Suport
Alăturați-vă întâlniriiÎnregistrare Conectare Alăturați-vă unei întâlniriÎnregistrează-te Autentificare 

Termeni de utilizare

  1. Introducere și acord
    1. Acești Termeni de utilizare („Acordul”) constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic de către și între dvs. (clientul nostru) și noi (IGHI) cu privire la utilizarea dvs. de către site-ul web FreeConference.com („site-ul web”) și serviciile de conferințe oferite de FreeConference .com în asociere cu site-ul web („Serviciile”). Prin utilizarea site-ului web și a serviciilor, declarați și garantați că ați citit și înțeles și sunteți de acord să fiți obligat prin prezentul acord. DACĂ NU ÎNȚELEGIȚI ACEST ACORD, SAU NU ACȚINȚI SĂ FIEȚI LIGAT DE EL, TREBUIE SĂ PĂRĂȘIȚI IMEDIAT PAGINA WEB ȘI SĂ VĂ ABȚINEȚI DE LA UTILIZAREA SERVICIILOR ÎN ORICE MOD.
    2. Serviciul pe care vi-l furnizăm (IGHI) dvs. (Clientul nostru) este posibilitatea de a avea apeluri telefonice simultane cu alți Participanți prin rețeaua telefonică, WebRTC, video și alte tehnologii de comunicații.
    3. Serviciul va fi supus capacității disponibile și nu garantăm că numărul de conexiuni solicitate de dvs. va fi întotdeauna disponibil la un moment dat.
    4. În furnizarea Serviciului, promitem să folosim abilitățile și îngrijirea rezonabile ale unui furnizor de servicii competent.
  2. Definiții
    1. „Taxă de apel” înseamnă prețul perceput apelantului de către operatorul de rețea.
    2. „Contract” înseamnă, în ordinea priorității, aceste condiții și procesul de înregistrare.
    3. „Participant” înseamnă dvs. și oricine permiteți să utilizați Serviciul.
    4. „Conferință gratuită” înseamnă serviciul general de conferințe IGHI utilizat, la înregistrare fiind necesară doar o adresă de e-mail validă.
    5. „Proces de înregistrare” înseamnă procesul de înregistrare finalizat de dvs. prin intermediul internetului.
    6. „Conferințe premium” înseamnă Serviciul de conferințe IGHI cu caracteristici premium utilizate de participanții care au finalizat procesul de înregistrare a conferinței premium, cunoscut și sub denumirea de „Serviciu înregistrat”.
    7. „Serviciu” înseamnă Serviciul integral sau parțial explicat în Secțiunea 1 pe care suntem de acord să vi-l oferim în temeiul prezentului Contract.
    8. „Noi” și „FreeConference.com” și „IGHI” și „Noi” înseamnă Iotum Global Holdings Inc.
    9. „Dvs.” înseamnă clientul cu care încheiem acest contract și care este numit în procesul de înregistrare și / sau compania dvs. și / sau participanții dvs., în funcție de context.
  3. Eligibilitate, termen și licență de utilizare
    1. PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR, REPREZENTAȚI ȘI GARANȚIȚI CĂ SĂ AVEȚI ÎNAINTE DE 18 ANI ȘI SUNAȚI ALTU LEGAL CALIFICAT PENTRU A INTRĂ ȘI A FORMA CONTRACTURI ÎN CONFORMITATE CU LEGEA APLICABILĂ. Dacă utilizați site-ul web sau serviciile în numele unei companii, declarați și garantați că sunteți autorizat să acționați și să încheiați contracte în numele acelei companii. Prezentul acord este nul acolo unde este interzis.
    2. Sub rezerva respectării Dvs. a termenilor și condițiilor prezentului Acord, FreeConference.com vă acordă o licență neexclusivă, nesublicabilă, revocabilă, așa cum se menționează în prezentul Acord, licență netransferabilă de utilizare a site-ului web și a Serviciilor. Cu excepția celor prevăzute în mod expres aici, prezentul acord nu vă acordă niciun drept asupra sau asupra proprietății intelectuale a FreeConference.com sau a oricărei alte părți. În cazul în care încălcați orice prevedere a prezentului acord, drepturile dvs. în temeiul acestei secțiuni vor înceta imediat.
    3. Pentru utilizarea Serviciului gratuit de conferințe, acest contract începe atunci când vi s-a emis un cod PIN sau când utilizați Serviciul pentru prima dată, oricare dintre acestea este primul.
    4. Dacă utilizați serviciul de conferințe premium, acest contract începe când ați finalizat cu succes procesul de înregistrare.
    5. Prin utilizarea site-ului web și a serviciilor, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea anumitor informații despre dvs., așa cum este stabilit în politica de confidențialitate FreeConference.com („politica de confidențialitate”), inclusiv procesul de înregistrare și așa cum se specifică în secțiunea 7. Prin utilizarea site-ul și serviciile, declarați și garantați că ați citit și înțeles și sunteți de acord cu acestea. DACĂ NU ÎNȚELEGIȚI SAU NU ACORDAȚI ACELAȘI, TREBUIE SĂ PĂRĂȘIȚI IMEDIAT PAGINA WEB. În cazul oricărui conflict între Politica de confidențialitate și prezentul Acord, termenii acestui Acord vor fi controlați.
  4. Proces de înregistrare
    1. În legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului web și a serviciilor, vi se va cere să completați un formular de înregistrare. Declarați și garantați că toate informațiile pe care le furnizați în orice formular de înregistrare sau în alt mod în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului web sau a serviciilor vor fi complete și exacte și că veți actualiza aceste informații după cum este necesar pentru a-și menține exhaustivitatea și acuratețea.
    2. De asemenea, vi se va cere să furnizați sau vi se poate da un nume de utilizator și o parolă în legătură cu utilizarea dvs. de către site-ul web și servicii. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei dvs. Nu puteți utiliza contul sau parola niciunui alt utilizator al site-ului web sau al serviciilor. Sunteți de acord să anunțați FreeConference.com imediat despre orice utilizare neautorizată a contului sau parolei dvs. FreeConference.com nu va fi răspunzător pentru nicio pierdere pe care o suferiți ca urmare a utilizării de către altcineva a contului sau parolei dvs., indiferent dacă, cu sau fără știrea dvs. Puteți fi răspunzător pentru orice pierderi suferite de FreeConference.com, afiliații săi, ofițerii, directorii, angajații, consultanții, agenții și reprezentanții din cauza utilizării de către altcineva a contului sau parolei dvs.
  5. Disponibilitatea serviciului
    1. Serviciul este disponibil 24 de ore pe zi 7 zile pe săptămână, cu excepția:
      1. în cazul întreținerii planificate planificate, caz în care Serviciul ar putea să nu fie disponibil;
      2. în caz de întreținere neplanificată sau de urgență, este posibil să trebuiască să efectuăm lucrări care pot afecta Serviciul, caz în care apelurile pot fi trunchiate sau nu se pot conecta. Dacă trebuie să întrerupem Serviciul, vom depune toate eforturile pentru a-l restabili într-un timp rezonabil; sau
      3. în cazul unor circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil.
    2. Programele de întreținere și rapoartele de stare ale serviciului vor fi furnizate la cerere.
    3. Nu putem garanta că Serviciul nu va fi niciodată defect, dar vom depune toate eforturile pentru a corecta defecțiunile raportate cât mai curând posibil.
    4. Ocazional este posibil să trebuiască:
      1. modificați codul sau numărul de telefon sau specificațiile tehnice ale Serviciului din motive operaționale; sau
      2. vă oferim instrucțiuni pe care le considerăm necesare pentru securitate, sănătate sau siguranță sau pentru calitatea Serviciului pe care vi-l furnizăm dvs. sau celorlalți clienți ai noștri și sunteți de acord să le respectați; dar înainte de a face acest lucru, vă vom da cât mai multă atenție posibil.
  6. Tarife pentru serviciu
    1. Nu vă taxăm direct pentru utilizarea Serviciului.
    2. Fiecare utilizator al Serviciului, inclusiv dvs., va fi taxat cu taxele de apel predominante pentru apelurile către numărul de apelare aplicabil Serviciului pe care îl utilizați.
    3. Toți Utilizatorii vor fi facturați taxele de apel pe factura lor de telefon standard emisă de operatorul lor de rețea de telefonie la tariful de taxă de apel predominant pentru apelurile către numărul de apelare.
    4. Ar trebui să vă adresați operatorului dvs. de rețea de telefonie pentru a confirma rata tarifului de apel pentru numărul de apelare aplicabil Serviciului pe care îl utilizați.
    5. Nu există taxe sau taxe de anulare, configurare sau rezervare. Nu există taxe de întreținere a contului sau taxe minime de utilizare.
    6. Taxele asociate serviciilor de conferință Premium opționale vor fi debitate pe cardul dvs. de credit la finalizarea conferinței. Debitarea va apărea pe extrasul cardului dvs. de credit sub denumirea de „Servicii de apeluri în conferință”. Serviciile de conferințe premium pot fi configurate în mod recurent, caz în care astfel de comisioane vor fi percepute lunar pe cardul dvs. de credit din ziua în care serviciul este activat și vor apărea pe extrasul cardului dvs. de credit ca „Servicii de apeluri în conferință. Puteți solicita anularea Servicii de conferințe premium pe pagina dvs. „Cont”; solicitările de anulare sunt eficiente la sfârșitul ciclului de facturare curent, care apare în secțiunea „Servicii de completare premium” din pagina „Cont”. Pentru serviciile de conferințe premium care sunt configurate pe un ciclu lunar de facturare recurent, în cazul în care un card de credit nu poate fi autorizat cu cinci (5) zile înainte de data scadentă a facturării, veți fi informat cu privire la actualizarea informațiilor de plată, iar FreeConference.com poate anula toate Serviciile dacă informațiile de plată nu sunt actualizat până la data scadenței de facturare.
    7. Serviciile de conferințe premium includ:
      1. Aplicații premium FreeConference.com, achiziționate în magazinul de aplicații FreeConference.com;
      2. Salutări personalizate sau alte caracteristici personalizate sau personalizate solicitate sau cumpărate de Dvs.;
      3. Numere de apelare premium, permițându-vă să ridicați costul apelurilor participanților dvs. cu taxă gratuită sau să reduceți taxele pe distanțe lungi utilizând apeluri telefonice locale și internaționale premium;
      4. Înregistrarea apelurilor sau alte aplicații premium achiziționate de dvs.; și
      5. Alte servicii premium oferite de noi din când în când.
    8. Toate taxele aplicabile nu sunt incluse și vor fi facturate separat, în plus față de taxele menționate.
    9. FreeConference.com poate întrerupe sau suspenda Serviciile pentru neplată în orice moment, fără a suporta răspunderea.
    10. Nu rambursăm sau credităm perioadele de facturare utilizate parțial în cazul anulării serviciilor bazate pe abonament sau a altor servicii; anulările sunt aplicabile numai pentru următoarea perioadă de facturare aplicabilă. Nu sunt furnizate rambursări sau credite pentru serviciile contra cost utilizate de dvs., cum ar fi utilizarea gratuită, taxa sau numerele de apelare internațională. Orice alte rambursări sau credite sunt la discreția exclusivă a Iotum; în cazul oricărei rambursări determinate de Iotum, veți primi în mod obișnuit aceeași în termen de 3-5 zile lucrătoare.
  1. Responsabilitățile dumneavoastră
    1. Dvs. și participanții trebuie să utilizați telefoane cu apelare prin ton și WebRTC (sau alte tehnologii informatice furnizate după cum este subliniat) pentru a face apel la Serviciu.
    2. Sunteți responsabil pentru securitatea și utilizarea corectă a Codului PIN după ce l-ați primit de la noi. Nu aveți dreptul să vindeți sau să acceptați să transferați codul PIN care vi s-a furnizat pentru utilizare cu Serviciul și nu trebuie să încercați să faceți acest lucru.
    3. Când vă înregistrați fie pentru Serviciul gratuit de conferințe, fie pentru Serviciul de conferințe premium, trebuie să furnizați o adresă de e-mail validă curentă. Această adresă de e-mail va fi utilizată de noi pentru a comunica mesaje de serviciu și în scopuri de marketing. Prin stabilirea unui cont la FreeConference.com și, cu excepția cazului în care legea impune altfel, sunteți de acord să primiți prin e-mail comunicări periodice de la FreeConference.com referitoare la produsele și serviciile FreeConference.com, inclusiv fără a se limita la buletinul informativ periodic FreeConference.com, buletine de actualizare a serviciilor ocazionale, și e-mailuri rezumative privind conferințele programate înainte și după finalizarea acestora. Informațiile dvs. nu vor fi utilizate de nicio altă companie decât IGHI. Pentru a fi eliminat din lista de corespondență PIN-ul dvs. trebuie eliminat din sistem și nu veți mai putea utiliza Serviciul.
    4. Dacă dumneavoastră sau participanții dvs. utilizați un telefon mobil pentru a accesa Serviciul, putem trimite mesaje SMS ocazionale, puteți renunța la aceste mesaje contactându-ne la adresa sau numărul de telefon afișat în secțiunea 13.
    5. Nimeni nu trebuie să facă publicitate niciun număr de telefon sau cod PIN pentru Serviciu într-o cutie de telefon sau pe o cutie telefonică fără consimțământul nostru și trebuie să vă asigurați că acest lucru nu se întâmplă. Acțiunea pe care o putem face dacă se întâmplă acest lucru este explicată în secțiunea 11.
    6. Trebuie să accesați Serviciul utilizând numerele de telefon care v-au fost emise.
    7. Legile privind confidențialitatea impun ca toți participanții la o conferință telefonică înregistrată să fie de acord să fie înregistrați. Vă rugăm să rețineți că toți cei care intră într-o conferință care este înregistrată vor auzi un mesaj care să ateste că conferința este înregistrată.
  2. Utilizare greșită și utilizări interzise
    1. FreeConference.com impune anumite restricții privind utilizarea de către dvs. a site-ului web. Declarați și garantați că dvs. și participanții dvs. nu:
      1. face apeluri jignitoare, indecente, amenințătoare, deranjante sau farsă;
      2. utilizați orice Serviciu în mod fraudulos sau în legătură cu o infracțiune și trebuie să luați toate măsurile de precauție rezonabile pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă;
      3. încălcați sau încercați să încălcați orice caracteristici de securitate ale site-ului web;
      4. accesați conținut sau date care nu sunt destinate dvs. sau conectați-vă la un server sau la un cont la care nu sunteți autorizat să accesați;
      5. încercați să testați, să scanați sau să testați vulnerabilitatea site-ului web sau a oricărui sistem sau rețea asociat sau să încălcați orice măsuri de securitate sau autentificare fără o autorizare adecvată;
      6. să interfereze sau să încerce să interfereze cu utilizarea site-ului web sau a serviciilor de către orice alt utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, prin trimiterea unui virus, supraîncărcare, „inundare”, „spam”, „bombardare prin poștă” sau „ blocarea ”site-ului web sau infrastructurii care furnizează Serviciile.
      7. acționați într-un mod contrar oricărei politici de utilizare acceptabilă stabilită de IGHI din când în când, care politică este disponibilă la cerere.
    2. acțiunea pe care o putem întreprinde în cazul în care folosiți Serviciul în mod abuziv este explicată în Secțiunea 11. Dacă o reclamație este formulată împotriva noastră, deoarece Serviciul este abuzat și nu ați luat toate măsurile de precauție rezonabile pentru a preveni acea utilizare abuzivă sau nu ne-ați notificat cu privire la această utilizare abuzivă la prima oportunitate rezonabilă, trebuie să ne rambursați pentru orice sume pe care suntem obligați să le plătim și pentru orice alte costuri rezonabile pe care le-am suportat.
    3. Apelurile vocale pot fi înregistrate și înregistrarea utilizată în scopul exclusiv de investigare a abuzului de sistem.
    4. Orice încălcare a acestei secțiuni vă poate supune răspunderii civile și / sau penale, iar FreeConference.com își rezervă dreptul de a coopera cu forțele de ordine în orice anchetă a oricărei încălcări a acestei sau a oricărei alte secțiuni a prezentului Acord.
  3. Renunțări și Limitarea răspunderii
    1. Sunteți de acord că utilizarea dvs. a site-ului web și a serviciilor este la singurul dvs. risc. NU VETI DEȚINE FREECONFERENCE.COM SAU LICENȚIORII SAU FURNIZORII SAI, CA APLICABILI, RESPONSABILI PENTRU ORICE DOMENIU REZULTATE DE LA ACCESUL DUMNEAVOASTRĂ LA UTILIZAREA SITE-ULUI WEB, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE ORICE DOMENIU ORICĂREI COMPUTERILOR SAU A DATELOR. SITE-UL POT CONȚINE ERORI, ERORI, PROBLEME SAU ALTE LIMITĂRI.
    2. Nu recomandăm utilizarea Serviciului în cazul în care riscul de neconectare sau de pierdere a conexiunii implică un risc material. În consecință, puteți utiliza Serviciul numai dacă acceptați că toate aceste riscuri sunt ale dvs. și ar trebui să vă asigurați în consecință.
    3. RESPONSABILITATEA FREECONFERENCE.COM ȘI LICENȚIERILOR ȘI FURNIZORILOR SĂI ESTE LIMITATĂ. LA Maximul MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, ÎN NICI UN CAZ FREECONFERENCE.COM SAU DE LICENȚE SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU ORICE SPECIALE, DAUNE ACCIDENTALE (INCLUSIV, FĂRĂ A SE LIMITA DE PROFIT, PIERDEREA DE DATE SAU CONFIDENȚIALE SAU ALTE INFORMAȚII, PIERDEREA DE INTIMITATE, EȘEC PENTRU A ÎNTÂLNI ORICE OBLIGAȚIE INCLUSIV FĂRĂ LIMITAREA BUNEI CREDINȚE SAU A ÎNGRIJIRII RAȚIONABILE, NEGLIGENȚEI, SAU ALTUI, FĂRĂ PREVEDEREA ACESTEI DAUNE SAU A ORICĂRII RECOMANDĂRI SAU Avertismentelor acordate FREECONFERENCE.COM SAU LICENȚIORILOR ȘI LUCRĂTORILOR ȘI FURNIZORILOR SĂU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SITE-ULUI SAU A SERVICIILOR. ACEASTA LIMITARE SE APLICĂ FĂRĂ PRECEDENȚA DACĂ SE AVAREAZĂ DAUNELE ÎN CAZUL CONTRACTULUI, TORTULUI SAU ORICE ALTĂ TEORIE JURIDICĂ SAU FORMĂ DE ACȚIUNE. ESTE DE ACORD CĂ ACEASCĂ LIMITARE A RĂSPUNDERII REPREZENTĂ O ALOCARE REZONABILĂ A RISCURILOR ȘI ESTE UN ELEMENT FUNDAMENTAL AL ​​BAZII NEGOCIULUI ÎNTRE FREECONFERENCE.COM ȘI VOI. SITE-UL ȘI SERVICIILE NU AR FI FURNIZATE FĂRĂ ASTA LIMITARE.
    4. În măsura permisă de lege, ne declinăm orice răspundere pentru utilizarea Serviciului, în special:
      1. orice răspundere pe care o avem de orice fel (inclusiv orice răspundere din cauza neglijenței noastre) este limitată la valoarea taxelor de apel efective plătite de către dvs. pentru apelul în cauză.
      2. nu avem nicio răspundere pentru orice utilizare neautorizată sau utilizarea abuzivă a Serviciului de către dvs. sau de către oricine altcineva.
      3. nu avem nicio răspundere față de dvs. sau față de orice alt participant la conferința dvs. pentru orice pierdere care nu este în mod rezonabil previzibilă, nici pierderea de afaceri, venituri, profit sau economii pe care vă așteptați să le faceți, cheltuieli irosite, pierderi financiare sau pierderi de date sau rănit.
      4. chestiuni dincolo de controlul nostru rezonabil - dacă nu putem face ceea ce am promis în acest contract din cauza a ceva care nu depășește controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar nu se limitează la; fulgere, inundații sau vreme excepțional de severă, incendiu sau explozie, dezordine civile, război sau operațiuni militare, urgență națională sau locală, orice lucru făcut de guvern sau altă autoritate competentă sau litigii industriale de orice fel, (inclusiv cele care implică angajații noștri) , nu vom fi răspunzători pentru acest lucru. În cazul în care astfel de evenimente continuă mai mult de trei luni, putem rezilia prezentul contract prin notificarea dvs.
      5. nu suntem răspunzători, fie prin contract, delict (inclusiv răspundere pentru neglijență) sau altfel pentru actele sau omisiunile altor furnizori de servicii de telecomunicații sau pentru defecțiuni sau defecțiuni ale rețelelor și echipamentelor lor.
    5. FREECONFERENCE.COM, DUMNEAVOASTRĂ ȘI LICENȚIERILOR ȘI FURNIZORILOR SĂI, REZUMĂ TOATE GARANȚIILE RELATIVE LA SITE-UL ȘI SERVICII. SITE-UL ȘI SERVICIILE SUNT FURNIZATE „CA ATARE” ȘI „CÂT DISPONIBIL”. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE, FREECONFERENCE.COM, ÎN SINE ȘI LICENȚIAȘORILOR ȘI FURNIZORILOR SĂI, DECLARĂ EXPRES ORICARE ȘI TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE SITE-UL ȘI SERVICII, INCLUSIV IMPLICIREA IMPLICIRII CU IMPLICIREA CU INFORMAȚIA PENTRU UN SCOP PARTICULAR SAU NEINFRACȚIUNE. NICI FREECONFERENCE.COM NICI LICENȚIORII SAU FURNIZORII SĂI GARANTĂ CĂ SITE-UL WEB SAU SERVICIILE VĂ ÎNDEPLINESC CERINȚELE DUMNEAVOASTRĂ SAU FUNCȚIONAREA SITE-ULUI SAU A SERVICIILOR VA FI NEINTERTRUPTĂ SAU FĂRĂ ERORI. NICI FREECONFERENCE.COM, NICI LICENȚIORII SAU FURNIZORII SAI NU AU ORICE RESPONSABILITATE ÎN CONEXIUNE CU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SITE-ULUI SAU A SERVICIILOR. În plus, FREECONFERENCE.COM NU A AUTORIZAT PE NIMENI SĂ FACĂ NICI O GARANȚIE DE NICIUN TIP ÎN MINE ȘI NU TREBUIE SĂ VOI BAZAȚI PE NICI O ASEMÂNĂ DECLARAȚIE A NICI UNUI TERȚ.
    6. RESPONSABILITĂȚILE, EXONERĂRILE ȘI LIMITĂRILE DE MAI SUS NU LIMITĂ NICIODATĂ NICI O ALTĂ RESPONSABILITATE A GARANȚIILOR SAU ORICE ALTE LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE ÎN ORICE ALTĂ ACORDĂ sau ACORDĂ ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI FREECONFERENCE.COM SAU ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI ORICE OFERI DE FREECONFERINȚĂ. UNELE JURISDICȚII POATE NU PERMITE EXCLUDEREA ANUMITELOR GARANȚII IMPLICITE SAU LIMITAREA ANUMITELOR DAUNE, AȘA CĂ UNELE DIN EXCLUDENȚELE SUPLIMENTARE, RENUNȚĂRI ȘI LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE SĂ NU VĂ APLICĂ. CU RĂSPUNDEREA SAU A MODIFICĂRII PRIN LEGEA APLICABILĂ, RĂSPUNSURILE, ANULAȚIILE ȘI LIMITĂRILE ANTERIORE SE APLICĂ ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ, CHIAR DACĂ ORICĂ UN REMEDIU ÎȘI FALCĂ SCOPUL ESENȚIAL. LICENȚIORII ȘI FURNIZORILOR FREECONFERENCE.COM SUNT BENEFICIARI PĂRȚI TERȚI A ACESORI RESPONSABILITĂȚI, RENUNȚĂRI ȘI LIMITĂRI. NICIUN SFAT SAU INFORMAȚIE, ORALĂ SAU SCRISĂ, OBȚINUTĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PRIN SITE-UL WEB SAU ALTUI, NU ALTERNĂ NICI UN NEGĂTOR SAU LIMITĂRI DECLARATE ÎN ACESTA SECȚIUNE.
    7. Fiecare parte a acestui Contract care exclude sau limitează răspunderea noastră operează separat. Dacă o parte este respinsă sau nu este eficientă, celelalte părți vor continua să se aplice.
  1. Despăgubire de către tine
    1. Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să mențineți inofensiv IGHI și ofițerii săi, directorii, angajații, agenții, afiliații, reprezentanții, sublicențiatorii, succesorii, cesionarii și contractanții de la și împotriva oricăror revendicări, acțiuni, cereri, cauze de acțiune și alte proceduri, inclusiv, dar fără a se limita la onorariile și costurile avocaților, care decurg din sau care se referă la: (i) încălcarea dvs. de către prezentul acord, inclusiv, fără limitare, orice reprezentare sau garanție conținută în acest acord; sau (ii) accesul dvs. sau utilizarea site-ului web sau a serviciilor.
  2. Încetarea contractului, încetarea serviciului și suspendarea codului PIN
    1. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ DISPOZIȚIE A ACESTUI ACORD, FREECONFERENCE.COM REZERVĂ DREPTUL LA, ÎN UNICĂ DISCREȚIE A FREECONFERENCE.COM ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RESPONSABILITATE, ÎNCESAREA UTILIZĂRII SITE-ULUI SAU A SERVICIILOR PENTRU ORICE PERSOANĂ PENTRU ORICE MOTIVE SAU PENTRU ORICARE FĂRĂ LIMITARE PENTRU ORICE ÎNCĂLCARE SAU ÎNCĂLCARE SUSPECTATĂ A ORICEI REPREZENTARE, GARANȚIE SAU PACTIENȚĂ CONȚINUTĂ ÎN ACEST ACORD, SAU A ORICEI LEGI SAU REGULAMENTE APLICABILE.
    2. Putem suspenda codul PIN:
      1. imediat, dacă încălcați în mod material acest Contract și / sau credem că Serviciul este utilizat într-un mod interzis de Secțiunea 8. Acest lucru se aplică chiar dacă nu știți că apelurile sunt efectuate sau Serviciul este utilizat în astfel de departe. Vă vom informa cu privire la această suspendare sau încetare cât mai curând posibil și vă vom explica de ce am întreprins această acțiune;
      2. cu o notificare rezonabilă dacă încălcați prezentul contract și nu reușiți să remediați încălcarea într-un termen rezonabil de când vi se solicită acest lucru.
    3. Dacă suspendăm codul PIN, acesta nu va fi restabilit până când nu ne asigurați că veți utiliza serviciul numai în conformitate cu prezentul contract.
    4. Prezentul Acord va înceta automat în cazul în care încălcați oricare dintre declarațiile, garanțiile sau pactele prezentului Acord. O astfel de reziliere va fi automată și nu va necesita nicio acțiune din partea FreeConference.com.
    5. Puteți rezilia prezentul Acord în orice moment, din orice motiv sau deloc, furnizând o notificare FreeConference.com cu privire la intenția dvs. de a face acest lucru prin notificare prin e-mail la support@freeconference.com.
    6. Orice încetare a prezentului Acord încetează automat toate drepturile și obligațiile create prin acesta, inclusiv fără limitare dreptul Dvs. de a utiliza site-ul web și Serviciile, cu excepția secțiunilor 7, 8, 9, 10, 15, 17 (consimțământul pentru a primi e-mail, reprezentare și garanție, responsabilități, despăgubiri, proprietate intelectuală, jurisdicție) și 16 (dispoziții generale) vor supraviețui oricărei rezilieri și cu excepția faptului că orice obligație de plată pe care o aveți în legătură cu utilizarea dvs. de către Servicii în conformitate cu secțiunea 6 va rămâne restantă și datorată și de plătit de tine.
  3. Modificări și modificări
    1. Internetul și tehnologia fără fir și legile, regulile și reglementările aplicabile se schimbă frecvent. În consecință, FREECONFERENCE.COM REZERVĂ DREPTUL DE A SCHIMBA ACEST ACORD ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ÎN ORICE MOMENT. NOTIFICAREA ORICĂREI ASPECTE MODIFICĂRI VA FI DATĂ PRIN AFIȘAREA UNEI NOI VERSIUNI SAU O NOTIFICARE A MODIFICĂRII PE SITE-UL WEB. ESTE RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE A REVIZUI ACEST ACORD ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE PERIODIC. DACĂ ÎN ORICE MOMENT GĂSEȘTE ACEST INACCEPTABIL, TREBUIE SĂ PĂRĂȘI IMEDIAT SITE-UL ȘI SĂ SE ABȚINE DE LA UTILIZAREA SERVICIILOR. Putem modifica condițiile prezentului contract în orice moment. Vă vom anunța cât mai mult posibil în legătură cu orice modificare a acestor condiții.
    2. Nu puteți transfera sau încerca să transferați acest Contract sau orice parte a acestuia către nimeni altcineva.
    3. Puteți anula contractul în orice moment, scriindu-ne la adresa din secțiunea 13, dar o astfel de anulare va fi ineficientă în măsura în care continuați să utilizați Serviciul.
    4. Dacă nu utilizați Serviciul timp de cel puțin 6 luni, ne rezervăm dreptul de a elimina din sistem codul PIN alocat.
  4. Observa
    1. Orice notificare în temeiul prezentului contract trebuie să fie livrată sau trimisă prin fax sau poștă preplătită sau prin e-mail, după cum urmează:
      1. către noi la Iotum Global Holdings Inc., sediul global, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, SUA, 91203 sau orice altă adresă pe care vi-o oferim.
      2. către noi prin fax trimis la +01 (818) 553 -1427.
      3. către noi prin e-mail trimis la support@freeconference.com.
      4. la adresa dvs. poștală sau de e-mail pe care ne-ați dat-o în timpul procesului de înregistrare.
  1. Drepturile tertilor
    1. O persoană care nu este parte la acest contract, nu are dreptul în temeiul Legii contractelor (drepturile terților) din 1999 (Marea Britanie) să aplice orice termen al acestui contract, dar acest lucru nu afectează niciun drept sau remediere a unei terțe părți care există sau este disponibil în afară de acea lege.
    2. Site-ul web poate fi legat de site-uri web operate de terți („Site-uri terțe”). FreeConference.com nu deține controlul asupra site-urilor web ale unor terțe părți, fiecare dintre acestea putând fi guvernat de proprii termeni de servicii și politica de confidențialitate. FREECONFERENCE.COM NU A FOST REVIZUALIZATĂ ȘI NU POATE REVIZUA SAU CONTROLA, TOTUL MATERIALULUI, MARFURILOR ȘI SERVICIILOR DISPONIBILE PE SAU PRIN PAGINILE TERȚELOR. În consecință, FREECONFERENCE.COM NU REPREZENTĂ, NU GARANTĂ ȘI NU APROBĂ NICI UN SITE WEB TERȚ, SAU ACURĂȚEA, MONEDA, CONȚINUTUL, ADEVĂRAREA, LEGALITATEA SAU CALITATEA ORICĂREI INFORMAȚII, MATERIALULUI, MĂRFURILE SAU SERVICIILE CARE SUNT DISPONIBILE PENTRU CARE SUNT DISPONIBILE. FREECONFERENCE.COM NEGAZĂ ȘI DE ACORD SĂ ASUMĂȚI, TOATE RESPONSABILITATEA ȘI RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE DAUNE SAU ALTE RĂNI, FIE CĂTUI, FĂRĂ PĂRȚILOR TERȚE, REZULTÂND DIN UTILIZAREA PENTRU PAGINILE TERȚE.
    3. Cu excepția părților, în măsura prevăzută în secțiunea 10 și a licențiatorilor și furnizorilor FreeConference.com, și în măsura prevăzută în secțiunea 9, nu există terți beneficiari ai prezentului acord.
  2. De proprietate intelectuală
    1. Site-ul Web, tot conținutul și materialele aflate pe site și infrastructura gratuită de conferințe care furnizează Serviciile, inclusiv fără limitare numele FreeConference.com și orice logo-uri, design, text, grafică și alte fișiere, precum și selecția, aranjarea și organizarea acestea sunt proprietatea intelectuală a FreeConference.com sau a licențiatorilor săi. Cu excepția cazului în care se prevede în mod explicit, nici utilizarea de către dvs. a site-ului web și a serviciilor, nici intrarea dvs. în prezentul acord nu vă acordă niciun drept, titlu sau interes pentru un astfel de conținut sau materiale. Conferința gratuită și sigla FreeConference.com sunt mărci comerciale, mărci de serviciu sau mărci comerciale înregistrate ale IGHI. Site-ul este Copyright © 2015 până în prezent, IGHI. TOATE DREPTURILE SUNT RESERVATE.
    2. Dacă aveți dovezi, știți sau aveți convingerea de bună credință că drepturile dvs. de copyright sau drepturile de autor ale unei terțe părți au fost încălcate și doriți ca FreeConference.com să șteargă, să editeze sau să dezactiveze materialul în cauză, trebuie să furnizați FreeConference .com cu toate următoarele informații: (a) o semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului exclusiv care se presupune că este încălcat; (b) identificarea operei protejate prin drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată sau, dacă mai multe opere protejate prin drepturi de autor sunt acoperite de o singură notificare, o listă reprezentativă a acestor opere; (c) identificarea materialului despre care se pretinde că a fost încălcat sau că face obiectul unei activități care încalcă drepturile și care urmează să fie eliminat sau a cărui acces să fie dezactivat și informații suficient de rezonabile pentru a permite FreeConference.com să localizeze materialul; (d) informații suficient de rezonabile pentru a permite FreeConference.com să vă contacteze, cum ar fi o adresă, un număr de telefon și, dacă este disponibil, o adresă de poștă electronică la care puteți fi contactat; (e) o declarație conform căreia credeți cu bună credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege; și (f) o declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub pedeapsa cu sperjur, că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat.
  3. Dispoziții generale
    1. Întregul acord; Interpretare. Prezentul Acord constituie întregul acord între FreeConference.com și Dvs. referitor la utilizarea dvs. de către site și a serviciilor. Limba din prezentul acord va fi interpretată în conformitate cu sensul său corect și nu strict pentru sau împotriva părții.
    2. Separabilitate; Renunțare. În cazul în care o parte a acestui Acord este considerată invalidă sau inaplicabilă, acea parte va fi interpretată ca reflectând intenția inițială a părților, iar porțiunile rămase vor rămâne în vigoare și efect. O renunțare de către oricare dintre părți la orice termen sau condiție a prezentului Acord sau orice încălcare a acestuia, într-o singură instanță, nu va renunța la acest termen sau condiție sau la orice încălcare ulterioară a acestuia.
    3. Cesiune. Prezentul Acord și toate drepturile și obligațiile dvs. în temeiul acestuia nu vor putea fi cedate sau transferate de dvs. fără acordul prealabil scris al FreeConference.com. Fără a aduce atingere celor de mai sus, prezentul acord va fi obligatoriu și va fi în beneficiul părților, succesorilor acestora și cesionarilor permiși.
    4. Relaţie. Dvs. și FreeConference.com sunteți părți independente și nici o agenție, parteneriat, asociere în participație sau relație angajat-angajator nu este intenționată sau creată prin acest Acord.
  4. Legea
    1. Acest contract este guvernat de legile statului California din Statele Unite ale Americii, fără a ține cont de principiile sale de conflict de legi. Prezentul acord, inclusiv fără limitare construcția și aplicarea acestuia, va fi tratat ca și cum ar fi fost executat și executat în Los Angeles, California.
    2. LOCUL CORECT PENTRU ORICE ACȚIUNE JUDICIARĂ REZULTATĂ DIN ACESTE ACORDURI SAU RELATIVE SAU SITUL WEB VA FI CURȚILE DE STAT ȘI FEDERALE DIN LOS ANGELES, CALIFORNIA, SUA. PĂRȚILE STIPULAZĂ ȘI ACORDĂ A RENUNȚA LA OBIECȚIE PENTRU JURISDICȚIA PERSONALĂ ȘI SEDIUL ASEMENILOR JURIDICĂȚILOR ȘI ÎNTREPRINDERE EXPRESĂ SERVICIULUI EXTRATERRITORIAL DE PROCES.
    3. ORICE CAUZĂ DE ACȚIUNE DE LA DUMNEAVOASTRĂ DUPĂ ACEASCĂ ACORDULUI SAU LEGATĂ CU ACEST ACORD SAU SITE-UL WEB TREBUIE INSTITUIT ÎN UN (1) AN DE DACĂ A APĂRUT SAU SA FIE RENUNȚAT ȘI BARAT.
trece