Destek
Toplantıya katılKaydolunGiriş Bir toplantıya katılınKayıt olOturum aç 
Hippa Uyumlu

Free HIPAA Compliant Video Conferencing For Healthcare

FreeConference.com'un HIPAA uyumlu, uygun maliyetli çevrimiçi görüntülü toplantı yazılımıyla tıp uzmanları ve hastalar arasında kolayca bağlantı kurun. Gecikme olmayan ve indirme veya kurulum gerektirmeyen bir uzaktan sağlık hizmetiyle tıbbi uygulamalarınızı güçlendirin.
BUGÜN ÜCRETSİZ Kaydolun

Diğer ücretsiz hizmet sağlayıcıların aksine, kişisel verilerinizi asla satmaz veya paylaşmayız. Gizliliğiniz bizim için önemlidir.
EMR

ÜRÜNLER

Mobil Doktor

Uzaktan Danışmanlık Çözümü

En popüler özelliğimiz olan ÜCRETSİZ çevrimiçi toplantı odası ile doktorlar, hastalarının uzak bir ortamda en profesyonel sağlık hizmetlerini almalarını sağlayabilir. HD ses ve video, ekran paylaşımı, belge paylaşımı ve çok daha fazlasını içeren ücretsiz telesağlık ile hastalarla görüşmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Doktor Takvimi

Randevu Yönetimi Çözümü

FreeConference.com, doktorların veya yönetimin hastalara e-posta yoluyla bir sağlık randevu daveti göndererek veya benzersiz bir URL paylaşarak hastalarla randevu planlamasına olanak tanıyan basit bir planlama arayüzü ile kolay planlama sağlar. Randevu planlandıktan sonra, FreeConference.com otomatik e-posta hatırlatıcıları göndererek herkesin toplantıdan haberdar olmasını ve katılmak için gerekli bilgilere sahip olmasını sağlar. Artık kaçırılan randevular ve gecikmeler yok ve daha fazla tele-ziyaret verimliliği.

FAYDALARI

Teletıp ile Verimliliği ve Erişilebilirliği Artırın

Teletıp çözümümüz, doktor muayenehaneleri, klinikler ve terapistlerin hastalarına bakım sağlama biçiminde devrim yaratıyor. Sağlık profesyonelleri, freeconference.com tarafından desteklenen gelişmiş video konferans yazılımımızdan yararlanarak operasyonlarını kolaylaştırabilir ve hasta bakımını geliştirebilir. Teletıp çözümümüzle yüz yüze ziyaret ihtiyacını ortadan kaldırarak hem personeliniz hem de hastalarınız için değerli zamandan ve kaynaklardan tasarruf edebilirsiniz. İster yoğun bir klinik ister özel bir muayenehane olun, platformumuz hastalarla uzaktan bağlantı kurmanıza olanak tanıyarak benzersiz kolaylık ve erişilebilirlik sunar.
Çevrimiçi Sağlık
Küresel Sağlık

Erişiminizi Genişletin ve Daha Fazla Hastaya Hizmet Edin

Teletıp gücünün kilidini açın ve uygulamanızı fiziksel konumunuzun sınırlarının ötesine genişletin. Teletıp çözümümüz, coğrafi engeller, sınırlı hareket kabiliyeti veya ulaşım zorluklarıyla karşılaşabilecek hastalara ulaşmanıza olanak tanır. Video konferans yazılımımızdan yararlanarak, uzak bölgelerde yaşayan hastalara kaliteli bakım sağlayabilir ve hak ettikleri ilgiyi görmelerini sağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzümüz ve güçlü özelliklerimiz sayesinde hastalarla gerçek zamanlı olarak bağlantı kurabilir, sanal konsültasyonlar yürütebilir ve kişiselleştirilmiş tedavi planları sunabilirsiniz. Teletıp hizmetleri sunarak sağlık hizmetlerinin geleceğini kucaklayın ve daha geniş bir hasta tabanını çekin.

Gizli Hasta Verilerinin Gizliliğini ve Güvenliğini Sağlayın

Teletıp gücünün kilidini açın ve uygulamanızı fiziksel konumunuzun sınırlarının ötesine genişletin. Teletıp çözümümüz, coğrafi engeller, sınırlı hareket kabiliyeti veya ulaşım zorluklarıyla karşılaşabilecek hastalara ulaşmanıza olanak tanır. Video konferans yazılımımızdan yararlanarak, uzak bölgelerde yaşayan hastalara kaliteli bakım sağlayabilir ve hak ettikleri ilgiyi görmelerini sağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzümüz ve güçlü özelliklerimiz sayesinde hastalarla gerçek zamanlı olarak bağlantı kurabilir, sanal konsültasyonlar yürütebilir ve kişiselleştirilmiş tedavi planları sunabilirsiniz. Teletıp hizmetleri sunarak sağlık hizmetlerinin geleceğini kucaklayın ve daha geniş bir hasta tabanını çekin.
Siber güvenlik

FreeConference.com Telesağlık Planları

Ücretsiz bir planımız olmasına rağmen, daha sağlam özelliklere sahip daha karmaşık planlar sunuyoruz.

Ücretsiz

$0
Aylık
Seç Planı
Özellikler
Sınırsız HD Video
randevular
HIPAA Gereksinimlerini Karşılar
Zamanlama ve hatırlatıcılar
sanal bekleme odası
Yerel Çevirmeli Numaralarda Sınırsız Arama*
Ekran paylaşımı
Çevrimiçi Beyaz Tahta
Mobil ve Masaüstü Uygulamaları
Toplantı Sohbeti
Belge Paylaşımı
not
E-posta Desteği
GRUP ARAMA KAPASİTESİ
100'e Kadar Çağrı Katılımcısı
En fazla 5 Web Katılımcısı

marş

$ 9.99
Aylık
Seç Planı
+TÜM ÜCRETSİZ ÖZELLİKLER, ARTI
Ses Kaydı
Randevu Özeti
Daha yüksek güvenlik
Arayan kimliği
Seçim
Ücretsiz Numaralara Erişim
Telefon desteği
GRUP ARAMA KAPASİTESİ
100 çağrı katılımcısı
15 web katılımcısı

Artı

$ 29.99
Aylık
Seç Planı
+TÜM ÜCRETSİZ ÖZELLİKLER, ARTI
Ses ve Görüntü Randevu Kaydı
Randevu Transkripsiyonu
Daha Yüksek Güvenlik
Arayan kimliği
Özel Bekletme Müziği / Özel Karşılama
YouTube Akışı
SMS Davetiyeleri
not
Mola Odaları
Seçim
Ücretsiz Numaralara Erişim
Telefon Desteği
GRUP ARAMA KAPASİTESİ
250 çağrı katılımcısı
250 web katılımcısı

ÖZEL

$ 29.99
Aylık
Bizimle iletişime geçin
+TÜM ÜCRETSİZ ÖZELLİKLER, ARTI
Mevcut tele sağlık çözümünüze entegre etmek için API'ler ve SDK erişimi
Kendi özel markanız, renkleriniz ve logonuzla özel alan adı
Özel Karşılama ile Özel Çevirmeli Numara
Birden çok kullanıcı hesabı
Yönetim kontrolleri
geliştirici desteği
Grup eğitimi
Özel bir teletıp başarı yöneticisi
Daha fazla

Sağlık Hizmetleri Video Konferans SSS

Video konferans, iki veya daha fazla kişinin tek bir yerde birlikte olmak zorunda kalmadan gerçek zamanlı olarak görüntülü ve sesli arama yoluyla "buluştuğu", internet üzerinden sağlanan iki yönlü bir iletişimdir.

Video konferans, sağlık hizmetleri için tam olarak yepyeni bir teknoloji değil, ancak son zamanlarda 19 ve 2020 boyunca küresel COVID-2021 salgını boyunca popülaritesini hızla artırdı ve doktorların ve hastaların çevrimiçi toplantılar, çevrimiçi eğitim (hâlâ okuldaki çocuklar için) düzenlemesine olanak sağladı. ), iş adaylarıyla görüşme, iş eğitimi oturumu vb.

Teknolojideki gelişmeler sayesinde, video konferans eskiden oldukça pahalı ve uygulaması zorken, şimdi video konferans çok güvenilir ve uygun maliyetlidir ve şirketler video konferansı çok az bir maliyetle veya ücretsiz olarak oldukça kolay bir şekilde uygulayabilmektedir.

Bir video konferans sağlık hizmeti oturumunun anahtarı, iki veya daha fazla katılımcının birbirini gerçek zamanlı olarak görebilmesidir, bu da genellikle yeterli internet bant genişliği gerektirir.

Sağlık hizmetleri için ücretsiz video konferansın nasıl yürütülebileceğine dair pek çok farklı yöntem vardır, ancak genellikle üç temel unsuru içerir:

  • Video kamera: dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde ve hatta akıllı telefonlarda yerleşik web kameraları olabilir.
  • Ses kaynağı: mikrofonlar (yani akıllı telefon mikrofonu, bir video kameradaki yerleşik mikrofon)
  • Yazılım: İnternet protokolleri üzerinden iki yönlü veri iletimlerini iletmek için yazılım tabanlı bir platform kullanılır

Son olarak, iletişimi kolaylaştırmak için yüksek hızlı, güvenilir internet erişimi gereklidir.

Doktorlar ayrıca, odadaki birden fazla katılımcıdan yüksek kaliteli ses ve video çekmek için yüksek kaliteli ekipmanla donatılmış özel bir konferans odasında ücretsiz video konferanslara katılabilir veya ev sahipliği yapabilir. Bir video konferans odası kurulumu şunları içerebilir:

  • Yüksek kaliteli ekranlar (yani monitör veya televizyon)
  • Yüksek kaliteli kameralar 
  • Çok yönlü mikrofonlar
  • Hoparlörleri izleyin

Sağlık hizmetlerinde iki temel video konferans türü vardır:

  1. Noktadan noktaya: yalnızca iki katılımcının yer aldığı bire bir video konferans sağlık hizmeti oturumu değil tek bir yerde bulunur. Örneğin, bir müşteri bir müşteri destek temsilcisiyle görüntülü arama yaptığında, bu noktadan noktaya video konferansa bir örnektir.
  2. Çok noktalı: en az iki farklı yerde ikiden fazla katılımcıyı içeren bir tür görüntülü konuşma. Olarak da adlandırılır grup video konferansı or grup görüşmeleri. Bir ana konuşmacı ve birden çok katılımcıyı içeren bir web semineri oturumu, çok noktalı video konferansa bir örnektir.

Bahsedildiği gibi, bir sağlık hizmeti video konferansına ev sahipliği yapmak veya katılmak için kullanabileceğiniz çeşitli yöntem ve teknikler vardır; her biri farklı türde ekipman içerebilir. Ancak, aşağıdaki ekipmanlarla sağlık hizmetlerine yönelik temel bir ücretsiz video konferansa ev sahipliği yapabilirsiniz:

  • Bir bilgisayar (masaüstü veya dizüstü bilgisayar) veya hatta iyi kalitede bir akıllı telefon
  • Bir kamera (dahili web kamerası, akıllı telefon kamerası, özel video kamera vb.)
  • Bir mikrofon (akıllı telefon mikrofonu, video kameradaki yerleşik mikrofon, özel mikrofon)
  • Hoparlörler (veya kulaklıklar/kulaklıklar)
  • Güvenilir ve hızlı internet bant genişliği
  • Sağlık hizmetleri için ücretsiz video konferans yazılımı (veya bulut tabanlı bir video konferans hizmetinde bir hesap)
  • Codec'ler. Donanım veya yazılım tabanlı olabilirler. Codec'ler, daha güvenilir bir aktarım sağlamak için ses/video verilerini sıkıştırma ve açma sorumluluğuna sahiptir.

Günümüzde modern dizüstü bilgisayarların çoğu yerleşik bir web kamerası, mikrofon ve hoparlörlerle birlikte gelir ve yüksek hızlı internete bağlandıklarında temel konferanslar için zaten yeterlidir.

Sağlık hizmetleri için ücretsiz video konferans, birden fazla katılımcının doktor ve hastanın tek bir yerde olmasına gerek kalmadan gerçek zamanlı olarak "buluşmasını" sağlar ve bu da sonuçta seyahat süresinden ve paradan tasarruf sağlar. Birden fazla hasta etkili bir toplantıya katılabilirken, iş seyahatiyle ilgili diğer rahatsızlıkların yanı sıra seyahat süresini, lojistiği ve uçuş hazırlıklarını azaltarak insanların aksama sürelerini azaltır ve üretkenlik kazanımlarını artırır.

Sağlık hizmetleri ücretsiz video konferansı aşağıdakiler için kullanabilir:

  • Birden fazla ofisi olan şirketler için gerçek zamanlı iletişimi kolaylaştırma
  • Öğretmenin/eğitmenin tek bir yerden dünyanın her yerindeki farklı katılımcılara uzaktan ders vermesini sağlayan, eğitim yürütmek için etkili bir ortam
  • Görsel bilgilerin (yani PowerPoint slaytlarının) konuşmanın önemli bir yönü olduğu toplantıları kolaylaştırmak
  • Seyahatin maliyetinin veya zamanının önemli olabileceği büyük toplantılar yapmak

FreeConference ile sağlık hizmetleri için bir video konferansa ev sahipliği yapabilir veya bir video konferansa katılabilirsiniz. kesinlikle ücretsiz.

FreeConference, ücretsiz sesli/görüntülü konferans, ücretsiz ekran ve belge paylaşımı, çevrimiçi beyaz tahta ve ücretsiz çevirmeli entegrasyon içeren ücretsiz çevrimiçi toplantı odaları sunar.

FreeConference, gerçek zamanlı işbirliğini kolaylaştırmak için doğrudan web tarayıcınızdan ücretsiz ekran paylaşımı ile 100 katılımcıya kadar ücretsiz bir sağlık hizmeti video konferansı başlatmanıza olanak tanır.

FreeConference ile, değil Bir video konferansı başlatabilmeniz veya bir video konferansa katılabilmeniz için herhangi bir şey indirmeniz ve yüklemeniz gerekir. FreeConference, sağlık hizmetleri için 100'e kadar katılımcının web tarayıcılarından kolayca bir video görüşmesine katılabileceği, tarayıcı tabanlı ücretsiz bir video konferans çözümüdür.

Bugün Uygulamanızı Dönüştürmeye Başlayın!

Teletıp gücünün kilidini açın ve uygulamanızı fiziksel konumunuzun sınırlarının ötesine genişletin. Teletıp çözümümüz, coğrafi engeller, sınırlı hareket kabiliyeti veya ulaşım zorluklarıyla karşılaşabilecek hastalara ulaşmanıza olanak tanır. Video konferans yazılımımızdan yararlanarak, uzak bölgelerde yaşayan hastalara kaliteli bakım sağlayabilir ve hak ettikleri ilgiyi görmelerini sağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzümüz ve güçlü özelliklerimiz sayesinde hastalarla gerçek zamanlı olarak bağlantı kurabilir, sanal konsültasyonlar yürütebilir ve kişiselleştirilmiş tedavi planları sunabilirsiniz. Teletıp hizmetleri sunarak sağlık hizmetlerinin geleceğini kucaklayın ve daha geniş bir hasta tabanını çekin.
BUGÜN ÜCRETSİZ Kaydolun
çaprazşerit aşağı