Podpora
Pripojte sa k schôdzkeZaregistrujte saPrihlásiť sa Pripojte sa k schôdzkeZaregistrovať saPrihlásiť sa 

Podmienky používania

  1. Úvod a dohoda
    1. Tieto podmienky použitia („Dohoda“) predstavujú právne záväznú zmluvu medzi vami (našim zákazníkom) a nami (IGHI) a medzi vami týkajúcu sa vášho používania webovej stránky FreeConference.com („webová stránka“) a konferenčných služieb ponúkaných spoločnosťou FreeConference. .com v spojení s Webovou stránkou („Služby“). Používaním Webovej stránky a Služieb prehlasujete a zaručujete, že ste si prečítali, porozumeli a súhlasíte s tým, že budete touto Dohodou viazaní. AK TOMU DOHODU NEPOROZUMÍTE, ALEBO NESÚHLASÍTE, ŽE TÍM VIAZAJETE, MUSÍTE IHNED opustiť WEBOVÚ STRÁNKU A ZÍSKANIE AKÉHOKOĽVEK POUŽÍVANIA SLUŽIEB.
    2. Služba, ktorú vám (nášmu zákazníkovi) dodávame (IGHI), je možnosť súčasného telefonovania s inými účastníkmi prostredníctvom telefónnej siete, WebRTC, videa a iných komunikačných technológií.
    3. Služba bude závisieť od dostupnej kapacity a nezaručujeme, že požadovaný počet pripojení bude vždy k dispozícii v danom čase.
    4. Pri poskytovaní Služby sľubujeme, že použijeme primeranú zručnosť a starostlivosť kompetentného poskytovateľa Služby.
  2. Definícia
    1. „Poplatok za hovor“ je cena, ktorú operátorovi siete účtuje volajúcemu.
    2. „Zmluva“ znamená v poradí prednosti tieto podmienky a registračný proces.
    3. „Účastník“ znamená vás a kohokoľvek, komu umožníte používať Službu.
    4. „Bezplatné konferencie“ znamenajú všeobecnú konferenčnú službu IGHI, ktorú pri registrácii vyžaduje iba platnú e -mailovú adresu.
    5. „Registračný proces“ znamená registračný proces, ktorý ste dokončili prostredníctvom internetu.
    6. „Prémiové konferencie“ znamenajú konferenčné služby IGHI s prémiovými funkciami, ktoré používajú účastníci, ktorí dokončili proces registrácie prémiových konferencií známy aj ako „registrovaná služba“.
    7. „Služba“ znamená celú Službu alebo jej časť vysvetlenú v časti 1, ktorú súhlasíme, že vám poskytneme na základe tejto zmluvy.
    8. „My“ a „FreeConference.com“ a „IGHI“ a „My“ znamená spoločnosť Iotum Global Holdings Inc.
    9. „Vy“ znamená zákazníka, s ktorým uzatvárame túto zmluvu a ktorý je podľa kontextu uvedený v registračnom procese a/alebo vaša spoločnosť a/alebo vaši účastníci.
  3. Oprávnenosť, termín a licencia na používanie
    1. POUŽÍVANÍM WEBOVÝCH STRÁNOK A SLUŽIEB ZARUČUJETE A ZÁRUKA, ŽE MÁTE NEJMENŠÍCH 18 ROKOV A INAK JE ZÁKONNE KVALIFIKOVANÉ NA VSTUP DO A FORMULÁRNE ZMLUVY PODĽA PLATNÉHO ZÁKONA. Ak používate webovú stránku alebo služby v mene spoločnosti, ďalej prehlasujete a zaručujete, že ste oprávnení konať a uzatvárať zmluvy v mene tejto spoločnosti. Pokiaľ je to zakázané, táto dohoda je neplatná.
    2. S výhradou vášho súladu s podmienkami a ustanoveniami tejto zmluvy vám FreeConference.com udeľuje nevýhradnú, nesublicencovateľnú, odvolateľnú, ako je uvedené v tejto zmluve, neprenosnú licenciu na používanie webových stránok a služieb. Pokiaľ nie je v tomto dokumente výslovne uvedené inak, táto Dohoda vám neposkytuje žiadne práva na duševné vlastníctvo stránky FreeConference.com alebo akejkoľvek inej strany. V prípade, že porušíte akékoľvek ustanovenie tejto Dohody, Vaše práva podľa tohto bodu budú okamžite ukončené.
    3. Pokiaľ ide o používanie služby bezplatných konferencií, táto zmluva sa začína, keď vám bude vydaný PIN kód alebo keď službu použijete prvýkrát, podľa toho, čo nastane skôr.
    4. Ak používate službu konferencie Premium, táto zmluva sa začína úspešným dokončením procesu registrácie.
    5. Používaním Webovej stránky a Služieb súhlasíte so zhromažďovaním a používaním určitých informácií o vás, ako je uvedené v Zásadách ochrany osobných údajov FreeConference.com („Zásady ochrany osobných údajov“), vrátane Registračného procesu a ako je uvedené v časti 7. Používaním webovej stránky a služieb, vyhlasujete a zaručujete, že ste si ich prečítali a porozumeli im a súhlasíte s tým. AK NEROZUMIETE ALEBO NESÚHLASÍTE S TÝMTO, MUSÍTE IHNED opustiť WEBOVÚ STRÁNKU. V prípade akéhokoľvek konfliktu medzi Zásadami ochrany osobných údajov a touto Dohodou budú ovládať ustanovenia tejto Dohody.
  4. Proces registrácie
    1. V súvislosti s vašim používaním webových stránok a služieb budete musieť vyplniť registračný formulár. Prohlašujete a zaručujete, že všechny informace, které poskytnete v jakémkoli registračním formulári alebo inak v súvislosti s vašim používaním webovej stránky alebo služieb, budú úplné a presné a že tieto informácie budete podľa potreby aktualizovať, aby bola zachovaná ich úplnosť a presnosť.
    2. V súvislosti s vašim používaním webovej stránky a služieb budete tiež požiadaní o zadanie alebo vám môže byť poskytnuté používateľské meno a heslo. Nesiete plnú zodpovednosť za zachovanie dôvernosti svojho hesla. Nesmiete používať účet ani heslo žiadneho iného používateľa webových stránok alebo služieb. Súhlasíte s tým, že spoločnosť FreeConference.com budete okamžite informovať o akomkoľvek neoprávnenom použití vášho účtu alebo hesla. FreeConference.com nezodpovedá za žiadnu stratu, ktorá vám vznikne v dôsledku toho, že niekto iný použije váš účet alebo heslo, bez ohľadu na to, či s vašim vedomím alebo bez neho. Môžete niesť zodpovednosť za akékoľvek straty, ktoré vzniknú spoločnosti FreeConference.com, jej pobočkám, úradníkom, riaditeľom, zamestnancom, konzultantom, zástupcom a zástupcom v dôsledku použitia vášho účtu alebo hesla niekým iným.
  5. Dostupnosť služby
    1. Služba je k dispozícii 24 hodín denne 7 dní v týždni okrem:
      1. v prípade plánovanej plánovanej údržby, v takom prípade nemusí byť služba dostupná;
      2. v prípade neplánovanej alebo núdzovej údržby budeme musieť vykonať práce, ktoré môžu mať vplyv na Službu. V takom prípade môžu byť hovory skrátené alebo sa nemusia spájať. Ak musíme Službu prerušiť, vynaložíme maximálne úsilie, aby sme ju v rozumnom čase obnovili; alebo
      3. v prípade okolností mimo našu primeranú kontrolu.
    2. Plány údržby a správy o stave servisu budú poskytnuté na požiadanie.
    3. Nemôžeme zaručiť, že služba nebude nikdy chybná, ale vynaložíme všetko úsilie, aby sme nahlásené chyby opravili čo najskôr.
    4. Možno budeme musieť niekedy:
      1. z prevádzkových dôvodov zmeniť kód alebo telefónne číslo alebo technickú špecifikáciu Služby; alebo
      2. dať vám pokyny, ktoré považujeme za nevyhnutné pre bezpečnosť, ochranu zdravia alebo bezpečnosť alebo pre kvalitu Služby, ktorú dodávame vám alebo našim ďalším zákazníkom, a súhlasíte s ich dodržiavaním; ale skôr, ako to urobíme, dáme vám čo najviac na vedomie.
  6. Poplatky za službu
    1. Za používanie Služby vám neúčtujeme žiadne poplatky.
    2. Každému používateľovi Služby, vrátane vás, budú účtované prevládajúce poplatky za hovory za volania na telefónne číslo platné pre službu, ktorú používate.
    3. Všetkým užívateľom budú poplatky za hovory fakturované podľa ich štandardného telefónneho účtu vystaveného operátorom ich telefónnej siete podľa prevládajúcej sadzby poplatku za hovory za volania na telefónne číslo.
    4. Mali by ste sa obrátiť na svojho operátora telefónnej siete, aby vám potvrdil sadzbu poplatku za volanie pre telefónne číslo platné pre službu, ktorú používate.
    5. Neexistujú žiadne poplatky ani poplatky za zrušenie, zriadenie alebo rezerváciu. Neexistujú žiadne poplatky za vedenie účtu ani minimálne poplatky za používanie.
    6. Poplatky spojené s voliteľnými prémiovými konferenčnými službami budú zúčtované z vašej kreditnej karty po skončení konferencie. Poplatok sa na výpise z kreditnej karty zobrazí ako „Služby konferenčného hovoru“. Prémiové konferenčné služby je možné nastaviť opakovane. V takom prípade sa tieto poplatky budú účtovať mesačne z vašej kreditnej karty odo dňa aktivácie služby a na výpise z kreditnej karty sa zobrazí ako „Služby konferenčného hovoru. Môžete požiadať o zrušenie Prémiové konferenčné služby na stránke „Váš účet“; Žiadosti o zrušenie sú účinné na konci aktuálneho fakturačného cyklu, ktorý sa zobrazí v sekcii „Prémiové doplnkové služby“ na stránke „Účet“. V prípade prémiových konferenčných služieb, ktoré sú zriadené na mesačne sa opakujúci fakturačný cyklus, v prípade, že kreditnú kartu nemožno autorizovať päť (5) dní pred dátumom splatnosti fakturácie, dostanete upozornenie na aktualizáciu platobných informácií a server FreeConference.com môže zrušiť všetky služby, ak nie sú uvedené platobné údaje. aktualizované podľa dátumu splatnosti fakturácie.
    7. Prémiové konferenčné služby zahŕňajú:
      1. Prémiové aplikácie FreeConference.com, zakúpené v obchode s aplikáciami FreeConference.com;
      2. Prispôsobené pozdravy alebo iné vami prispôsobené alebo prispôsobené funkcie požadované alebo zakúpené vami;
      3. Premium Dial In Numbers, čo vám umožní zdvihnúť náklady na hovory vašich účastníkov bezplatne alebo znížiť poplatky za diaľkové hovory pomocou prémiových miestnych a medzinárodných telefonických liniek;
      4. Nahrávanie hovorov alebo iné vami zakúpené prémiové aplikácie; a
      5. Čas od času ponúkame ďalšie prémiové služby.
    8. Všetky príslušné dane nie sú zahrnuté v cene a budú účtované osobitne navyše k uvedeným poplatkom.
    9. FreeConference.com môže kedykoľvek prerušiť alebo pozastaviť služby z dôvodu neplatenia bez toho, aby tým vznikla zodpovednosť.
    10. V prípade zrušenia predplatného alebo iných služieb nevraciame ani neposkytujeme kredit za čiastočne použité fakturačné obdobia; zrušenia platia iba pre nasledujúce platné fakturačné obdobie. Za vami používané spoplatnené služby, ako je bezplatné používanie, mýto alebo medzinárodné telefónne číslo, sa neposkytuje žiadna náhrada ani kredit. Akékoľvek ďalšie náhrady alebo kredity sú na výhradnom uvážení spoločnosti Iotum; v prípade akejkoľvek refundácie určenej spoločnosťou Iotum, zvyčajne dostanete rovnakú čiastku do 3 až 5 pracovných dní.
  1. Vaše povinnosti
    1. Vy a účastníci musíte na telefonovanie do Služby používať telefóny s tónovou voľbou a WebRTC (alebo iné počítačové technológie, ako je uvedené vyššie).
    2. Zodpovedáte za bezpečnosť a správne používanie PIN kódu, akonáhle ho od nás dostanete. Nemáte právo predávať ani súhlasiť s prenosom PIN kódu, ktorý vám bol poskytnutý na používanie so službou, a nesmiete sa o to pokúšať.
    3. Keď sa zaregistrujete na bezplatnú konferenčnú službu alebo na prémiovú konferenčnú službu, musíte zadať aktuálnu platnú e -mailovú adresu. Túto e -mailovú adresu použijeme na komunikáciu správ služby a na marketingové účely. Vytvorením účtu u FreeConference.com a pokiaľ zákon neustanovuje inak, súhlasíte s prijímaním pravidelných e -mailových správ od FreeConference.com týkajúcich sa produktov a služieb FreeConference.com, vrátane, bez obmedzenia, pravidelného bulletinu FreeConference.com, príležitostných bulletinov o aktualizácii služieb, a súhrnné e -maily týkajúce sa plánovaných konferencií pred a po ich skončení. Vaše informácie nebude používať žiadna iná spoločnosť ako IGHI. Na to, aby bol váš PIN odstránený zo zoznamu adries, musíte odstrániť zo systému a už nebudete môcť službu používať.
    4. Ak vy alebo vaši účastníci používate na prístup k Službe mobilný telefón, môžeme vám posielať príležitostné SMS správy, z týchto správ sa môžete odhlásiť kontaktovaním nás na adrese alebo telefónnom čísle uvedenom v časti 13.
    5. Nikto nesmie bez nášho súhlasu inzerovať akékoľvek telefónne číslo alebo PIN kód na Službu v alebo v telefónnej schránke a musíte zaistiť, aby sa to nestalo. Opatrenia, ktoré môžeme urobiť, ak sa to stane, sú vysvetlené v časti 11.
    6. K Službe musíte pristupovať pomocou telefónnych čísel, ktoré vám boli poskytnuté.
    7. Zákony o ochrane osobných údajov vyžadujú, aby každý, kto má zaznamenaný konferenčný hovor, súhlasil so záznamom. Uvedomte si, že každý, kto vstupuje na nahrávanú konferenciu, počuje správu, že konferencia sa nahráva.
  2. Zneužitie a zakázané použitia
    1. FreeConference.com ukladá určité obmedzenia na vaše používanie webových stránok. Vyhlasujete a zaručujete, že vy a vaši účastníci nebudete:
      1. uskutočňovať urážlivé, neprístojné, hrozivé, nepríjemné alebo hoaxové hovory;
      2. používať akúkoľvek Službu podvodne alebo v súvislosti s trestným činom a musíte urobiť všetky primerané opatrenia, aby ste sa uistili, že sa tak nestane;
      3. porušiť alebo sa pokúsiť narušiť akékoľvek bezpečnostné funkcie Webovej stránky;
      4. pristupovať k obsahu alebo údajom, ktoré pre vás nie sú určené, alebo sa prihlásiť na server alebo účet, ku ktorému nemáte oprávnenie;
      5. pokúšať sa skúmať, skenovať alebo testovať zraniteľnosť webovej stránky alebo akéhokoľvek pridruženého systému alebo siete alebo narušiť akékoľvek bezpečnostné alebo autentifikačné opatrenia bez riadneho oprávnenia;
      6. zasahovať alebo sa pokúšať zasahovať do používania webových stránok alebo služieb akýmkoľvek iným používateľom, hostiteľom alebo sieťou, vrátane, okrem iného, ​​odoslaním vírusu, preťaženia, „zaplavenia“, „spamu“, „bombardovania pošty“ alebo „ zrútením “webovej stránky alebo infraštruktúry, ktorá poskytuje Služby.
      7. jednať spôsobom, ktorý je v rozpore s akýmikoľvek zásadami prijateľného použitia stanovenými IGHI z času na čas, ktoré sú k dispozícii na požiadanie.
    2. opatrenia, ktoré môžeme podniknúť, ak zneužijete Službu, sú popísané v časti 11. Ak je voči nám vznesený nárok, pretože je služba zneužívaná, a neurobili ste všetky primerané opatrenia, aby ste zabránili zneužitiu, alebo nás na toto zneužitie neoznámili pri prvej rozumnej príležitosti nám musíte nahradiť všetky sumy, ktoré sme povinní zaplatiť, a všetky ostatné primerané náklady, ktoré nám vznikli.
    3. Hlasové hovory môžu byť zaznamenané a záznam môže byť použitý výlučne na vyšetrenie zneužívania systému.
    4. Akékoľvek porušenie tejto sekcie vás môže vystaviť občianskej a/alebo trestnej zodpovednosti a FreeConference.com si vyhradzuje právo spolupracovať s orgánmi činnými v trestnom konaní pri vyšetrovaní akéhokoľvek porušenia tejto alebo akejkoľvek inej časti tejto dohody.
  3. Vylúčenie zodpovednosti a obmedzenie zodpovednosti
    1. SÚHLASÍTE, ŽE VAŠE POUŽÍVANIE WEBOVÝCH STRÁNOK A SLUŽIEB JE NA VAŠE VÝHRADNÉ RIZIKO. FREECONFERENCE.COM ALEBO JEJ LICENCORI ALEBO DODÁVATEĽI NEBUDETE DRŽAŤ ZODPOVEDNÝ ZA AKÉKOĽVEK POŠKODENIE, KTORÉ VYPLÝVA Z VÁŠHO PRÍSTUPU NA ALEBO POUŽÍVANIE WEBOVÝCH STRÁNOK, VČETNE BEZ OBMEDZENIA AKÉKOĽVEK AKÉKOĽVEK ŠKODY WEBOVÁ STRÁNKA MÔŽE OBSAHOVAŤ CHYBY, CHYBY, PROBLÉMY ALEBO INÉ OBMEDZENIA.
    2. Neodporúčame používať Službu tam, kde riziko nepripojenia alebo straty spojenia so sebou prináša vecné riziko. Službu teda môžete používať iba vtedy, ak súhlasíte s tým, že všetky tieto riziká sú vaše a mali by ste sa zodpovedajúcim spôsobom poistiť.
    3. ZODPOVEDNOSŤ FREECONFERENCE.COM A JEJ LICENCOROV A DODÁVATEĽOV je OBMEDZENÁ. DO MAXIMÁLNEHO ROZSAHU POVOLENÉHO ZÁKONOM V ŽIADNOM PRÍPADE NEBUDE FREECONFERENCE.COM ALEBO JEJ LICENCORI ALEBO DODÁVATELIA ZODPOVEDNÝ ZA AKÉKOĽVEK ŠPECIÁLNE, NÁHODNÉ ALEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY (VRÁTANE BEZ OBMEDZENIA AJ STRATNEJ ZISKU, SPLNIŤ AKÚKOĽVEK POVINNOSŤ BEZ OBMEDZENIA DOBREJ VERY ALEBO ROZUMNEJ OPATRENIA, BEZ OHLEDU NA PREDPOKLADATEĽNOSŤ TÝCHTO ŠKÔD ALEBO NA KAŽDÚ RADU ALEBO UPOZORNENIE UVEDENÉ NA DODÁVKU ALEBO VAŠE POUŽÍVANIE WEBOVÝCH STRÁNOK ALEBO SLUŽIEB. TOTO OBMEDZENIE BUDE UPLATŇOVAŤ Bez ohľadu na to, či škody vzniknú mimo PORUŠENIA ZMLUVY, PORUŠENIA ALEBO INÉHO ZÁKONNÉHO TEÓRIE ALEBO FORMY ČINNOSTI. SÚHLASÍTE, ŽE TOTO OBMEDZENIE ZODPOVEDNOSTI PREDSTAVUJE ROZUMNÉ ROZDELENIE RIZIKA a JE ZÁKLADNÝM PRVKOM ZÁKLADU MEDZI MEZI FREECONFERENCE.COM a VAMI. WEBOVÉ STRÁNKY A SLUŽBY BY NEBOLI POSKYTOVANÉ BEZ TAKÉHOTO OBMEDZENIA.
    4. V rozsahu povolenom zákonom sa zriekame akejkoľvek zodpovednosti za používanie Služby, najmä:
      1. akákoľvek zodpovednosť, ktorú máme, akéhokoľvek druhu (vrátane zodpovednosti z dôvodu našej nedbanlivosti) je obmedzená výškou skutočných poplatkov za hovory, ktoré ste nám zaplatili za príslušný hovor.
      2. nenesieme žiadnu zodpovednosť za akékoľvek neoprávnené použitie alebo zneužitie Služby vami alebo kýmkoľvek iným.
      3. nenesieme žiadnu zodpovednosť voči vám ani inému účastníkovi vášho konferenčného hovoru za akúkoľvek stratu, ktorú nie je možné primerane predvídať, ani za stratu obchodu, príjmu, zisku alebo úspor, ktoré by ste chceli dosiahnuť, zbytočné výdavky, finančné straty alebo stratu údajov alebo poškodený.
      4. záležitosti mimo našej primeranej kontroly - ak nemôžeme urobiť to, čo sme sľúbili v tejto zmluve, kvôli niečomu, čo je mimo našej primeranej kontroly, okrem iného vrátane; blesky, povodne alebo mimoriadne nepriaznivé počasie, požiar alebo výbuch, občianska porucha, vojna alebo vojenské operácie, národná alebo miestna núdzová situácia, čokoľvek, čo robí vláda alebo iný príslušný orgán, alebo priemyselné spory akéhokoľvek druhu (vrátane tých, ktoré sa týkajú našich zamestnancov) , nebudeme za to zodpovední. Ak niektoré z týchto udalostí trvajú dlhšie ako tri mesiace, môžeme túto zmluvu vypovedať upozornením.
      5. nezodpovedáme za to, či na základe zmluvy, deliktu (vrátane zodpovednosti za nedbanlivosť) alebo inak, za činy alebo opomenutia iných poskytovateľov telekomunikačných služieb alebo za poruchy alebo zlyhania ich sietí a zariadení.
    5. FREECONFERENCE.COM, V RÁMCI SEBA A JEHO LICENCOROV A DODÁVATEĽOV, ODMIETA VŠETKY ZÁRUKY TÝKAJÚCE SA WEBU A SLUŽIEB. WEBOVÉ STRÁNKY A SLUŽBY SÚ POSKYTOVANÉ „TAK, AKÉ SÚ“ A „AKO DOSTUPNÉ“. DO MAXIMÁLNEHO ROZSAHU POVOLENÉHO ZÁKONOM FREECONFERENCE.COM, V RÁMCI SEBA A JEJ LICENCIE A DODÁVATEĽOV, VÝSLOVNE ZRUŠUJE AKÉKOĽVEK ZÁRUKY, VÝSLEDNE ALEBO IMPLICITNE UVEDENÉ, UVEDENÉ NA STRÁNKE A SLUŽBE ZA OSOBITNÝ ÚČEL ALEBO NEODPORUČENIE. NIKDY FREECONFERENCE.COM, ŽIADNY LICENCORI ALEBO DODÁVATELIA NEZARUČUJÚ, ŽE WEB ALEBO SLUŽBY SPLNIA VAŠE POŽIADAVKY ALEBO ŽE PREVÁDZKA WEBU ALEBO SLUŽIEB BUDE NEPORUŠENÁ ČI BEZ CHYBY. NIKDY FREECONFERENCE.COM, ŽIADNY LICENCORI ALEBO DODÁVATELIA, NEMAJÚ ŽIADNU ZODPOVEDNOSŤ VO SPOJENÍ S VAŠIM POUŽÍVANÍM WEBU ALEBO SLUŽIEB. DODATOČNE, FREECONFERENCE.COM NIE JE NICI AUTORIZOVANÉ NA KAŽDÚ ZÁRUKU NA AKÉKOĽVEK DRUHÉHO JMÉNA, A NA ŽIADNY TENTO VYHLÁSENIE ŽIADNEJ TRETEJ STRANY BY ste sa nemali spoliehať.
    6. VYŠŠIE UVEDENÉ UPOZORNENIA, OPATRENIA A OBMEDZENIA V ŽIADNOM SPÔSOBE NEOBMEDZUJÚ ŽIADNE INÉ ODMIETNUTIE ZÁRUK ALEBO INÉ OBMEDZENIA ZODPOVEDNOSTI V AKEJKOĽVEK INÝCH ZMLUVÁCH ALEBO DOHODÁCH MEDZI VAMI A SPOLOČNOSŤOU. NIEKTORÉ JURISDIKCIE NEMUSIA POVOLIŤ VYLÚČENIE URČITÝCH IMPLIKOVANÝCH ZÁRUK ALEBO OBMEDZENIE NIEKTORÝCH ŠKÔD, TAKŽE NIEKTORÉ Z TÝCHTO VYHLÁSENÍ ODPOVEDNOSTÍ, OPATRENIA A OBMEDZENIA ZODPOVEDNOSTI SA NA VÁS NEMUSIA VZŤAHOVAŤ. PREDBEŽNÉ OBMEDZENIA, OBMEDZENIA A OBMEDZENIA SA BUDÚ OBMEDZENÉ ALEBO UPRAVENÉ PLATNÝM ZÁKONOM VZŤAHUJÚ NA MAXIMÁLNY POVOLENÝ ROZSAH, AJ KEBY AKÉKOĽVEK OPRAVY SPLNILI ZÁKLADNÝ ÚČEL. LICENCORMI A DODÁVATEĽMI FREECONFERENCE.COM SÚ URČENÝMI PRÍJEMCAMI TRETÍCH STRÁN TÝCHTO ODMIETNUTÍ, ODMIETNUTÍ A OBMEDZENÍ. ŽIADNE RADY ALEBO INFORMÁCIE, ČI ÚSTNE NEBO PÍSANÉ, ZÍSKANÉ VÁM NA WEBOVÝCH STRÁNKACH ALEBO INÉ, NEMUSIA ZMENIŤ ŽIADNE UPOZORNENIA ALEBO OBMEDZENIA UVEDENÉ V TEJTO ČASTI.
    7. Každá časť tejto zmluvy, ktorá vylučuje alebo obmedzuje našu zodpovednosť, funguje samostatne. Ak je ktorákoľvek časť zakázaná alebo nie je účinná, ostatné časti sa budú naďalej uplatňovať.
  1. Odškodnenie od vás
    1. Súhlasíte s tým, že budete brániť, odškodňovať a držať neškodných spoločnosť IGHI a jej úradníkov, riaditeľov, zamestnancov, zástupcov, pobočky, zástupcov, sublicencie, nástupcov, nástupcov a dodávateľov z a proti akýmkoľvek a všetkým nárokom, činom, požiadavkám, príčinám konania a iným konaniam, vrátane, ale nie výlučne, poplatkov a nákladov za advokáty, vyplývajúcich z alebo v súvislosti s: (i) vašim porušením tejto dohody, vrátane, bez obmedzenia, akéhokoľvek zastúpenia alebo záruky obsiahnutej v tejto dohode; alebo (ii) váš prístup na webové stránky alebo služby alebo ich používanie.
  2. Ukončenie zmluvy, ukončenie služby a pozastavenie platnosti PIN kódu
    1. FREECONFERENCE.COM BEZ OBMEDZENIA AKÉHOKOĽVEK INÉHO POSKYTNUTIA TEJTO DOHODY SI VYHRADZUJE PRÁVO NA VÝSLEDKOVÚ DISKRÉCIU A BEZ OZNÁMENIA ALEBO ZODPOVEDNOSTI, DENNÉ POUŽÍVANIE WEBOVEJ STRÁNKY ALEBO SLUŽIEB AKÚKOLI AKÚKOLI OSOBU BEZ OBMEDZENIA ZA AKÝKOĽVEK PORUŠENIE ALEBO PODPOROVANÉ PORUŠENIE AKÉHOKOĽVEK VYHLÁSENIA, ZÁRUKY ALEBO PRÍSLUŠNÉHO OBSAHU UVEDENÉHO V TEJTO DOHODE, ALEBO AKÉHOKOĽVEK PRÍSLUŠNÉHO ZÁKONA ALEBO NARIADENIA.
    2. PIN kód môžeme pozastaviť:
      1. okamžite, ak podstatným spôsobom porušíte túto zmluvu a/alebo sa domnievame, že služba sa používa spôsobom, ktorý je zakázaný v oddiele 8. To platí aj vtedy, ak neviete, že sa uskutočňujú hovory alebo sa služba používa takýmto spôsobom spôsob. O takom pozastavení alebo ukončení vás budeme čo najskôr informovať a vysvetlíme, prečo sme urobili toto opatrenie;
      2. po primeranom upozornení, ak porušíte túto zmluvu a neodstránite porušenie v primeranej lehote, keď vás o to požiadame.
    3. Ak pozastavíme PIN kód, nebude obnovený, kým nás nepresvedčíte, že budete Službu používať iba v súlade s touto zmluvou.
    4. Táto Dohoda sa automaticky skončí v prípade, že porušíte ktorékoľvek z vyhlásení, záruk alebo dohôd tejto Dohody. Také ukončenie je automatické a nevyžaduje si žiadne opatrenia zo strany FreeConference.com.
    5. Túto zmluvu môžete kedykoľvek vypovedať, a to z akéhokoľvek alebo žiadneho dôvodu poskytnutím oznámenia FreeConference.com o svojom zámere urobiť to e -mailom na adresu support@freeconference.com.
    6. Akékoľvek ukončenie tejto zmluvy automaticky ukončuje všetky práva a povinnosti, ktoré z toho vyplývajú, vrátane, bez obmedzenia, vášho práva používať webovú stránku a služby, okrem oddielov 7, 8, 9, 10, 15, 17 (súhlas s prijatím e -mailu, vyhlásenia a záruky, zrieknutie sa zodpovednosti/obmedzenie zodpovednosti, odškodnenie, duševné vlastníctvo, jurisdikcia) a 16 (všeobecné ustanovenia) prežijú akékoľvek ukončenie, a okrem toho, že akýkoľvek platobný záväzok, ktorý môžete mať v súvislosti s používaním Služieb podľa článku 6, zostane nevyrovnaný a splatný Vami.
  3. Zmeny a doplnenia
    1. Internetová a bezdrôtová technológia a príslušné zákony, pravidlá a nariadenia sa často menia. Podľa toho si FREECONFERENCE.COM VYHRAZUJE PRÁVO ZMENIŤ TÚTO DOHODU A SVOJU ZÁSADU OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV. OZNÁMENIE O TAKEJTO ZMENE BUDE POSKYTNUTÉ ZAREGISTROVANÍM NOVEJ VERZIE ALEBO ZMENY NA ZMENE NA WEB. JE VAŠOU ZODPOVEDNOSŤOU PRESKÚMAŤ TÚTO DOHODU A ZÁSADU OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV PERIODICKY. AK KAŽDY TÝMTO NÁJDETE TOTO NEPRIJATELNÉ, MUSÍTE IHNED opustiť WEBOVÚ STRÁNKU A ZÍSKANIE POUŽÍVANIA SLUŽIEB. Podmienky tejto zmluvy môžeme kedykoľvek zmeniť. Na akékoľvek zmeny týchto podmienok vás budeme čo najskôr upozorňovať.
    2. Túto Zmluvu alebo jej časť nemôžete previesť ani sa pokúsiť previesť na kohokoľvek iného.
    3. Zmluvu môžete kedykoľvek zrušiť tak, že nám napíšete na adresu v sekcii 13, ale takéto zrušenie bude neúčinné, pokiaľ budete naďalej používať Službu.
    4. Ak Službu nebudete používať najmenej 6 mesiacov, vyhradzujeme si právo odstrániť PIN, ktorý vám bol pridelený, zo systému.
  4. Oznámenia
    1. Akékoľvek oznámenie podľa tejto zmluvy musí byť doručené alebo odoslané faxom alebo predplatenou poštou alebo e-mailom takto:
      1. nám v spoločnosti Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, alebo na akejkoľvek inej adrese, ktorú vám poskytneme.
      2. nám faxom zaslaným na +01 (818) 553 -1427.
      3. nám e -mailom zaslaným na adresu support@freeconference.com.
      4. vám na poštovú alebo e-mailovú adresu, ktorú ste nám poskytli počas procesu registrácie.
  1. Práva tretích strán
    1. Osoba, ktorá nie je stranou tejto zmluvy, nemá podľa zákona o zmluvách (práva tretích strán) z roku 1999 (Spojené kráľovstvo) právo uplatňovať akékoľvek ustanovenia tejto zmluvy, ale tým nie je dotknuté žiadne právo ani opravný prostriedok tretej strany, ktorý existuje alebo je k dispozícii mimo tohto zákona.
    2. Webové stránky môžu byť prepojené s webovými stránkami prevádzkovanými tretími stranami („webové stránky tretích strán“). FreeConference.com nemá kontrolu nad webovými stránkami tretích strán, pričom na každý z nich sa môžu vzťahovať jeho vlastné zmluvné podmienky a zásady ochrany osobných údajov. FREECONFERENCE.COM NIE JE PRESKÚMANÝ A NEDÁ SA POSUDZOVAŤ ALEBO KONTROLA, VŠETKÝ MATERIÁL, TOVAR A SLUŽBY, KTORÉ BOLI K DISPOZÍCII NA WEBOVÝCH STRÁNKACH TRETÍCH STRÁN ALEBO CELKOM. PODĽA FREECONFERENCE.COM NEPREDSTAVUJE, NEZARUČUJE ANI NEPODPORUJE ŽIADNY WEB TRETÍCH STRÁN ALEBO PRESNOSŤ, MENA, OBSAH, VHODNOSŤ, ZÁKONNOSŤ ALEBO KVALITU AKÝCHKOLI INFORMÁCIÍ, MATERIÁLU, TOVARU ALEBO SLUŽBY. FREECONFERENCE.COM ZRIEKA SA A VY SOUHLASÍTE S VEŠKEROU ZODPOVEDNOSŤOU A ZODPOVEDNOSŤOU ZA AKÉKOĽVEK ŠKODY ALEBO INÉ ŠKODY, ČI UŽ TEBE, ALEBO TRETÍCH STRANÁCH, VÝSLEDKOM Z POUŽÍVANIA STRÁNOK TRETÍCH STRÁN.
    3. S výnimkou strán uvedených v oddiele 10 a v rozsahu uvedenom v časti 9 a poskytovateľov licencií a dodávateľov spoločnosti FreeConference.com, ako aj v rozsahu výslovne uvedenom v oddiele XNUMX neexistujú pre túto zmluvu žiadni príjemcovia tretích strán.
  2. Duševné vlastníctvo
    1. Webová stránka, všetok obsah a materiály umiestnené na Webovej stránke a bezplatná konferenčná infraštruktúra, ktorá poskytuje Služby, vrátane okrem iného názvu FreeConference.com a akýchkoľvek log, návrhov, textových, grafických a iných súborov a výberu, usporiadania a organizácie sú duševným vlastníctvom FreeConference.com alebo jej poskytovateľov licencií. Pokiaľ nie je výslovne uvedené inak, ani vaše používanie webovej stránky a služieb, ani váš vstup do tejto zmluvy vám neposkytujú žiadne právo, titul alebo záujem na akomkoľvek takom obsahu alebo materiáloch. Free Conference a logo FreeConference.com sú ochranné známky, servisné značky alebo registrované ochranné známky spoločnosti IGHI. Web je chránený autorskými právami © 2015 do súčasnosti, IGHI. VŠETKY PRÁVA SÚ VYHRADENÉ.
    2. Ak máte dôkaz, viete alebo v dobrej viere veríte, že boli porušené vaše autorské práva alebo autorské práva tretej strany a chcete, aby FreeConference.com príslušný materiál odstraňoval, upravoval alebo deaktivoval, musíte poskytnúť FreeConference .com so všetkými týmito informáciami: a) fyzický alebo elektronický podpis osoby oprávnenej konať v mene vlastníka výhradného práva, ktoré je údajne porušené; b) identifikácia diela chráneného autorskými právami, o ktorom sa tvrdilo, že bolo porušené autorské právo, alebo, ak sa na jedno oznámenie vzťahuje viac diel chránených autorskými právami, reprezentatívny zoznam týchto diel; c) identifikácia materiálu, o ktorom sa tvrdí, že je v rozpore s právnymi predpismi, alebo je predmetom protiprávneho konania, ktorý má byť odstránený alebo prístup, ku ktorému má byť zakázaný, a informácie primerane dostatočné na to, aby umožnil FreeConference.com vyhľadať materiál; (d) informácie primerane dostatočné na to, aby vás spoločnosť FreeConference.com mohla kontaktovať, ako je adresa, telefónne číslo a ak je k dispozícii, adresa elektronickej pošty, na ktorej vás možno kontaktovať; (e) vyhlásenie, že v dobrej viere veríte, že použitie materiálu spôsobom, na ktorý sa sťažujete, nie je povolené vlastníkom autorských práv, jeho zástupcom alebo zákonom; a (f) vyhlásenie, že informácie v oznámení sú presné a pod trestom krivej prísahy, že ste oprávnení konať v mene vlastníka výhradného práva, ktoré je údajne porušené.
  3. Všeobecné ustanovenia
    1. Celá dohoda; Interpretácia. Táto dohoda predstavuje celú zmluvu medzi FreeConference.com a vami, ktorá sa týka vášho používania webových stránok a služieb. Jazyk v tejto dohode sa bude vykladať v súlade s jeho spravodlivým významom a nie striktne pre alebo proti strane.
    2. Oddeliteľnosť; Zrieknutie sa práv. Ak bude akákoľvek časť tejto Dohody vyhlásená za neplatnú alebo nevykonateľnú, bude táto časť vykladaná tak, aby odrážala pôvodný úmysel strán, a zostávajúce časti zostanú v plnej platnosti a účinnosti. Vzdanie sa akejkoľvek zmluvnej strany ktoroukoľvek zmluvnou stranou alebo podmienkou tejto Dohody alebo akýmkoľvek jej porušením, v žiadnom prípade, nezriekne sa takého zmluvného ustanovenia alebo podmienok ani ich následného porušenia.
    3. Priradenie. Túto zmluvu a všetky vaše práva a povinnosti z nej vyplývajúce nebudete môcť previesť alebo previesť bez predchádzajúceho písomného súhlasu FreeConference.com. Bez ohľadu na vyššie uvedené bude táto Dohoda záväzná a bude platiť v prospech strán, ich nástupcov a povolených postúpení.
    4. Vzťah. Vy a FreeConference.com ste nezávislé strany a touto zmluvou nie je zamýšľaná ani vytvorená žiadna agentúra, partnerstvo, spoločný podnik alebo vzťah zamestnanec-zamestnávateľ.
  4. Rozhodné právo
    1. Táto zmluva sa riadi zákonmi štátu Kalifornia v Spojených štátoch amerických bez ohľadu na jej kolízne normy. S touto dohodou, vrátane, bez obmedzenia, jej konštrukcie a presadzovania, sa bude zaobchádzať, ako keby bola uzavretá a vykonaná v Los Angeles, Kalifornia.
    2. SPRÁVNYMI MIESTAMI PRE AKÚKOLI JUDIÁLNU AKCIU, KTORÚ VYNIKAJÚ MIMO TÚTO DOHODU ALEBO WEBOVÚ STRÁNKU, BUDÚ ŠTÁTNE A SPOLOČNÉ SÚDY V LOS ANGELES, KALIFORNIA, USA. ZMLUVNÉ STRÁNKY TÝMTO STIPULUJÚ A SÚHLASÍTE S UVOĽNENÍM AKÉHOKOLI NÁMITKU, OSOBNEJ JURISDIKCIE A MÍSTA TÝCHTO SÚD, A ĎALŠÍCH VÝSLOVNE PODÁVAJTE NA EXTRATERITORIÁLNU SLUŽBU PROCESU.
    3. KAŽDÝ PRÍČINA ČINNOSTI, KTORÁ VY VZNIKNUTÍ MIMO TÚTO DOHODU ALEBO TÝKAJÚCI SA TÝKAJÚCICH SA WEBOVÝCH STRÁNOK, MUSÍ BYŤ INŠTITÚCOVANÉ DO JEDNÉHO (1) ROKU PO ZNOVU ALEBO BUDE NAVŽDY UVEDENÁ A ZBARENÁ.
kríž