Support
Bli med på møtetMelde deg påLogg inn Bli med på et møteMeld deg påLogg inn 

Betingelser for bruk

  1. Introduksjon og avtale
    1. Disse vilkårene for bruk ("avtalen") utgjør en juridisk bindende avtale mellom deg (vår kunde) og oss (IGHI) om din bruk av FreeConference.com -nettstedet ("nettstedet") og konferansetjenestene som tilbys av FreeConference .com i forbindelse med nettstedet ("tjenestene"). Ved å bruke nettstedet og tjenestene bekrefter og garanterer du at du har lest og forstått og godtar å være bundet av denne avtalen. HVIS DU IKKE FORSTÅR ​​DENNE AVTALEN, ELLER IKKE GODTAR Å BINNE MED DEN, MÅ DU Umiddelbart forlate nettstedet og avstå fra å bruke tjenestene på noen måte.
    2. Tjenesten vi (IGHI) leverer til deg (vår kunde) er muligheten til å ha samtidige telefonsamtaler med andre deltakere via telefonnettet, WebRTC, video og annen kommunikasjonsteknologi.
    3. Tjenesten vil være underlagt tilgjengelig kapasitet, og vi garanterer ikke at antall tilkoblinger du trenger alltid vil være tilgjengelig til enhver tid.
    4. Ved levering av tjenesten lover vi å bruke rimelig dyktighet og omsorg fra en kompetent tjenesteleverandør.
  2. definisjoner
    1. "Samtaleavgift" betyr prisen belastet innringeren av nettoperatøren.
    2. "Kontrakt" betyr, etter prioritet, disse vilkårene og registreringsprosessen.
    3. "Deltaker" betyr at du og alle du tillater å bruke tjenesten.
    4. "Gratis konferanse" betyr den generelle IGHI konferansetjenesten som brukes, og bare en gyldig e -postadresse kreves ved registrering.
    5. "Registreringsprosess" betyr registreringsprosessen du har fullført via Internett.
    6. "Premium -konferanser" betyr IGHI -konferansetjenesten med premiumfunksjoner som brukes av deltakere som har fullført Premium -konferanseregistreringsprosessen, også kjent som "Registrert tjeneste".
    7. "Tjeneste" betyr hele eller deler av tjenesten forklart i seksjon 1 som vi godtar å tilby deg under denne kontrakten.
    8. "Vi" og "FreeConference.com" og "IGHI" og "Us" betyr Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Du" betyr kunden vi inngår denne kontrakten med og som er navngitt i registreringsprosessen og/eller din bedrift og/eller deltakerne som konteksten krever.
  3. Valgbarhet, vilkår og brukslisens
    1. Ved å bruke nettstedet og tjenestene, representerer du og garanterer at du er minst 18 år gammel og ellers er lovlig kvalifisert for å inngå kontrakter i henhold til gjeldende lov. Hvis du bruker nettstedet eller tjenestene på vegne av et selskap, representerer og garanterer du videre at du er autorisert til å handle og inngå kontrakter på vegne av det selskapet. Denne avtalen er ugyldig der det er forbudt.
    2. Med forbehold om at du overholder vilkårene og betingelsene i denne avtalen, gir FreeConference.com deg en ikke-eksklusiv, ikke-lisensierbar, som kan tilbakekalles som angitt i denne avtalen, ikke-overførbar lisens til å bruke nettstedet og tjenestene. Med mindre det er uttrykkelig angitt her, gir denne avtalen deg ingen rettigheter til eller til intellektuell eiendom til FreeConference.com eller noen annen part. I tilfelle du bryter noen av bestemmelsene i denne avtalen, avsluttes rettighetene dine under denne delen umiddelbart.
    3. For bruk av gratis konferansetjeneste begynner denne kontrakten når du har fått en PIN -kode eller når du bruker tjenesten for første gang, avhengig av hva som er først.
    4. Hvis du bruker Premium Conferencing Service, begynner denne kontrakten når du har fullført registreringsprosessen.
    5. Ved å bruke nettstedet og tjenestene godtar du innsamling og bruk av visse opplysninger om deg, som angitt i FreeConference.com sin personvernpolicy ("personvernerklæringen"), inkludert registreringsprosessen og som spesifisert i seksjon 7. Ved bruk av Nettstedet og tjenestene, du representerer og garanterer at du har lest og forstått og godtar det samme. HVIS DU IKKE FORSTÅ ELLER IKKE GODTAR DET SAMME, MÅ DU Umiddelbart forlate nettstedet. I tilfelle konflikt mellom personvernerklæringen og denne avtalen, vil vilkårene i denne avtalen kontrollere.
  4. Registreringsprosess
    1. I forbindelse med din bruk av nettstedet og tjenestene må du fylle ut et registreringsskjema. Du erklærer og garanterer at all informasjon du gir på et registreringsskjema eller på annen måte i forbindelse med din bruk av nettstedet eller tjenestene, vil være fullstendig og nøyaktig, og at du vil oppdatere denne informasjonen etter behov for å opprettholde dens fullstendighet og nøyaktighet.
    2. Du vil også bli bedt om å oppgi, eller kan bli gitt, et brukernavn og passord i forbindelse med din bruk av nettstedet og tjenestene. Du er helt ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til passordet ditt. Du kan ikke bruke kontoen eller passordet til andre brukere av nettstedet eller tjenestene. Du godtar å varsle FreeConference.com umiddelbart om uautorisert bruk av kontoen eller passordet ditt. FreeConference.com er ikke ansvarlig for tap du pådrar deg som følge av at noen andre bruker kontoen eller passordet ditt, uavhengig av om det er med eller uten din kunnskap. Du kan holdes ansvarlig for eventuelle tap på grunn av FreeConference.com, dets partnere, offiserer, direktører, ansatte, konsulenter, agenter og representanter på grunn av andres bruk av kontoen eller passordet ditt.
  5. Tjenestetilgjengelighet
    1. Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet 7 dager i uken, unntatt:
      1. i tilfelle planlagt planlagt vedlikehold, i så fall er ikke tjenesten tilgjengelig;
      2. i tilfelle uplanlagt eller nødvedlikehold, kan det hende vi må utføre arbeid som kan påvirke tjenesten, i så fall kan samtaler bli avkortet eller ikke koble til. Hvis vi må avbryte tjenesten, vil vi gjøre vårt ytterste for å gjenopprette den innen rimelig tid; eller
      3. i tilfelle omstendigheter utenfor vår rimelige kontroll.
    2. Vedlikeholdsplaner og servicestatusrapporter vil bli levert på forespørsel.
    3. Vi kan ikke garantere at tjenesten aldri vil være feil, men vi vil gjøre vårt ytterste for å rette opp meldte feil så snart vi med rimelighet kan.
    4. Noen ganger må vi kanskje:
      1. endre koden eller telefonnummeret eller den tekniske spesifikasjonen til tjenesten av driftsmessige årsaker; eller
      2. gi deg instruksjoner som vi mener er nødvendige for sikkerhet, helse eller sikkerhet, eller for kvaliteten på tjenesten vi leverer til deg eller til våre andre kunder, og du godtar å observere dem; men før du gjør det, vil vi gi deg så mye varsel som vi kan.
  6. Gebyrer for tjenesten
    1. Vi belaster deg ikke direkte for bruk av tjenesten.
    2. Hver bruker av tjenesten, inkludert deg, vil bli belastet de gjeldende samtalekostnadene for samtaler til oppringingsnummeret som gjelder for tjenesten du bruker.
    3. Alle brukere vil bli fakturert samtalekostnadene på sin vanlige telefonregning utstedt av telefonnettoperatøren til den gjeldende samtalekostnaden for samtaler til oppringningsnummeret.
    4. Du bør kontakte telefonoperatøren for å bekrefte anropsavgiften for oppringingsnummeret som gjelder for tjenesten du bruker.
    5. Det er ingen avbestillings-, oppsett- eller bestillingsgebyrer eller gebyrer. Det er ingen kontovedlikehold eller minimumsgebyrer.
    6. Gebyrer knyttet til de valgfrie Premium -konferansetjenestene belastes kredittkortet ditt når konferansen er fullført. Gebyret vises på kredittkortutskriften din som "Conference Call Services". Premium -konferansetjenester kan settes opp på en tilbakevendende basis. I så fall vil slike gebyrer bli belastet månedlig til kredittkortet ditt fra den dagen tjenesten er aktivert og vises på kredittkortutskriften din som "Conference Call Services. Du kan be om kansellering av Premium-konferansetjenester på siden "Konto". Avbestillingsforespørsler er effektive på slutten av den nåværende faktureringssyklusen som vises i delen "Premium-tilleggstjenester" på siden "Konto". For Premium-konferansetjenester som er konfigurert på en månedlig tilbakevendende faktureringssyklus, i tilfelle et kredittkort ikke kan autoriseres fem (5) dager før faktureringsdatoen, vil du bli varslet om å oppdatere betalingsinformasjon, og FreeConference.com kan kansellere alle tjenester hvis betalingsinformasjon ikke er oppdateres etter faktureringsfrist.
    7. Premium konferansetjenester inkluderer:
      1. FreeConference.com premium applikasjoner, som kjøpt i FreeConference.com applikasjonsbutikk;
      2. Personlige hilsener eller andre personlige eller tilpassede funksjoner som du har bedt om eller kjøpt;
      3. Premium Dial In Numbers, slik at du kan hente kostnadene for deltakernes samtaler med gratis eller kutte ned på langdistanseavgifter ved å bruke premium lokale og internasjonale oppringinger;
      4. Samtaleopptak eller andre premiumapplikasjoner som er kjøpt av deg; og
      5. Andre Premium -tjenester som tilbys av oss fra tid til annen.
    8. Alle gjeldende skatter er ikke inkludert og vil bli fakturert separat i tillegg til de nevnte kostnadene.
    9. FreeConference.com kan når som helst avbryte eller suspendere tjenester for manglende betaling uten å pådra seg ansvar.
    10. Vi refunderer ikke eller krediterer delvis brukte faktureringsperioder ved kansellering av abonnementsbaserte eller andre tjenester; kanselleringer gjelder bare for neste gjeldende faktureringsperiode. Ingen refusjon eller kreditt gis for betalbare tjenester som brukes av deg, for eksempel gratis bruk, bompenger eller internasjonale oppringningsnumre. Eventuelle andre refusjoner eller kreditter er etter Iotums eget skjønn; i tilfelle refusjon bestemt av Iotum, vil du vanligvis motta det samme innen 3-5 virkedager.
  1. Dine ansvarsområder
    1. Du og deltakerne må bruke telefoner med toneoppringning og WebRTC (eller annen datateknologi levert som beskrevet) for å ringe til tjenesten.
    2. Du er ansvarlig for sikkerheten og riktig bruk av PIN -koden når du har mottatt den fra oss. Du har ingen rett til å selge eller godta å overføre PIN -koden du har fått for bruk med tjenesten, og du må ikke prøve å gjøre det.
    3. Når du registrerer deg for enten gratis konferansetjeneste eller premiumkonferansetjeneste, må du oppgi en gjeldende e -postadresse. Denne e -postadressen vil bli brukt av oss til å kommunisere tjenestemeldinger og til markedsføringsformål. Ved å opprette en konto hos FreeConference.com, og med mindre annet kreves ved lov, samtykker du i å motta periodisk e -postkommunikasjon fra FreeConference.com om FreeConference.com sine produkter og tjenester, inkludert uten begrensning FreeConference.com sitt periodiske nyhetsbrev, sporadiske oppdateringer om oppdateringer, og oppsummerende e -poster om planlagte konferanser før og etter at de er fullført. Informasjonen din vil ikke bli brukt av andre selskaper enn IGHI. For å bli fjernet fra adresselisten må PIN -koden fjernes fra systemet, og du vil ikke lenger kunne bruke tjenesten.
    4. Hvis du eller deltakerne bruker en mobiltelefon for å få tilgang til tjenesten, kan vi sende sporadiske SMS -meldinger. Du kan velge bort disse meldingene ved å kontakte oss på adressen eller telefonnummeret som vises i seksjon 13.
    5. Ingen må annonsere telefonnummer eller PIN -kode for tjenesten i eller på en telefonboks uten vårt samtykke, og du må sørge for at dette ikke skjer. Handlingen vi kan gjøre hvis dette skjer, er forklart i seksjon 11.
    6. Du må få tilgang til tjenesten ved hjelp av telefonnumrene som er utstedt til deg.
    7. Personvernlovgivningen krever at alle på en innspilt konferansesamtale samtykker i å bli spilt inn. Vær oppmerksom på at alle som går inn på en konferanse som blir spilt, vil høre en melding om at konferansen blir spilt inn.
  2. Misbruk og forbudt bruk
    1. FreeConference.com pålegger visse begrensninger for din bruk av nettstedet. Du bekrefter og garanterer at du og dine deltakere ikke vil:
      1. foreta støtende, uanstendig, truende, plage eller svindel;
      2. bruke enhver tjeneste svindelaktig eller i forbindelse med en straffbar handling, og du må ta alle rimelige forholdsregler for å sikre at dette ikke skjer;
      3. krenke eller prøve å krenke eventuelle sikkerhetsfunksjoner på nettstedet;
      4. få tilgang til innhold eller data som ikke er ment for deg, eller logge deg på en server eller konto som du ikke har tilgang til;
      5. prøve å undersøke, skanne eller teste sårbarheten til nettstedet, eller et tilknyttet system eller nettverk, eller bryte eventuelle sikkerhets- eller autentiseringstiltak uten riktig autorisasjon;
      6. forstyrre eller prøve å forstyrre bruken av nettstedet eller tjenestene til andre brukere, verter eller nettverk, inkludert, uten begrensning ved å sende inn et virus, overbelastning, "flom", "spam", "e -postbombing" eller " krasjer ”nettstedet eller infrastrukturen som tilbyr tjenestene.
      7. handle på en måte som er i strid med alle retningslinjer for akseptabel bruk som IGHI har gitt fra tid til annen, og som er tilgjengelig på forespørsel.
    2. handlingen vi kan gjøre hvis du misbruker tjenesten, er forklart i seksjon 11. Hvis det fremsettes krav mot oss fordi tjenesten misbrukes og du ikke tok alle rimelige forholdsregler for å forhindre misbruk, eller ikke varslet oss om misbruket. ved den første rimelige muligheten må du refundere oss for alle beløp vi er forpliktet til å betale og andre rimelige kostnader som vi har pådratt oss.
    3. Taleanrop kan spilles inn og opptaket brukes utelukkende for å undersøke misbruk av systemet.
    4. Ethvert brudd på denne seksjonen kan underkaste deg sivilt og/eller straffbart ansvar, og FreeConference.com forbeholder seg retten til å samarbeide med rettshåndhevelse i enhver etterforskning av brudd på denne eller andre deler av denne avtalen.
  3. Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrensning
    1. DU GODTAR AT DET BRUKER AV NETTSTEDET OG TJENESTER ER PÅ DIN ENE RISIKO. DU VIL IKKE BEHOLDE FREECONFERENCE.COM ELLER LISENSENSORENE ELLER LEVERANDØRENE, SOM GJELDENDE, ANSVARLIG FOR SKADER SOM RESULTATER FRA DITT TILGANG TIL ELLER BRUK AV NETTSTEDET, INKLUDERT UTEN BEGRENSNING ELLER SKADE FOR DERE SKADE. Nettsiden kan inneholde feil, feil, problemer eller andre begrensninger.
    2. Vi anbefaler ikke bruk av tjenesten der risikoen for ikke-tilkobling eller tap av tilkobling medfører en vesentlig risiko. Følgelig kan du bare bruke tjenesten hvis du godtar at all slik risiko er din, og du bør forsikre deg om det.
    3. ANSVARLIGHETEN FOR FREECONFERENCE.COM OG LISENSENSORENE OG LEVERANDØRENE ER BEGRENSET. I MAKSIMALT OMRÅDE TILLATT AV LOV, SKAL IKKE FREECONFERENCE.COM ELLER LISENSENSORENE ELLER LEVERANDØRENE VÆRE ANSVARLIG FOR SPESIELLE, ULYKKELIGE ELLER FØLGENDE SKADE, KOSTNADER, KOSTNADER, KOSTNADER, KOSTNADER, KOSTNADER, SKADE, KOSTNADER Å MØTE ENHVER PÅGIVELSE INKLUDERT UTEN BEGRENSNING AV GOD TRO ELLER AV RIMELIG PLEIE, NØDVENDIGHET ELLER ANNEN, Uansett FORESEABILITET AV DETTE SKADER ELLER NOEN RÅD ELLER MERKNAD OM FREKONFERENSKOMMELSE. DIN BRUK AV NETTSTEDET ELLER TJENESTER. DENNE BEGRENSNINGEN GJELDER Uansett om skaden oppstår på grunn av brudd på kontrakt, tort eller annen juridisk teori eller handlingsform. DU ER ENIGT OM AT DENNE BEGRENSNINGEN FOR ANSVAR UTFØRER EN RIMELIG TILDELING AV RISIKO OG ER ET GRUNNLEGGENDE ELEMENT AV GRUNNLINJEN MELLOM FREECONFERENCE.COM OG DEG. HJEMMESIDEN OG TJENESTERNE VIL IKKE GJØRES UTEN SOM BEGRENSNING.
    4. I den grad loven tillater det, fraskriver vi oss alt ansvar for bruk av tjenesten, spesielt:
      1. ethvert ansvar vi har av noe slag (inkludert ethvert ansvar på grunn av vår uaktsomhet) er begrenset til mengden av de faktiske samtalekostnadene du har betalt til oss for den aktuelle samtalen.
      2. vi har ikke noe ansvar for uautorisert bruk eller misbruk av tjenesten av deg eller noen andre.
      3. vi har intet ansvar for deg eller noen annen deltaker i konferansesamtalen for tap som ikke er rimelig å forutsi, eller tap av virksomhet, inntekt, fortjeneste eller besparelser du forventet å gjøre, bortkastede utgifter, økonomiske tap eller tap av data eller skadet.
      4. saker utenfor vår rimelige kontroll - hvis vi ikke kan gjøre det vi har lovet i denne kontrakten på grunn av noe utenfor vår rimelige kontroll, inkludert, men ikke er begrenset til; lyn, flom eller usedvanlig alvorlig vær, brann eller eksplosjon, sivil uorden, krig eller militære operasjoner, nasjonal eller lokal nødssituasjon, alt som er gjort av regjeringen eller annen kompetent myndighet, eller industrielle tvister av enhver art (inkludert de som involverer våre ansatte) , vil vi ikke være ansvarlig for dette. Hvis slike hendelser fortsetter i mer enn tre måneder, kan vi si opp denne kontrakten ved å gi deg beskjed.
      5. vi er ikke ansvarlige i kontrakt, erstatning (inkludert ansvar for uaktsomhet) eller på annen måte for handlinger eller unnlatelser fra andre leverandører av telekommunikasjonstjenester eller for feil i eller svikt i deres nett og utstyr.
    5. FREECONFERENCE.COM, på vegne av seg selv og dets lisensgivere og leverandører, fraskriver seg alle garantier knyttet til nettstedet og tjenestene. NETTSTEDET OG TJENESTENE LEVERES "SOM DET ER" OG "SOM TILGJENGELIG". I MAKSIMALT OMRÅDE TILLATT AV LOVEN, FREECONFERENCE.COM, PÅ HENSYN TIL SELV OG DENNES LISENSIVARER OG LEVERANDØRER, FRASKRIVELSER ALLE OG ALLE GARANTIER, UTTRYKKELIGE ELLER IMPLICIERTE, SKRIFTLIGE SKRIFTLIGE SKRIFTLIGE STILLINGER, SKRIFTLIGE STILLINGER FOR ET SPESIELT FORMÅL ELLER IKKE Krenkelse. INGEN FREECONFERENCE.COM ELLER LISENSENSORENE ELLER LEVERANDØRENE GARANTERER AT NETTSTEDET ELLER TJENESTER MØTER DINE KRAV ELLER AT DRIFTEN AV NETTSTEDET ELLER TJENESTER VIL VÆRE UTRUSTET ELLER FEILFRI. INGEN FREECONFERENCE.COM ELLER LISENSENSORENE ELLER LEVERANDØRENE HAR NOGET ANSVAR OGSÅ I TILKOBLING MED DIN BRUK AV NETTSTEDET ELLER TJENESTER. YTTERLIGERE, FREECONFERENCE.COM HAR IKKE GODTGJORT NOEN FOR Å GJØRE NOEN GARANTI AV NOEN SOM HENSYN, OG DU BØR IKKE STole på noen slik uttalelse fra noen tredjepart.
    6. OVENNENDE ANSVARSFRASKRIVELSER, FRITAK OG BEGRENSNINGER BEGRENSER IKKE på noen måte noen annen ansvarsfraskrivelse for garantier eller andre ansvarsbegrensninger i andre avtaler eller avtaler mellom deg og FREKONFERENCE. NOEN JURISDIKSJONER KAN IKKE TILLATE UTELUGGELSE AV VISSE UNDERFORSTÅENDE GARANTIER ELLER BEGRENSNING AV VISSE SKADER, SÅ NOEN AV DE OVENNENDE ANSVARSFRASKRIVELSENE, FRITAK OG ANSVARSBEGRENSNINGER KAN IKKE GJELDE FOR DEG. Med mindre BEGRENSET ELLER MODIFISERT AV GJELDENDE LOV, GJELDER DE FORGÅENDE ANSVARSFRASKRIVELSENE, FORSIKRINGENE OG BEGRENSNINGENE TIL MAKSIMALT OMRÅDE TILLATT, SELV OM NÅGONSINDVIKLING MISLYGGER DET VÆSENTLIGE FORMÅLET. FREECONFERENCE.COMs lisensgivere og leverandører er tiltenkt Tredjepartsfordeler for disse ansvarsfraskrivelsene, avkallene og begrensningene. INGEN RÅD ELLER INFORMASJON, MUNNELIG ELLER SKRIFTLIG, FÅTT AV DEG GJENNOM NETTSTEDET ELLER ANDRE SKAL ENDRE ENHVER AV ANSVARSFRASKRIVELSENE ELLER BEGRENSNINGENE I DENNE DELEN.
    7. Hver del av denne kontrakten som ekskluderer eller begrenser vårt ansvar, opererer separat. Hvis noen deler ikke er tillatt eller ikke er effektive, vil de andre delene fortsette å gjelde.
  1. Skadesløsholdelse av deg
    1. Du samtykker i å forsvare, skadesløsholde og holde ufarlige IGHI og dets offiserer, direktører, ansatte, agenter, tilknyttede selskaper, representanter, underlisenshavere, etterfølgere, tildelere og entreprenører fra og mot alle krav, handlinger, krav, handlingsårsaker og andre prosedyrer, inkludert, men ikke begrenset til, advokatkostnader og kostnader, som oppstår som følge av eller knyttet til: (i) ditt brudd på denne avtalen, inkludert uten begrensning enhver representasjon eller garanti i denne avtalen; eller (ii) din tilgang til eller bruk av nettstedet eller tjenestene.
  2. Oppsigelse av avtale, oppsigelse av tjenesten og suspensjon av PIN -kode
    1. UTEN BEGRENSNING AV ANDRE BESTEMMELSER AV DENNE AVTALEN FORBEHOLDER FREECONFERENCE.COM RETTEN TIL, I FREECONFERENCE.COM SOM ENESTE DISKRESJON OG UTEN MEDDELELSE ELLER ANSVAR, NÆG BRUK AV NETTSTEDET ELLER TILKJENNELSE I ALTID UTEN BEGRENSNING FOR ALLE BRUTT ELLER MISTANTE BRUTTE AV ENHVER REPRESENTASJON, GARANTI ELLER PAKT INNEHOLDT I DENNE AVTALEN, ELLER AV GJELDENDE LOV ELLER FORSKRIFTER.
    2. Vi kan suspendere PIN-koden:
      1. umiddelbart, hvis du vesentlig bryter denne kontrakten og/eller vi tror at tjenesten brukes på en måte som er forbudt i seksjon 8. Dette gjelder selv om du ikke vet at samtalene blir foretatt, eller at tjenesten brukes på en slik måte en måte. Vi vil informere deg om slik suspensjon eller oppsigelse så snart som rimelig mulig og forklare hvorfor vi har gjort denne handlingen;
      2. med rimelig varsel hvis du bryter denne kontrakten og unnlater å rette opp bruddet innen en rimelig periode etter at du ble bedt om det.
    3. Hvis vi suspenderer PIN -koden, vil den ikke bli gjenopprettet før du er fornøyd med at du bare vil bruke tjenesten i samsvar med denne kontrakten.
    4. Denne avtalen opphører automatisk i tilfelle du bryter noen av denne avtalens representasjoner, garantier eller pakter. Slik oppsigelse skal skje automatisk, og krever ingen handling fra FreeConference.com.
    5. Du kan si opp denne avtalen når som helst, uten noen som helst grunn, ved å gi FreeConference.com melding om din intensjon om å gjøre det via e -post til support@freeconference.com.
    6. Enhver oppsigelse av denne avtalen avslutter automatisk alle rettigheter og forpliktelser som oppstår derved, inkludert uten begrensning Din rett til å bruke nettstedet og tjenestene, bortsett fra at seksjonene 7, 8, 9, 10, 15, 17 (samtykke til å motta e -post, representasjon og garanti, ansvarsfraskrivelse/ansvarsbegrensning, skadesløsholdelse, intellektuell eiendom, jurisdiksjon) og 16 (generelle bestemmelser) vil overleve enhver oppsigelse, og bortsett fra at enhver betalingsforpliktelse du måtte ha knyttet til din bruk av tjenestene i henhold til seksjon 6, forblir utestående og forfaller av deg.
  3. Endringer og endringer
    1. Internett og trådløs teknologi og gjeldende lover, regler og forskrifter endres ofte. I samsvar med det forbeholder FREECONFERENCE.COM seg retten til å endre denne avtalen og dens personvernpolicy når som helst. MERKNAD OM ENHVER SOM ENDRE FORANDRING GJØRES VED PLASTING AV EN NY VERSJON ELLER EN ENDERSKYDDELSE PÅ NETTSTEDET. DET ER DITT ANSVAR Å GJENNOMGJENNE DENNE AVTALEN OG PERSONVERNPOLITIKKEN PERIODISK. HVIS DU NÅR DU FUNNER DETTE UAKeptabelt, MÅ DU Umiddelbart forlate nettstedet og avstå fra å bruke tjenestene. Vi kan når som helst endre vilkårene i denne kontrakten. Vi vil gi deg så mye varsel som rimelig mulig om enhver endring av disse betingelsene.
    2. Du kan ikke overføre eller prøve å overføre denne kontrakten eller deler av den til noen andre.
    3. Du kan når som helst si opp kontrakten ved å skrive til oss på adressen i avsnitt 13, men slik kansellering vil være ineffektiv i den utstrekning du fortsetter å bruke tjenesten.
    4. Hvis du ikke bruker tjenesten på minst 6 måneder, forbeholder vi oss retten til å fjerne PIN -koden du har fått fra systemet.
  4. Legge merke til
    1. Enhver melding under denne kontrakten må leveres eller sendes med faks eller forhåndsbetalt post eller via e-post som følger:
      1. til oss på Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203 eller en annen adresse vi gir deg.
      2. til oss via faks sendt til +01 (818) 553 -1427.
      3. til oss via e -post sendt til support@freeconference.com.
      4. til deg enten på post- eller e-postadressen du ga oss under registreringsprosessen.
  1. Tredjepartsrettigheter
    1. En person som ikke er part i denne kontrakten, har ingen rett i henhold til Contracts (Rights of Third Part) Act 1999 (UK) til å håndheve vilkårene i denne kontrakten, men dette påvirker ikke noen rett eller virkemiddel fra en tredjepart som eksisterer eller er tilgjengelig bortsett fra den loven.
    2. Nettstedet kan være knyttet til nettsteder som drives av tredjeparter ("tredjeparts nettsteder"). FreeConference.com har ikke kontroll over tredjeparts nettsteder, som hver kan være underlagt sine egne vilkår for bruk og personvernerklæring. FREECONFERENCE.COM HAR IKKE GJENNOMGJORT, OG KAN IKKE GJENNOMGJØRE ELLER KONTROLLERE ALLE MATERIALE, VARER OG TJENESTER TILGJENGELIGE PÅ ELLER GJENNOM Tredjeparts nettsteder. DERFOR FREECONFERENCE.COM ikke representerer, garanterer eller støtter noen tredjeparts nettsted, eller nøyaktigheten, VALUTA, INNHOLD, FITNESS, lovligheten eller kvaliteten INFORMASJON, MATERIALE, varer eller tjenester tilgjengelig på eller gjennom tredjeparts nettsteder. FREECONFERENCE.COM FRASKRIVER seg, OG DERE SAMMENHENNER DU HAR AT DU ANTAR ALT ANSVAR OG ANSVAR FOR SKADER ELLER ANDRE SKADER, DITT TIL DEG ELLER TIL TREDJEPARTER, FØLGENDE FRA DITT BRUK AV TREDJEPARTS NETTSTEDER.
    3. Bortsett fra partene og i den utstrekning som er angitt i seksjon 10, og FreeConference.coms lisensgivere og leverandører som og i den utstrekning som er angitt i seksjon 9, er det ingen tredjepartsmottakere av denne avtalen.
  2. Opphavsrett
    1. Nettstedet, alt innhold og materiale som ligger på nettstedet, og gratis konferanseinfrastruktur som leverer tjenestene, inkludert uten begrensning FreeConference.com -navnet og eventuelle logoer, design, tekst, grafikk og andre filer, og valg, arrangement og organisering er den intellektuelle eiendommen til FreeConference.com eller dets lisensgivere. Med mindre det uttrykkelig er gitt, gir verken din bruk av nettstedet og tjenestene eller din inngåelse i denne avtalen deg noen rett, tittel eller interesse i eller til slikt innhold eller materiale. Free Conference og FreeConference.com -logoen er varemerker, servicemerker eller registrerte varemerker for IGHI. Nettstedet er Copyright © 2015 til i dag, IGHI. ALLE RETTIGHETER RESERVERES.
    2. Hvis du har bevis, vet eller har en god tro på at opphavsrettigheter eller opphavsrettigheter til en tredjepart er krenket og du vil at FreeConference.com skal slette, redigere eller deaktivere det aktuelle materialet, må du oppgi FreeConference .com med all følgende informasjon: (a) en fysisk eller elektronisk signatur av en person som er autorisert til å handle på vegne av eieren av eneretten som angivelig er krenket; (b) identifikasjon av det opphavsrettsbeskyttede verket som hevdes å ha blitt krenket, eller, hvis flere opphavsrettsbeskyttede verker er dekket av en enkelt melding, en representativ liste over slike verk; (c) identifisering av materialet som hevdes å være krenket eller som er gjenstand for krenkende aktivitet, og som skal fjernes eller tilgang til som skal deaktiveres, og informasjon som er rimelig tilstrekkelig til at FreeConference.com kan finne materialet; (d) informasjon som er rimelig tilstrekkelig til at FreeConference.com kan kontakte deg, for eksempel en adresse, telefonnummer og, hvis tilgjengelig, en elektronisk postadresse du kan bli kontaktet på; (e) en erklæring om at du har en god tro på at bruk av materialet på den måten det klages på ikke er autorisert av opphavsrettseieren, dets agent eller loven; og (f) en erklæring om at informasjonen i varselet er korrekt, og under straff av mened, at du er autorisert til å handle på vegne av eieren av en enerett som angivelig er krenket.
  3. Generelle bestemmelser
    1. Hele avtalen; Tolkning. Denne avtalen utgjør hele avtalen mellom FreeConference.com og deg om din bruk av nettstedet og tjenestene. Språket i denne avtalen skal tolkes i samsvar med dens rettferdige betydning og ikke strengt for eller mot part.
    2. Separasjonsevne Frafall. Hvis noen del av denne avtalen anses ugyldig eller ikke kan håndheves, vil den delen bli tolket til å gjenspeile partenes opprinnelige hensikt, og de resterende delene vil forbli i full kraft og virkning. En avståelse fra noen av vilkårene i vilkårene eller betingelsene i denne avtalen eller brudd på den, i ethvert tilfelle, vil ikke frafalle slike vilkår eller betingelser eller senere brudd på denne.
    3. Oppdrag. Denne avtalen og alle dine rettigheter og forpliktelser derunder vil ikke overdras eller overføres av deg uten skriftlig forhåndssamtykke fra FreeConference.com. Uavhengig av det foregående, vil denne Avtalen være bindende for og vil gjelde til fordel for partene, deres etterfølgere og tillatte tildelere.
    4. Slektskap. Du og FreeConference.com er uavhengige parter, og ingen byrå, partnerskap, joint venture eller ansatt-arbeidsgiverforhold er ment eller opprettet av denne avtalen.
  4. Gjeldende lov
    1. Denne kontrakten er underlagt lovene i delstaten California i USA uten hensyn til dens lovkonfliktprinsipper. Denne avtalen, inkludert uten begrensning dens konstruksjon og håndhevelse, skal behandles som om den ble henrettet og utført i Los Angeles, California.
    2. DEN YTTERLIGE SPILLSTEDEN FOR ALLE RETTLIGE HANDLINGER SOM OPPGÅR UTEN FOR DETTE AVTALET ELLER NÆRHENDER DETTE NETTSTEDET, VIL VÆRE STATS- OG FEDERALRETTEN I LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA. PARTENE STIPULERER HIERE TIL, OG ER ENIGE I Å AVSVARE NOE INNVENDIGHET TIL PERSONLIG JURISDIKSJON OG SELSKAPET FOR SÅDRE DOMMER, OG YTTERLIGERE UTTRYKKELIG TILGJENGELSE TIL EXTRATERRITORIAL SERVICE SERVICE.
    3. ENHVER ÅRSAK FOR HANDLING VED AT DU MÅSTE UTENFOR ELLER FORBINDELSE MED DENNE AVTALEN ELLER NETTSTEDET, MÅ INSTITUTTERES INNEN ETT (1) ÅR ETTER AT DET STIGER ELLER FOR alltid blir avstått og sperret.
krysse