкціоноване використання Вашого облікового запису або пароля. FreeConference.com не несе відповідальності за будь -які втрати, які ви понесете внаслідок того, що хтось інший використовує ваш обліковий запис або пароль, незалежно від того, з вашим відомом чи без нього. Ви можете нести відповідальність за будь -які збитки, понесені FreeConference.com, його афілійованими особами, офіцерами, директорами, працівниками, консультантами, агентами та представниками внаслідок використання Вашим обліковим записом чи паролем кимось іншим.
  5. Наявність послуги
    1. Послуга доступна цілодобово 24 днів на тиждень, за винятком:
      1. у разі планового планового обслуговування, в цьому випадку Послуга може бути недоступною;
      2. у разі позапланового або аварійного обслуговування нам, можливо, доведеться виконувати роботи, які можуть вплинути на Послугу, в цьому випадку дзвінки можуть бути урізаними або не підключатися. Якщо нам доведеться перервати Службу, ми докладемо всіх зусиль, щоб відновити її протягом розумного часу; або
      3. у разі виникнення обставин, які не піддаються розумному контролю.
    2. Графіки технічного обслуговування та звіти про стан обслуговування будуть надані за запитом.
    3. Ми не можемо гарантувати, що Сервіс ніколи не буде несправним, але ми докладемо всіх зусиль, щоб виправити повідомлення про несправності, як тільки ми це розумно зможемо.
    4. Іноді нам може знадобитися:
      1. змінити код або номер телефону або технічну специфікацію Сервісу з оперативних причин; або
      2. давати вам вказівки, які, на нашу думку, необхідні для безпеки, здоров’я чи безпеки, або для якості Послуг, які ми надаємо вам чи іншим нашим клієнтам, і ви погоджуєтесь їх дотримуватися; але перш ніж це зробити, ми повідомимо вас якомога більше.
  6. Плата за Послугу
    1. Ми не стягуємо з вас безпосередньо плату за користування Послугою.
    2. Кожен користувач Послуги, включаючи вас, буде стягувати переважну плату за дзвінки за дзвінки на номер для набору, що застосовується до Служби, якою ви користуєтесь.
    3. Усі Користувачі будуть виставлені рахунки за оплату дзвінків за їх стандартним рахунком за телефон, виставленим їхнім оператором телефонної мережі, за діючим тарифом за дзвінки за дзвінки на набірний номер.
    4. Вам слід уточнити у оператора телефонної мережі, щоб підтвердити тариф за дзвінок щодо номера для набору, що застосовується до Послуги, якою ви користуєтесь.
    5. Ніяких зборів або зборів за скасування, налаштування або бронювання немає. Відсутність обслуговування рахунку або мінімальна плата за користування.
    6. Плата, пов'язана з додатковими послугами преміум -конференції, буде стягнута з вашої кредитної картки після завершення конференції. Плата буде відображатися у виписці з вашої кредитної картки як "Послуги конференц -дзвінків". Послуги преміум -конференції можна налаштовувати на постійній основі. У такому разі такі збори стягуватимуться щомісяця з Вашої кредитної картки з моменту активації послуги та відображатимуться у виписці з вашої кредитної картки як "Послуги конференц -дзвінків. Ви можете подати запит на скасування Послуги преміум-конференцій на сторінці "Обліковий запис"; запити на скасування дійсні в кінці поточного розрахункового циклу, який відображається в розділі "Послуги преміум-додатків" на сторінці "Обліковий запис". щомісячний періодичний платіжний цикл, у разі, якщо кредитна картка не може бути авторизована за п’ять (5) днів до настання терміну виставлення рахунка, вам буде повідомлено про оновлення платіжної інформації, а FreeConference.com може скасувати всі послуги, якщо платіжна інформація не є оновлено за датою виставлення рахунка.
    7. До послуг преміум -конференцій входять:
      1. Додатки преміум -класу FreeConference.com, придбані в магазині програм FreeConference.com;
      2. Персоналізовані привітання або інші персоналізовані чи індивідуальні функції, які Ви запитуєте чи купуєте;
      3. Преміум-номери, що дозволяють Вам безкоштовно оплачувати дзвінки Учасників або скорочувати міжміські збори за допомогою місцевих та міжнародних номерів преміум-класу;
      4. Запис дзвінків або інші преміальні програми, придбані вами; та
      5. Інші Преміум -послуги, які ми пропонуємо час від часу.
    8. Усі відповідні податки не включені і будуть виставлятися окремо на додаток до зазначених платежів.
    9. FreeConference.com може припинити або призупинити Послуги за несплату в будь-який час, не несучи відповідальності.
    10. Ми не повертаємо та не зараховуємо частково використані розрахункові періоди у разі скасування підписки чи інших послуг; анулювання застосовується лише на наступний відповідний розрахунковий період. Повернення та кредит не надаються за будь-які платні послуги, якими Ви користуєтесь, такі як безкоштовне користування, платна або міжнародні номери. Будь -які інші повернення або кредити є виключним рішенням Iotum; у разі будь-якого повернення коштів, визначеного Iotum, Ви зазвичай отримуєте його протягом 3-5 робочих днів.
  1. Ваша відповідальність
    1. Ви та Учасники повинні користуватися телефонами тонального набору та WebRTC (або іншими комп’ютерними технологіями, наданими, як зазначено вище), щоб зателефонувати до Служби.
    2. Ви несете відповідальність за безпеку та належне використання PIN -коду, отримавши його від нас. Ви не маєте права продавати або погоджуватися на передачу PIN -коду, наданого вам для використання з Послугою, і ви не повинні намагатися це зробити.
    3. Коли ви реєструєтесь на Безкоштовну послугу конференц -зв'язку або Службу преміум -конференцій, ви повинні вказати поточну дійсну адресу електронної пошти. Ця адреса електронної пошти буде використовуватися нами для передачі повідомлень Служби та для маркетингових цілей. Встановивши обліковий запис на сайті FreeConference.com і, якщо інше не передбачено законом, ви погоджуєтесь отримувати періодичні повідомлення електронної пошти з сайту FreeConference.com стосовно продуктів та послуг FreeConference.com, включаючи без обмежень періодичний інформаційний бюлетень FreeConference.com, періодичні бюлетені з оновленням послуг, та короткі електронні листи щодо запланованих конференцій до та після їх завершення. Ваша інформація не буде використовуватися жодною компанією, окрім IGHI. Щоб видалити зі списку розсилки, ваш PIN -код потрібно видалити з системи, і ви більше не зможете користуватися Послугою.
    4. Якщо Ви або Ваші Учасники користуєтесь мобільним телефоном для доступу до Сервісу, ми можемо надсилати випадкові SMS -повідомлення, Ви можете відмовитися від цих повідомлень, звернувшись до нас за адресою або номером телефону, зазначеним у Розділі 13.
    5. Ніхто не повинен рекламувати будь -який номер телефону або PIN -код для Послуги в або на телефонній скриньці без нашої згоди, і ви повинні переконатися, що цього не станеться. Дії, які ми можемо вжити, якщо це станеться, пояснюються у Розділі 11.
    6. Ви повинні отримати доступ до Послуги, використовуючи надані Вам телефонні номери.
    7. Закони про конфіденційність вимагають, щоб усі, хто записав конференц -дзвінок, погодилися на запис. Майте на увазі, що кожен, хто входить до записуваної конференції, почує повідомлення про те, що конференція записується.
  2. Зловживання та заборонене використання
    1. FreeConference.com накладає певні обмеження на Ваше використання Веб -сайту. Ви заявляєте та гарантуєте, що Ви та Ваші Учасники не будете:
      1. здійснювати образливі, непристойні, загрозливі, неприємні або обманні дзвінки;
      2. користуватися будь -якою Послугою шахрайсько або у зв’язку з кримінальним правопорушенням, і Ви повинні вжити всіх розумних запобіжних заходів, щоб цього не сталося;
      3. порушувати або намагатися порушити будь -які функції безпеки Веб -сайту;
      4. отримати доступ до вмісту або даних, не призначених для Вас, або увійти на сервер або обліковий запис, доступ до яких Ви не маєте права;
      5. намагатися дослідити, відсканувати або перевірити вразливість Веб -сайту, або будь -якої пов'язаної системи чи мережі, або порушити будь -які заходи безпеки або автентифікації без належного дозволу;
      6. втручатися або намагатися перешкоджати використанню Веб -сайту або Послуг будь -яким іншим користувачем, хостом або мережею, включаючи, без обмежень, шляхом надсилання вірусу, перевантаження, "затоплення", "розсилку спаму", "вибух поштою" або " аварійне завершення роботи »веб -сайту або інфраструктури, що надає Послуги.
      7. діяти таким чином, що суперечить будь -якій політиці прийнятного використання, викладеної IGHI час від часу, та політика доступна за запитом.
    2. дії, які ми можемо вжити, якщо ви зловживаєте Службою, пояснюються у Розділі 11. Якщо до нас подано претензію через те, що Службою неправильно користуються, і ви не вжили всіх розумних запобіжних заходів, щоб запобігти цьому зловживанню, або не повідомили нас про це зловживання при першій розумній можливості ви повинні відшкодувати нам будь -які суми, які ми зобов’язані сплатити, та будь -які інші розумні витрати, які ми понесли.
    3. Голосові дзвінки можуть бути записані, а запис використаний виключно з метою розслідування зловживання системою.
    4. Будь -яке порушення цього розділу може притягнути вас до цивільної та/або кримінальної відповідальності, а FreeConference.com залишає за собою право співпрацювати з правоохоронними органами у будь -якому розслідуванні будь -якого порушення цього чи будь -якого іншого розділу цієї Угоди.
  3. Відмова від відповідальності та обмеження відповідальності
    1. ВИ ПОГОДЖУЄТЬСЯ, ЩО ВАШЕ ВИКОРИСТАННЯ ВЕБ -САЙТУ ТА ПОСЛУГ ВАШОГО РИЗИКУ. ВИ НЕ ПРАВИТЕ FREECONFERENCE.COM АБО ЇЇ ЛІЦЕНЗІЯТОРІВ ТА ПОСТАЧАЛІВ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ, ВІДПОВІДАЛИ ЗА ЯКИЙ ШКОД, ЯКИЙ РЕЗУЛЬТАТИ ВАШОГО ДОСТУПУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ВЕБ -САЙТУ, БЕЗ БЕЗ ОБМЕЖЕННЯ ДЛЯ ЯКОГО ШКОДИ. ВЕБ -САЙТ може містити помилки, помилки, проблеми чи інші обмеження.
    2. Ми не рекомендуємо використовувати Послугу, якщо ризик відключення або втрати з'єднання несе суттєвий ризик. Відповідно, Ви можете користуватися Послугою, лише якщо Ви погоджуєтесь, що весь такий ризик є Вашим, і Вам слід відповідно страхуватися.
    3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ FREECONFERENCE.COM та її ліцензіарів та постачальників обмежена. НАМАКСИМАЛЬНО, ЩО ДОЗВІЛЛЕНО ЗАКОНОДАВСТВОМ, НІ В ЯКИМУ СЛУЖБІ ФРИКОНФЕРЕНЦІЯ.COM АБО ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРНИКИ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКИ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ЗА ЯКИЙ -небудь СПЕЦІАЛЬНИЙ, ОСОБЛИВИЙ чи НАСЛІДКОВИЙ ШКОД (Включаючи БЕЗ обмежень, які вимагають недоліків, недоліків, недоліків, недоліків та недоліків, недоліків, недоліків та недоліків ВІДПОВІДАТИ БУДЬ -ЯКОГО ОБОВ'ЯЗКУ, БЕЗ ОГРАНИЧЕННЯ ДОБРОЇ ВІРИ ТА НЕОБХІДНОГО ДОГЛЯДУ, БЕЗ УВАГИ ПРЕДВАРИТЕЛЬНОСТІ ТАКИХ ПОШКОДЖЕНЬ ТА ПОМІТКИ, НАДАНИХ ФРЕКОНФЕРЕНЦІЄМ ВАШЕ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ ТА ПОСЛУГ. ЦЕ ОБМЕЖЕННЯ ЗАСТОСУВАЄТЬСЯ БЕЗ ТАКОГО, ЩО ШКОДИ ВИНИКНУТЬСЯ ВІД ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ, ПОРЯДУВАННЯ ТА ІНШОЇ ЮРИДИЧНОЇ ТЕОРІЇ АБО ФОРМИ ДІЙ. Ви погоджуєтесь, що це обмеження відповідальності являє собою обґрунтований розподіл ризиків і є основним елементом основи угоди між ФРЕКОНФЕРЕНЦІЄЮ.COM та ВАМИ. ВЕБ -САЙТ І ПОСЛУГИ НЕ БУДУТЬ НАДАНІ БЕЗ ТАКОГО ОБМЕЖЕННЯ.
    4. У межах, дозволених законом, ми не несемо жодної відповідальності за використання Послуги, зокрема:
      1. будь-яка відповідальність будь-якого виду (включаючи будь-яку відповідальність через нашу недбалість) обмежується сумою фактичних витрат на дзвінки, сплачених Вами нам за відповідний дзвінок.
      2. ми не несемо відповідальності за будь -яке несанкціоноване використання або зловживання Сервісом вами або кимось іншим.
      3. ми не несемо відповідальності ні перед вами, ні перед будь -яким іншим учасником вашого конференц -дзвінка за будь -які збитки, які не передбачені обґрунтовано, а також за будь -які втрати бізнесу, доходу, прибутку чи заощадження, які ви очікуєте зробити, витрачені витрати, фінансові втрати чи втрачені дані або постраждали.
      4. питання поза нашим розумним контролем - якщо ми не можемо виконати те, що обіцяли в цьому Контракті, через щось поза нашим розумним контролем, включаючи, але не обмежуючись цим; блискавка, повінь або надзвичайно важка погода, пожежа чи вибух, громадянські розлади, війни чи військові дії, надзвичайні ситуації на національному чи місцевому рівнях, будь -які дії, зроблені урядом чи іншим компетентним органом, або виробничі суперечки будь -якого характеру (включаючи ті, що стосуються наших працівників) , ми не несемо за це відповідальності. Якщо такі події триватимуть більше трьох місяців, ми можемо розірвати цей Договір, повідомивши вас про це.
      5. ми не несемо відповідальності за контракт, делікт (включаючи відповідальність за необережність) чи іншим чином за дії чи бездіяльність інших провайдерів телекомунікаційних послуг або за несправності або несправності їх мереж та обладнання.
    5. FREECONFERENCE.COM, В ІМІ САМИХ І ЇЇ ЛІЦЕНЗІЙНЕРІВ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКІВ, ТАМ ВІДМОВАЄ ВСІ ГАРАНТІЇ, ЩО ВІДНОСЯТЬСЯ НА САЙТІ ТА ПОСЛУГАХ. ВЕБ -САЙТ І ПОСЛУГИ НАДАЮТЬСЯ "ЯК Є" І "ДОСТУПНО". НАЙБІЛЬШОГО ДОЗВІЛУ ЗАКОНОДАВСТВОМ, FREECONFERENCE.COM, В ІМЕНІ САМИХ ТА ЇЇ ЛІЦЕНЗІЯТОРІВ, ЯВНО ВІДМОВАЄТЬСЯ ВІД ВСЕХ ГАРАНТІЙ, ЯВНО, ТОВАРИСТВО З ТОВАРИСТВОМИ ТОВАРИСТВО ДЛЯ ОСОБЛИВОЇ МЕТИ АБО НЕПОРУШЕННЯ. НІ БЕЗКОШТОВНА КОНФЕРЕНЦІЯ.COM НІ ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРИ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКИ ГАРАНТІЇ, ЩО ВЕБ-САЙТ ТА ПОСЛУГИ ВІДПОВІДАЮТЬ ВАШИМ ВИМОГАМ, АБО РОБОТА ВЕБ-САЙТУ ТА ПОСЛУГ БУДУТЬ ПЕРЕКЛЮЧЕНОЮ БЕЗ ПОМИЛОК. НІ БЕЗКОШТОВНА КОНФЕРЕНЦІЯ.COM НІ ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРИ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКИ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬСЯ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ЗВ'ЯЗКІ З ВАШИМ ВИКОРИСТАННЯМ САЙТУ ТА ПОСЛУГ. ДОДАТКОВО, FREECONFERENCE.COM НІКОМУ НЕ ПОЛНОМОЧИЛИ НАДАВАТИ ЯКЮ -небудь ГАРАНТІЮ НА СВОЮ ІНФОРМАЦІЮ, І ВИ НЕ ТРЕБА ПОСЛІДАТИ НА ТАКУ ЗАЯВУ ТРЕТЬОЇ СТОРОНИ.
    6. ВИШІ ВІДМОВИ, ВІДМОВИ ТА ОБМЕЖЕННЯ НІ В ЯКІМ ЯКІСТЬ НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЯКИХ -небудь ІНШИХ ВІДМОВЛЕНЬ ГАРАНТІЙ ТА ІНШИХ ОБМЕЖЕНЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В ІНШИХ ДОГОВОРАХ ТА УГОДАХ, ВІД МИЖ ТИ БЕЗ КОМИ БЕТИ БЕЦИМИ ДЕЯКІ ЮРИСДИКЦІЇ МОЖУТЬ НЕ ДОПУСКАТИ ВИКЛЮЧЕННЯ ПЕРЕКЛАДНИХ ГАРАНТІЙ, ТА ОБМЕЖЕННЯ ПЕВНИХ ЗБИТКІВ, ТАК ДЕЯЛЬНІСТЬ З ВИЩИХ ВІДМОВИ, ОТМЕНИ ТА ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ДО НЕМОЖИТТЯ ДО ВАС. ЯКЩО ОБМЕЖЕНО АБО ЗМІНЕНО ЗАСТОСУВАЮЧИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ, ПОПЕРЕДНІ ВІДМОВИ, ОТМЕНИ ТА ОБМЕЖЕННЯ ПОВИННУТИСЯ ДО ДОЗВІЛЛЕНОГО МАКСИМАЛЬНОГО МЕРИ, ЩО БУДЕ ЗАСТОСУВАТИСЯ НЕ МОЖЛИВО МЕТА. ЛІЦЕНЗІАРИ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКИ FREECONFERENCE.COM НАМІРНІ ТРЕТЬОМУ КОРИСТУВАЧАМ ЦИМ ОТМОВАМИ ВІДМОВИ, ОТМЕЖЕННЯ ТА ОБМЕЖЕННЯ. НІЯКІ РОЗДІЛИ ТА ІНФОРМАЦІЯ, ЯКЩО УСНА ТА ПИСЬМЕННЯ, ОТРИМАНА ВИ ЗА ВЕБ -САЙТОМ ТА ІНШО, НЕ ЗМІНИТЬ БУДЬ -ЯКИХ ЗВІЛЬНІСТЬ ТА ОБМЕЖЕНЬ, ВИКОРИСТАНИХ У ЦІМ РОЗДІЛІ.
    7. Кожна частина цього Договору, яка виключає або обмежує нашу відповідальність, діє окремо. Якщо будь-яка частина заборонена або неефективна, інші частини продовжать застосовуватись.
  1. Відшкодування Вами
    1. Ви погоджуєтесь захищати, відшкодовувати та утримувати нешкідливу IGHI та її посадових осіб, директорів, працівників, агентів, афілійованих осіб, представників, субліцензіатів, правонаступників, правонаступників та підрядників від і проти будь -яких претензій, дій, вимог, причин позову та інших проваджень, включаючи, але не обмежуючись ними, винагороди та витрати адвокатів, що випливають або пов'язані з: (i) Вашим порушенням цієї Угоди, включаючи без обмежень будь -яке представлення чи гарантію, що містяться в цій Угоді; або (ii) Вашого доступу до Веб -сайту чи Служб або їх використання.
  2. Припинення дії Договору, припинення обслуговування та призупинення дії PIN -коду
    1. Без обмеження інших положень цієї Угоди, FREECONFERENCE.COM залишає за собою право, по FREECONFERENCE.COM'S розсуд і без повідомлення або відповідальності, заборонити використання веб-сайту або послуг, будь-яку особу, за будь-якої причини або без причини всіх, включаючи БЕЗ обмежень щодо будь -якого порушення чи підозри на порушення будь -якого представництва, гарантії чи заповіту, що міститься в цій Угоді чи будь -якому застосовному законодавстві чи регулюванні.
    2. Ми можемо призупинити дію ПІН-коду:
      1. негайно, якщо ви істотно порушуєте цей Договір та/або ми вважаємо, що Послуга використовується у спосіб, заборонений Розділом 8. Це стосується навіть якщо ви не знаєте, що здійснюються дзвінки, або Служба використовується у таких випадках спосіб. Ми повідомимо вас про таке призупинення або припинення роботи якомога швидше та пояснимо, чому ми вжили таких заходів;
      2. після розумного повідомлення, якщо ви порушуєте цей Договір і не усуваєте порушення протягом розумного періоду після того, як вас попросять це зробити.
    3. Якщо ми призупинимо PIN -код, він не буде відновлений, доки ви не переконаєтесь, що будете використовувати Сервіс лише відповідно до цього Договору.
    4. Ця Угода автоматично припиняє дію, якщо Ви порушуєте будь -яке із заяв, гарантій чи угод цієї Угоди. Таке припинення має бути автоматичним і не вимагатиме жодних дій з боку FreeConference.com.
    5. Ви можете припинити дію цієї Угоди в будь -який час, з будь -якої причини або взагалі, подавши повідомлення FreeConference.com про Ваш намір це зробити електронним листом на support@freeconference.com.
    6. Будь -яке розірвання цієї Угоди автоматично припиняє всі створені цим права та обов’язки, включаючи без обмежень Ваше право на використання Веб -сайту та Послуг, за винятком розділів 7, 8, 9, 10, 15, 17 (згода на отримання електронної пошти, представництво та гарантія, відмова від відповідальності/обмеження відповідальності, відшкодування, інтелектуальна власність, юрисдикція) та 16 (загальні положення) переносять будь -яке припинення, за винятком того, що будь -які зобов’язання щодо оплати, які ви можете мати щодо використання вами Послуг відповідно до розділу 6, залишаються непогашеними та належними до сплати Вами.
  3. Поправки та зміни
    1. Інтернет та бездротові технології та чинні закони, правила та постанови часто змінюються. ВІДПОВІДНО, FREECONFERENCE.COM ЗАЛОЖУЄ ПРАВО ЗМІНИТИ ЦЮ УГОДУ ТА ЇЇ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ В будь -який час. ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ТАКУ ТАКУ ЗМІНУ БУДЕ ДОСЛІДЖЕНО РОЗМІСТЕННЯМ НОВОЇ ВЕРСІЇ АБО ЗМІНИ ПРО ЗМІНИ на ВЕБ -САЙТІ. ВАША ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПЕРИОДИЧНО ПЕРЕГЛЯДАТИ ЦЮ УГОДУ І ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ЯКЩО В ЯКИХ ЧАС ВИ ЗНАЙДЕТЕ ЦЕ НЕЗМІННЕ, ТРЕБА НЕЗАБАВНО ЗАЛИШИТИ САЙТ І УТРИМАТИСЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОСЛУГ. Ми можемо змінити умови цього Договору в будь -який час. Ми дамо вам максимально можливе повідомлення про будь -які зміни цих умов.
    2. Ви не можете передати або спробувати передати цей Договір або будь-яку його частину кому-небудь іншому.
    3. Ви можете будь -коли скасувати договір, написавши нам за адресою у Розділі 13, але таке розірвання буде неефективним у тій мірі, в якій ви продовжите користуватися Послугою.
    4. Якщо ви не користуєтеся Послугою принаймні 6 місяців, ми залишаємо за собою право видалити PIN -код, призначений вам із системи.
  4. Повідомлення
    1. Будь-яке повідомлення за цим контрактом має бути надіслане або надіслане факсом або попередньо оплаченою поштою або електронною поштою наступним чином:
      1. нам за адресою Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, або за будь -якою іншою адресою, яку ми вам надамо.
      2. нам по факсу, надісланий на номер +01 (818) 553 -1427.
      3. нам електронною поштою, надісланою на support@freeconference.com.
      4. Вам на поштову або електронну адресу, яку Ви вказали нам під час реєстрації.
  1. Права третіх осіб
    1. Особа, яка не є стороною цього Договору, не має права відповідно до Закону 1999 року про Контракти (права третіх сторін) (Великобританія) застосовувати будь -які умови цього Договору, але це не впливає на будь -які права чи засоби захисту третьої сторони, які існує або доступний окремо від цього Закону.
    2. Веб-сайт може бути пов’язаний із веб-сайтами, якими керують треті сторони (“Сторінки третіх сторін”). FreeConference.com не має контролю над веб-сайтами третіх сторін, кожен з яких може регулюватися власними умовами обслуговування та політикою конфіденційності. FREECONFERENCE.COM НЕ РОЗГЛЯДАЛИСЯ, І НЕ МОЖЛА ПЕРЕГЛЯДАТИ АБО КОНТРОЛЮВАТИ, ВСІ МАТЕРІАЛИ, ТОВАРИ ТА ПОСЛУГИ, ДОСТУПНІ ДОСТУПНИМИ НА САЙТАХ ТРЕТЬІХ СТОРОН. ВІДПОВІДНО, FREECONFERENCE.COM НЕ ПРЕДСТАВЛЯЄ, НЕ ГАРАНТУЄ ТА ВІДПОВІДАЄ ДО ЯКОГО ВЕБ-САЙТУ ТРЕТЬОЇ СТОРОНИ, АБО ТОЧНОСТІ, ВАЛЮТИ, ВМІСТУ, ФІТНЕСУ, ЗАХОДНОСТІ АБО ЯКОСТІ ІНФОРМАЦІЇ, ТА МАТЕРІАЛІВ, ТЕРАГІВ, ТЕРАГІВ, ТЕРАГІВ З МАТЕРІАЛІВ, ТЕРАГІВ FREECONFERENCE.COM ВІДМОВАЄТЬСЯ, І ВИ ЦИМ ПОГОДЖАЄТЬСЯ ПЕРЕЙМИТИ ВСЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЯКИЙ ЗБИТКУ ТА ІНШУ ШКОДУ, ВІД ВИКОРИСТАННЯ ВАШОГО ВИКОРИСТАННЯ ТРЕТИХ СТОРІН.
    3. За винятком сторін, зазначених у Розділі 10, та ліцензіарів та постачальників FreeConference.com, а також, наскільки це прямо викладено у Розділі 9, сторонні бенефіціари цієї Угоди відсутні.
  2. Інтелектуальна власність
    1. Веб -сайт, весь вміст та матеріали, що знаходяться на Веб -сайті, та інфраструктура безкоштовних конференцій, що надає Послуги, включаючи без обмеження назву FreeConference.com та будь -які логотипи, дизайни, текстові, графічні та інші файли, а також вибір, розташування та організацію з них є інтелектуальною власністю FreeConference.com або його ліцензіарів. За винятком випадків, прямо зазначених, ні використання Вами Веб -сайту та Послуг, ні Ваше укладення цієї Угоди не надають Вам жодного права, права власності чи інтересу до такого вмісту чи матеріалів або щодо такого вмісту чи матеріалів. Безкоштовна конференція та логотип FreeConference.com є товарними знаками, знаками обслуговування або зареєстрованими товарними знаками IGHI. Веб -сайт є авторським правом © 2015 по теперішній час, IGHI. ВСІ ПРАВА ЗАБЕРЕЖЕНІ.
    2. Якщо у вас є докази, ви знаєте або сумлінно переконані, що ваші авторські права або авторські права третьої сторони були порушені, і ви хочете, щоб FreeConference.com видалив, відредагував або вимкнув відповідний матеріал, ви повинні надати FreeConference .com з усією наступною інформацією: (а) фізичний або електронний підпис особи, уповноваженої діяти від імені власника ексклюзивного права, яке нібито порушено; (b) ідентифікація твору, захищеного авторським правом, за яким стверджується, що він порушений, або, якщо декілька творів, захищених авторським правом, охоплені одним сповіщенням, репрезентативний список таких творів; (c) ідентифікація матеріалу, який, як стверджується, є порушенням чи є предметом правопорушень, і який має бути видалений або доступ до якого має бути відключений, та інформації, достатньо достатньої для того, щоб FreeConference.com міг знайти матеріал; (d) інформацію, достатньо достатню, щоб дозволити FreeConference.com зв’язатися з вами, наприклад адресу, номер телефону та, якщо є, адресу електронної пошти, на яку з вами можуть зв’язатися; (e) заява про те, що ви сумлінно переконані, що використання матеріалу у спосіб, на який скаржиться, не дозволено власником авторських прав, його представником або законом; та (f) заяву про те, що інформація у повідомленні є точною та під загрозою неправдивого свідчення, що ви маєте право діяти від імені власника виключного права, яке нібито порушено.
  3. Загальні положення
    1. Повна угода; Тлумачення. Ця Угода являє собою повну угоду між FreeConference.com та Вами щодо Вашого використання Веб -сайту та Послуг. Мова цієї Угоди тлумачиться відповідно до її справедливого значення, а не строго за або проти сторони.
    2. Роздільність; Відмова. Якщо будь -яка частина цієї Угоди буде визнана недійсною або не підлягає виконанню, ця частина буде тлумачитись як відображення початкових намірів сторін, а решта частин залишаться в силі та дії. Відмова будь -якої зі сторін від будь -яких умов або умов цієї Угоди або будь -яке її порушення в будь -якому випадку не відмовляється від такого терміну чи умови чи будь -якого подальшого їх порушення.
    3. Призначення. Ця Угода та всі Ваші права та обов’язки за нею не можуть бути передані Вам або передані Вами без попередньої письмової згоди FreeConference.com. Незважаючи на вищевикладене, ця Угода буде обов’язковою для виконання та діятиме на користь сторін, їх правонаступників та дозволених правонаступників.
    4. Зв'язок. Ви та FreeConference.com є незалежними сторонами, і жодне агентство, партнерство, спільне підприємство чи відносини між працівниками та роботодавцями не передбачені та не створені цією Угодою.
  4. Законодавство
    1. Цей договір регулюється законодавством штату Каліфорнія в Сполучених Штатах Америки, не враховуючи його колізійних принципів. Ця Угода, включаючи без обмежень її побудову та виконання, вважатиметься такою, ніби вона була укладена та виконана у Лос -Анджелесі, Каліфорнія.
    2. ПРАВИЛЬНИМ МІСЦЕМ ДЛЯ ВСІХ СУДОВИХ ДІЙ, ЩО ВИНИКНУТЬСЯ ЦЬОГО УГОДУ АБО ВІД ВІДНАСНОГО ТА ВЕБ -САЙТУ БУДУТЬ ДЕРЖАВНИЙ ТА ФЕДЕРАЛЬНИЙ СУД У ЛОС -АНДЖЕЛЕС, КАЛІФОРНІЯ, США. СТОРОНИ ТАКИМ СТУПУЛЮЮТЬСЯ І ПОГОДЖАЮТЬСЯ відмовитися від будь -яких заперечень проти особистої юрисдикції та місця таких судів, а також надалі в прямому порядку подавати екстратериторіальне обслуговування процесу.
    3. БУДЬ -ЯКІ ПРИЧИНИ ВЧИНЕННЯ ВИ, ЩО ВИ ВИХОДИТЕ З ЦІЙ УГОДИ АБО ВІД ВІДНАСНОГО, АБО ВЕБ -САЙТ ПОВИНЕН ВСТАНОВИТИ ПРОТЯГ ОДНОГО (1) РОКУ ПІСЛЯ ТОГО ВИРОШЕННЯ ТА ВІЧНО ВИКОРИСТАНОГО ТА ЗАСТОРОЖЕНОГО.
хрестик