Destek
Toplantıya katılKaydolunGiriş Bir toplantıya katılınKayıt olOturum aç 

Kullanım Şartları

  1. Giriş ve Anlaşma
    1. Bu Kullanım Koşulları ("Sözleşme"), FreeConference.com web sitesini ("Web Sitesi") kullanımınız ve FreeConference tarafından sunulan konferans hizmetleri ile ilgili olarak Siz (Müşterimiz) ve Biz (IGHI) arasında yasal olarak bağlayıcı bir anlaşma oluşturur. .com Web Sitesi ("Hizmetler") ile bağlantılı olarak. Web Sitesini ve Hizmetleri kullanarak, bu Sözleşmeyi okuyup anladığınızı ve bu Sözleşmeye bağlı kalmayı kabul ettiğinizi beyan ve taahhüt etmektesiniz. BU SÖZLEŞMEYİ ANLAMIYORSANIZ YA DA BAĞLI OLMAYI KABUL ETMİYORSANIZ, DERHAL WEB SİTESİNDEN AYRILMALI VE HİZMETLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE KULLANMAKTAN ÇEKİNMELİSİNİZ.
    2. (IGHI) size (Müşterimiz) sağladığımız Hizmet, telefon ağı, WebRTC, video ve diğer iletişim teknolojileri aracılığıyla diğer Katılımcılarla eş zamanlı telefon görüşmeleri yapabilme yeteneğidir.
    3. Hizmet, mevcut kapasiteye tabi olacaktır ve talep ettiğiniz bağlantı sayısının herhangi bir zamanda her zaman kullanılabilir olacağını garanti etmiyoruz.
    4. Hizmeti sağlarken, yetkili bir Hizmet sağlayıcının makul beceri ve özenini kullanacağımıza söz veriyoruz.
  2. Tanımlar
    1. "Arama Ücreti", şebeke operatörü tarafından arayan kişiye uygulanan ücret anlamına gelir.
    2. "Sözleşme", öncelik sırasına göre, bu koşullar ve Tescil Süreci anlamına gelir.
    3. "Katılımcı", siz ve Hizmeti kullanmasına izin verdiğiniz herkes anlamına gelir.
    4. "Ücretsiz Konferans", yalnızca kayıt sırasında gerekli olan geçerli bir e-posta adresiyle kullanılan genel IGHI Konferans Hizmeti anlamına gelir.
    5. "Kayıt İşlemi", sizin tarafınızdan İnternet üzerinden tamamlanan kayıt işlemi anlamına gelir.
    6. "Premium Konferans", "Kayıtlı Hizmet" olarak da bilinen Premium Konferans Kayıt İşlemini tamamlayan katılımcılar tarafından kullanılan premium özelliklere sahip IGHI Konferans Hizmeti anlamına gelir.
    7. "Hizmet", bu Sözleşme kapsamında Size sunmayı kabul ettiğimiz Bölüm 1'de açıklanan Hizmetin tamamı veya bir kısmı anlamına gelir.
    8. "Biz" ve "FreeConference.com" ve "IGHI" ve "Biz", Iotum Global Holdings Inc. anlamına gelir.
    9. "Siz", bu Sözleşmeyi yaptığımız ve içeriğin gerektirdiği şekilde Kayıt Sürecinde adı geçen ve/veya şirketiniz ve/veya Katılımcılarınız anlamına gelir.
  3. Uygunluk, Süre ve Kullanım Lisansı
    1. WEB SİTESİNİ VE HİZMETLERİ KULLANARAK, EN AZ 18 YAŞINDA OLDUĞUNUZU VE AYRICA YASAL OLARAK GEÇERLİ YASALAR ALTINDA SÖZLEŞME YAPMAYA VE SÖZLEŞME YAPMAYA YETKİLİ OLDUĞUNUZU BEYAN VE GARANTİSİNİZ. Web Sitesini veya Hizmetleri bir şirket adına kullanıyorsanız, o şirket adına hareket etmeye ve sözleşmeler akdetmeye yetkili olduğunuzu ayrıca beyan ve garanti edersiniz. Bu Sözleşme yasaklandığı durumlarda geçersizdir.
    2. Bu Sözleşmenin hüküm ve koşullarına uymanıza bağlı olarak, FreeConference.com Size bu Sözleşmede belirtildiği gibi münhasır olmayan, alt lisansı verilemeyen, geri alınabilir, Web Sitesini ve Hizmetleri kullanmanız için devredilemez bir lisans verir. Burada açıkça belirtilmediği sürece, bu Sözleşme Size FreeConference.com'un veya başka herhangi bir tarafın fikri mülkiyetinde veya bunlara ilişkin hiçbir hak vermez. Bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal etmeniz durumunda, bu bölümdeki haklarınız derhal sona erecektir.
    3. Ücretsiz Konferans Hizmetinin kullanımı için, bu sözleşme size bir PIN kodu verildiğinde veya Hizmeti ilk kez kullandığınızda (hangisi önceyse) başlar.
    4. Premium Konferans Hizmetini kullanırsanız, bu Sözleşme, kayıt işlemini başarıyla tamamladığınızda başlar.
    5. Web Sitesini ve Hizmetleri kullanarak, Kayıt Süreci de dahil olmak üzere FreeConference.com'un Gizlilik Politikasında ("Gizlilik Politikası") belirtildiği ve Bölüm 7'de belirtildiği şekilde Sizinle ilgili belirli bilgilerin toplanmasına ve kullanılmasına izin vermiş olursunuz. Web Sitesi ve Hizmetler, okuyup anladığınızı ve aynısını kabul ettiğinizi beyan ve garanti edersiniz. AYNI ŞEYİ ANLAMIYORSANIZ VEYA KABUL ETMİYORSANIZ, DERHAL WEB SİTESİNDEN AYRILMALISINIZ. Gizlilik Politikası ile bu Anlaşma arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, bu Anlaşmanın hükümleri geçerli olacaktır.
  4. Kayıt Süreci
    1. Web Sitesini ve Hizmetleri kullanımınızla bağlantılı olarak, bir kayıt formu doldurmanız istenecektir. Herhangi bir kayıt formunda veya Web Sitesini veya Hizmetleri kullanımınızla bağlantılı olarak sağladığınız tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olacağını ve eksiksiz ve doğruluğunu korumak için bu bilgileri gerektiği şekilde güncelleyeceğinizi beyan ve taahhüt etmektesiniz.
    2. Ayrıca, Web Sitesini ve Hizmetleri kullanımınızla bağlantılı olarak bir kullanıcı adı ve şifre sağlamanız istenecek veya verilebilir. Parolanızın gizliliğini korumaktan tamamen siz sorumlusunuz. Başka herhangi bir Web Sitesi veya Hizmet kullanıcısının hesabını veya şifresini kullanamazsınız. Hesabınızın veya şifrenizin herhangi bir yetkisiz kullanımını derhal FreeConference.com'a bildirmeyi kabul etmektesiniz. FreeConference.com, Sizin bilginiz olsun veya olmasın, hesabınızın veya şifrenizin başka biri tarafından kullanılması sonucunda uğrayacağınız herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. FreeConference.com'un, bağlı kuruluşlarının, görevlilerinin, yöneticilerinin, çalışanlarının, danışmanlarının, acentelerinin ve temsilcilerinin bir başkasının Hesabınızı veya şifrenizi kullanması nedeniyle maruz kaldığı zararlardan siz sorumlu tutulabilirsiniz.
  5. Servis Uygunluğu
    1. Hizmet, haftanın 24 günü, günde 7 saat aşağıdakiler dışında mevcuttur:
      1. planlı planlı bakım durumunda, bu durumda Hizmet kullanılamayabilir;
      2. planlanmamış veya acil bakım durumunda, Hizmeti etkileyebilecek işler yapmamız gerekebilir, bu durumda aramalar kesilebilir veya bağlanamayabilir. Hizmeti kesintiye uğratmak zorunda kalırsak, makul bir süre içinde geri yüklemek için her türlü çabayı göstereceğiz; veya
      3. makul kontrolümüz dışındaki durumlarda.
    2. Bakım programları ve Servis durumu raporları talep üzerine sağlanacaktır.
    3. Hizmetin asla hatalı olmayacağını garanti edemeyiz, ancak bildirilen hataları mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için her türlü çabayı göstereceğiz.
    4. Bazen şunları yapmak zorunda kalabiliriz:
      1. operasyonel nedenlerle Hizmetin kodunu veya telefon numarasını veya teknik özelliklerini değiştirmek; veya
      2. güvenlik, sağlık veya emniyet veya size veya diğer müşterilerimize sunduğumuz Hizmetin kalitesi için gerekli olduğuna inandığımız talimatları size vermek ve bunlara uymayı kabul etmektesiniz; ama bunu yapmadan önce, elimizden geldiğince size haber vereceğiz.
  6. Hizmet Ücretleri
    1. Hizmetin kullanımı için sizden doğrudan ücret almıyoruz.
    2. Siz de dahil olmak üzere Hizmetin her kullanıcısından, kullandığınız Hizmet için geçerli olan arama numarasına yapılan aramalar için geçerli Çağrı Ücretleri tahsil edilecektir.
    3. Tüm Kullanıcılara, telefon şebekesi operatörleri tarafından düzenlenen standart telefon faturalarında, çevirmeli numaraya yapılan aramalar için geçerli Çağrı Ücreti oranında faturalandırılacaktır.
    4. Kullandığınız Servis için geçerli olan arama numarası için Arama Ücreti oranını teyit etmek için telefon şebekesi operatörünüze danışmalısınız.
    5. İptal, kurulum veya rezervasyon ücreti veya masrafı yoktur. Hesap bakımı veya minimum kullanım ücreti yoktur.
    6. İsteğe bağlı Premium Konferans Hizmetleriyle ilişkili ücretler, konferansın tamamlanmasıyla kredi kartınızdan tahsil edilecektir. Ücret, kredi kartı ekstrenizde "Konferans Arama Hizmetleri" olarak görünecektir. Premium Konferans Hizmetleri sürekli olarak kurulabilir, bu durumda bu ücretler hizmetin etkinleştirildiği günden itibaren kredi kartınızdan aylık olarak tahsil edilir ve kredi kartı ekstrenizde "Konferans Çağrı Hizmetleri" olarak görünür. 'Hesap' sayfanızdaki Premium Konferans Hizmetleri; iptal talepleri, 'Hesap' sayfasının 'Premium Eklenti Hizmetleri' bölümünde görünen mevcut faturalandırma döngüsünün sonunda geçerlidir. Bir kredi kartının son ödeme tarihinden beş (5) gün önce yetkilendirilememesi durumunda, aylık olarak yinelenen bir fatura döngüsü, Ödeme bilgilerini güncellemeniz için bilgilendirileceksiniz ve ödeme bilgileri verilmediği takdirde FreeConference.com tüm Hizmetleri iptal edebilir. fatura son ödeme tarihine göre güncellenir.
    7. Premium Konferans Hizmetleri şunları içerir:
      1. FreeConference.com uygulama mağazasından satın alınan FreeConference.com premium uygulamaları;
      2. Kişiselleştirilmiş Selamlamalar veya Sizin tarafınızdan talep edilen veya satın alınan diğer kişiselleştirilmiş veya özelleştirilmiş özellikler;
      3. Katılımcılarınızın arama ücretlerini ücretsiz olarak karşılamanıza veya premium yerel ve uluslararası aramaları kullanarak uzun mesafe ücretlerini azaltmanıza olanak tanıyan Premium Arama Numaraları;
      4. Çağrı Kaydı veya Sizin tarafınızdan satın alınan diğer premium uygulamalar; ve
      5. Zaman zaman tarafımızdan sunulan diğer Premium Hizmetler.
    8. Geçerli tüm vergiler dahil değildir ve belirtilen ücretlere ek olarak ayrı olarak faturalandırılacaktır.
    9. FreeConference.com, herhangi bir zamanda herhangi bir yükümlülük altına girmeden ödeme yapılmaması nedeniyle Hizmetleri durdurabilir veya askıya alabilir.
    10. Aboneliğe dayalı veya diğer hizmetlerin iptali durumunda kısmen kullanılmış fatura dönemlerini iade etmiyoruz veya kredilendirmeyiz; iptaller yalnızca bir sonraki geçerli fatura dönemi için geçerlidir. Sizin tarafınızdan kullanılan ücretsiz kullanım, ücretli veya uluslararası arama numaraları gibi ücretli hizmetler için herhangi bir geri ödeme veya kredi sağlanmaz. Diğer geri ödemeler veya krediler tamamen Iotum'un takdirindedir; Iotum tarafından belirlenen herhangi bir geri ödeme durumunda, genellikle 3-5 iş günü içinde aynısını alırsınız.
  1. Sorumluluklarınız
    1. Siz ve Katılımcılar, Hizmete telefonla bağlanmak için tonlu arama telefonlarını ve WebRTC'yi (veya belirtildiği şekilde sağlanan diğer bilgisayar teknolojilerini) kullanmalısınız.
    2. PIN Kodunu bizden aldıktan sonra güvenliğinden ve doğru kullanımından siz sorumlusunuz. Hizmetle birlikte kullanmanız için size sağlanan PIN Kodunu satma veya aktarmayı kabul etme hakkınız yoktur ve bunu yapmaya çalışmamalısınız.
    3. Ücretsiz Konferans Hizmeti veya Premium Konferans Hizmeti'ne kaydolduğunuzda, geçerli bir e-posta adresi sağlamanız gerekir. Bu e-posta adresi tarafımızca Hizmet mesajlarını iletmek ve pazarlama amaçları için kullanılacaktır. FreeConference.com'da bir hesap oluşturarak ve yasaların aksini gerektirmedikçe, FreeConference.com'dan FreeConference.com'un periyodik haber bülteni, ara sıra hizmet güncelleme bültenleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere FreeConference.com'un ürünleri ve hizmetleriyle ilgili periyodik e-posta iletişimleri almayı kabul edersiniz, ve tamamlanmadan önce ve sonra planlanan konferanslarla ilgili özet e-postalar. Bilgileriniz IGHI dışında herhangi bir şirket tarafından kullanılmayacaktır. Posta listesinden çıkarılmak için PIN'inizin sistemden kaldırılması gerekir ve artık Hizmeti kullanamazsınız.
    4. Siz veya Katılımcılarınız Hizmete erişmek için bir cep telefonu kullanırsanız, ara sıra SMS mesajları gönderebiliriz, Bölüm 13'te gösterilen adres veya telefon numarasından bizimle iletişime geçerek bu mesajlardan vazgeçebilirsiniz.
    5. Hiç kimse, bizim onayımız olmadan bir telefon kutusunda veya üzerinde Hizmet için herhangi bir telefon numarası veya PIN Kodunun reklamını yapmamalıdır ve bunun olmamasını sağlamanız gerekir. Böyle bir durumda yapabileceğimiz eylem Bölüm 11'de açıklanmıştır.
    6. Size verilen telefon numaralarını kullanarak Hizmete erişmeniz gerekir.
    7. Gizlilik yasaları, kayıtlı bir konferans görüşmesindeki herkesin kaydedilmeyi kabul etmesini gerektirir. Lütfen kaydedilmekte olan bir konferansa giren herkesin konferansın kaydedildiğini bildiren bir mesaj duyacağını unutmayın.
  2. Kötüye Kullanım ve Yasaklanmış Kullanımlar
    1. FreeConference.com, Web Sitesini kullanımınıza belirli kısıtlamalar getirir. Siz ve Katılımcılarınızın:
      1. saldırgan, ahlaksız, tehditkar, rahatsız edici veya aldatıcı aramalar yapmak;
      2. herhangi bir Hizmeti hileli olarak veya bir suçla bağlantılı olarak kullanmak ve bunun olmamasını sağlamak için tüm makul önlemleri almanız gerekir;
      3. Web Sitesinin herhangi bir güvenlik özelliğini ihlal etmek veya ihlal etmeye teşebbüs etmek;
      4. Size yönelik olmayan içeriğe veya verilere erişmek veya erişim yetkiniz olmayan bir sunucu veya hesapta oturum açmak;
      5. Web Sitesinin veya ilgili herhangi bir sistem veya ağın güvenlik açığını araştırmak, taramak veya test etmek ya da uygun yetkilendirme olmaksızın herhangi bir güvenlik veya kimlik doğrulama önlemini ihlal etmek;
      6. Virüs gönderme, aşırı yükleme, "sel", "istenmeyen posta gönderme", "posta bombardımanı" ya da " Hizmetleri sağlayan Web Sitesinin veya altyapının çökmesi”.
      7. IGHI tarafından zaman zaman ortaya konulan ve talep üzerine mevcut olan herhangi bir Kabul Edilebilir Kullanım Politikasına aykırı hareket edecek şekilde hareket etmek.
    2. Hizmeti kötüye kullanırsanız yapabileceğimiz eylem Bölüm 11'de açıklanmıştır. Hizmetin kötüye kullanılması nedeniyle bize karşı bir iddiada bulunulursa ve bu kötüye kullanımı önlemek için tüm makul önlemleri almadıysanız veya bu kötüye kullanımı bize bildirmediyseniz. İlk makul fırsatta, ödemekle yükümlü olduğumuz meblağları ve maruz kaldığımız diğer makul maliyetleri bize geri ödemeniz gerekir.
    3. Sesli Aramalar kaydedilebilir ve kayıt yalnızca sistemin kötüye kullanımını araştırmak amacıyla kullanılabilir.
    4. Bu bölümün herhangi bir ihlali, Sizi hukuki ve/veya cezai sorumluluğa tabi tutabilir ve FreeConference.com, bu Sözleşmenin veya bu Sözleşmenin herhangi bir bölümünün ihlaline ilişkin herhangi bir soruşturmada kolluk kuvvetleriyle işbirliği yapma hakkını saklı tutar.
  3. Sorumluluk Reddi ve Sorumluluğun Sınırlandırılması
    1. WEB SİTESİNİ VE HİZMETLERİ KULLANMANIZIN RİSKİNİN TAMAMEN SİZE AİT OLDUĞUNU KABUL EDERSİNİZ. GEÇERLİ OLDUĞU GİBİ, FREECONFERENCE.COM'UN VEYA LİSANS SAĞLAYICILARININ VEYA TEDARİKÇİLERİNİN, BİLGİSAYARLARINIZDAN VEYA VERİLERİNİZDEN HERHANGİ BİR HASAR DAHİL OLMAK ÜZERE, WEB SİTESİNİ KULLANMANIZDAN VEYA ERİŞİMİNİZDEN KAYNAKLANAN HERHANGİ BİR HASARDAN SORUMLU OLMAYACAKSINIZ. SİTE HATALAR, HATALAR, SORUNLAR VEYA BAŞKA SINIRLAMALAR İÇERİR.
    2. Bağlantısızlık veya bağlantı kaybı riskinin önemli bir risk taşıdığı durumlarda Hizmetin kullanılmasını önermiyoruz. Buna göre, Hizmeti yalnızca tüm bu tür risklerin size ait olduğunu kabul etmeniz ve buna göre sigortalamanız durumunda kullanabilirsiniz.
    3. FREECONFERENCE.COM VE LİSANS VERENLERİNİN VE TEDARİKÇİLERİNİN YÜKÜMLÜLÜĞÜ SINIRLIDIR. KANUNLARIN İZİN VERDİĞİ MAKSİMUM ÖLÇÜDE, HİÇBİR DURUMDA FREECONFERENCE.COM VEYA LİSANS VERENLERİ VEYA TEDARİKÇİLERİ HERHANGİ BİR ÖZEL, ARIZİ VEYA DOLAYLI HASARDAN (SINIRLAMA OLMAKSIZIN, DİĞER KÂR KAYBI, DİĞER KAR KAYBI, GEÇERLİ KAR, İYİ NİYET VEYA MAKUL ÖZEN, İHMAL YA DA BAŞKA BİR ŞEKİLDE, BU ZARARLARIN ÖNGÖRÜLEBİLİRLİĞİNE YA DA FREECONFERENCE.COM VEYA LİSANSI ORTAKLARINA VERİLEN HERHANGİ BİR TAVSİYE VEYA BİLDİRİMİN SINIRLAMASI OLMAKSIZIN HERHANGİ BİR GÖREVİ KARŞILAMAK. WEB SİTESİNİ VEYA HİZMETLERİ KULLANIMINIZ. BU SINIRLAMA, ZARARLARIN SÖZLEŞME, HAKSIZ YA DA BAŞKA HERHANGİ BİR HUKUKİ TEORİ VEYA EYLEM ŞEKLİ İHLALİNDEN OLUŞTURULMASINA İLİŞKİN OLSUN GEÇERLİ OLACAKTIR. BU SORUMLULUK SINIRLAMASININ MAKUL BİR RİSK TAHSİSİNİ TEMSİL ETTİĞİNİ VE FREECONFERENCE.COM İLE SİZ ARASINDAKİ PAZARLIK TEMELİNİN TEMEL PARÇASI OLDUĞUNU KABUL EDERSİNİZ. SİTE VE HİZMETLER BÖYLE SINIRLAMA OLMADAN SUNULMAYACAKTIR.
    4. Yasaların izin verdiği ölçüde, Hizmetin kullanımıyla ilgili tüm sorumluluğu reddediyoruz, özellikle:
      1. Sahip olduğumuz herhangi bir sorumluluk (ihmalimizden kaynaklanan herhangi bir yükümlülük dahil), söz konusu arama için Sizin tarafınızdan Bize ödenen fiili arama ücretlerinin miktarı ile sınırlıdır.
      2. Hizmetin sizin veya bir başkası tarafından yetkisiz kullanımı veya kötüye kullanılması konusunda hiçbir sorumluluğumuz yoktur.
      3. Makul olarak öngörülemeyen herhangi bir kayıp veya yapmayı umduğunuz herhangi bir iş, gelir, kâr veya tasarruf kaybı, boşa harcanan masraf, mali kayıp veya veri kaybı için ne size ne de konferans görüşmenizin diğer herhangi bir Katılımcısına karşı hiçbir sorumluluğumuz yoktur. veya zarar görmüş.
      4. makul kontrolümüz dışındaki konular - bunlarla sınırlı olmamak üzere makul kontrolümüz dışındaki bir şey nedeniyle bu Sözleşmede vaat ettiğimiz şeyi yapamıyorsak; yıldırım, sel veya istisnai olarak şiddetli hava koşulları, yangın veya patlama, sivil kargaşa, savaş veya askeri operasyonlar, ulusal veya yerel acil durum, hükümet veya diğer yetkili makamlar tarafından yapılan herhangi bir şey veya herhangi bir türden endüstriyel anlaşmazlıklar (çalışanlarımızı ilgilendirenler dahil) , bundan sorumlu olmayacağız. Bu tür olaylar üç aydan fazla devam ederse, size bildirimde bulunarak bu Sözleşmeyi feshedebiliriz.
      5. İster sözleşme, haksız fiil (ihmal yükümlülüğü dahil) veya başka bir şekilde telekomünikasyon Hizmetlerinin diğer sağlayıcılarının eylemleri veya ihmallerinden veya ağlarındaki ve ekipmanlarındaki arızalardan veya arızalardan sorumlu değiliz.
    5. FREECONFERENCE.COM, KENDİSİ VE LİSANS VERENLERİ VE TEDARİKÇİLERİ ADINA, BU SİTE VE HİZMETLERLE İLGİLİ TÜM GARANTİLERİ REDDEDER. SİTE VE HİZMETLER “OLDUĞU GİBİ” VE “MEVCUT OLDUĞU GİBİ” SUNULMAKTADIR. HUKUKUN İZİN VERDİĞİ AZAMİ ÖLÇÜDE, FREECONFERENCE.COM, KENDİSİ VE LİSANS SAĞLAYICILARI VE TEDARİKÇİLERİ ADINA, FIMPOLİNT'İN SUNDUĞU WEB SİTESİ VE HİZMETLERİ DAHİL OLMAK ÜZERE, AÇIK VEYA ZIMNİ TÜM GARANTİLERİ AÇIKÇA REDDEDER. BELİRLİ BİR AMAÇ VEYA İHLALSİZLİK İÇİN. NE FREECONFERENCE.COM YA DA LİSANS VERENLERİ YA DA TEDARİKÇİLERİ, WEB SİTESİNİN VEYA HİZMETLERİN GEREKSİNİMLERİNİZİ KARŞILAYACAĞINI VEYA WEB SİTESİNİN VEYA HİZMETLERİN KESİNTİSİZ VEYA HATASIZ OLACAĞINI GARANTİ ETMEMEKTEDİR. NE FREECONFERENCE.COM, NE LİSANS VERENLERİ VEYA TEDARİKÇİLERİ, WEB SİTESİNİ VEYA HİZMETLERİ KULLANIMINIZLA BAĞLANTILI OLARAK HİÇBİR SORUMLULUK YOKTUR. EK OLARAK, FREECONFERENCE.COM HİÇBİR ŞEY ADINA HİÇBİR TÜRDE HİÇBİR GARANTİ VERMEYE YETKİ VERMEZ VE HİÇBİR ÜÇÜNCÜ ŞAHIS TARAFINDAN BÖYLE BİR BEYANA GÜVENMEMELİSİNİZ.
    6. YUKARIDAKİ SORUMLULUK REDDİ, FERAGAT VE SINIRLAMALAR HİÇBİR ŞEKİLDE BAŞKA HİÇBİR GARANTİ REDDİ VEYA SİZ İLE FREECONFERENCE.COM VEYA FREECONS VE SERBEST SUNUMLARIMIZ ARASINDAKİ HERHANGİ BİR ANLAŞMA VEYA ANLAŞMADAKİ SORUMLULUK SINIRLAMALARINI SINIRLAMAZ. BAZI YETKİ ALANLARI, BELİRLİ ZIMNİ GARANTİLERİN HARİÇ TUTULMASINA VEYA BELİRLİ ZARARLARIN SINIRLANDIRILMASINA İZİN VERMEYEBİLİR, BAZI YUKARIDAKİ FERAGATLER, FERAGATLER VE SORUMLULUK SINIRLAMALARI SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR. GEÇERLİ HUKUK TARAFINDAN SINIRLANDIRILMADIĞI VEYA DEĞİŞTİRİLMEDİĞİ TAKDİRDE, YUKARIDAKİ SORUMLULUK REDDİ, FERAGAT VE SINIRLAMALAR, HERHANGİ BİR ÇÖZÜMÜN TEMEL AMACI BAŞARISIZ OLDUĞUNDA BİLE İZİN VERİLEN MAKSİMUM ÖLÇÜDE GEÇERLİ OLACAKTIR. FREECONFERENCE.COM'UN LİSANS VERENLERİ VE TEDARİKÇİLERİ, BU SORUMLULUK REDDİ, FERAGAT VE SINIRLAMALARIN ÜÇÜNCÜ ŞAHIS YARARLANICILARINA AİTTİR. WEB SİTESİNDEN VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE ALDIĞINIZ SÖZLÜ VEYA YAZILI HİÇBİR TAVSİYE VEYA BİLGİ, BU BÖLÜMDE BELİRTİLEN SORUMLULUK REDDİ VEYA SINIRLAMALARI DEĞİŞTİRMEYECEKTİR.
    7. Bu Sözleşmenin yükümlülüğümüzü hariç tutan veya sınırlayan her bölümü ayrı ayrı işler. Herhangi bir bölüme izin verilmiyorsa veya etkili değilse, diğer bölümler uygulanmaya devam edecektir.
  1. Tarafınızdan Tazminat
    1. IGHI'yi ve memurlarını, yöneticilerini, çalışanlarını, acentelerini, bağlı kuruluşlarını, temsilcilerini, alt lisans sahiplerini, haleflerini, atamalarını ve yüklenicilerini her türlü iddia, eylem, talep, dava nedeni ve diğer işlemlere karşı savunmayı, tazmin etmeyi ve zararsız tutmayı kabul edersiniz, Aşağıdakilerden kaynaklanan veya bunlarla ilgili avukatlık ücretleri ve masrafları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere: (i) Bu Anlaşmada yer alan herhangi bir beyan veya garanti dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bu Anlaşmayı ihlal etmeniz; veya (ii) Web Sitesine veya Hizmetlere erişiminiz veya bunları kullanımınız.
  2. Sözleşmenin Feshi, Hizmetin Feshi ve PIN Kodunun Askıya Alınması
    1. BU SÖZLEŞMENİN DİĞER HİÇBİR HÜKÜMÜNÜ SINIRLAMAKSIZIN, FREECONFERENCE.COM TEK TARİHİ ÜZERİNE VE BİLDİRİM VEYA SORUMLULUK OLMADAN, HERHANGİ BİR NEDENLE VEYA HİÇBİR SEBEPLE VEYA HİÇBİR ŞEKİLDE OLMADAN WEB SİTESİNİN VEYA HİZMETLERİN HERHANGİ BİR KİŞİNİN KULLANIMINI REDDEDER. BU SÖZLEŞMEDE BULUNAN HERHANGİ BİR TEMSİL, GARANTİ VEYA SÖZLEŞMENİN VEYA GEÇERLİ HİÇBİR YASA VEYA YÖNETMELİK İHLALİNDE SINIRLAMA OLMAKSIZIN.
    2. PIN Kodunu askıya alabiliriz:
      1. Bu Sözleşmeyi esaslı olarak ihlal ederseniz ve/veya Hizmetin Bölüm 8'de yasaklanan bir şekilde kullanıldığına inanırsak, bu, aramaların yapıldığını veya Hizmetin bu şekilde kullanıldığını bilmeseniz bile geçerlidir. uzak. Sizi bu tür bir askıya alma veya fesih hakkında makul olan en kısa sürede bilgilendireceğiz ve bu eylemi neden yaptığımızı açıklayacağız;
      2. Bu Sözleşmeyi ihlal ederseniz ve sizden istenen makul bir süre içinde ihlali gideremezseniz, makul bir bildirimde bulunarak.
    3. PIN kodunu askıya alırsak, Hizmeti yalnızca bu Sözleşmeye uygun olarak kullanacağınız konusunda bizi tatmin edene kadar geri yüklenmeyecektir.
    4. Bu Sözleşmenin herhangi bir beyanını, garantisini veya sözleşmesini ihlal etmeniz durumunda, bu Sözleşme otomatik olarak feshedilecektir. Bu fesih otomatik olacak ve FreeConference.com tarafından herhangi bir işlem yapılmasını gerektirmeyecektir.
    5. FreeConference.com'a bunu yapma niyetinize ilişkin bildirimi support@freeconference.com adresine e-posta bildirimi ile göndererek, herhangi bir zamanda, herhangi bir nedenle veya hiçbir nedenle bu Sözleşmeyi feshedebilirsiniz.
    6. Bu Sözleşmenin herhangi bir şekilde feshedilmesi, Bölüm 7, 8, 9, 10, 15, 17 (e-posta, beyan ve garanti alma izni, sorumluluk reddi/sorumluluk sınırlaması, tazminat, fikri mülkiyet, yargı yetkisi) ve 16 (genel hükümler) her türlü fesihten sonra geçerli olacaktır ve Bölüm 6 kapsamındaki Hizmetleri kullanımınızla ilgili olarak sahip olabileceğiniz herhangi bir ödeme yükümlülüğünün ödenmemiş, muaccel ve ödenmiş olarak kalması dışında senin tarafından.
  3. Değişiklikler ve Değişiklikler
    1. İnternet ve kablosuz teknolojisi ve geçerli yasalar, kurallar ve düzenlemeler sık ​​sık değişir. BUNA GÖRE, FREECONFERENCE.COM BU SÖZLEŞMEYİ VE GİZLİLİK POLİTİKASINI HER ZAMAN DEĞİŞTİRME HAKKI SAKLIDIR. BU TÜR DEĞİŞİKLİKLERİN BİLDİRİMİ YENİ BİR VERSİYON YA DA SİTEDE BİR DEĞİŞİKLİK BİLDİRİMİ YAYINLANMAKTADIR. BU SÖZLEŞMEYİ VE GİZLİLİK POLİTİKASI'NI PERİYODİK OLARAK İNCELEMEK SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. HERHANGİ BİR ZAMAN BUNU KABUL EDİLEMEZ BULURSANIZ, DERHAL WEB SİTESİNİ AYIRMALISINIZ VE HİZMETLERİ KULLANMAKTAN ÇEKİNMELİSİNİZ. Bu Sözleşmenin koşullarını istediğimiz zaman değiştirebiliriz. Bu koşullardaki herhangi bir değişiklik hakkında makul olarak mümkün olduğunca çok bildirimde bulunacağız.
    2. Bu Sözleşmeyi veya herhangi bir kısmını başkasına devredemez veya devretmeye çalışamazsınız.
    3. Sözleşmeyi istediğiniz zaman Bölüm 13'teki adrese yazarak iptal edebilirsiniz, ancak bu iptal Hizmeti kullanmaya devam ettiğiniz sürece geçersiz olacaktır.
    4. Hizmeti en az 6 ay kullanmazsanız, size tahsis edilen PIN'i sistemden kaldırma hakkımız saklıdır.
  4. ihbar
    1. Bu sözleşme kapsamındaki herhangi bir bildirim, faks veya ön ödemeli posta veya e-posta yoluyla aşağıdaki şekilde teslim edilmeli veya gönderilmelidir:
      1. bize Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203 veya size verdiğimiz herhangi bir adresten ulaşabilirsiniz.
      2. +01 (818) 553 -1427 numaralı faksa gönderilmiştir.
      3. support@freeconference.com adresine gönderilen e-posta yoluyla bize.
      4. Kayıt İşlemi sırasında bize verdiğiniz posta veya e-posta adresinden size.
  1. Üçüncü Şahıs Hakları
    1. Bu Sözleşmeye taraf olmayan bir kişinin, 1999 (İngiltere) Sözleşmeler (Üçüncü Tarafların Hakları) Yasası uyarınca bu Sözleşmenin herhangi bir şartını uygulama hakkı yoktur, ancak bu, üçüncü bir tarafın herhangi bir hakkını veya çözüm yolunu etkilemez. Bu Kanun dışında mevcut veya mevcut.
    2. Web Sitesi, üçüncü taraflarca işletilen web sitelerine (“Üçüncü Taraf Web Siteleri”) bağlanabilir. FreeConference.com, her biri kendi hizmet şartlarına ve gizlilik politikasına tabi olabilecek Üçüncü Kişi Web Siteleri üzerinde kontrole sahip değildir. FREECONFERENCE.COM ÜÇÜNCÜ ŞAHIS WEB SİTELERİ ÜZERİNDEN VEYA ÜÇÜNCÜ ŞAHIS WEB SİTELERİ ÜZERİNDEN SUNULDUĞU TÜM MATERYALLERİ, MALLARI VE HİZMETLERİ GÖZDEN GEÇİRMEMİŞ VE İNCELEME VEYA KONTROL EDEMEZ. BUNA GÖRE, FREECONFERENCE.COM HİÇBİR ÜÇÜNCÜ ŞAHIS WEB SİTESİNİ VEYA HİÇBİR BİLGİ, MALZEME, MALLARIN HİZMETLERİNİN DOĞRULUĞU, PARA BİRİMİ, İÇERİĞİ, UYGUNLUK, YASAL OLDUĞU VEYA KALİTESİYİ BEYAN ETMEZ, GARANTİ VERMEMEKTE VEYA ONAYLAMAMAKTADIR. FREECONFERENCE.COM, ÜÇÜNCÜ ŞAHIS WEB SİTELERİNİ KULLANMANIZDAN KAYNAKLANAN SİZE VEYA ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARA KARŞI HERHANGİ BİR ZARAR VEYA DİĞER ZARAR İÇİN TÜM SORUMLULUK VE YÜKÜMLÜLÜĞÜ REDDEDER VE BURADA KABUL EDERSİNİZ.
    3. Bölüm 10'da belirtilen şekilde ve ölçüde taraflar ve Bölüm 9'da açıkça belirtilen ölçüde ve ölçüde FreeConference.com'un lisans verenleri ve tedarikçileri dışında, bu Sözleşmenin hiçbir üçüncü taraf lehdarı yoktur.
  2. Fikri Mülkiyet
    1. Web Sitesi, Web Sitesinde bulunan tüm içerik ve materyaller ve FreeConference.com adı ve herhangi bir logo, tasarım, metin, grafik ve diğer dosyalar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Hizmetleri sunan ücretsiz konferans altyapısı ve seçim, düzenleme ve organizasyon FreeConference.com veya lisans verenlerinin fikri mülkiyetindedir. Açıkça belirtilmediği sürece, ne Web Sitesini ve Hizmetleri kullanımınız ne de bu Sözleşmeye girişiniz, size bu tür içerik veya materyaller üzerinde herhangi bir hak, unvan veya menfaat sağlamaz. Free Conference ve FreeConference.com logosu, IGHI'nin ticari markaları, hizmet markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Web Sitesinin Telif Hakkı © 2015, IGHI'ye aittir. TÜM HAKLARI SAKLIDIR.
    2. Telif hakkı haklarınızın veya üçüncü bir şahsın telif haklarının ihlal edildiğine dair kanıtınız varsa, biliyorsanız veya iyi niyetli bir inancınız varsa ve FreeConference.com'un söz konusu materyali silmesini, düzenlemesini veya devre dışı bırakmasını istiyorsanız, FreeConference'ı sağlamanız gerekir. .com aşağıdaki bilgilerin tümü ile birlikte: (a) ihlal edildiği iddia edilen münhasır hakkın sahibi adına hareket etmeye yetkili bir kişinin fiziksel veya elektronik imzası; (b) ihlal edildiği iddia edilen telif hakkı alınmış çalışmanın kimliği veya birden fazla telif hakkı alınmış çalışma tek bir bildirim kapsamındaysa, bu tür çalışmaların temsili bir listesi; (c) ihlal edildiği veya ihlal faaliyetinin konusu olduğu iddia edilen ve kaldırılacak veya erişimi engellenecek olan materyalin tanımı ve FreeConference.com'un materyali bulmasına izin vermek için makul ölçüde yeterli bilgi; (d) adres, telefon numarası ve varsa sizinle iletişime geçilebilecek bir elektronik posta adresi gibi FreeConference.com'un sizinle iletişim kurmasına izin verecek makul ölçüde yeterli bilgiler; (e) materyalin şikayette bulunulan şekilde kullanılmasının telif hakkı sahibi, temsilcisi veya yasa tarafından yetkilendirilmediğine iyi niyetle inandığınıza dair bir beyan; ve (f) bildirimdeki bilgilerin doğru olduğuna ve ihlal edildiği iddia edilen münhasır hakkın sahibi adına hareket etmeye yetkili olduğunuza dair yalan yere yemin etme cezasına tabi olduğuna dair bir beyan.
  3. Genel Hükümler
    1. Tüm anlaşma; Tercüme. Bu Sözleşme, Web Sitesini ve Hizmetleri kullanımınızla ilgili olarak FreeConference.com ile Sizin aranızdaki sözleşmenin tamamını oluşturur. Bu Sözleşmedeki dil, tam anlamıyla taraf lehine veya aleyhine değil, adil anlamına uygun olarak yorumlanacaktır.
    2. Bölünebilirlik; Feragat. Bu Sözleşmenin herhangi bir kısmı geçersiz veya uygulanamaz bulunursa, o kısım tarafların asıl niyetini yansıtacak şekilde yorumlanacak ve geri kalan kısımlar tam olarak yürürlükte ve yürürlükte kalacaktır. Taraflardan herhangi birinin bu Sözleşmenin herhangi bir şartından veya koşulundan veya herhangi bir ihlalinden herhangi bir durumda feragat etmesi, söz konusu şart veya koşuldan veya daha sonraki herhangi bir ihlalden feragat etmeyecektir.
    3. Atama. Bu Sözleşme ve Sözleşme kapsamındaki tüm hak ve yükümlülükleriniz, FreeConference.com'un önceden yazılı izni olmaksızın Sizin tarafınızdan devredilemez veya devredilemez. Yukarıda belirtilenlere bakılmaksızın, bu Sözleşme taraflar, onların halefleri ve izin verilen atamaları için bağlayıcı olacak ve lehine hüküm ifade edecektir.
    4. ilişki. Siz ve FreeConference.com bağımsız taraflarsınız ve bu Sözleşme ile hiçbir acente, ortaklık, ortak girişim veya çalışan-işveren ilişkisi amaçlanmamıştır veya oluşturulmamıştır.
  4. Kanunlar
    1. Bu sözleşme, kanunlar ihtilafı ilkelerine bakılmaksızın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki California Eyaleti kanunlarına tabidir. Bu Sözleşme, inşası ve icrası dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, Los Angeles, California'da imzalanmış ve icra edilmiş gibi muamele görecektir.
    2. BU SÖZLEŞMEDEN VEYA WEB SİTESİNDEN DOĞAN YA DA İLGİLİ HERHANGİ BİR YARGI İŞLEMİ İÇİN UYGUN YER, DEVLET VE LOS ANGELES, KALİFORNİYA, ABD'DEKİ FEDERAL MAHKEMELER OLACAKTIR. TARAFLAR BU ŞEKİLDE BU TÜR MAHKEMELERİN KİŞİSEL YARGI YETKİLERİ VE YERLERİNE HERHANGİ BİR İTİRAZDAN FERAGAT ETMEYİ VE AYRICA AÇIK BİR ŞEKİLDE YURT DIŞI SÜREÇ HİZMETİNE GÖNDERMEYİ KABUL EDERLER.
    3. BU SÖZLEŞMEDEN YA DA WEB SİTESİNDEN KAYNAKLANAN YA DA WEB SİTESİNE İLİŞKİN HERHANGİ BİR EYLEM NEDENİ, ORTAYA ÇIKTIĞINDAN SONRA BİR (1) YIL İÇİNDE OLUŞTURULMALI VEYA SONSUZA KADAR FERAGAT EDİLMELİ VE YASAKLANMALIDIR.
çapraz