Support
Gå med i mötetRegistrera sig Logga in Gå med i ett möteRegistrera digLogga in 

Användarvillkor

  1. Inledning och avtal
    1. Dessa användarvillkor ("Avtalet") utgör ett juridiskt bindande avtal mellan och mellan dig (vår kund) och oss (IGHI) om din användning av FreeConference.com -webbplatsen ("webbplatsen") och de konferenstjänster som erbjuds av FreeConference .com i samarbete med webbplatsen ("tjänsterna"). Genom att använda webbplatsen och tjänsterna intygar och garanterar du att du har läst och förstått och samtycker till att vara bunden av detta avtal. OM DU INTE FÖRSTÅR ​​DETTA AVTAL, ELLER INTE GODKÄNNER ATT BINDAS AV DET, MÅSTE DU OMEDELBART lämna hemsidan och avstå från att använda tjänsterna på något sätt.
    2. Tjänsten vi (IGHI) levererar till dig (vår kund) är möjligheten att ha samtidiga telefonsamtal med andra deltagare via telefonnätet, WebRTC, video och annan kommunikationsteknik.
    3. Tjänsten kommer att omfattas av tillgänglig kapacitet och vi garanterar inte att det antal anslutningar som krävs av dig alltid kommer att vara tillgängligt vid varje given tidpunkt.
    4. Vid tillhandahållandet av tjänsten lovar vi att använda rimlig skicklighet och omsorg från en kompetent tjänsteleverantör.
  2. Definitioner
    1. "Samtalsavgift" betyder det pris som nätoperatören tar ut av den som ringer.
    2. "Kontrakt" betyder, i prioritetsordning, dessa villkor och registreringsprocessen.
    3. "Deltagare" betyder dig och alla du tillåter att använda tjänsten.
    4. Med "gratis konferens" avses den allmänna IGHI -konferenstjänsten som används med endast en giltig e -postadress som krävs vid registrering.
    5. "Registreringsprocess" betyder den registreringsprocess som du har slutfört via Internet.
    6. "Premiumkonferenser" avser IGHI -konferenstjänsten med premiumfunktioner som används av deltagare som har slutfört registreringsprocessen för premiumkonferenser, även kallad "registrerad tjänst".
    7. "Tjänst" betyder hela eller delar av tjänsten som förklaras i avsnitt 1 som vi samtycker till att tillhandahålla dig enligt detta avtal.
    8. "Vi" och "FreeConference.com" och "IGHI" och "Us" betyder Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Du" avser kunden vi gör detta kontrakt med och som är namngiven i registreringsprocessen och/eller ditt företag och/eller dina deltagare som sammanhanget kräver.
  3. Behörighet, villkor och licens att använda
    1. GENOM ATT ANVÄNDA WEBBPLATSEN OCH TJÄNSTERNA FÖRESKRIVER DU OCH GARANTIERAR ATT DU ÄR MINST 18 ÅR GAMMEL OCH ÄNDRIG ÄR LAGLIGT KVALIFICERAD FÖR ATT GÅ IN I OCH FORMKONTRAKTER UNDER TILLÄMPLIG LAG. Om du använder webbplatsen eller tjänsterna på ett företags vägnar intygar och garanterar du vidare att du är behörig att agera och ingå avtal för företagets räkning. Detta avtal är ogiltigt där det är förbjudet.
    2. Under förutsättning att du följer villkoren i detta avtal, ger FreeConference.com dig en icke-exklusiv, icke-underlicensierbar, återkallelig som anges i detta avtal, icke-överförbar licens för att använda webbplatsen och tjänsterna. Förutom vad som uttryckligen anges här ger detta avtal dig inga rättigheter till eller till immateriella rättigheter till FreeConference.com eller någon annan part. I händelse av att du bryter mot någon bestämmelse i detta avtal upphör dina rättigheter enligt detta avsnitt omedelbart.
    3. För användning av gratis konferenstjänst börjar detta kontrakt när du har fått en PIN -kod eller när du använder tjänsten för första gången, beroende på vilket som är först.
    4. Om du använder Premium Conferencing Service börjar detta kontrakt när du har slutfört registreringsprocessen.
    5. Genom att använda webbplatsen och tjänsterna samtycker du till insamling och användning av viss information om dig, som anges i FreeConference.coms sekretesspolicy ("sekretesspolicyn"), inklusive registreringsprocessen och enligt avsnitt 7. Genom att använda webbplatsen och tjänsterna, du representerar och garanterar att du har läst och förstått och samtycker till samma. OM DU INTE FÖRSTÅR ​​ELLER INTE GODKÄNNER SAMMA, MÅSTE DU OMEDELBART lämna WEBBPLATSEN. I händelse av konflikt mellan sekretesspolicyn och detta avtal gäller villkoren i detta avtal.
  4. Registrerings process
    1. I samband med din användning av webbplatsen och tjänsterna måste du fylla i ett registreringsformulär. Du intygar och garanterar att all information du tillhandahåller på ett registreringsformulär eller på annat sätt i samband med din användning av webbplatsen eller tjänsterna kommer att vara fullständig och korrekt, och att du kommer att uppdatera informationen vid behov för att upprätthålla dess fullständighet och riktighet.
    2. Du kommer också att bli ombedd att ange, eller kan få, ett användarnamn och lösenord i samband med din användning av webbplatsen och tjänsterna. Du är helt och hållet ansvarig för att upprätthålla sekretessen för ditt lösenord. Du får inte använda kontot eller lösenordet för någon annan webbplats eller tjänstanvändare. Du godkänner att omedelbart meddela FreeConference.com om obehörig användning av ditt konto eller lösenord. FreeConference.com ansvarar inte för förlust som du ådrar dig till följd av att någon annan använder ditt konto eller lösenord, oavsett om det är med eller utan din vetskap. Du kan hållas ansvarig för eventuella förluster på grund av FreeConference.com, dess dotterbolag, tjänstemän, direktörer, anställda, konsulter, agenter och representanter på grund av någon annans användning av ditt konto eller lösenord.
  5. Tjänstens tillgänglighet
    1. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, förutom:
      1. vid planerat planerat underhåll, i vilket fall tjänsten kanske inte är tillgänglig;
      2. i händelse av oplanerat eller akut underhåll kan vi behöva utföra arbete som kan påverka tjänsten, i vilket fall samtal kan avkortas eller inte anslutas. Om vi ​​måste avbryta tjänsten kommer vi att göra allt för att återställa den inom rimlig tid; eller
      3. i händelse av omständigheter utanför vår rimliga kontroll.
    2. Underhållsscheman och servicestatusrapporter tillhandahålls på begäran.
    3. Vi kan inte garantera att tjänsten aldrig kommer att vara felaktig, men vi kommer att göra vårt yttersta för att rätta till rapporterade fel så snart vi rimligen kan.
    4. Ibland kan vi behöva:
      1. ändra koden eller telefonnumret eller den tekniska specifikationen för tjänsten av operativa skäl; eller
      2. ge dig instruktioner som vi anser är nödvändiga för säkerhet, hälsa eller säkerhet, eller för kvaliteten på tjänsten som vi tillhandahåller dig eller våra andra kunder och du samtycker till att följa dem; men innan du gör det kommer vi att ge dig så mycket meddelande som möjligt.
  6. Avgifter för tjänsten
    1. Vi debiterar dig inte direkt för användningen av tjänsten.
    2. Varje användare av tjänsten, inklusive dig, debiteras de gällande samtalskostnaderna för samtal till det uppringningsnummer som gäller för tjänsten du använder.
    3. Alla användare kommer att faktureras samtalsavgifterna på sin vanliga telefonräkning som utfärdas av deras telefonnätsoperatör till rådande samtalsavgift för samtal till uppringningsnumret.
    4. Du bör kontakta telefonoperatören för att bekräfta avgiftsavgiften för det uppringningsnummer som gäller för den tjänst du använder.
    5. Det finns inga avboknings-, uppställnings- eller bokningsavgifter eller avgifter. Det finns inga kontounderhåll eller lägsta användningsavgifter.
    6. Avgifter som är kopplade till de tillvalstjänsterna Premium Conferencing debiteras ditt kreditkort när konferensen avslutas. Avgiften visas på ditt kreditkortsutdrag som "Conference Call Services". Premiumkonferenstjänster kan ställas in på en återkommande basis. I sådana fall kommer sådana avgifter att debiteras varje månad till ditt kreditkort från den dag då tjänsten aktiveras och visas på ditt kreditkortsutdrag som "Conference Call Services. Du kan begära avbokning av Premiumkonferenstjänster på din "kontosida". Avbokningsbegäranden gäller vid slutet av den aktuella faktureringscykeln som visas i avsnittet "Premium-tilläggstjänster" på sidan "Konto". För premiumkonferenstjänster som är konfigurerade på en månatlig återkommande faktureringscykel, i händelse av att ett kreditkort inte kan auktoriseras fem (5) dagar före faktureringsdatumet, kommer du att meddelas om att uppdatera betalningsinformation, och FreeConference.com kan avbryta alla tjänster om betalningsinformation inte är uppdateras efter faktureringsdatum.
    7. Premiumkonferenstjänster inkluderar:
      1. FreeConference.com premiumapplikationer, som köpt i FreeConference.com applikationsbutik;
      2. Personliga hälsningar eller andra personliga eller anpassade funktioner som begärs eller köpts av dig;
      3. Premium-uppringning i nummer, så att du kan hämta kostnaden för dina deltagares samtal utan avgift eller sänka långväga avgifter genom att använda premium lokala och internationella uppringningar;
      4. Samtalsinspelning eller andra premiumprogram som du har köpt; och
      5. Andra premiumtjänster som erbjuds av oss då och då.
    8. Alla tillämpliga skatter ingår inte och kommer att faktureras separat utöver de angivna avgifterna.
    9. FreeConference.com kan när som helst avbryta eller stänga av tjänster för utebliven betalning utan ansvar.
    10. Vi återbetalar eller krediterar inte delvis använda faktureringsperioder vid avbrott av prenumerationsbaserade eller andra tjänster; avbokningar gäller endast för nästa tillämpliga faktureringsperiod. Inga återbetalningar eller krediter tillhandahålls för avgiftsbelagda tjänster som du använder, till exempel gratis användning, avgifter eller internationella uppringningsnummer. Alla andra återbetalningar eller krediter är efter Iotums eget gottfinnande; i händelse av någon återbetalning som bestäms av Iotum, får du vanligtvis samma inom 3-5 arbetsdagar.
  1. Dina ansvarsområden
    1. Du och deltagarna måste använda tonuppringningstelefoner och WebRTC (eller annan datorteknik som beskrivs) för att ringa in till tjänsten.
    2. Du är ansvarig för säkerheten och korrekt användning av PIN -koden när du har fått den från oss. Du har ingen rätt att sälja eller gå med på att överföra PIN -koden som du har fått för användning med tjänsten och du får inte försöka göra det.
    3. När du registrerar dig för antingen Free Conferencing Service eller Premium Conferencing Service måste du ange en aktuell giltig e -postadress. Denna e -postadress kommer att användas av oss för att kommunicera servicemeddelanden och för marknadsföringsändamål. Genom att upprätta ett konto hos FreeConference.com och, om inte annat krävs enligt lag, samtycker du till att ta emot regelbundna e -postmeddelanden från FreeConference.com om FreeConference.com: s produkter och tjänster, inklusive utan begränsning FreeConference.com periodiska nyhetsbrev, sporadiska serviceuppdateringsbulletiner, och sammanfattande mejl angående schemalagda konferenser före och efter att de är klara. Din information kommer inte att användas av något annat företag än IGHI. För att tas bort från e -postlistan måste din pinkod tas bort från systemet och du kan inte längre använda tjänsten.
    4. Om du eller dina deltagare använder en mobiltelefon för att komma åt tjänsten, kan vi skicka enstaka SMS, du kan välja bort dessa meddelanden genom att kontakta oss på adressen eller telefonnumret som visas i avsnitt 13.
    5. Ingen får annonsera något telefonnummer eller PIN -kod för tjänsten i eller på en telefonlåda utan vårt samtycke, och du måste se till att detta inte händer. Åtgärden som vi kan vidta om detta händer förklaras i avsnitt 11.
    6. Du måste komma åt tjänsten med telefonnumren som du har fått.
    7. Sekretesslagar kräver att alla på ett inspelat konferenssamtal samtycker till att spelas in. Var medveten om att alla som går in i en konferens som spelas in kommer att höra ett meddelande om att konferensen spelas in.
  2. Missbruk och förbjudna användningar
    1. FreeConference.com inför vissa begränsningar för din användning av webbplatsen. Du intygar och garanterar att du och dina deltagare inte kommer att:
      1. ringa anstötliga, anständiga, hotfulla, störande eller bluffande samtal;
      2. använda någon tjänst bedrägligt eller i samband med ett brott, och du måste vidta alla rimliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att detta inte händer;
      3. bryta mot eller försöka bryta mot säkerhetsfunktioner på webbplatsen;
      4. få tillgång till innehåll eller data som inte är avsedda för dig, eller logga in på en server eller ett konto som du inte har behörighet att komma åt;
      5. försöka undersöka, skanna eller testa sårbarheten för webbplatsen, eller något associerat system eller nätverk, eller bryta mot säkerhets- eller autentiseringsåtgärder utan rätt behörighet;
      6. störa eller försöka störa användningen av webbplatsen eller tjänsterna av någon annan användare, värd eller nätverk, inklusive, utan begränsning genom att skicka ett virus, överbelastning, "översvämning", "skräppost", "e -postbombning" eller " kraschar ”webbplatsen eller infrastrukturen som tillhandahåller tjänsterna.
      7. agera på ett sätt som strider mot någon policy för acceptabel användning som anges av IGHI då och då, vilken policy är tillgänglig på begäran.
    2. åtgärden vi kan vidta om du missbrukar tjänsten förklaras i avsnitt 11. Om ett krav görs mot oss på grund av att tjänsten missbrukas och du inte har vidtagit alla rimliga försiktighetsåtgärder för att förhindra detta missbruk, eller inte meddelat oss om detta missbruk vid det första rimliga tillfället måste du återbetala oss för alla belopp som vi är skyldiga att betala och andra rimliga kostnader som vi har haft.
    3. Röstsamtal kan spelas in och inspelningen användas endast för att undersöka missbruk av systemet.
    4. Varje kränkning av detta avsnitt kan utsätta dig för civilrättsligt och/eller straffansvar, och FreeConference.com förbehåller sig rätten att samarbeta med brottsbekämpning vid varje utredning av brott mot detta eller någon annan del av detta avtal.
  3. Ansvarsfriskrivning och ansvarsbegränsning
    1. DU GODKÄNNER ATT DIN ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN OCH TJÄNSTERNA ÄR PÅ DIN ENDA RISK. DU SKA INTE HÅLLA FREECONFERENCE.COM ELLER DENNA LICENSIVARE ELLER LEVERANTÖRER, SOM ÄR GÄLLIGT, ANSVARIGA FÖR SKADA SOM RESULTAT FRÅN DIN TILLGÄNG TILL ELLER ANVÄNDNING AV HEMSIDAN, INKLUSIVE UTAN BEGRÄNSNING AV SKADA FÖR DIG. Hemsidan kan innehålla fel, fel, problem eller andra begränsningar.
    2. Vi rekommenderar inte användning av tjänsten där risken för anslutning eller förlust av anslutning medför en väsentlig risk. Följaktligen kan du bara använda tjänsten om du accepterar att all sådan risk är din och du bör försäkra dig därefter.
    3. ANSVARET FREECONFERENCE.COM OCH DETS LICENSIVARER OCH LEVERANTÖRER BEGRÄNSAS. I MAKSIMALT OMRÅDE TILLÅTT FÖR LAG, FÅR INGEN HÄNDELSE FREECONFERENCE.COM ELLER dess LICENSIVARE ELLER LEVERANTÖRER ANSVARA FÖR SÄRSKILDA, INCIDENTELLA ELLER FÖLJANDE SKADOR, KOSTNADSKOSTNADER, FÖRSÄLJNINGAR ATT MÖTE ALLT TILLFATTANDE INKLUDERANDE UTAN BEGRÄNSNING AV GOD TRO ELLER AV RIMELIG OMVÅRD, NEGLIGENS ELLER ELLER OCH BEGRÄNSANDE AV FÖRSIKTIGHETEN FÖR SKADOR ELLER ANNAN RÅD ELLER MEDDELANDE FÖR FREKONFERENSKOMMANDE. DIN ANVÄNDNING AV Hemsidan ELLER TJÄNSTER. DENNA BEGRÄNSNING GÄLLER Oavsett om skadorna uppstår på grund av överträdelse av kontrakt, skadestånd eller någon annan juridisk teori eller handlingsform. DU GODKÄNNER ATT DENNA BEGRÄNSNING AV ANSVAR FÖRESKRIVER EN RIMELIG RISKANSKRIVNING OCH ÄR EN GRUNDLÄGGANDE ELEMENT AV GRUNDEN FÖR BARGAIN MELLAN FREECONFERENCE.COM OCH DU. WEBBPLATSEN OCH TJÄNSTERNA SKA INTE TILLBJUDAS UTAN EN SÅ GRÄNSNING.
    4. I den utsträckning det är tillåtet enligt lag frånsäger vi oss allt ansvar för användningen av tjänsten, särskilt:
      1. något ansvar vi har av något slag (inklusive ansvar på grund av vår oaktsamhet) är begränsat till beloppet för de faktiska samtalsavgifter som du betalar till oss för det aktuella samtalet.
      2. vi har inget ansvar för obehörig användning eller missbruk av tjänsten av dig eller någon annan.
      3. vi har inget ansvar vare sig gentemot dig eller någon annan deltagare i ditt konferenssamtal för förluster som inte rimligen kan förutses, eller förlust av affärer, intäkter, vinst eller besparingar du förväntade dig att göra, bortkastade utgifter, ekonomiska förluster eller förlorade data eller skadad.
      4. frågor utanför vår rimliga kontroll - om vi inte kan göra vad vi har lovat i detta kontrakt på grund av något som ligger utanför vår rimliga kontroll, inklusive men inte begränsat till; blixtnedslag, översvämning eller exceptionellt hårt väder, brand eller explosion, civil oordning, krig eller militära operationer, nationell eller lokal nödsituation, allt som gjorts av regeringen eller annan behörig myndighet, eller industriella tvister av något slag, (inklusive de som involverar våra anställda) , kommer vi inte att vara ansvariga för detta. Om sådana händelser pågår i mer än tre månader kan vi säga upp detta kontrakt genom att meddela dig detta.
      5. vi är inte ansvariga vare sig i avtal, skadestånd (inklusive ansvar för vårdslöshet) eller på annat sätt för handlingar eller försummelser från andra leverantörer av telekommunikationstjänster eller för fel i eller fel i deras nät och utrustning.
    5. FREECONFERENCE.COM, PÅ BEHALF OF THE SELF AND IT'S LICENSORS AND LEVERIERS, DISCLAIES HARBY ALLE GARANTIES RELATED to THE WEBSITE AND SERVICES. WEBBPLATSEN OCH TJÄNSTERNA LEVERAS "SOM DET ÄR" OCH "SOM TILLGÄNGLIGT". I HÖGSTA TILLÄMPNING FÖR LAG, FREECONFERENCE.COM, PÅ SJÄLV OCH SIGNAS LICENSIVARE OCH LEVERANTÖRER, UTTRYCKLIGA FRISKRIVNINGAR VARJE OCH ALLA GARANTIER, EXPRESS ELLER IMPLICERADE, ANSLUTNINGAR TILL HANDELSKAPITAL, HANDELSKRIVNING, KAPITEL, KAPITEL, HANDELSKAPITAL, HANDELSKRIVNING FÖR ETT SÄRSKILT SYFTE ELLER INTE BRYT. INGEN FREECONFERENCE.COM ELLER DENNA LICENSIVARER ELLER LEVERANTÖRER GARANTIER ATT HEMSIDAN ELLER TJÄNSTERNA KOMMER ATT MÖTE DINA KRAV ELLER ATT VERKSAMHETEN PÅ WEBBPLATSEN ELLER TJÄNSTERNA KOMMER ATT VARA AVBRUTAD ELLER FELFRI. INGEN FREECONFERENCE.COM ELLER dess licenser eller leverantörer har något ansvar vad som helst i anslutning till din användning av webbplatsen eller tjänsterna. Ytterligare har FREECONFERENCE.COM INGEN GODKÄNNANDE FÖR ATT GÖRA NÅGON GARANTI PÅ SITT, OCH DU SKA INTE LÅNA PÅ NÅGOT SÅDAN UTKLARING AV NÅGON TREDJE PART.
    6. OVANSTÅENDE FRISKRIVNINGAR, AVSÄTTNINGAR OCH BEGRÄNSNINGAR BEGRÄNSAR INTE NÅGOT ANNAN ANNAN FRISKRIVNING AV GARANTIER ELLER ANDRA ANSVARSBEGRÄNSNINGAR I ÖVRIGA AVTAL ELLER AVTAL MELLAN DIG OCH FREKONFERENCE. VISSA JURISDIKTIONER KAN INTE TILLÅTA UTESLUTNING AV VISSA UNDERFÖRSTÅLDA GARANTIER ELLER BEGRÄNSNING AV VISSA SKADOR, SÅ Vissa av de ovanstående ansvarsfriskrivningarna, undantag och ansvarsbegränsningar kan inte gälla för dig. OM INTE BEGRÄNSAD ELLER ÄNDRING AV GÄLLANDE LAG GÄLLER FÖREGÅENDE FRISKRIVNINGAR, AVSÄTTNINGAR OCH BEGRÄNSNINGAR GÄLLER MAKSIMALT TILLÄMPNING, ÄVEN OM NÅGONSINSTÄLLNING MISSVAR DET ÄR VÄSENTLIGT SYFTE. FREECONFERENCE.COM: S LICENSIVERER OCH LEVERANTÖRER ÄR AVSEDDA Tredjepartsförmåner för dessa ansvarsfriskrivningar, undantag och begränsningar. INGEN RÅD ELLER INFORMATION, VAD MUNNANDE ELLER SKRIFTLIGA, FÅNDA AV DIG GENOM WEBBPLATSEN ELLER ÖVRIGT ÄNDRAR NÅGON AV ANSVARSFRISKRIVNINGARNA ELLER BEGRÄNSNINGARNA I DETTA AVSNITT.
    7. Varje del av detta avtal som utesluter eller begränsar vårt ansvar fungerar separat. Om någon del inte tillåts eller inte är effektiv fortsätter de andra delarna att gälla.
  1. Ersättning från dig
    1. Du samtycker till att försvara, gottgöra och hålla ofarliga IGHI och dess tjänstemän, direktörer, anställda, agenter, medlemsförbund, representanter, dellicensinnehavare, efterträdare, uppdragstagare och entreprenörer från och mot alla anspråk, handlingar, krav, talan och andra förfaranden, inklusive men inte begränsat till advokaters arvoden och kostnader, som härrör från eller relaterar till: (i) ditt brott mot detta avtal, inklusive utan begränsning någon representation eller garanti i detta avtal; eller (ii) Din åtkomst till eller användning av webbplatsen eller tjänsterna.
  2. Uppsägning av avtal, upphörande av tjänst och avstängning av PIN -kod
    1. UTAN BEGRÄNSNING AV ANDRA BESTÄMMELSER AV DETTA AVTAL FÖRBEHÅLLER FREECONFERENCE.COM RÄTTEN TILL, I FREECONFERENCE.COM ENDA DISKRETION OCH UTAN MEDDELANDE ELLER ANSVAR, NÄGEN ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN ELLER TILLKOMMANDE TILL ELLER ANSIKT UTAN BEGRÄNSNING FÖR NÅGOT ÖVERTRÄDELSE ELLER MISSTÄNKT Överträdelse av någon representation, GARANTI ELLER SAMMANHÅLL INNEHÅLLT I DETTA AVTAL, ELLER GÄLLANDE GÄLLANDE LAGAR ELLER FÖRESKRIFTER.
    2. Vi kan stänga av PIN-koden:
      1. omedelbart, om du väsentligt bryter mot detta kontrakt och/eller vi tror att tjänsten används på ett sätt som är förbjudet enligt avsnitt 8. Detta gäller även om du inte vet att samtalen görs eller om tjänsten används på ett sådant sätt ett sätt. Vi kommer att informera dig om sådan avstängning eller uppsägning så snart som rimligen är möjligt och förklara varför vi har vidtagit denna åtgärd;
      2. efter skäligt varsel om du bryter mot detta avtal och inte avhjälper överträdelsen inom en rimlig tid efter att du blivit ombedd att göra det.
    3. Om vi ​​stänger av PIN -koden kommer den inte att återställas förrän du tillfredsställer oss att du endast kommer att använda tjänsten i enlighet med detta avtal.
    4. Detta Avtal upphör automatiskt i händelse av att du bryter mot något av Avtalets representationer, garantier eller avtal. Sådan uppsägning ska ske automatiskt och inte kräva några åtgärder från FreeConference.com.
    5. Du kan säga upp detta avtal när som helst, av någon eller ingen anledning alls, genom att meddela FreeConference.com din avsikt att göra det via e -postmeddelande till support@freeconference.com.
    6. Varje uppsägning av detta avtal upphör automatiskt med alla rättigheter och skyldigheter som skapas genom detta, inklusive utan begränsning Din rätt att använda webbplatsen och tjänsterna, förutom att avsnitt 7, 8, 9, 10, 15, 17 (samtycke till att ta emot e -post, representation och garanti, ansvarsfriskrivning/ansvarsbegränsning, ersättning, immateriell egendom, jurisdiktion) och 16 (allmänna bestämmelser) kommer att överleva varje uppsägning, och förutom att alla betalningsskyldigheter du kan ha i samband med din användning av tjänsterna enligt avsnitt 6 ska förbli utestående och förfallna och betalas av dig.
  3. Ändringar och ändringar
    1. Internet- och trådlös teknik och tillämpliga lagar, regler och förordningar ändras ofta. FREECONFERENCE.COM BEHÅLLER FÖLJANDE RÄTTEN FÖR ATT ÄNDRA DETTA AVTAL OCH DETS PERSONLIGHETSPOLICY NÅGON TID. MEDDELANDE FÖR NÅGOT SÅ FÖRÄNDRING SKA GIVAS VID UPPLÄGGNING AV EN NY VERSION ELLER EN ÄNDRING MEDDELANDE PÅ WEBBPLATSEN. DET ÄR DITT ANSVAR FÖR ATT GENOMGÅ DETTA AVTAL OCH PERSONLIGHETSPOLICY PERIODISKT. OM DU NÅGOT HITTAR DETTA Oacceptabla måste du omedelbart lämna webbplatsen och avstå från att använda tjänsterna. Vi kan när som helst ändra villkoren i detta kontrakt. Vi kommer att meddela dig så mycket som möjligt om alla ändringar av dessa villkor.
    2. Du kan inte överföra eller försöka överföra detta avtal eller någon del av det till någon annan.
    3. Du kan när som helst säga upp avtalet genom att skriva till oss på adressen i avsnitt 13, men sådan avbokning kommer att vara ineffektiv i den mån du fortsätter att använda tjänsten.
    4. Om du inte använder tjänsten på minst 6 månader förbehåller vi oss rätten att ta bort den PIN -kod som tilldelats dig från systemet.
  4. Lägga märke till
    1. Varje meddelande enligt detta kontrakt måste levereras eller skickas med fax eller förbetalt post eller via e-post enligt följande:
      1. till oss på Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, Kalifornien, USA, 91203 eller någon annan adress vi ger dig.
      2. till oss via fax skickat till +01 (818) 553 -1427.
      3. till oss via e -post skickat till support@freeconference.com.
      4. till dig antingen på post- eller e-postadressen du gav oss under registreringsprocessen.
  1. Tredje parts rättigheter
    1. En person som inte är part i detta kontrakt har ingen rätt enligt avtalen (rättigheter för tredje part) 1999 (Storbritannien) att verkställa alla villkor i detta kontrakt, men detta påverkar inte någon rättighet eller åtgärd av en tredje part som existerar eller är tillgänglig förutom den lagen.
    2. Webbplatsen kan vara länkad till webbplatser som drivs av tredje part ("Tredjepartswebbplatser"). FreeConference.com har inte kontroll över tredjepartswebbplatser, som alla kan styras av sina egna användarvillkor och sekretesspolicy. FREECONFERENCE.COM HAR INTE GENOMGÅT OCH KAN INTE GENOMGÖRA ELLER KONTROLLERA ALLA MATERIAL, VAROR OCH TJÄNSTER TILLGÄNGLIGA PÅ ELLER GENOM TREDJEPARTS WEBBPLATSER. DÄRFÖR, FREECONFERENCE.COM INTE representerar, garanterar eller stödjer någon tredje part webbplats eller riktiga, aktuella, INNEHÅLL, FITNESS lagenlig eller kvalitet INFORMATION, MATERIAL, varor eller tjänster som tillhandahålls på eller via tredje parts webbplatser. FREECONFERENCE.COM FRISKRIVAR OSS, OCH DU GODKOMMER HÄRIGEN ATT ANTAGA, ALLT ANSVAR OCH ANSVAR FÖR SKADOR ELLER ANNAN SKADA, TILL DIG ELLER TILL TREDJE PARTER, FÖLJANDE AV DIN ANVÄNDNING AV TREDJEPARTS WEBBPLATSER.
    3. Med undantag för parterna i den utsträckning som anges i avsnitt 10, och FreeConference.com: s licensgivare och leverantörer enligt och i den utsträckning som uttryckligen anges i avsnitt 9, finns det ingen tredje parts förmånstagare till detta avtal.
  2. Immateriella rättigheter
    1. Webbplatsen, allt innehåll och material som finns på webbplatsen och den kostnadsfria konferensinfrastrukturen som levererar tjänsterna, inklusive utan begränsning FreeConference.com -namnet och logotyper, mönster, text, grafik och andra filer samt urval, arrangemang och organisation därav, är immateriella rättigheter till FreeConference.com eller dess licensgivare. Förutom vad som uttryckligen anges ger dig varken din användning av webbplatsen och tjänsterna eller ditt inträde i detta avtal dig någon rätt, titel eller intresse av eller till sådant innehåll eller sådant material. Free Conference och FreeConference.com -logotypen är varumärken, servicemärken eller registrerade varumärken som tillhör IGHI. Webbplatsen är upphovsrätt © 2015 till nuvarande, IGHI. ALLA RÄTTIGHETER RESERVERAS.
    2. Om du har bevis, vet eller tror i god tro på att dina upphovsrättigheter eller tredje parts upphovsrätt har kränkts och du vill att FreeConference.com ska radera, redigera eller inaktivera det aktuella materialet måste du tillhandahålla FreeConference .com med all följande information: (a) en fysisk eller elektronisk signatur av en person som är auktoriserad att agera för ägaren av ensamrätten som påstås ha åsidosatts. (b) identifiering av det upphovsrättsskyddade verket som påstås ha kränkts, eller, om flera upphovsrättsskyddat verk omfattas av en enda anmälan, en representativ lista över sådana verk; (c) identifiering av det material som påstås vara intrång eller som är föremål för kränkande verksamhet och som ska tas bort eller åtkomst till som ska inaktiveras, och information som är rimligen tillräcklig för att FreeConference.com ska kunna hitta materialet; (d) information som är tillräckligt tillräcklig för att FreeConference.com ska kunna kontakta dig, till exempel en adress, telefonnummer och, om tillgänglig, en elektronisk postadress där du kan kontaktas; (e) ett uttalande om att du har en god tro på att användning av materialet på det sätt som klagas över inte är godkänt av upphovsrättsinnehavaren, dess ombud eller lagen; och (f) ett uttalande om att informationen i anmälan är korrekt, och under straff av mened, att du är behörig att agera för ägaren av en ensamrätt som påstås ha kränkts.
  3. Allmänna bestämmelser
    1. Hela överenskommelsen; Tolkning. Detta avtal utgör hela avtalet mellan FreeConference.com och dig om din användning av webbplatsen och tjänsterna. Språket i detta avtal ska tolkas i enlighet med dess rättvisa mening och inte strikt för eller emot part.
    2. Avskiljbarhet Avstående. Om någon del av detta avtal hålls ogiltig eller inte kan verkställas, kommer den delen att tolkas för att återspegla parternas ursprungliga avsikt, och de återstående delarna kommer att förbli i full kraft och verkan. En avstående från endera parten av någon av villkoren eller villkoren i detta avtal eller brott mot detta, i något fall, kommer inte att avstå från sådant villkor eller senare villkor.
    3. Uppdrag. Detta avtal och alla dina rättigheter och skyldigheter enligt det kommer inte att överlåtas eller överföras av dig utan föregående skriftligt medgivande från FreeConference.com. Trots det föregående kommer detta avtal att vara bindande för och kommer att gälla till förmån för parterna, deras efterträdare och tillåtna tilldelare.
    4. Förhållande. Du och FreeConference.com är oberoende parter, och inget agentur-, partnerskap-, joint venture- eller anställd-arbetsgivarförhållande är avsett eller skapat av detta avtal.
  4. Tillämplig lag
    1. Detta kontrakt styrs av lagarna i delstaten Kalifornien i USA utan hänsyn till dess principer om lagkonflikter. Detta avtal, inklusive utan begränsning dess konstruktion och verkställighet, ska behandlas som om det hade utförts och utförts i Los Angeles, Kalifornien.
    2. DEN RIKTIGA PLATSEN FÖR ALLA RÄTTSLIGA ÅTGÄRDER SOM GÅR UT FÖR DETTA AVTALET ELLER WEBBPLATSET HÄR BLIR STATS- OCH FEDERALOMRÄTTEN I LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA. PARTERNA STIPULERAR HÄR TILL, OCH GODKOMMER ATT AVSÄTTA NÅGON INVÄNDNING TILL PERSONLIGA JURISDIKTIONER OCH PLATS FÖR SÅNA TOLMER, OCH YTTERLIGARE UTTRYCKLIGT LÄMNA TILL EXTRATERRITORIAL SERVICE SERVICE.
    3. VARJE ORSAK FÖR ÅTGÄRD FÖR ATT DU STÅR UTAN ELLER HÄRIGENOM DETTA AVTAL ELLER WEBBPLATSEN MÅSTE INSTITUTERAS INOM ETT (1) ÅR EFTER ATT DET GÅNGER ELLER VAR FÖR ALLTID AVSATT OCH BARRAT.
passera