Podpora
Pridružite se sestankuVpisPrijava Pridružite se sestankuPrijavaVpiši se 

Pogoji uporabe

  1. Uvod in dogovor
    1. Ti pogoji uporabe ("Sporazum") predstavljajo pravno zavezujoč sporazum med vami (našo stranko) in nami (IGHI) glede vaše uporabe spletnega mesta FreeConference.com ("spletno mesto") in konferenčnih storitev, ki jih ponuja FreeConference, in med njimi .com v povezavi s spletnim mestom ("storitve"). Z uporabo spletnega mesta in storitev izjavljate in jamčite, da ste prebrali in razumeli, ter se strinjate, da vas ta pogodba zavezuje. Če ne razumete tega sporazuma ali se ne strinjate, da ga zavezujete, morate takoj zapustiti spletno mesto in se vzdržati uporabe storitev.
    2. Storitev, ki jo (IGHI) nudimo vam (naši stranki), je možnost hkratnega telefonskega klica z drugimi udeleženci prek telefonskega omrežja, WebRTC, video in druge komunikacijske tehnologije.
    3. Storitev bo odvisna od razpoložljivih zmogljivosti in ne jamčimo, da bo zahtevano število povezav vedno na voljo v danem trenutku.
    4. Pri zagotavljanju storitve obljubljamo, da bomo uporabili razumno znanje in skrb pristojnega ponudnika storitev.
  2. Opredelitve
    1. "Stroški klica" pomenijo ceno, ki jo klicatelju zaračuna omrežni operater.
    2. "Pogodba" po vrstnem redu pomeni te pogoje in postopek registracije.
    3. "Udeleženec" pomeni vas in vse, ki jim dovolite uporabo storitve.
    4. "Brezplačna konferenca" pomeni splošno storitev konference IGHI, ki se uporablja le z veljavnim e -poštnim naslovom, ki je potreben pri registraciji.
    5. "Postopek registracije" pomeni postopek registracije, ki ste ga zaključili prek interneta.
    6. "Premium Conferencing" pomeni konferenčno storitev IGHI s premium funkcijami, ki jih uporabljajo udeleženci, ki so zaključili postopek registracije Premium Conferencing, znan tudi kot "Registered Service".
    7. "Storitev" pomeni v celoti ali del storitve, razložene v oddelku 1, ki se strinjamo, da vam jih bomo zagotovili v skladu s to pogodbo.
    8. "Mi" in "FreeConference.com" ter "IGHI" in "Mi" pomenijo Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Vi" pomeni stranko, s katero sklenemo to pogodbo in je navedena v postopku registracije in/ali vaše podjetje in/ali vaše udeležence, kot zahteva kontekst.
  3. Primernost, pogoji in licenca za uporabo
    1. Z UPORABO Spletne strani in STORITEV ZASTOPATE IN JAMČITE, DA STE NAJMANJŠI 18 LET IN SI DRUGO POSLOVNO KVALIFICIRANI, DA VSTOPATE V IN OBLIKUJETE POGODBE V skladu Z VELJAVNO PRAVO. Če spletno mesto ali storitve uporabljate v imenu podjetja, dodatno potrjujete in jamčite, da ste pooblaščeni za delovanje in sklepanje pogodb v imenu tega podjetja. Ta sporazum je neveljaven, kadar je prepovedan.
    2. V skladu z vašo skladnostjo z določili in pogoji te pogodbe vam FreeConference.com podeljuje neizključno licenco, za katero ni podlicence, ki jo je mogoče preklicati, kot je navedeno v tej pogodbi, neprenosljive licence za uporabo spletnega mesta in storitev. Razen kot je izrecno določeno v tej pogodbi, vam ta pogodba ne podeljuje nobenih pravic v zvezi z intelektualno lastnino FreeConference.com ali katere koli druge stranke. V primeru, da kršite katero koli določbo te pogodbe, vam pravice iz tega razdelka takoj prenehajo.
    3. Za uporabo storitve brezplačne konference se ta pogodba začne uporabljati, ko vam je izdana koda PIN ali ko storitev uporabljate prvič, kar nastopi prej.
    4. Če uporabljate storitev Premium Conferencing, se ta pogodba začne uporabljati, ko ste uspešno zaključili postopek registracije.
    5. Z uporabo spletnega mesta in storitev se strinjate z zbiranjem in uporabo določenih podatkov o vas, kot je določeno v Politiki zasebnosti FreeConference.com (v nadaljevanju: Politika zasebnosti), vključno s postopkom registracije in kot je določeno v razdelku 7. Z uporabo na spletnem mestu in storitvah izjavljate in jamčite, da ste prebrali in razumeli ter se z njimi strinjate. ČE NE RAZUMETE ALI SE NE PRIHVATETE NA ISTO, MORATE TAKOJ ZAPUSTITI Spletno mesto. V primeru kakršnega koli nasprotja med Politiko zasebnosti in tem sporazumom, bodo pogoji te pogodbe nadzorovani.
  4. Postopek registracije
    1. V zvezi z vašo uporabo spletnega mesta in storitev boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Izjavljate in jamčite, da bodo vsi podatki, ki jih posredujete na katerem koli obrazcu za registracijo ali kako drugače v zvezi z vašo uporabo spletnega mesta ali storitev, popolni in točni ter da boste te podatke posodobili, da bodo ohranili njihovo popolnost in točnost.
    2. Prav tako boste morali v zvezi z vašo uporabo spletnega mesta in storitev posredovati ali pa mu boste morali dati uporabniško ime in geslo. V celoti ste odgovorni za ohranjanje zaupnosti vašega gesla. Računa ali gesla drugega uporabnika spletnega mesta ali storitev ne smete uporabljati. Strinjate se, da boste o kakršni koli nepooblaščeni uporabi vašega računa ali gesla takoj obvestili FreeConference.com. FreeConference.com ne odgovarja za izgubo, ki jo imate zaradi tega, ker nekdo drug uporablja vaš račun ali geslo, ne glede na to, ali z vašo vednostjo ali brez nje. Morda boste odgovorni za vse izgube, ki jih utrpi FreeConference.com, njegove podružnice, uradniki, direktorji, zaposleni, svetovalci, zastopniki in predstavniki zaradi uporabe vašega računa ali gesla s strani nekoga drugega.
  5. Razpoložljivost storitve
    1. Storitev je na voljo 24 ur na dan 7 dni v tednu, razen:
      1. v primeru načrtovanega načrtovanega vzdrževanja, v tem primeru storitev morda ne bo na voljo;
      2. v primeru nenačrtovanega ali nujnega vzdrževanja bomo morda morali izvesti dela, ki bi lahko vplivala na storitev, v tem primeru se lahko klici skrajšajo ali pa se ne povežejo. Če moramo storitev prekiniti, se bomo potrudili, da jo obnovimo v razumnem času; ali
      3. v primeru okoliščin, ki so zunaj našega razumnega nadzora.
    2. Urniki vzdrževanja in poročila o stanju storitev bodo na voljo na zahtevo.
    3. Ne moremo jamčiti, da storitev ne bo nikoli napačna, vendar se bomo potrudili, da čim prej odpravimo prijavljene napake.
    4. Občasno bomo morda morali:
      1. spremenite kodo ali telefonsko številko ali tehnične specifikacije storitve iz operativnih razlogov; ali
      2. vam dati navodila, za katera menimo, da so potrebna za varnost, zdravje ali varnost ali za kakovost storitve, ki jo nudimo vam ali drugim strankam in se strinjate, da jih upoštevate; pred tem pa vas bomo obvestili, kolikor je le mogoče.
  6. Stroški storitve
    1. Za uporabo storitve vam ne zaračunavamo neposredno.
    2. Vsakemu uporabniku storitve, vključno z vami, bodo zaračunani prevladujoči stroški klicev za klice na klicno številko, ki velja za storitev, ki jo uporabljate.
    3. Vsem uporabnikom bodo zaračunani stroški klica na standardnem telefonskem računu, ki ga je izdal njihov operater telefonskega omrežja, po prevladujoči tarifi za klice na klicno številko.
    4. Pri operaterju telefonskega omrežja se obrnite na potrditveno stopnjo klicne številke, ki velja za storitev, ki jo uporabljate.
    5. Ni stroškov ali stroškov odpovedi, nastavitve ali rezervacije. Ni vzdrževanja računa ali minimalnih pristojbin za uporabo.
    6. Pristojbine, povezane z dodatnimi storitvami Premium Conferencing, bodo po zaključku konference bremenjene z vaše kreditne kartice. Stroški bodo na izpisku vaše kreditne kartice prikazani kot »Storitve konferenčnih klicev«. Storitve Premium Conferencing lahko nastavite redno, v tem primeru se bodo takse mesečno bremenile na vaši kreditni kartici od dneva aktiviranja storitve in bodo na izpisku vaše kreditne kartice prikazane kot "Storitve konferenčnih klicev. Lahko zahtevate preklic Konferenčne storitve Premium na strani »Račun«; zahteve za preklic veljajo na koncu trenutnega obračunskega cikla, ki je prikazan v razdelku »Storitve dodatkov Premium« na strani »Račun«. Za storitve konference Premium, ki so nastavljene na mesečni ponavljajoči se obračunski cikel, v primeru, da kreditne kartice ni mogoče avtorizirati pet (5) dni pred rokom plačila, boste obveščeni o posodobitvi podatkov za plačilo in FreeConference.com lahko prekliče vse storitve, če podatki za plačilo niso posodobljeno do datuma zapadlosti obračuna.
    7. Premium konferenčne storitve vključujejo:
      1. Premium aplikacije FreeConference.com, kupljene v trgovini z aplikacijami FreeConference.com;
      2. Osebno voščilo ali druge prilagojene ali prilagojene funkcije, ki jih zahtevate ali kupite;
      3. Premium Dial In Numbers, ki vam omogoča, da brezplačno pokličete stroške klicev svojih udeležencev ali znižate pristojbine za medkrajevne razdalje z uporabo vrhunskih lokalnih in mednarodnih klicev;
      4. Snemanje klicev ali druge vrhunske aplikacije, ki ste jih kupili; in
      5. Druge premium storitve, ki jih občasno ponujamo.
    8. Vsi veljavni davki niso vključeni in bodo zaračunani ločeno poleg navedenih stroškov.
    9. FreeConference.com lahko kadar koli prekine ali začasno ustavi storitve zaradi neplačila, ne da bi prevzel odgovornost.
    10. V primeru odpovedi naročnine ali drugih storitev ne vračamo ali pripisujemo delno porabljenih obračunskih obdobij; odpovedi veljajo le za naslednje veljavno obračunsko obdobje. Za nobene plačljive storitve, ki jih uporabljate, na primer brezplačno uporabo, cestnino ali mednarodne klicne številke, niso zagotovljena vračila ali krediti. Vsa druga vračila ali krediti so po lastni presoji družbe Iotum; v primeru kakršnega koli vračila, ki ga določi Iotum, ga običajno prejmete v 3-5 delovnih dneh.
  1. Vaše odgovornosti
    1. Vi in udeleženci morate za klic na storitev uporabiti telefone za tonsko klicanje in WebRTC (ali drugo računalniško tehnologijo, ki je navedena).
    2. Odgovorni ste za varnost in pravilno uporabo kode PIN, ko jo prejmete od nas. Nimate pravice prodati ali se strinjati s prenosom PIN kode, ki ste jo dobili za uporabo s storitvijo, in tega ne smete poskušati.
    3. Ko se registrirate za brezplačno konferenčno storitev ali storitev za konference Premium, morate vnesti veljaven veljaven e -poštni naslov. Ta e -poštni naslov bomo uporabljali za posredovanje sporočil storitev in za tržne namene. Z odprtjem računa pri FreeConference.com in razen če zakon določa drugače, se strinjate, da boste od FreeConference.com prejemali redna e -poštna sporočila o izdelkih in storitvah FreeConference.com, vključno z neomejenimi periodičnimi glasili FreeConference.com, občasnimi bilteni o posodobitvah storitev, in povzetek e -poštnih sporočil o načrtovanih konferencah pred in po njihovem zaključku. Vaših podatkov ne bo uporabljalo nobeno drugo podjetje razen IGHI. Če želite odstraniti s poštnega seznama, morate PIN odstraniti iz sistema in ne boste mogli več uporabljati storitve.
    4. Če vi ali vaši udeleženci uporabljate mobilni telefon za dostop do storitve, vam lahko pošljemo občasna sporočila SMS, od teh sporočil se lahko odjavite tako, da nas kontaktirate na naslov ali telefonsko številko, prikazano v razdelku 13.
    5. Nihče ne sme oglaševati nobene telefonske številke ali kode PIN za storitev v ali na telefonski omarici brez našega soglasja, pri tem pa se morate prepričati, da se to ne zgodi. Ukrepi, ki jih lahko izvedemo, če se to zgodi, so pojasnjeni v 11. razdelku.
    6. Do storitve morate dostopati s telefonskimi številkami, ki so vam jih izdali.
    7. Zakoni o zasebnosti zahtevajo, da se vsi na zabeleženem konferenčnem klicu strinjajo s snemanjem. Upoštevajte, da bodo vsi, ki vstopajo na posneto konferenco, slišali sporočilo, da se konferenca snema.
  2. Zloraba in prepovedana uporaba
    1. FreeConference.com nalaga nekatere omejitve za vašo uporabo spletnega mesta. Izjavljate in jamčite, da vi in ​​vaši udeleženci ne boste:
      1. opravljati žaljive, nedostojne, grozljive, nadležne ali prevarantske klice;
      2. uporabljate katero koli storitev z goljufijo ali v povezavi s kaznivim dejanjem in morate sprejeti vse razumne varnostne ukrepe, da zagotovite, da se to ne zgodi;
      3. kršiti ali poskušati kršiti varnostne lastnosti spletnega mesta;
      4. dostopate do vsebine ali podatkov, ki niso namenjeni vam, ali se prijavite na strežnik ali račun, do katerega niste pooblaščeni;
      5. poskušati raziskati, skenirati ali preizkusiti ranljivost spletnega mesta ali katerega koli povezanega sistema ali omrežja ali kršiti kakršne koli varnostne ukrepe ali ukrepe za preverjanje pristnosti brez ustreznega pooblastila;
      6. vmešavati ali poskušati posegati v uporabo spletnega mesta ali storitev s strani katerega koli drugega uporabnika, gostitelja ali omrežja, vključno brez omejitev s pošiljanjem virusa, preobremenitvijo, »poplavljanjem«, »neželeno pošto«, »bombnim napadom po pošti« ali » zrušitev ”spletnega mesta ali infrastrukture, ki ponuja storitve.
      7. ravnati na način, ki je v nasprotju s katero koli politiko sprejemljive uporabe, ki jo občasno določi IGHI in je na voljo na zahtevo.
    2. ukrepanje, ki ga lahko storimo, če s tem zlorabljate storitev, je razloženo v razdelku 11. Če je zoper nas vložena tožba zaradi zlorabe storitve in niste sprejeli vseh razumnih varnostnih ukrepov za preprečitev te zlorabe ali nas niste obvestili o tej zlorabi ob prvi razumni priložnosti nam morate povrniti vse zneske, ki smo jih dolžni plačati, in vse druge razumne stroške, ki smo jih imeli.
    3. Glasovni klici se lahko posnamejo in posnetek uporabi izključno za preiskavo zlorabe sistema.
    4. Za vsako kršitev tega razdelka ste lahko podvrženi civilni in/ali kazenski odgovornosti, FreeConference.com pa si pridržuje pravico do sodelovanja z organi pregona pri vsaki preiskavi kakršne koli kršitve tega ali katerega koli drugega oddelka te pogodbe.
  3. Izjave o omejitvi odgovornosti in omejitev odgovornosti
    1. SE POTRJUJETE, DA UPORABLJATE Spletno mesto in STORITVE NA SAMO TVOJE TVEGANJE. FREECONFERENCE.COM ALI NJEGOVIH LICENCORJEV ALI DOBAVITELJEV NE SMETE DRŽATI ZA KAKRŠNO koli škodo, ki izhaja iz vašega dostopa do spletne strani ali njene uporabe, vključno z omejitvami in škodo za kakršno koli škodo. Spletna stran lahko vsebuje napake, napake, težave ali druge omejitve.
    2. Ne priporočamo uporabe storitve, če obstaja nevarnost prekinitve povezave ali izgube povezave. V skladu s tem lahko storitev uporabljate le, če se strinjate, da je vse to tveganje vaše, in se morate ustrezno zavarovati.
    3. ODGOVORNOST FREECONFERENCE.COM IN NJENIH LICENCORJEV IN DOBAVITELJEV JE OMEJENA. V največjem obsegu, ki jih dovoljuje zakonodaja, v nobenem primeru ne FREECONFERENCE.COM IN NJEGOVI LICENČNI ALI DOBAVITELJI ODGOVORNI ZA NOBENO POSEBNO, NAKLJUČNO ALI POSLEDIČNO ŠKODO (VKLJUČNO, BREZ OMEJITEV, IZGUBO DOBIČKA, IZGUBLJENE PODATKE ALI ZAUPNO ali druge informacije, IZGUBO ZASEBNOSTI, NAPAKA ZA SREČANJE KAKRŠNIH DOLŽNOSTI, VKLJUČNO BREZ OMEJITVE DOBRE VERE ALI RAZUMNE NEGE, NEVERJETNOSTI ALI DRUGIH, NE POMEMBNO PREDVIDENOSTI TIH POŠKODB ALI NAVODIL, KI SO DOVOLJENE O FREECONFERCENCU ALI ICE VAŠA UPORABA Spletne strani ali storitev. Ta omejitev bo veljala ne glede na to, ali so škode nastale zaradi kršitve pogodbe, odškodnine ali katere koli druge pravne teorije ali oblike dejanja. SE POTRJUJETE, DA TA OMEJITEV ODGOVORNOSTI PREDSTAVLJA RAZUMNO DODELITEV TVEGANJA IN JE TEMELJNI ELEMENT OSNOVE DOGOVORA MED FREECONFERENCE.COM IN VAM. Spletna stran in storitve ne bi bile zagotovljene brez takih omejitev.
    4. V obsegu, ki ga dovoljuje zakon, zavračamo vso odgovornost za uporabo storitve, zlasti:
      1. kakršna koli odgovornost, ki jo imamo kakršne koli vrste (vključno z odgovornostjo zaradi naše malomarnosti), je omejena na znesek dejanskih stroškov klica, ki ste nam jih plačali za zadevni klic.
      2. ne prevzemamo odgovornosti za nepooblaščeno uporabo ali zlorabo storitve vi ali kdo drug.
      3. ne prevzemamo odgovornosti do vas ali katerega koli drugega udeleženca vašega konferenčnega klica za izgubo, ki je razumno nepredvidljiva, niti za izgubo poslovanja, prihodkov, dobička ali prihrankov, ki jih pričakujete, zapravljene stroške, finančno izgubo ali izgubo podatkov ali poškodovan.
      4. zadeve, ki so izven našega razumnega nadzora - če ne moremo storiti tega, kar smo obljubili v tej pogodbi, zaradi nečesa, kar je izven našega razumnega nadzora, vključno z; strela, poplava ali izjemno hudo vreme, požar ali eksplozija, državljanska nered, vojne ali vojaške operacije, državni ali lokalni izredni dogodki, vse, kar stori vlada ali drug pristojni organ, ali kakršni koli industrijski spori (vključno s tistimi, ki vključujejo naše zaposlene) , za to ne bomo odgovorni. Če se takšni dogodki nadaljujejo več kot tri mesece, lahko pogodbo prekinemo tako, da vas o tem obvestimo.
      5. ne odgovarjamo bodisi pogodbeno, odškodninsko (tudi odgovornost za malomarnost) ali kako drugače za dejanja ali opustitve drugih ponudnikov telekomunikacijskih storitev ali za napake ali okvare njihovih omrežij in opreme.
    5. FREECONFERENCE.COM, V IMEJU SEBE IN NJIHOVIH DOBAVITELJOV IN DOBAVITELJEV, S tem ODDELA VSE GARANCIJE V ZVEZI S SPLETNIM MESTOM IN STORITVAMI. SPLETNA STRAN IN STORITVE SO NAROČENE »KAKŠNE SO« IN »NA VOLJO«. V največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, FREECONFERENCE.COM, V IMEJU IN NJIHOVIH LICENCORJIH IN DOBAVITELJIH, izrecno zavrne vsakršna in vsa jamstva, izrecno ali implicitno, brez povezave, brez povezave ZA POSEBEN NAMEN ALI NEKRENITEV. NI FREECONFERENCE.COM NI NJIHOVIH LICENCORJIH ALI DOBAVITELJIH GARANCIJE, DA BO Spletna stran ali STORITVE POTREBILE VAŠE ZAHTEVE ALI, DA BO DELOVANJE SPLETNE STRANI ALI STORITEV PREKINITO IN BREZ NAPAK. NI FREECONFERENCE.COM NI NJEGOVI LICENCORJI ALI DOBAVITELJI NISO KAKŠNE ODGOVORNOSTI V ZVEZI Z VAŠO UPORABO Spletne strani ali storitev. DODATNO, FREECONFERENCE.COM NIKOLI NI NIČEGA POVOLJIL, DA DAJO KAKRŠNO koli JAMSTVO V NJENEM DELU, IN NE SMETE ZAVISATI NA KAKRŠNO TAKO IZJAVO KOTERKOLI TREĆE STRANKE.
    6. ZGORNJA ZAVRNITVE, ODPUŠČANJA IN OMEJITVE NIKOLI NE OMEJUJEJO DRUGIH ZAVRNITEV JAMSTEV ALI DRUGIH OMEJITEV ODGOVORNOSTI V KAKRŠNEM SPORAZUMU ALI SPORAZUMU MED VAM IN FREECONFERENCE. NEKAJ PRISTOJNOSTI MOŽDA NE DOZVOLJAJO IZKLJUČITVE DOLOČENIH GARANCIJ ALI OMEJITVE DOLOČENE ŠKODE, TAKO NEKAJ ZGORNJIH ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI, ODPOVEDITEV IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI ZA VAS NE VELJAJO. Razen če so omejene ali spremenjene z veljavnim pravom, se bodo odpovedane zavrnitve odgovornosti, odpovedi in omejitve uporabljale za največjo dovoljeno mero, tudi če katerikoli odpravki ne uspejo v bistvenem namenu. DOVOLJENCI IN DOBAVITELJI FREECONFERENCE.COM SO NAMENJENI KORISNIKOM TREJIH STRANK TIH ODGOVORNOSTI, ODDELKOV IN OMEJITEV. NI NAMIG ALI INFORMACIJE, BILO Ustni ali PISNI, ki ste jih pridobili prek spletne strani ali drugače, ne bodo spremenili nobenih zavrnitev odgovornosti ali omejitev, navedenih v tem oddelku.
    7. Vsak del te pogodbe, ki izključuje ali omejuje našo odgovornost, deluje ločeno. Če kateri koli del ni dovoljen ali ni učinkovit, se bodo še naprej uporabljali drugi deli.
  1. Vaša odškodnina
    1. Strinjate se, da boste zagovarjali, povrnili škodo in obdržali neškodljivo IGHI in njene uradnike, direktorje, zaposlene, zastopnike, podružnice, predstavnike, podlicencejemalce, naslednike, odstopnike in izvajalce iz in proti vsem terjatvam, dejanjem, zahtevam, vzrokom tožb in drugim postopkom, vključno, vendar ne omejeno na odvetniške honorarje in stroške, ki izhajajo iz ali se nanašajo na: (i) vašo kršitev te pogodbe, vključno brez omejitev z zastopanjem ali garancijo iz te pogodbe; ali (ii) vaš dostop do ali uporaba spletnega mesta ali storitev.
  2. Odpoved pogodbe, prekinitev storitve in začasna prekinitev kode PIN
    1. BREZ OMEJITVE DRUGIH DOLOČB TEGA SPORAZUMA, FREECONFERENCE.COM PRIDRŽAVA PRAVICO DO SAMO DISKRENCIJE IN BREZ OBVESTILA ALI OBVEZNOSTI, ZAVRANI UPORABO Spletne strani ali za druge, ne samo za druge, niti za druge storitve. BREZ OMEJITEV ZA KAKRŠNO KRŠITEV ALI ZDRAVLJENO KRŠITEV KAKRŠNEGA ZASTOPANJA, GARANCIJE ALI POVEZAVE, KI VSEBUJE V TEJ SPORAZUMU, ALI KAJ VARNEGA ZAKONA ALI UREDBE.
    2. PIN kodo lahko začasno ustavimo:
      1. takoj, če bistveno kršite to pogodbo in/ali menimo, da se storitev uporablja na način, ki je prepovedan v oddelku 8. To velja, tudi če ne veste, da se kliče, ali pa se storitev uporablja v takih primerih. način. V najkrajšem možnem času vas bomo obvestili o takšni prekinitvi ali prekinitvi in ​​pojasnili, zakaj smo ukrepali;
      2. ob razumnem obvestilu, če kršite to pogodbo in ne odpravite kršitve v razumnem roku, ki ste ga zahtevali.
    3. Če PIN kodo začasno prekinemo, je ne obnovimo, dokler nam ne potrdite, da boste storitev uporabljali le v skladu s to pogodbo.
    4. Ta pogodba samodejno preneha veljati, če kršite katero od predstavitev, garancij ali zavez te pogodbe. Taka prekinitev je samodejna in ne zahteva nobenih dejanj s strani FreeConference.com.
    5. To pogodbo lahko kadar koli, iz kakršnega koli razloga ali brez razloga, prekinete tako, da pošljete obvestilo FreeConference.com o vaši nameri, da to storite po e -pošti na support@freeconference.com.
    6. Vsaka prekinitev te pogodbe samodejno prekine vse pravice in obveznosti, ki jih s tem ustvarjate, vključno z neomejeno vašo pravico do uporabe spletnega mesta in storitev, razen tistih oddelkov 7, 8, 9, 10, 15, 17 (privolitev za prejemanje e -pošte, zastopanje in garancija, zavrnitve odgovornosti/omejitve odgovornosti, odškodnine, intelektualna lastnina, jurisdikcija) in 16 (splošne določbe) bodo preživele vsako odpoved, razen da bodo vse obveznosti plačila v zvezi z vašo uporabo storitev po oddelku 6 ostale neporavnane in zapadle ter plačljive s tabo.
  3. Dopolnitve in spremembe
    1. Internetna in brezžična tehnologija ter veljavni zakoni, pravila in predpisi se pogosto spreminjajo. Skladno s tem si FREECONFERENCE.COM pridržuje pravico kadar koli spremeniti to pogodbo in svojo politiko zasebnosti. OBVESTILO O KAKRŠNI TAKI SPREMEMBI PODJELA OBJAVA NOVE VERZIJE ALI OBVESTILO O SPREMEMBI NA SPLETNI STRANI. VAŠA ODGOVORNOST JE, da PREGLEDNO PREGLEDATE TEGA SPORAZUMA IN POLITIKO ZASEBNOSTI. ČE KADAR UGODITE, da je to nesprejemljivo, morate takoj zapustiti spletno mesto in se vzdržati uporabe storitev. Pogoje te pogodbe lahko kadar koli spremenimo. O vsaki spremembi teh pogojev vas bomo obvestili čim bolj razumno.
    2. Te pogodbe ali njenega dela ne morete prenesti ali poskusiti prenesti na kogar koli drugega.
    3. Pogodbo lahko kadar koli prekličete tako, da nam pišete na naslov v razdelku 13, vendar bo takšen preklic neučinkovit, če nadaljujete z uporabo storitve.
    4. Če storitve ne uporabljate vsaj 6 mesecev, si pridržujemo pravico, da iz sistema odstranimo PIN, ki vam je dodeljen.
  4. Opaziti
    1. Vsa obvestila po tej pogodbi morajo biti dostavljena ali poslana po faksu ali po predračunu ali po elektronski pošti:
      1. nam na Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, ali kateri koli drug naslov, ki vam ga posredujemo.
      2. nam po faksu pošljete na +01 (818) 553 -1427.
      3. nam po e -pošti, poslani na support@freeconference.com.
      4. na poštni ali e-poštni naslov, ki ste nam ga dali med postopkom registracije.
  1. Pravice tretjih oseb
    1. Oseba, ki ni pogodbenica te pogodbe, po Zakonu o pogodbah (pravicah tretjih oseb) 1999 (UK) nima pravice uveljavljati katerega koli pogoja te pogodbe, vendar to ne vpliva na nobeno pravico ali pravno sredstvo tretje osebe, ki obstaja ali je na voljo razen tega zakona.
    2. Spletno mesto je lahko povezano s spletnimi mesti, ki jih upravljajo tretje osebe (»spletna mesta tretjih oseb«). FreeConference.com nima nadzora nad spletnimi mesti tretjih oseb, za vsaka od njih veljajo lastni pogoji storitve in politika zasebnosti. FREECONFERENCE.COM NI PREGLEDAL, NI MOGOČE PREGLEDATI ALI NADZORATI, VSE MATERIAL, BLAGO IN STORITVE, KI SO NA VOLJO NA TRETJIH STRANIH ALI PO NJIH. Skladno s tem FREECONFERENCE.COM NE ZASTOPA, GARANCIRA IN NI PODPIRA NIKOLI TRETJIH STRANI ALI TOČNOSTI, VALUTE, VSEBINE, FITNESA, ZAKONODOŠNOSTI ALI KAKOVOSTI KATERIH INFORMACIJ, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA, MATERIALA FREECONFERENCE.COM SE ZAVRNAVA IN S POGODBO PREJETE, DA PREVZEMETE VSO ODGOVORNOST IN ODGOVORNOST ZA KAKRŠNO ŠKODO ALI DRUGO ŠKODO, KI VAS ALI TRETJIM STRANOM, KI SO POSLOVALI Z VAŠO UPORABO TRETJIH STRANI.
    3. Razen pogodbenic in v obsegu, določenih v oddelku 10, ter dajalcev licence in dobaviteljev FreeConference.com, kot in v obsegu, ki je izrecno določen v oddelku 9, do te pogodbe ni nobenih tretjih upravičencev.
  2. Intelektualna lastnina
    1. Spletno mesto, vsa vsebina in gradivo, ki se nahaja na spletnem mestu, ter brezplačna konferenčna infrastruktura, ki ponuja storitve, vključno brez omejitev ime FreeConference.com in vse logotipe, oblike, besedila, grafike in druge datoteke ter izbiro, ureditev in organizacijo so intelektualna lastnina FreeConference.com ali njegovih dajalcev licence. Razen kot je izrecno določeno, vam niti uporaba spletnega mesta in storitev niti vaš vstop v to pogodbo ne podeljujeta nobene pravice, naslova ali interesa v takšni vsebini ali gradivu ali v zvezi z njimi. Brezplačna konferenca in logotip FreeConference.com sta blagovni znamki, storitveni znamki ali registrirani blagovni znamki IGHI. Spletno mesto je avtorsko zaščiteno © 2015 do danes, IGHI. VSE PRAVICE SO PRIDRŽANE.
    2. Če imate dokaze, veste ali verujete, da so bile kršene vaše avtorske pravice ali avtorske pravice tretje osebe in želite, da FreeConference.com izbriše, uredi ali onemogoči zadevno gradivo, morate posredovati FreeConference .com z vsemi naslednjimi informacijami: (a) fizični ali elektronski podpis osebe, pooblaščene za delovanje v imenu lastnika izključne pravice, ki naj bi bila kršena; (b) identifikacijo avtorsko zaščitenega dela, ki naj bi bilo kršeno, ali, če je več avtorskih del zajetih v enem samem obvestilu, reprezentativen seznam takšnih del; (c) identifikacijo gradiva, za katerega se domneva, da je kršeno ali da je predmet kršitve in ki ga je treba odstraniti ali dostop do katerega onemogočiti, ter informacije, ki so razumno zadostne za to, da FreeConference.com poišče gradivo; (d) razumno zadostne informacije, da lahko FreeConference.com stopi v stik z vami, na primer naslov, telefonsko številko in, če so na voljo, naslov elektronske pošte, na katerega se lahko obrnete; (e) izjavo, da dobro verujete, da imetnik avtorskih pravic, njegov zastopnik ali zakon ne dovoljuje uporabe materiala na način, na katerega se pritožuje; in (f) izjavo, da so podatki v obvestilu točni in pod kaznovanjem lažnega dejanja, da ste pooblaščeni za delovanje v imenu lastnika izključne pravice, ki naj bi bila kršena.
  3. Splošne določbe
    1. Celotni dogovor; Tolmačenje. Ta pogodba predstavlja celotno pogodbo med FreeConference.com in vami glede vaše uporabe spletnega mesta in storitev. Jezik v tej pogodbi se razlaga v skladu s poštenim pomenom in ne izključno za ali proti pogodbenici.
    2. Ločljivost; Opustitev. Če se kateri koli del te pogodbe šteje za neveljavnega ali neizvršljivega, se ta del razlaga kot odraz prvotnega namena strank, preostali deli pa ostanejo v celoti v veljavi. Odpoved katere koli strani od katerega koli pogoja ali pogoja te pogodbe ali kakršne koli njene kršitve v nobenem primeru ne odstopi od tega pogoja ali pogoja ali katere koli poznejše kršitve.
    3. Odstop. Te pogodbe in vseh vaših pravic in obveznosti iz te pogodbe ne boste prenesli ali prenesli brez predhodnega pisnega soglasja FreeConference.com. Ne glede na zgoraj navedeno bo ta pogodba zavezujoča in bo koristila pogodbenicam, njihovim naslednikom in dovoljenim odstopnikom.
    4. Razmerje. Vi in FreeConference.com ste neodvisni stranki in nobena agencija, partnerstvo, skupno podjetje ali razmerje med zaposlenim in delodajalcem ni predvideno ali ustvarjeno s to pogodbo.
  4. Veljavno pravo
    1. To pogodbo urejajo zakoni zvezne države Kalifornija v Združenih državah Amerike, ne glede na njena kolizijska načela. Ta sporazum, vključno z njegovo gradnjo in uveljavljanjem brez omejitev, se obravnava, kot da je bil sklenjen in izveden v Los Angelesu v Kaliforniji.
    2. PRAVILNO MESTO ZA KADAR koli SODNIŠKEGA DEJAVNOST, KI IZSTIČE IZ TEGA SPORAZUMA ALI SE NE POVEZE Z njim, ALI Spletna stran bodo DRŽAVNA IN ZVEZNA SODIŠČA V LOS ANGELESU, KALIFORNIJA, ZDA. STRANKE S TEGA STIPULIRAJO IN SE ZDRAVLJAJO, DA SE ODPUŠČAJO OD VSAKI UGOVORI OSOBNI PRISTOJNOSTI IN MESTU TAKIH SODIŠČ, IN NADALJNO PODLAGAJO IZVAJANJU STORITVE.
    3. Vsak vzrok za ukrepanje, ki izhajate iz tega sporazuma ali se nanj nanaša, ali pa mora biti spletna stran vzpostavljena v enem (1) letu po tem, ko se je povečala, ali pa za vedno oproščena in prepovedana.
čez