Support
Bli med på møtetMelde deg påLogg inn Bli med på et møteMeld deg påLogg inn 
Hippa-kompatibel

Gratis HIPAA-kompatibel videokonferanse for helsetjenester

Koble enkelt medisinsk fagpersonell og pasienter med FreeConference.coms HIPAA-kompatible, kostnadseffektive nettbaserte videomøteprogramvare. Styrk din medisinske praksis med en ekstern helsetjeneste som ikke har noen forsinkelser, og som ikke krever nedlastinger eller oppsett.
Registrer deg GRATIS I DAG

I motsetning til andre gratis tjenesteleverandører, selger eller deler vi aldri noen av dine personlige data. Personvernet ditt er viktig for oss.
EPJ

PRODUKTER

Mobil lege

Fjernkonsultasjonsløsning

Med vår mest populære funksjon, det GRATIS nettmøterommet, kan leger sikre at deres tålmodighet får den mest profesjonelle helsehjelpen mens de er i en ekstern setting. Med gratis telehelse, som inkluderer HD-lyd og video, skjermdeling, dokumentdeling og mye mer, har møte med pasienter aldri vært enklere.

Legeplan

Løsning for avtalehåndtering

FreeConference.com gir enkel planlegging med et enkelt planleggingsgrensesnitt som gjør det mulig for leger eller administrasjon å planlegge avtaler med pasienter ved å sende dem en invitasjon til helsetjenester via e-post eller ved å dele en unik URL. Når avtalen er planlagt, sender FreeConference.com automatiske e-postpåminnelser, og sikrer at alle er klar over møtet og har den nødvendige informasjonen for å bli med. Ingen flere tapte avtaler og forsinkethet, og mer effektivitet på telebesøk.

FORDELER

Forbedre effektiviteten og tilgjengeligheten med telemedisin

Vår telemedisinske løsning revolusjonerer måten legekontorer, klinikker og terapeuter gir omsorg til sine pasienter på. Ved å utnytte vår avanserte videokonferanseprogramvare drevet av freeconference.com, kan helsepersonell effektivisere driften og forbedre pasientbehandlingen. Med vår telemedisinløsning kan du eliminere behovet for personlig besøk, og spare verdifull tid og ressurser for både ansatte og pasienter. Enten du er en travel klinikk eller en privat praksis, lar plattformen vår deg få kontakt med pasienter eksternt, og tilbyr uovertruffen bekvemmelighet og tilgjengelighet.
Online helsetjenester
Globalt helsevesen

Utvid rekkevidden din og tjen flere pasienter

Lås opp kraften til telemedisin og utvide praksisen din utover grensene til din fysiske plassering. Vår telemedisinløsning lar deg nå pasienter som kan møte geografiske barrierer, begrenset mobilitet eller transportutfordringer. Ved å utnytte vår videokonferanseprogramvare, kan du gi kvalitetspleie til pasienter som bor i avsidesliggende områder, og sikre at de får den oppmerksomheten de fortjener. Med vårt brukervennlige grensesnitt og robuste funksjoner kan du få kontakt med pasienter i sanntid, gjennomføre virtuelle konsultasjoner og levere personlige behandlingsplaner. Omfavn fremtiden til helsevesenet ved å tilby telemedisintjenester og tiltrekke en bredere pasientbase.

Sikre personvern og sikkerhet for konfidensielle pasientdata

Lås opp kraften til telemedisin og utvide praksisen din utover grensene til din fysiske plassering. Vår telemedisinløsning lar deg nå pasienter som kan møte geografiske barrierer, begrenset mobilitet eller transportutfordringer. Ved å utnytte vår videokonferanseprogramvare, kan du gi kvalitetspleie til pasienter som bor i avsidesliggende områder, og sikre at de får den oppmerksomheten de fortjener. Med vårt brukervennlige grensesnitt og robuste funksjoner kan du få kontakt med pasienter i sanntid, gjennomføre virtuelle konsultasjoner og levere personlige behandlingsplaner. Omfavn fremtiden til helsevesenet ved å tilby telemedisintjenester og tiltrekke en bredere pasientbase.
Cyber ​​Security

FreeConference.com Telehealth-planer

Selv om vi har en gratis plan tilbyr vi mer komplekse planer med mer robuste funksjoner.

Gratis

$0
Per måned
Velg Plan
Egenskaper
Ubegrenset HD-video
Utnevnelser
Oppfyller HIPAA-kravene
Planlegging og påminnelser
Virtuelt venterom
Ubegrensede anrop på lokale oppringingsnumre*
Skjermdeling
Online tavle
Mobil- og skrivebordsprogrammer
Møteprat
Dokumentdeling
merknad
E-poststøtte
KAPASITET FOR GRUPPESAMTALE
Opptil 100 samtaledeltakere
Opptil 5 deltakere på nettet

Våre modulpriser består fleksibelt av dine ønskede moduler og antall brukere. Så du betaler kun for de modulene du faktisk bruker. Prisene er månedlige leiekostnader.

$ 9.99
Per måned
Velg Plan
+ALLE GRATIS FUNKSJONER, PLUSS
Lydopptak
Oppsummering av møtet
Høyere sikkerhet
Anrops-ID
Polling
Tilgang til gratisnumre
Telefon support
KAPASITET FOR GRUPPESAMTALE
100 samtaledeltakere
15 nettdeltakere

I tillegg til

$ 29.99
Per måned
Velg Plan
+ALLE GRATIS FUNKSJONER, PLUSS
Lyd og video avtale med opptak
Appointmetn Transkripsjon
Høyere sikkerhet
Anrops-ID
Custom Hold Music / Custom Greeting
YouTube-streaming
SMS-invitasjoner
merknad
Breakout -rom
Polling
Tilgang til gratisnumre
Telefonstøtte
KAPASITET FOR GRUPPESAMTALE
250 samtaledeltakere
250 nettdeltakere

SKIKK

$ 29.99
Per måned
Kontakt oss
+ALLE GRATIS FUNKSJONER, PLUSS
APIer og SDK-tilgang for å bygge den inn i din nåværende telehelseløsning
Egendefinert domene med din egen tilpassede merkevarebygging, farger og logo
Egendefinert oppringingsnummer med tilpasset hilsen
Flere brukerkontoer
Administrasjonskontroller
Utviklerstøtte
Gruppetrening
En dedikert suksesssjef for telemedisin
Mye mer

Vanlige spørsmål om helsetjenester videokonferanser

Videokonferanser er en toveis kommunikasjon levert over internett, der to eller flere personer "møtes" gjennom en video- og lydsamtale i sanntid uten å måtte være på et enkelt sted sammen.

Videokonferanser er ikke akkurat en helt ny teknologi for helsevesenet, men nylig har den skutt i popularitet gjennom den globale COVID-19-pandemien gjennom 2020 og 2021, slik at leger og pasienter kan holde nettmøter, nettbasert utdanning (for barn som fortsatt er på skolen) ), intervju jobbkandidater, jobbtrening og så videre.

Takket være fremskritt innen teknologi, mens videokonferanser tidligere var ganske kostbare og vanskelige å implementere, er videokonferanser nå svært pålitelige og rimelige, og bedrifter kan ganske enkelt implementere videokonferanser til en liten eller ingen kostnad.

Nøkkelen til en videokonferanse i helsetjenesten er at de to eller flere deltakerne skal kunne se hverandre i sanntid, noe som vanligvis vil kreve tilstrekkelig internettbåndbredde.

Det finnes mange forskjellige metoder for hvordan gratis videokonferanser for helsetjenester kan gjennomføres, men vanligvis involverer det tre nøkkelelementer:

  • Videokamera: kan være webkameraer innebygd i bærbare datamaskiner, nettbrett eller til og med smarttelefoner.
  • Lydkilde: mikrofoner (dvs. smarttelefonmikrofon, den innebygde mikrofonen i et videokamera)
  • programvare: en programvarebasert plattform brukes til å overføre toveis dataoverføringer over internettprotokoller

Sist men ikke minst, høyhastighets, pålitelig internettilgang er nødvendig for å lette kommunikasjonen.

Leger kan også bli med på eller arrangere gratis videokonferanser i et dedikert konferanserom, utstyrt med utstyr av høy kvalitet for å fange opp lyd og video av høy kvalitet fra flere deltakere i rommet. Et videokonferanseromoppsett kan omfatte:

  • Høykvalitets skjermer (dvs. skjerm eller TV)
  • Kameraer av høy kvalitet 
  • Rettstrålende mikrofoner
  • Overvåk høyttalere

Det er to grunnleggende typer videokonferanser i helsevesenet:

  1. Punkt til punkt: en en-til-en videokonferanse med helsetjenester som bare involverer to deltakere ikke ligger på ett sted. Når for eksempel en kunde utfører en videosamtale med en kundestøtterepresentant, er det et eksempel på punkt-til-punkt videokonferanser.
  2. Flerpunkt: en type videosamtale som involverer mer enn to deltakere på minst to forskjellige steder. Også kalt gruppe videokonferanser or gruppesamtaler. En nettseminarøkt som involverer én hovedtaler og flere deltakere er et eksempel på flerpunkts videokonferanser.

Som nevnt er det ulike metoder og teknikker du kan bruke for å være vertskap for eller bli med på en helsevideokonferanse; hver kan involvere forskjellige typer utstyr. Du kan imidlertid arrangere en grunnleggende gratis videokonferanse for helsetjenester med følgende utstyr:

  • En datamaskin (stasjonær eller bærbar) eller til og med en smarttelefon av anstendig kvalitet
  • Et kamera (innebygd webkamera, smarttelefonkamera, dedikert videokamera, etc.)
  • En mikrofon (smarttelefonmikrofon, innebygd mikrofon på et videokamera, dedikert mikrofon)
  • Høyttalere (eller øretelefoner/hodetelefoner)
  • Pålitelig og rask internettbåndbredde
  • Gratis videokonferanseprogramvare for helsetjenester (eller en konto i en skybasert videokonferansetjeneste)
  • Kodeker. De kan være maskinvare- eller programvarebaserte. Kodeker har ansvaret for å komprimere og dekomprimere lyd/videodata for å tillate en mer pålitelig overføring.

De fleste moderne bærbare datamaskiner har i dag et innebygd webkamera, mikrofon og høyttalere, og når de er koblet til høyhastighetsinternett er det allerede tilstrekkelig for grunnleggende konferanser.

Gratis videokonferanser for helsetjenester lar flere deltakere "møtes" i sanntid uten å kreve at legen og en pasient er på ett enkelt sted, noe som til slutt sparer reisetid og penger. Flere pasienter kan bli med på et effektivt møte samtidig som de reduserer folks nedetid og forbedrer produktivitetsgevinster ved å redusere reisetid, logistikk og flyforberedelser, blant annet ulemper knyttet til forretningsreiser.

Helsetjenester kan bruke gratis videokonferanser for:

  • Tilrettelegging for sanntidskommunikasjon for bedrifter med flere kontorer
  • Et effektivt medium for å gjennomføre opplæring, som lar læreren/instruktøren undervise en ekstern klasse for forskjellige deltakere over hele verden fra ett enkelt sted
  • Tilrettelegging for møter der visuell informasjon (dvs. PowerPoint-lysbilder) er en viktig del av samtalen
  • Gjennomføring av store møter der reisens utgifter eller tid kan være betydelig

Med FreeConference kan du være vert for eller bli med på en videokonferanse for helsetjenester helt gratis.

FreeConference tilbyr gratis online møterom med gratis lyd-/videokonferanser, gratis skjerm- og dokumentdeling, en elektronisk tavle og gratis integrering for oppringing.

FreeConference lar deg starte en gratis videokonferanse for helsetjenester for opptil 100 deltakere, med gratis skjermdeling rett fra nettleseren din for å forenkle sanntidssamarbeid.

Med FreeConference gjør du det ikke må laste ned og installere noe før du kan starte eller bli med på en videokonferanse. FreeConference er en nettleserbasert gratis videokonferanseløsning for helsetjenester der opptil 100 deltakere enkelt kan bli med i en videosamtale fra nettleserne deres.

Begynn å transformere praksisen din i dag!

Lås opp kraften til telemedisin og utvide praksisen din utover grensene til din fysiske plassering. Vår telemedisinløsning lar deg nå pasienter som kan møte geografiske barrierer, begrenset mobilitet eller transportutfordringer. Ved å utnytte vår videokonferanseprogramvare, kan du gi kvalitetspleie til pasienter som bor i avsidesliggende områder, og sikre at de får den oppmerksomheten de fortjener. Med vårt brukervennlige grensesnitt og robuste funksjoner kan du få kontakt med pasienter i sanntid, gjennomføre virtuelle konsultasjoner og levere personlige behandlingsplaner. Omfavn fremtiden til helsevesenet ved å tilby telemedisintjenester og tiltrekke en bredere pasientbase.
Registrer deg GRATIS I DAG
krysseChevron-ned