Podpora
Pripojte sa k schôdzkeZaregistrujte saPrihlásiť sa Pripojte sa k schôdzkeZaregistrovať saPrihlásiť sa 

Nahrávanie konferenčného hovoru

Zaznamenajte svoju konferenciu jediným kliknutím. Teraz môžete zdieľať a uložiť svoj konferenčný hovor alebo online schôdzu presne tak, ako sa to stalo.
Zaregistrujte sa
Obrazovka súhrnu hovoru s nahrávaním videa a protokolom chatu na pravej strane
funkcia prehrávania na súhrnnej stránke

Zachyťte všetky dôležité detaily pomocou nahrávania konferenčných hovorov.

Poznámky sú skvelé, ale aj vaše najlepšie poznámky si môžu nechať ujsť dôležité detaily. Zmysel zapisovania poznámok má byť stručný. Pri online stretnutí budete potrebovať podrobný súhrn toho, čo bolo povedané. Čo potrebujete, je nahrávanie konferenčných hovorov pre vašu ďalšiu audio a video konferenciu - až 100 účastníkov. Nahrávka je ideálna pre podrobné online schôdze, ktoré vyžadujú neobmedzenú pozornosť. Nahrávanie konferenčných hovorov z webu FreeConference.com nielenže zaznamenáva kompletný zvuk vašej schôdze, ale vytvára aj súbor MP3, ktorý je možné zdieľať. Video Recording k dispozícii je aj používanie MP4. Funkcia nahrávania uľahčuje zdieľanie vašich záznamov. Uložte si záznam a stiahnite si súbor neskôr, aby bol celý tím informovaný. Kedykoľvek zastavte a uložte alebo si pozrite záznamy histórie.

Nahrajte svoj video alebo audio konferenčný hovor jednoduchým kliknutím na tlačidlo.

S FreeConference.com je ľahké začať nahrávanie konferenčného hovoru. Ak telefonujete cez počítač, stačí kliknúť na tlačidlo ZÁZNAM v hornej časti panela s nástrojmi. Ak voláte cez telefón, *9 umožní nahrávanie.
aplikácia Horný panel zobrazujúci možnosť nahrávania v režime zdieľania obrazovky
funkcia vyhľadávania značiek na súhrnnej stránke

Všetky záznamy hovorov sú teraz automaticky prepisované pomocou AI

Čo keby ste mohli vyhľadať záznam z konferencie a okamžite presne určiť presný čas, kedy bolo niečo povedané? Čo keby ste mohli v histórii schôdzí vyhľadať, kedy bol na schôdzi spomenutý konkrétny predmet?

Pristupujte ku všetkým svojim záznamom konferenčných hovorov na jednom mieste.

Hneď ako dokončíte hovor, budete mať prístup k svojmu záznamu zo súhrnu hovorov. Toto okno sa otvorí po ukončení konferencie.
Snímka obrazovky so zoznamom minulých záznamov
Snímka obrazovky kopírovania adresy URL záznamu z predchádzajúcej schôdze

Nahrávanie konferenčného hovoru

Môžete sa rozhodnúť prehrať záznam alebo môžete načítať adresu URL na zdieľanie a odoslať ju iným. Po kliknutí na ikonu telefónu sa zobrazí číslo na telefonické prehrávanie a prístupový kód. Všetky vaše záznamy z konferenčných hovorov sú tiež súčasťou vášho Súhrn inteligentného stretnutia. Záznamy z konferenčných hovorov sú archivované vo vašom účte FreeConference.com pre ľahký prístup bez ohľadu na to, koľko konferencií bolo zaznamenaných.

Zorganizujte bezplatný konferenčný hovor alebo videokonferenciu, hneď od začiatku!

Vytvorte si svoj účet FreeConference.com a získajte prístup ku všetkému, čo vaša firma alebo organizácia potrebuje, aby sa presadila, napríklad k videu a Zdieľanie obrazovky, Zavolajte na plánovanie, Automatizované e -mailové pozvánky, upomienky, virtuálna zasadacia miestnosť a ďalšie.

PRIHLÁSIŤ SA TERAZ
kríž