Подршка
Придружите се састанкуПријави сеПријавите се Придружите се састанкуПријавите сеУлогуј се 

Услови коришћења

  1. Увод и споразум
    1. Ови Услови коришћења („Уговор“) представљају правно обавезујући споразум између вас (нашег клијента) и нас (ИГХИ) и који се односи на вашу употребу веб локације ФрееЦонференце.цом („веб локација“) и конференцијских услуга које нуди ФрееЦонференце .цом у вези са Веб локацијом („Услуге“). Коришћењем Веб локације и услуга изјављујете и гарантујете да сте прочитали и разумели, и слажете се да будете везани овим Уговором. АКО НЕ РАЗУМЕТЕ ОВАЈ УГОВОР, ИЛИ СЕ НЕ СЛАЖЕТЕ ДА СЕ ЊИХ ОБВЕЗУЈЕТЕ, МОРАТЕ ОДМАХ НАПУСТИТИ ВЕБ СТРАНИЦУ И СУГЛАШИТИ СЕ ОД КОРИШТЕЊА УСЛУГА.
    2. Услуга коју (ИГХИ) пружамо вама (нашем кориснику) је могућност истовременог телефонског позива са другим учесницима путем телефонске мреже, ВебРТЦ -а, видео и друге комуникационе технологије.
    3. Услуга ће зависити од расположивог капацитета и не гарантујемо да ће број захтеваних веза увек бити доступан у било ком тренутку.
    4. Пружањем услуге обећавамо да ћемо користити разумну вештину и бригу надлежног пружаоца услуга.
  2. Дефиниције
    1. „Накнада за позив“ означава цену коју позиваоцу наплаћује мрежни оператер.
    2. „Уговор“ означава, према приоритету, ове услове и процес регистрације.
    3. „Учесник“ значи ви и свако коме дозволите да користи услугу.
    4. „Бесплатна конференција“ означава општу ИГХИ конференцијску услугу која се користи само са важећом адресом е -поште која је потребна при регистрацији.
    5. "Процес регистрације" значи процес регистрације који сте завршили путем Интернета.
    6. „Премиум Цонференцинг“ означава ИГХИ конференцијску услугу са премиум функцијама које користе учесници који су завршили процес регистрације за Премиум Цонференцинг познат и као „Регистеред Сервице“.
    7. "Услуга" значи целу или део Услуга објашњених у Одељку 1 које пристајемо да вам пружимо према овом Уговору.
    8. „Ми“ и „ФрееЦонференце.цом“ и „ИГХИ“ и „Ми“ означавају Иотум Глобал Холдингс Инц.
    9. "Ви" означава купца са којим склапамо овај Уговор и који је именован у процесу регистрације и/или ваше предузеће и/или ваше Учеснике како контекст захтева.
  3. Услови, рок и лиценца за коришћење
    1. КОРИШЋЕЊЕМ ВЕБ СТРАНИЦЕ И УСЛУГА ИЗГЛЕДАТЕ И ГАРАНТУЈЕТЕ ДА СТЕ БАР 18 ГОДИНА СТАРИ И ДРУГО ПОСЛОВНО КВАЛИФИКОВАНИ ДА СТУПЕ У И ОБЛИКУЈУ УГОВОРЕ ПО МЕРОДАВНОМ ЗАКОНУ. Ако користите Веб локацију или услуге у име компаније, даље изјављујете и гарантујете да сте овлашћени да делујете и склапате уговоре у име те компаније. Овај уговор је ништаван тамо где је забрањен.
    2. Под условом да се придржавате одредби и услова овог Уговора, ФрееЦонференце.цом вам даје неискључиву лиценцу која се не може преусмерити и која се може опозвати, као што је наведено у овом Уговору, која се не може преносити, за коришћење Веб локације и услуга. Осим као што је овде изричито наведено, овај Уговор вам не гарантује права на интелектуалну својину или на интелектуалну својину ФрееЦонференце.цом или било које друге стране. У случају да прекршите било коју одредбу овог Уговора, ваша права из овог одељка ће одмах престати.
    3. За коришћење услуге бесплатне конференције, овај уговор почиње када вам се изда ПИН код или када услугу користите први пут, шта год да је прво.
    4. Ако користите Премиум конференцијску услугу, овај уговор почиње када успешно завршите процес регистрације.
    5. Коришћењем Веб локације и услуга пристајете на прикупљање и коришћење одређених информација о вама, како је наведено у Политици приватности ФрееЦонференце.цом („Политика приватности“), укључујући процес регистрације и како је наведено у одељку 7. Коришћењем веб страницу и услуге, изјављујете и гарантујете да сте прочитали и разумели, и да се слажете са истим. АКО НЕ РАЗУМЕТЕ ИЛИ НЕ САГЛАСИТЕ ИСТО, МОРАТЕ ОДМАХ НАПУСТИТИ ВЕБ СТРАНИЦУ. У случају сукоба између Политике приватности и овог Уговора, одредбе овог Уговора ће имати контролу.
  4. Процес регистрације
    1. У вези са вашим коришћењем веб странице и услуга, од вас ће се тражити да попуните образац за регистрацију. Изјављујете и гарантујете да ће сви подаци које наведете на било ком обрасцу за регистрацију или на други начин у вези са вашим коришћењем Веб локације или услуга бити потпуни и тачни и да ћете те податке ажурирати по потреби ради очувања њихове потпуности и тачности.
    2. Од вас ће се такође тражити да наведете или вам може бити дато корисничко име и лозинка у вези са вашим коришћењем Веб локације и услуга. Ви сте у потпуности одговорни за очување поверљивости ваше лозинке. Не смете да користите налог или лозинку било ког другог корисника веб локације или услуга. Слажете се да ћете одмах обавестити ФрееЦонференце.цом о неовлашћеној употреби вашег налога или лозинке. ФрееЦонференце.цом неће бити одговоран за било какав губитак који сте претрпјели услијед тога што је неко други користио ваш рачун или лозинку, без обзира на то са вашим знањем или без вашег знања. Можда ћете бити одговорни за било какве губитке настале од стране ФрееЦонференце.цом, његових подружница, службеника, директора, запослених, консултаната, агената и представника због туђе употребе вашег налога или лозинке.
  5. Доступност услуге
    1. Услуга је доступна 24 сата дневно 7 дана у недељи, осим:
      1. у случају планираног планираног одржавања, у том случају Услуга можда неће бити доступна;
      2. у случају непланираног или хитног одржавања, можда ћемо морати да обавимо радове који могу утицати на услугу, у том случају позиви могу бити скраћени или се неће повезати. Ако морамо да прекинемо Услугу, уложићемо све напоре да је обновимо у разумном року; или
      3. у случају околности ван наше разумне контроле.
    2. Распореди одржавања и извештаји о стању сервиса биће достављени на захтев.
    3. Не можемо гарантовати да Услуга никада неће бити неисправна, али ћемо се потрудити да исправимо пријављене грешке што је пре могуће.
    4. Повремено ћемо можда морати:
      1. промените код или телефонски број или техничке спецификације Услуге из оперативних разлога; или
      2. дајемо вам упутства за која сматрамо да су неопходна за безбедност, здравље или безбедност, или за квалитет услуге коју пружамо вама или нашим другим клијентима, а ви пристајете да их поштујете; али пре него што то учинимо, обавестићемо вас што је више могуће.
  6. Накнаде за услугу
    1. Не наплаћујемо вам директно коришћење услуге.
    2. Сваком кориснику Услуге, укључујући и вас, биће наплаћене преовлађујуће тарифе за позиве на позивни број који се односи на Услугу коју користите.
    3. Свим корисницима ће се фактурисати тарифа за позиве на њиховом стандардном телефонском рачуну који је издао њихов оператер телефонске мреже према важећој тарифи за позиве за позиве на бирани број.
    4. Требало би да проверите код свог оператера телефонске мреже да потврдите стопу наплате позива за позивни број који се односи на услугу коју користите.
    5. Не постоје накнаде или накнаде за отказивање, постављање или резервацију. Не постоје одржавање рачуна или минималне накнаде за коришћење.
    6. Накнаде повезане са додатним Премиум конференцијским услугама биће наплаћене са ваше кредитне картице по завршетку конференције. Наплата ће се на изводу ваше кредитне картице појавити као „Услуге конференцијских позива“. Премиум конференцијске услуге могу се постављати периодично, у том случају ће се такве накнаде месечно наплаћивати са ваше кредитне картице од дана активирања услуге и појављиваће се на изводу ваше кредитне картице као „Услуге конференцијских позива. Можете затражити отказивање Премиум конференцијске услуге на страници „Налог“; захтеви за отказивање ступају на снагу на крају текућег обрачунског циклуса који се приказује у одељку „Услуге додатних услуга“ на страници „Налог“. За Премиум конференцијске услуге које су постављене на месечни понављајући циклус наплате, у случају да се кредитна картица не може ауторизирати пет (5) дана пре рока за наплату, бићете обавештени да ажурирате податке о плаћању, а ФрееЦонференце.цом може отказати све услуге ако информације о плаћању нису ажурира према датуму доспећа наплате.
    7. Премиум конференцијске услуге укључују:
      1. Премиум апликације ФрееЦонференце.цом, купљене у продавници апликација ФрееЦонференце.цом;
      2. Персонализовани поздрав или друге персонализоване или прилагођене функције које сте захтевали или купили;
      3. Премиум Диал Ин Нумберс, омогућавајући вам да бесплатно преузмете трошкове позива својих учесника или смањите накнаде за међуградске позиве коришћењем врхунских локалних и међународних позива;
      4. Снимање позива или друге премиум апликације које сте купили; и
      5. Остале премиум услуге које с времена на време нудимо.
    8. Сви важећи порези нису укључени и обрачунават ће се посебно уз наведене трошкове.
    9. ФрееЦонференце.цом може прекинути или обуставити Услуге због неплаћања у било ком тренутку без преузимања одговорности.
    10. Не враћамо нити кредитирамо делимично коришћене обрачунске периоде у случају отказивања претплате или других услуга; отказивања се примењују само за следећи применљиви обрачунски период. Не постоје рефундације или кредити за било које наплаћене услуге које користите, као што су бесплатна употреба, путарина или међународни позивни бројеви. Иотум одлучује о било ком другом поврату или кредиту; у случају било каквог поврата новца који одреди Иотум, обично ћете га добити у року од 3-5 радних дана.
  1. Ваши одговорности
    1. Ви и Учесници морате да користите телефоне за тонско бирање и ВебРТЦ (или другу рачунарску технологију која је наведена) да бисте се пријавили на услугу.
    2. Ви сте одговорни за сигурност и правилну употребу ПИН кода након што га примите од нас. Немате право да продајете или пристанете на пренос ПИН кода који сте добили за коришћење са Сервисом и не смете то покушавати.
    3. Када се региструјете за бесплатну конференцијску услугу или премиум конференцијску услугу, морате навести тренутну важећу адресу е -поште. Ову адресу е -поште ћемо користити за преношење сервисних порука и у маркетиншке сврхе. Отварањем налога на ФрееЦонференце.цом, осим ако законом није другачије одређено, пристајете на примање периодичне е -поште од ФрееЦонференце.цом у вези са производима и услугама ФрееЦонференце.цом, укључујући без ограничења периодични билтен ФрееЦонференце.цом, повремене билтене о ажурирању услуга, и сажете е -поруке у вези са заказаним конференцијама пре и после њиховог завршетка. Ваше податке неће користити ниједна друга компанија осим ИГХИ. Да бисте уклонили са дописне листе, ваш ПИН морате уклонити из система и више нећете моћи да користите услугу.
    4. Ако ви или ваши Учесници користите мобилни телефон за приступ Услузи, можемо повремено слати СМС поруке, те поруке можете искључити тако што ћете нас контактирати на адресу или телефонски број приказан у Одељку 13.
    5. Нико не сме оглашавати било који телефонски број или ПИН код за услугу у или на телефонској говорници без нашег пристанка и морате се побринути да се то не догоди. Радње које можемо предузети ако се то догоди објашњене су у одељку 11.
    6. Морате приступити Услузи помоћу телефонских бројева који су вам дати.
    7. Закони о приватности захтевају да сви на снимљеном конференцијском позиву пристану да буду снимљени. Имајте на уму да ће сви који уђу на конференцију која се снима чути поруку у којој се наводи да се конференција снима.
  2. Злоупотреба и забрањена употреба
    1. ФрееЦонференце.цом намеће одређена ограничења за Вашу употребу Веб локације. Изјављујете и гарантујете да ви и ваши учесници нећете:
      1. упућујте увредљиве, непристојне, претеће, досадне или лажне позиве;
      2. користити било коју Услугу на превару или у вези са кривичним делом, и морате предузети све разумне мере предострожности да се то не догоди;
      3. прекршити или покушати прекршити било које безбедносне карактеристике веб локације;
      4. приступите садржају или подацима који нису намењени Вама или се пријавите на сервер или налог за који нисте овлашћени да приступите;
      5. покушају да испитају, скенирају или тестирају рањивост Веб локације, или било ког повезаног система или мреже, или прекрше било које мере безбедности или мере аутентификације без одговарајућег овлашћења;
      6. ометати или покушавати ометати коришћење веб локације или услуга од стране било ког другог корисника, хоста или мреже, укључујући, без ограничења, слањем вируса, преоптерећењем, „поплавама“, „спамовањем“, „бомбардовањем путем поште“ или „ рушење ”веб локације или инфраструктуре која пружа услуге.
      7. поступати на начин који је у супротности са било којом Политиком прихватљиве употребе коју повремено постави ИГХИ, а та је политика доступна на захтев.
    2. радње које можемо предузети ако злоупотребљавате Услугу објашњене су у Одељку 11. Ако се против нас поднесе захтев због злоупотребе Услуге и нисте предузели све разумне мере предострожности да спречите ту злоупотребу, или нас нисте о томе обавестили првом разумном приликом морате нам надокнадити све износе које смо дужни да платимо и све друге разумне трошкове које смо имали.
    3. Гласовни позиви се могу снимати и снимак користити само у сврху истраге злоупотребе система.
    4. Свако кршење овог одељка може вас подвести под грађанску и/или кривичну одговорност, а ФрееЦонференце.цом задржава право да сарађује са полицијом у било којој истрази било каквог кршења овог или било ког другог одељка овог Уговора.
  3. Одрицање од одговорности и ограничење одговорности
    1. СЛАЖЕТЕ СЕ ДА ВАША КОРИШТЕЊА ВЕБ СТРАНИЦЕ И УСЛУГА БУДИТЕ НА СВОЈ РИЗИК. НЕЋЕТЕ ДРЖАТИ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ ИЛИ ЊЕГОВЕ ДОЗВОЛЕ ИЛИ ДОБАВЉАЧЕ, КАДА ЈЕ МОГУЋЕ, ОДГОВОРНИ ЗА БИЛО КАКВУ ШТЕТУ КОЈУ РЕЗУЛТАТУЈЕТЕ СА ВАШЕГ ПРИСТУПА ИЛИ КОРИШЋЕЊА ВЕБ СТРАНИЦЕ, УКЉУЧУЈУЋИ БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА БИЛО КОЈУ ШТЕТУ. ВЕБ СТРАНИЦА МОЖЕ ДА САДРЖИ ГРЕШКЕ, ГРЕШКЕ, ПРОБЛЕМЕ ИЛИ ДРУГА ОГРАНИЧЕЊА.
    2. Не препоручујемо коришћење услуге тамо где ризик од неповезивања или губитка везе носи материјални ризик. Сходно томе, можете користити Услугу само ако прихватите да је сав такав ризик ваш и према томе се морате осигурати.
    3. ОДГОВОРНОСТ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ И ЊИХОВИХ ЛИЦЕНЦОРА И ДОБАВЉАЧА ЈЕ ОГРАНИЧЕНА. ТО У максималној мери дозвољеној законом, у КОМ СЛУЧАЈУ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ ИЛИ ИЗДАВАЧИ ЊЕГОВИХ ЛИЦЕНЦИ И ДОБАВЉАЧИ БИТИ ОДГОВОРНИ ЗА БИЛО КАКВУ ПОСЕБНУ, СЛУЧАЈНУ ИЛИ ПОСЛЕДИЧНУ ШТЕТУ (УКЉУЧУЈУЋИ БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА ГУБИТАК ПРОФИТА, ГУБИТКА ПОДАТАКА ИЛИ ПОВЕРЉИВЕ или друга информација, ГУБИТКА ПРИВАТНОСТИ, ФАИЛУРЕ ИСПУНИТИ БИЛО КОЈУ ДУЖНОСТ, УКЉУЧУЈУЋИ БЕЗ ОГРАНИЧАВАЊА ДОБРЕ ВЕРЕ ИЛИ РАЗУМНЕ НЕГЕ, НЕМАЋНОСТИ, ИЛИ ДРУГОГ ПОГЛАВЉА, НЕЗАВИСНО ОД ПРЕДВИЂАЊА ТИХ ОШТЕЋЕЊА ИЛИ БИЛО КАКВОГ САВЕТА ИЛИ ОБАВЕШТЕЊА КОЈИ ЈЕ ПОСЛОВАО ИЛИ ИСПОРУЧАВАО ИЛИ ИСПОРУЧУЈЕМО ИСПОРУЧУЈЕМО ВАША УПОТРЕБА ВЕБ СТРАНИЦЕ ИЛИ УСЛУГА. Ово ограничење ће се примјењивати без обзира на то настају ли штете настале кршењем уговора, деликтом или било којом другом правном теоријом или обликом дјеловања. СЛАЖЕТЕ СЕ ДА ОВО ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ ПРЕДСТАВЉА РАЗУМНУ ДОДЕЛУ РИЗИКА И ОСНОВНИ ЈЕ ЕЛЕМЕНТ ОСНОВЕ ПОНУДЕ ИЗМЕЂУ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ И ВИ. ВЕБ СТРАНИЦА И УСЛУГЕ НЕ БИ СЕ ДОСТАВИЛИ БЕЗ ТАКВОГ ОГРАНИЧЕЊА.
    4. У мери у којој то дозвољава закон, одричемо се сваке одговорности за коришћење Услуге, посебно:
      1. било која одговорност коју имамо било које врсте (укључујући било какву одговорност због нашег немара) ограничена је на износ стварних трошкова позива које сте нам платили за предметни позив.
      2. не сносимо одговорност за било какво неовлашћено коришћење или злоупотребу Услуге од вас или било кога другог.
      3. не сносимо одговорност ни према вама ни према било ком другом учеснику вашег конференцијског позива за било који губитак који није разумно предвидљив, нити за губитак пословања, прихода, добити или уштеде који сте очекивали да ћете остварити, узалуд потрошени трошак, финансијски губитак или губитак података или оштећен.
      4. ствари изван наше разумне контроле - ако не можемо учинити оно што смо обећали овим уговором због нечега изван наше разумне контроле, укључујући, али се не ограничавајући на то; муње, поплаве или изузетно тешке временске прилике, пожар или експлозија, грађански неред, ратне или војне операције, национална или локална ванредна ситуација, било шта што је учинила влада или други надлежни орган, или индустријски спорови било које врсте (укључујући оне у које су укључени наши запослени) , нећемо бити одговорни за ово. Ако се такви догађаји наставе дуже од три месеца, можемо раскинути овај Уговор тако што ћемо вас обавестити.
      5. не одговарамо било уговором, деликтом (укључујући одговорност за немар) или на било који други начин за дела или пропусте других провајдера телекомуникационих услуга или за кварове или кварове њихових мрежа и опреме.
    5. ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.цом ВЕБ СТРАНИЦА И УСЛУГЕ ПОНУЂУЈУ СЕ „КАКВИ ЈЕСУ“ И „КАКО СУ ДОСТУПНИ“. У МАКСИМАЛНОМ ДОЗВОЉЕНОМ ЗАКОНУ, ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ, У ИМЕ САМИХ И ЊИХОВИХ ДОБАВЉАЧА, ИЗРИЧИТО СЕ ОДРИЧЕ СВАКИХ И СВИХ ГАРАНЦИЈА, ВЕЗНО СА САДРЖАЈИМА ЗА ПОСЕБНУ СВРХУ ИЛИ НЕУВРШЕЊЕ. НИТИ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ НИ ЊЕГОВИ ЛИЦЕНЦОРИ ИЛИ ДОБАВЉАЧИ ГАРАНЦИЈЕ ДА ЋЕ ВЕБ СТРАНИЦА ИЛИ УСЛУГЕ ИСПУНИТИ ВАШЕ ЗАХТЕВЕ ИЛИ ДА РАД ВЕБ СТРАНИЦЕ ИЛИ УСЛУГА НЕЋЕ ПРЕКИДАТИ ИЛИ БИТИ ГРЕШКЕ. НИТИ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ НИ ЊЕГОВИ ЛИЦЕНЦОРИ ИЛИ ДОБАВЉАЧИ ИМАЈУ БИЛО КАКВУ ОДГОВОРНОСТ У ВЕЗИ СА ВАШОМ УПОТРЕБОМ ВЕБ СТРАНИЦЕ ИЛИ УСЛУГА. ДОДАТНО, ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ НИЈЕ НИКОГА ОВЛАШТИО ДА ЈЕДНУ ЈАМСТВО ДАЈЕ У ЈУ ИМЕ, И НЕ ТРЕБАТЕ СЕ ПОГЛАВЉАТИ НА ТАКВУ ИЗЈАВУ ТРЕЋЕ СТРАНЕ.
    6. ИЗНАД ОДРИЦАЊЕ, одрицања и ограничења не на било који начин ограничи БИЛО КОЈИ ДРУГИ одрицање од гаранција или других ограничења одговорности на било који други споразум или споразуми између вас и ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ ИЛИ ИЗМЕЂУ ВАС И БИЛО КОЈУ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ су даваоци лиценце и добављачи. НЕКЕ НАДЛЕЖНОСТИ МОЖДА НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ИСКЉУЧИВАЊЕ ОДРЕЂЕНИХ ГАРАНЦИЈА КОЈЕ СЕ НАЛАЗЕ ИЛИ ОГРАНИЧЕЊА ОДРЕЂЕНЕ ШТЕТЕ, ПА СЕ НЕКА ОД ГОРЊИХ ОДРИЦАЊА, ОДРИЦАЊА И ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ МОЖДА НЕ ОДНОСЕ НА ВАС. ОСИМ ОГРАНИЧЕНИХ ИЛИ ИЗМЕЊЕНИХ МЕРОДАВНИМ ЗАКОНОМ, ПРЕГЛЕД ОДРИЦАЊА ОД ОДГОВОРНОСТИ, ОДРИЦАЊА И ОГРАНИЧЕЊА ЋЕ СЕ ОДНОСИТИ НА МАКСИМАЛНО ДОЗВОЉЕНО ДОЗВОЉЕНО, ЧАК И ЈАКО ЛИЈЕК НЕ УСПЈЕШИ У БИТНОЈ СВРХИ. ЛИЦЕНЦОРИ И ДОБАВЉАЧИ ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ НАМЈЕРЕНИ СУ ТРЕЋИМ ЛИЦИМА КОРИСНИЦИМА ОВИХ ОДРИЦАЊА ОД ОДГОВОРНОСТИ, ОДРИЦАЊА И ОГРАНИЧЕЊА. НИКАКВИ САВЕТ ИЛИ ИНФОРМАЦИЈА, БИЛО УСМЕНЕ ИЛИ ПИСМЕНЕ, КОЈЕ СТЕ ДОБИЛИ КРОЗ ВЕБ СТРАНИЦУ ИЛИ НА ДРУГИ НАЧИН НЕЋЕ МЕЊАТИ ОДРИЦАЊА ИЛИ ОГРАНИЧЕЊА НАВЕДЕНА У ОВОМ ОДЕЉКУ.
    7. Сваки део овог уговора који искључује или ограничава нашу одговорност делује одвојено. Ако је било који део забрањен или није ефикасан, остали делови ће се и даље примењивати.
  1. Одштета од вас
    1. Слажете се да ћете бранити, обештетити и држати безопасну ИГХИ и њене службенике, директоре, запосленике, агенте, подружнице, представнике, подлиценце, насљеднике, уступнике и извођаче из и против свих и свих потраживања, радњи, захтјева, узрока тужбе и других поступака, укључујући, али не ограничавајући се на адвокатске хонораре и трошкове, који произилазе из или се односе на: (и) ваше кршење овог Уговора, укључујући, без ограничења, било какво представљање или гаранцију садржану у овом споразуму; или (ии) ваш приступ или коришћење Веб локације или услуга.
  2. Раскид уговора, престанак услуге и суспензија ПИН кода
    1. БЕЗ ОГРАНИЧАВАЊА ДРУГИХ ОДРЕДБА ОВОГ УГОВОРА, ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ ПРИДРЖАВА ПРАВО НА, У ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ, САМО ДИСКРЕНЦИЈУ И БЕЗ ОБАВЕШТЕЊА ИЛИ ОДГОВОРНОСТИ, ОДБИЈАЈТЕ КОРИШЋЕЊЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ ИЛИ УСЛУГЕ САМО ИЛИ САМО ЗА САДРЖАЈЕ ИЛИ УСЛУГЕ САМО ИЛИ УСЛУГЕ НИКАКВЕ, ИЛИ УСЛУГЕ, ИЛИ САМО ЗА САДРЖАЈ НИКАКВЕ УСЛУГЕ, НИТИ САМО НА УСЛУГУ УСЛУГЕ, САМО КОРИШТАЈУ САМО ЗА КОРИШТЕЊЕ УСЛУГЕ ЈЕДНУЋУ УСЛУГА БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА ЗА БИЛО КОЈЕ ПОВРЕДЕ ИЛИ СУМЊАВАНЕ ПОВРЕДЕ БИЛО КАКВОГ ЗАСТУПАЊА, ГАРАНЦИЈЕ ИЛИ ЗАВЕЗА КОЈЕ СЕ САДРЖЕ У ОВОМ УГОВОРУ, ИЛИ БИЛО КОЈЕМ МЕРОДАВНОМ ЗАКОНУ ИЛИ УРЕДБИ.
    2. ПИН код можемо суспендовати:
      1. одмах, ако материјално кршите овај Уговор и/или верујемо да се Услуга користи на начин забрањен одељком 8. Ово се односи чак и ако не знате да се позиви упућују или се Услуга користи у таквим случајевима начин. Обавестићемо вас о таквој суспензији или раскиду што је пре могуће и објаснити зашто смо предузели ову радњу;
      2. по разумном обавештењу ако прекршите овај Уговор и не успете да отклоните кршење у разумном року од кога сте то затражили.
    3. Ако суспендујемо ПИН код, он се неће вратити све док нам не потврдите да ћете користити Услугу само у складу са овим уговором.
    4. Овај Уговор ће се аутоматски раскинути у случају да прекршите било које од изјава, гаранција или обавеза овог Уговора. Такав престанак бит ће аутоматски и неће захтијевати никакве радње од стране ФрееЦонференце.цом.
    5. Можете да раскинете овај Уговор у било које време, из било ког разлога или без икаквог разлога, тако што ћете ФрееЦонференце.цом послати обавештење о својој намери да то учините путем обавештења путем е -поште на суппорт@фреецонференце.цом.
    6. Сваким раскидом овог Уговора аутоматски престају сва права и обавезе које су тиме створене, укључујући, без ограничења, ваше право на коришћење Веб локације и услуга, осим у одељцима 7, 8, 9, 10, 15, 17 (сагласност за пријем е -поште, заступање и гаранција, одрицања од одговорности/ограничење одговорности, одштета, интелектуална својина, надлежност) и 16 (опште одредбе) ће преживети сваки раскид, осим што ће све обавезе плаћања које имате у вези са вашим коришћењем услуга према одељку 6 остати неподмирене и доспеле и плативе тобом.
  3. Измене и допуне
    1. Интернет и бежична технологија и важећи закони, правила и прописи често се мењају. Складно томе, ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ ЗАДРЖАВА ПРАВО НА ИЗМЕНУ ОВОГ УГОВОРА И ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ У било ком тренутку. ОБАВЕШТЕЊЕ О БИЛО КОЈОЈ ТАКОЈ ПРОМЕНИ БИЋЕ ДОСТАВЉЕНО НОВОМ ВЕРЗИЈОМ ИЛИ ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОМЕНИ НА ВЕБ СТРАНИЦИ. ВАША ЈЕ ОДГОВОРНОСТ ДА ПЕРИОДИЧНО ПРЕГЛЕДАТЕ ОВАЈ УГОВОР И ПОЛИТИКУ ПРИВАТНОСТИ. АКО БИЛО КОЈИ ПУТ УТВАРИТЕ ДА ЈЕ ОВО НЕПРИХВАТЉИВО, МОРАТЕ ОДМАХ НАПУСТИТИ ВЕБ СТРАНИЦУ И СУГЛАШИТИ СЕ ОД КОРИШЋЕЊА УСЛУГА. Услове овог Уговора можемо променити у било ком тренутку. Даћемо вам што је могуће разумније обавештење о свакој промени ових услова.
    2. Не можете пренијети или покушати пренијети овај уговор или било који његов дио ни на кога другог.
    3. У било ком тренутку можете отказати уговор тако што ћете нам послати поруку на адресу у одељку 13, али ће такво отказивање бити неефикасно у оној мери у којој наставите да користите Услугу.
    4. Ако не користите Услугу најмање 6 месеци, задржавамо право да уклонимо ПИН који вам је додељен из система.
  4. Објава
    1. Свако обавештење према овом уговору мора се доставити или послати факсом или унапред плаћеном поштом или е-поштом на следећи начин:
      1. нама на Иотум Глобал Холдингс Инц., Глобал Хеадкуартерс, 431 Н. Бранд Блвд, Суите 200, Глендале, Цалифорниа, УСА, 91203, или на било коју другу адресу коју вам дамо.
      2. нама путем факса послато на +01 (818) 553 -1427.
      3. нама путем е -поште послате на суппорт@фреецонференце.цом.
      4. вама на поштанску или е-адресу коју сте нам дали током процеса регистрације.
  1. Права трећих страна
    1. Лице које није страна у овом уговору, нема право према Закону о уговорима (права трећих страна) из 1999. (УК) да примењује било које одредбе овог уговора, али то не утиче на било које право или правни лек треће стране који постоји или је доступан осим тог закона.
    2. Веб локација може бити повезана са веб страницама којима управљају треће стране („Веб локације трећих страна“). ФрееЦонференце.цом нема контролу над веб локацијама трећих страна, од којих свака може бити регулисана сопственим условима коришћења услуге и политиком приватности. ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ НИЈЕ ПРЕГЛЕДАО, И НЕ МОЖЕ ПРЕГЛЕДАТИ ИЛИ КОНТРОЛИРАТИ, СВИ МАТЕРИЈАЛ, РОБА И УСЛУГЕ ДОСТУПНИ НА ИЛИ ПРЕКО ВЕБ СТРАНИЦА ТРЕЋИХ ЛИЦА. Складно томе, ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ НЕ ЗАСТУПА, ГАРАНТУЈЕ НИТИ ОДОБРАВА НИКАКВУ СТРАНИЦУ ТРЕЋИХ ЛИЦА, НИТИ ТОЧНОСТ, САДРЖАЈ, ФИТНЕС, ЗАКОНИТОСТ ИЛИ КВАЛИТЕТ БИЛО КОЈИХ ИНФОРМАЦИЈА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА, МАТЕРИЈАЛА ФРЕЕЦОНФЕРЕНЦЕ.ЦОМ СЕ ОДРИЧЕ ОДГОВОРНОСТИ, И ОВИМ СЕ СЛАЖЕТЕ ПРЕУЗИМАТИ СВУ ОДГОВОРНОСТ И ОДГОВОРНОСТ ЗА БИЛО КОЈУ ШТЕТУ ИЛИ ДРУГУ ШТЕТУ, ДА ЛИ ВАМА ИЛИ ТРЕЋИМ ЛИЦИМА, РЕЗУЛТАТУЈУЋИ ОД ВАШЕ КОРИШЋЕЊА ТРЕЋИХ СТРАНИЦА.
    3. Осим странака које су и у мери наведене у Одељку 10, и давалаца лиценце и добављача ФрееЦонференце.цом, као и у мери која је изричито наведена у Одељку 9, не постоје корисници трећих страна у овом Уговору.
  2. Завод за интелектуалну својину
    1. Веб локација, сав садржај и материјали који се налазе на Веб локацији и инфраструктура за бесплатне конференције која пружа Услуге, укључујући, без ограничења, име ФрееЦонференце.цом и све логотипе, дизајн, текст, графику и друге датотеке, као и избор, распоред и организацију од тога, интелектуално су власништво ФрееЦонференце.цом или његових давалаца лиценце. Осим ако није изричито наведено, ни ваша употреба Веб локације и услуга, нити ваш приступ овом уговору не гарантују вам никакво право, право власништва или удела у или на било који такав садржај или материјале. Бесплатна конференција и лого ФрееЦонференце.цом су заштитни знакови, заштитни знакови или регистровани заштитни знаци компаније ИГХИ. Веб локација је заштићена ауторским правом © 2015 до данас, ИГХИ. СВА ПРАВА СУ ЗАДРЖАНА.
    2. Ако имате доказе, знате или имате добру веру да су ваша ауторска права или ауторска права треће стране повређена и желите да ФрееЦонференце.цом избрише, уреди или онемогући дотични материјал, морате доставити ФрееЦонференце .цом са свим следећим подацима: (а) физички или електронски потпис особе овлашћене да делује у име власника ексклузивног права које је наводно повређено; (б) идентификацију дела заштићеног ауторским правима за које се тврди да су повређена, или, ако је више обавештених дела заштићено једним обавештењем, репрезентативна листа таквих дела; (ц) идентификацију материјала за који се тврди да је повређен или да је предмет кршења ауторских права и који треба уклонити или приступ којем треба онемогућити, и информације разумно довољне да дозволе ФрееЦонференце.цом да лоцира материјал; (д) информације које су разумно довољне да дозволе ФрееЦонференце.цом да вас контактира, као што су адреса, број телефона и, ако су доступне, адреса електронске поште на коју вас можемо контактирати; (е) изјаву да имате добру веру да коришћење материјала на начин на који се жали није одобрено од стране власника ауторских права, његовог заступника или закона; и (ф) изјаву да су информације у обавештењу тачне и под казном лажног сведочења, да сте овлашћени да делујете у име власника ексклузивног права које је наводно повређено.
  3. Опште одредбе
    1. Читав споразум; Тумачење. Овај Уговор представља целокупан уговор између ФрееЦонференце.цом и Вас у вези са вашим коришћењем Веб локације и услуга. Језик у овом Уговору тумачиће се у складу са његовим поштеним значењем, а не строго за или против стране.
    2. Одвојеност; Одрицање. Ако се било који дио овог Уговора сматра неважећим или неизвршљивим, тај ће се дио тумачити тако да одражава првобитну намјеру страна, а преостали дијелови остат ће на снази и на снази. Одрицање било које стране од било којег одредбе или услова овог Уговора или било каквог његовог кршења, ни у једном случају, неће се одрећи тог услова или било којег каснијег кршења истих.
    3. Задатак. Овај Уговор и сва Ваша права и обавезе према њему нећете преносити или преносити без претходног писаног пристанка ФрееЦонференце.цом. Без обзира на горе наведено, овај Уговор ће бити обавезујући и користиће странама, њиховим наследницима и дозвољеним уступцима.
    4. Однос. Ви и ФрееЦонференце.цом сте независне стране и овим уговором није предвиђена нити створена никаква агенција, партнерство, заједничко улагање или однос запосленик-послодавац.
  4. Важећи закон
    1. Овај уговор је регулисан законима државе Калифорније у Сједињеним Америчким Државама без обзира на сукоб закона. Овај Уговор, укључујући без ограничења његову изградњу и примену, третираће се као да је извршен и извршен у Лос Анђелесу, Калифорнија.
    2. ПРАВИЛНО МЕСТО ЗА БИЛО КОЈУ СУДСКУ ПОСТУПКУ КОЈА ПОСТОЈИ ИЗ ИЛИ У ВЕЗИ СА ОВИМ УГОВОРОМ ИЛИ ВЕБ СТРАНИЦА БИЋЕ ДРЖАВНИ И САВЕЗНИ СУДОВИ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ, КАЛИФОРНИЈА, САД. ОВЕ СТРАНЕ ОВИМ СТИПУЛИРАЈУ, И СЛАЖУ СЕ ОДУСТАВИТИ ОД СВАКОГ ПРИМЕРА, НА ЛИЧНУ НАДЛЕЖНОСТ И МЕСТО ТАКВИХ СУДОВА, И ДАЉЕ ИЗРИЧИТО ПОДАЊУ ЕКСТЕРИТОРИЈАЛНИМ СЛУЖБАМА ПРОЦЕСА.
    3. БИЛО КОЈИ УЗРОК ДЈЕЛОВАЊА КОЈИ СТЕ ДОГАЂАЛИ ИЗ ОВОГ УГОВОРА ИЛИ СЕ ОДНОСИ НА њега, ИЛИ ВЕБ СТРАНИЦА МОРА БИТИ ИНСТИТУИРАНА У ЈЕДНОЈ (1) ГОДИНИ ПОСЛЕ ШТО ЈЕ ПОВЕЋАЛА ИЛИ БИТИ ВЕЧНО ОТПУСТЕНА И ЗАБРАЊЕНА.
прећи