Podpora
Pripojte sa k schôdzkeZaregistrujte saPrihlásiť sa Pripojte sa k schôdzkeZaregistrovať saPrihlásiť sa 

Obrazovka zadarmo 
zdieľanie

Zdieľajte svoju obrazovku priamo z webového prehliadača pre pôsobivejšie prezentácie a spoluprácu v reálnom čase. Náš bezplatný softvér na zdieľanie obrazovky sa ľahko používa a nevyžaduje žiadne sťahovanie!
Zaregistrujte sa
Zdieľanie obrazovky stĺpcového grafu FreeConference
Zdieľanie obrazovky diagramu zisku FreeConference

Bezplatné zdieľanie obrazovky nebolo nikdy jednoduchšie

Zdieľanie obrazovky umožňuje ostatným zobraziť obrazovku vášho počítača. Trénujte, prezentujte alebo spolupracujte na projektoch so vzdialenými účastníkmi pomocou bezplatného softvéru na zdieľanie obrazovky. Vďaka diaľkovému ovládaniu budú virtuálne prezentácie pútavejšie. Jednoducho odovzdajte nástroj na zdieľanie obrazovky inému účastníkovi schôdze, aby si mohol prezrieť jeho obrazovku.

Usporiadajte bezplatný konferenčný hovor so zdieľaním obrazovky

Vytvorte si svoj účet FreeConference.com a získajte prístup ku všetkému, čo vaša firma alebo organizácia potrebuje, aby sa presadila. Užite si bezplatné zdieľanie obrazovky, Video konferencia, Zavolajte na plánovanie, automatizované E-mailové pozvánky, Upomienky, Vzdialená podpora a viac. Všetko dostupné z vašej pracovnej plochy a Video konferencia operačné systémy vo vašom mobilnom zariadení.

Zväčšená adresa URL stránky dokazuje, že aplikácia je založená na prehliadači

Nevyžaduje sa žiadne sťahovanie. Žiadne komplikácie. Len rýchlo a jednoducho, bezplatné online zdieľanie obrazovky pre každého.

FreeConference.com ponúka okrem bezplatného zdieľania obrazovky aj videokonferencie, ktoré sú založené na prehliadači a sú bezplatné. Spolupracujte na všetkých typoch dokumentov na diaľku, priamo z vášho Online konferenčná miestnosť. S výnimočnou funkciou zdieľania obrazovky z vášho počítača alebo Mobile App.

Zobrazte bezplatný online obsah obrazovky, ako je zobrazovanie obsahu niekoho iného, ​​ako sú dokumenty, fotografie, tabuľky, prezentácie, videá a ďalší obsah. Použite Nahrávanie obrazovky zachytiť to všetko.

aplikácia Horný panel zobrazujúci možnosť nahrávania v režime zdieľania obrazovky
čiarový graf zdieľaný na obrazovke s fotografiami troch vzdialených spolupracovníkov okolo neho
Online zdieľanie obrazovky prináša dynamickejší prvok do vašej videokonferencie, nech ste kdekoľvek. Zobrazte obsah, ako sú dokumenty a tabuľky, prezentácie, fotografie, webové stránky a ďalšie, a pokračujte v prehliadaní.


Zvýšte účasť, spoluprácu a produktivitu pomocou zdieľania obrazovky

Funkcia zdieľania obrazovky online umožňuje každému byť doslova na rovnakej stránke. Môžete vykonávať zmeny a navigovať spoločne v reálnom čase. Eliminujte výmeny tam a späť a urobte prácu hneď.
Stĺpcový graf na zdieľanej obrazovke so značkami v grafe
Zdieľanie obrazovky ako prezentácia s tromi kolegami z hlavy

Pomocou zdieľania obrazovky ukážte presne to, o čom hovoríte

Uspokojte svoje predaje, predajte svoje služby alebo zdieľajte svoju prezentáciu so skupinou kedykoľvek a kdekoľvek. Zahrnuté sú videá, obrázky, súbory a záznamy.

Prezentujte v reálnom čase s ostatnými účastníkmi

Viacerí ľudia môžu školiť, hostiť a viesť účastníkov pre pútavejšiu videokonferenciu. Zdieľajte celú obrazovku alebo jedno okno jediným kliknutím. Je ľahké odovzdať prezentujúcim nástroj na zobrazenie ich obrazovky. Na zdieľanie obrazovky online nie sú potrebné žiadne sťahovanie.

So serverom FreeConference.com je k vášmu bezplatnému účtu bezplatný softvér na zdieľanie obrazovky a navyše Zdieľanie dokumentov, ostré a jasné audio a video, a viac. Zažite lepšiu účasť, spoluprácu, produktivitu a schôdze v reálnom čase.

Možnosti zdieľania-celé okno alebo karta

Časté otázky o zdieľaní obrazovky

Čo je zdieľanie obrazovky?

Zdieľanie obrazovky, ako už názov napovedá, je schopnosť zdieľať vašu obrazovku a jej obsah s jedným alebo viacerými samostatnými zariadeniami v reálnom čase prostredníctvom softvérových riešení alebo iných technológií.

Zdieľanie obrazovky vám umožňuje ukázať obsah, ktorý si prezeráte na obrazovke, ostatným stranám bez toho, aby ste museli posielať nejaké súbory, a druhá strana môže tiež sledovať všetky aktivity na vašej obrazovke v reálnom čase. Ak ste napríklad grafický dizajnér, môžete upravovať súbor obrázka v reálnom čase a osoba, s ktorou zdieľate svoju obrazovku, môže proces úprav sledovať.

Online zdieľanie obrazovky poskytuje bezprostrednosť a interaktivitu v spolupráci. Ak napríklad zdieľate súbor so spolupracovníkom prostredníctvom e-mailu, nemôžete povedať, aké podrobnosti si ostatní účastníci skutočne prezerajú. Pomocou online zdieľania obrazovky môžete každého účastníka nasmerovať, aby videl (tj pomocou kurzora myši) to, čo chcete, aby všetci videli. 

FreeConference.com ponúka bezplatný, bezpečný a spoľahlivý softvér na zdieľanie obrazovky.

Je zdieľanie obrazovky bezpečné?

Zatiaľ čo niektorý bezplatný softvér na zdieľanie obrazovky ponúka úplne bezpečný a bezpečný spôsob zdieľania obrazovky, je pravda, že zdieľanie obrazovky online stále prináša potenciálne bezpečnostné nevýhody.

Zdieľanie obrazovky online s neznámou osobou technicky umožní tejto osobe vzdialený prístup, čím sa váš počítač/zariadenie sprístupní rôznym zraniteľnostiam. Mnoho podvodníkov používa zdieľanie obrazovky so vzdialeným prístupom na korisť svojich obetí. 

Pri zdieľaní obrazovky online s inými stranami je dôležité dodržiavať primerané osvedčené postupy v oblasti kybernetickej bezpečnosti a uistiť sa, že prístup na zdieľanie obrazovky poskytujete iba oprávneným osobám. 

FreeConference.com používa bezpečné metódy šifrovania, ktoré zaisťujú, že druhá strana nemá prístup k súborom, mikrofónom a kamerám bez výslovného povolenia používateľa, čo vám umožňuje bezpečne zdieľať obrazovku online z akéhokoľvek zariadenia.

Ako môžem zdieľať svoju obrazovku?

FreeConference.Com ponúka bezplatný a rýchly softvér na zdieľanie obrazovky pre každého. Keďže ide o cloudové riešenie, na používanie bezplatnej aplikácie na zdieľanie obrazovky FreeConference.Com nemusíte nič sťahovať.

Stačí si bezplatne vytvoriť svoj účet na FreeConference.com a môžete jednoducho a bezpečne zdieľať svoju obrazovku priamo z webového prehliadača na svojom stolnom počítači/laptope.

S bezplatným softvérom na zdieľanie obrazovky FreeConference.Com môžete zdieľať alebo prezerať obsah na obrazovke vrátane dokumentov, fotografií, tabuliek, prezentácií, videí a ďalších, pričom budete pokračovať v prehliadaní a môžete tiež použiť softvér FreeConference. Nahrávanie obrazovky nástroj na zachytenie všetkých aktivít zdieľania obrazovky.

Môžem zdieľať svoju obrazovku bez inštalácie softvéru?

FreeConference.Com ponúka cloudové, bezplatné a prehliadačové zdieľanie obrazovky, ktoré vám umožňuje zdieľať vašu obrazovku v reálnom čase bez toho, aby ste museli sťahovať a inštalovať akýkoľvek softvér.

Okrem bezplatného nástroja na zdieľanie obrazovky ponúka FreeConference.Com aj plne funkčný nástroj na videokonferencie, ktorý je tiež bezplatný a založený na prehliadači. Bez sťahovania a inštalácie akéhokoľvek softvéru môžete spolupracovať na všetkých typoch dokumentov na diaľku priamo z prehliadača Online konferenčná miestnosť.

To všetko môžete jednoducho urobiť priamo z prehliadača na počítači.

Je zdieľanie obrazovky rovnaké ako video?

Nie, nie je, hoci v posledných rokoch sa hranice medzi videokonferenciami a zdieľaním obrazovky zmazali, stále existujú určité rozdiely, ktoré treba zvážiť. 

Napríklad pri online zdieľaní obrazovky, napríklad s FreeConference.com, máte možnosť nie zahŕňať akékoľvek používanie fotoaparátu a ako vieme, niektorí ľudia nemusia byť spokojní s webovými kamerami. Pri videokonferencii je používanie kamery bežnejšie.

Video tiež vyžaduje väčšiu šírku pásma ako štandardné zdieľanie obrazovky online, aj keď je to v súčasnosti čoraz menší problém so širokou dostupnosťou šírky internetového pásma.

Kde môžem zdieľať svoju obrazovku?

FreeConference.Com ponúka cloudový, bezplatný a prehliadačový softvér na zdieľanie obrazovky, ktorý vám umožňuje zdieľať vašu obrazovku v reálnom čase bez toho, aby ste museli sťahovať a inštalovať akýkoľvek softvér.

Stačí si bezplatne vytvoriť svoj účet na FreeConference.Com a môžete jednoducho a bezpečne zdieľať svoju obrazovku online priamo z webového prehliadača, a to zo stolného počítača/laptopu alebo mobilného zariadenia.

Zorganizujte bezplatný konferenčný hovor alebo videokonferenciu, hneď od začiatku!

Vytvorte si svoj účet FreeConference.com a získajte prístup ku všetkému, čo vaša firma alebo organizácia potrebuje, aby sa presadila, napríklad k videu a Zdieľanie obrazovky, Zavolajte na plánovanie, Automatizované e -mailové pozvánky, upomienky, virtuálna zasadacia miestnosť a ďalšie.

PRIHLÁSIŤ SA TERAZ
kríž