Atbalsts
Pievienojieties sapulceiReģistrētiesPieslēgties Pievienojieties sapulceiPierakstītiesPieslēgties 

Lietošanas noteikumi

  1. Ievads un vienošanās
    1. Šie lietošanas noteikumi (“līgums”) ir juridiski saistošs līgums starp jums (mūsu klientu) un mums (IGHI) par to, kā jūs izmantojat FreeConference.com vietni (“vietne”) un FreeConference piedāvātos konferenču pakalpojumus .com sadarbībā ar Vietni (“Pakalpojumi”). Izmantojot vietni un pakalpojumus, jūs apliecināt un garantējat, ka esat izlasījis un sapratis šo Līgumu un piekrītat tam uzņemties saistības. JA JŪS NESAPROTAT ŠO LĪGUMU VAI NEPIEKRĪTATIES ATTIECĪBĀ UZ TĀS SAISTĪŠANU, Jums TŪLĪT JĀIZSTĀJ Mājaslapa un jāatturas no PAKALPOJUMU IZMANTOŠANAS.
    2. Pakalpojums, ko mēs (IGHI) sniedzam jums (mūsu klientam), ir iespēja vienlaicīgi sazināties ar citiem dalībniekiem, izmantojot telefona tīklu, WebRTC, video un citas sakaru tehnoloģijas.
    3. Pakalpojums būs atkarīgs no pieejamās jaudas, un mēs negarantējam, ka jūsu pieprasītais savienojumu skaits vienmēr būs pieejams jebkurā laikā.
    4. Sniedzot Pakalpojumu, mēs apsolām izmantot kompetenta Pakalpojumu sniedzēja saprātīgās prasmes un rūpes.
  2. Definīcijas
    1. "Zvanu maksa" ir cena, ko tīkla operators iekasē no zvanītāja.
    2. "Līgums" nozīmē šos nosacījumus un reģistrācijas procesu prioritātes secībā.
    3. "Dalībnieks" nozīmē jūs un ikvienu, kam atļaujat izmantot Pakalpojumu.
    4. "Bezmaksas konferences" nozīmē vispārējo IGHI konferenču pakalpojumu, ko izmanto, reģistrējoties norādot tikai derīgu e -pasta adresi.
    5. "Reģistrācijas process" nozīmē reģistrācijas procesu, kuru esat pabeidzis, izmantojot internetu.
    6. "Premium konferences" nozīmē IGHI konferenču pakalpojumu ar augstākās kvalitātes funkcijām, kuras izmanto dalībnieki, kuri ir pabeiguši Premium konferenču reģistrācijas procesu, kas pazīstams arī kā "reģistrēts pakalpojums".
    7. "Pakalpojums" nozīmē visu Pakalpojumu vai tā daļu, kas izskaidrota 1. sadaļā, ko mēs piekrītam jums sniegt saskaņā ar šo līgumu.
    8. "Mēs" un "FreeConference.com" un "IGHI" un "Us" nozīmē Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Jūs" nozīmē klientu, ar kuru mēs noslēdzam šo līgumu un kurš ir nosaukts reģistrācijas procesā, un/vai jūsu uzņēmums un/vai jūsu dalībnieki, kā to prasa konteksts.
  3. Piemērotība, termiņš un lietošanas licence
    1. IZMANTOJOT Mājas lapu un PAKALPOJUMUS, Jūs PĀRSTĀVAT UN GARANTĒJAT, ka esat vismaz 18 gadus vecs un citādi esat tiesiski kvalificēts, lai stātos spēkā un veidotu līgumus saskaņā ar piemērojamo likumu. Ja jūs izmantojat vietni vai pakalpojumus uzņēmuma vārdā, jūs arī apliecināt un garantējat, ka esat pilnvarots rīkoties un slēgt līgumus šī uzņēmuma vārdā. Šis Līgums ir spēkā neesošs, ja tas ir aizliegts.
    2. Ievērojot jūsu atbilstību šī līguma noteikumiem un nosacījumiem, FreeConference.com piešķir jums neekskluzīvu, apakšlicencējamu, anulējamu, kā norādīts šajā līgumā, nenododamu licenci tīmekļa vietnes un pakalpojumu izmantošanai. Izņemot šeit skaidri norādīto, šis Līgums nepiešķir jums nekādas tiesības uz FreeConference.com vai jebkuras citas puses intelektuālo īpašumu. Gadījumā, ja jūs pārkāpjat kādu no šī līguma noteikumiem, jūsu tiesības saskaņā ar šo sadaļu tiks nekavējoties izbeigtas.
    3. Bezmaksas konferenču pakalpojuma izmantošanai šis līgums sākas, kad jums ir izsniegts PIN kods vai kad pirmo reizi izmantojat pakalpojumu, atkarībā no tā, kurš ir pirmais.
    4. Ja izmantojat Premium konferenču pakalpojumu, šis līgums sākas, kad esat veiksmīgi pabeidzis reģistrācijas procesu.
    5. Izmantojot vietni un pakalpojumus, jūs piekrītat noteiktas informācijas par jums vākšanai un izmantošanai, kā noteikts FreeConference.com konfidencialitātes politikā (“Privātuma politika”), ieskaitot reģistrācijas procesu un kā norādīts 7. sadaļā. tīmekļa vietni un pakalpojumus, jūs apliecināt un garantējat, ka esat izlasījis un sapratis, un piekrītat tam. JA JŪS nesaprotat vai nepiekrītat tam pašam, jums nekavējoties ir jāatstāj vietne. Ja rodas konflikts starp privātuma politiku un šo līgumu, šī līguma noteikumi tiek kontrolēti.
  4. Reģistrācijas process
    1. Saistībā ar vietnes un pakalpojumu izmantošanu jums būs jāaizpilda reģistrācijas veidlapa. Jūs apliecināt un garantējat, ka visa informācija, ko sniedzat jebkurā reģistrācijas veidlapā vai citādi saistībā ar jūsu vietnes vai pakalpojumu izmantošanu, būs pilnīga un precīza, un ka jūs atjaunināsit šo informāciju pēc nepieciešamības, lai saglabātu tās pilnīgumu un precizitāti.
    2. Jums tiks arī lūgts sniegt vai jums var tikt piešķirts lietotājvārds un parole saistībā ar vietnes un pakalpojumu izmantošanu. Jūs esat pilnībā atbildīgs par savas paroles konfidencialitātes saglabāšanu. Jūs nedrīkstat izmantot neviena cita vietnes vai pakalpojuma lietotāja kontu vai paroli. Jūs piekrītat nekavējoties paziņot FreeConference.com par neatļautu Jūsu konta vai paroles izmantošanu. FreeConference.com neuzņemas atbildību par zaudējumiem, kas jums radušies, ja kāds cits izmanto jūsu kontu vai paroli, neatkarīgi no tā, vai jūs par to zināt. Jūs varat būt atbildīgs par jebkādiem zaudējumiem, kas radušies FreeConference.com, tās filiālēm, amatpersonām, direktoriem, darbiniekiem, konsultantiem, aģentiem un pārstāvjiem, jo ​​kāds cits ir izmantojis jūsu kontu vai paroli.
  5. Pakalpojuma pieejamība
    1. Pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, izņemot:
      1. plānveida tehniskās apkopes gadījumā, tādā gadījumā pakalpojums var nebūt pieejams;
      2. neplānotas vai ārkārtas tehniskās apkopes gadījumā mums, iespējams, būs jāveic darbi, kas var ietekmēt Pakalpojumu; šādā gadījumā zvani var tikt saīsināti vai var nebūt savienoti. Ja mums ir jāpārtrauc pakalpojums, mēs darīsim visu iespējamo, lai to atjaunotu saprātīgā laikā; vai
      3. tādu apstākļu gadījumā, kurus mēs nevaram kontrolēt.
    2. Tehniskās apkopes grafiki un apkopes statusa ziņojumi tiks sniegti pēc pieprasījuma.
    3. Mēs nevaram garantēt, ka pakalpojums nekad nebūs kļūdains, taču mēs darīsim visu iespējamo, lai labotu paziņotos defektus, cik drīz vien iespējams.
    4. Reizēm mums var nākties:
      1. operatīvo iemeslu dēļ mainīt Pakalpojuma kodu vai tālruņa numuru vai tehnisko specifikāciju; vai
      2. sniegt jums norādījumus, kas, mūsuprāt, ir nepieciešami drošībai, veselībai vai drošībai vai pakalpojuma kvalitātei, ko mēs jums vai citiem mūsu klientiem sniedzam, un jūs piekrītat tos ievērot; bet pirms to darām, mēs jums paziņosim, cik vien iespējams.
  6. Maksa par pakalpojumu
    1. Mēs neiekasējam maksu tieši par pakalpojuma izmantošanu.
    2. Katram Pakalpojuma lietotājam, ieskaitot jūs, tiks iekasēta spēkā esošā zvanu maksa par zvaniem uz jūsu izmantotajam pakalpojumam piemērojamo iezvanes numuru.
    3. Visiem Lietotājiem tiks izrakstīts rēķins par zvanu par to standarta telefona rēķinu, ko izrakstījis viņu telefona tīkla operators, par dominējošo zvanu maksas likmi zvaniem uz iezvanes numuru.
    4. Jautājiet savam tālruņa tīkla operatoram, lai apstiprinātu zvanu maksas likmi par jūsu izmantotajam pakalpojumam piemērojamo iezvanes numuru.
    5. Nav atcelšanas, iestatīšanas vai rezervēšanas maksas vai maksas. Nav konta uzturēšanas vai minimālās lietošanas maksas.
    6. Maksa, kas saistīta ar papildu Premium konferenču pakalpojumiem, tiks iekasēta no jūsu kredītkartes konferences beigās. Maksa jūsu kredītkartes pārskatā tiks parādīta kā “Konferences zvanu pakalpojumi”. Premium konferenču pakalpojumus var iestatīt regulāri, un tādā gadījumā šāda maksa tiks iekasēta katru mēnesi no jūsu kredītkartes no pakalpojuma aktivizēšanas dienas un parādīsies jūsu kredītkartes pārskatā kā "Konferenču zvanu pakalpojumi. Jūs varat pieprasīt Premium konferences pakalpojumi lapā “Konts”; atcelšanas pieprasījumi ir spēkā pašreizējā norēķinu cikla beigās, kas tiek parādīts lapas “Konts” sadaļā “Papildu pakalpojumi”. Premium konferenču pakalpojumiem, kas ir iestatīti vietnē ikmēneša atkārtotu norēķinu ciklu, ja piecas (5) dienas pirms norēķinu termiņa nevar autorizēt kredītkarti, jums tiks paziņots, lai atjauninātu maksājumu informāciju, un FreeConference.com var atcelt visus pakalpojumus, ja maksājumu informācija nav atjaunināts līdz norēķinu termiņam.
    7. Premium konferenču pakalpojumi ietver:
      1. FreeConference.com premium lietojumprogrammas, kas iegādātas FreeConference.com lietojumprogrammu veikalā;
      2. Personalizēti sveicieni vai citas personalizētas vai pielāgotas funkcijas, kuras esat pieprasījis vai iegādājies;
      3. Premium numura sastādīšanas numuri, kas ļauj bez maksas iekasēt dalībnieku zvanu izmaksas vai samazināt tālsarunu maksu, izmantojot augstākās klases vietējos un starptautiskos zvanus;
      4. Zvanu ierakstīšana vai citas jūsu iegādātas papildu lietojumprogrammas; un
      5. Citi mūsu piedāvātie Premium pakalpojumi laiku pa laikam.
    8. Visi piemērojamie nodokļi nav iekļauti un par tiem būs jāmaksā atsevišķi papildus norādītajām maksām.
    9. FreeConference.com var jebkurā laikā pārtraukt vai apturēt Pakalpojumus par nemaksāšanu, neuzņemoties nekādu atbildību.
    10. Mēs neatmaksājam un neuzskaitām daļēji izmantotos norēķinu periodus, ja tiek atcelti abonementa vai citi pakalpojumi; atcelšana attiecas tikai uz nākamo piemērojamo norēķinu periodu. Atmaksa vai kredīts netiek sniegts par jebkādiem maksas pakalpojumiem, kurus izmantojat, piemēram, bezmaksas izmantošanu, bezmaksas vai starptautiskus iezvanes numurus. Jebkura cita atmaksa vai kredīts ir tikai pēc Iotum ieskatiem; ja atmaksās Iotum, jūs parasti saņemsit to 3-5 darba dienu laikā.
  1. Jūsu atbildība
    1. Jums un Dalībniekiem, lai piezvanītu Pakalpojumam, jāizmanto tālruņi ar tonālo zvanu un WebRTC (vai citas datortehnoloģijas, kas nodrošinātas, kā norādīts).
    2. Jūs esat atbildīgs par PIN koda drošību un pareizu izmantošanu, tiklīdz esat to saņēmis no mums. Jums nav tiesību pārdot vai piekrist nodot jums sniegto PIN kodu lietošanai pakalpojumā, un jūs to nedrīkstat mēģināt darīt.
    3. Reģistrējoties bezmaksas konferenču pakalpojumam vai Premium konferenču pakalpojumam, jums ir jānorāda derīga e -pasta adrese. Šo e -pasta adresi mēs izmantosim, lai sazinātos ar Pakalpojuma ziņojumiem un mārketinga nolūkos. Izveidojot kontu vietnē FreeConference.com, un, ja vien likumā nav noteikts citādi, jūs piekrītat saņemt periodiskus e -pasta ziņojumus no FreeConference.com par FreeConference.com produktiem un pakalpojumiem, tostarp bez ierobežojumiem FreeConference.com periodisko biļetenu, neregulāros pakalpojumu atjauninājumu biļetenus, un kopsavilkuma e -pastus par plānotajām konferencēm pirms un pēc to pabeigšanas. Jūsu informāciju neizmantos neviens cits uzņēmums, izņemot IGHI. Lai jūsu PIN tiktu noņemts no adresātu saraksta, tas ir jāizņem no sistēmas, un jūs vairs nevarēsit izmantot pakalpojumu.
    4. Ja jūs vai jūsu dalībnieki izmantojat mobilo tālruni, lai piekļūtu pakalpojumam, mēs laiku pa laikam varam sūtīt īsziņas, jūs varat atteikties no šiem ziņojumiem, sazinoties ar mums pa 13. sadaļā norādīto adresi vai tālruņa numuru.
    5. Neviens nedrīkst bez mūsu piekrišanas reklamēt nevienu pakalpojuma tālruņa numuru vai PIN kodu tālruņa kastē vai uz tās, un jums ir jāpārliecinās, ka tas nenotiek. Rīcība, ko mēs varam veikt, ja tā notiek, ir izskaidrota 11. sadaļā.
    6. Jums ir jāpiekļūst pakalpojumam, izmantojot jums izsniegtos tālruņa numurus.
    7. Privātuma likumi paredz, ka ikviens, kas piedalās ierakstītā konferences sarunā, piekrīt ierakstīšanai. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ikviens, kas ieiet konferencē, kas tiek ierakstīta, dzirdēs ziņojumu, ka konference tiek ierakstīta.
  2. Nepareiza un aizliegta lietošana
    1. FreeConference.com nosaka noteiktus ierobežojumus jūsu vietnes lietošanai. Jūs apliecināt un garantējat, ka jūs un jūsu dalībnieki:
      1. veikt aizvainojošus, nepieklājīgus, draudīgus, traucējošus vai viltus zvanus;
      2. izmantot jebkuru pakalpojumu krāpnieciski vai saistībā ar noziedzīgu nodarījumu, un jums ir jāveic visi saprātīgie piesardzības pasākumi, lai tas nenotiktu;
      3. pārkāpt vai mēģināt pārkāpt jebkurus Vietnes drošības līdzekļus;
      4. piekļūt saturam vai datiem, kas nav paredzēti jums, vai piesakieties serverī vai kontā, kuram piekļūt neesat pilnvarots;
      5. bez atbilstošas ​​atļaujas mēģināt pārbaudīt, skenēt vai pārbaudīt vietnes vai jebkuras saistītās sistēmas vai tīkla ievainojamību vai pārkāpt jebkādus drošības vai autentifikācijas pasākumus;
      6. iejaukties vai mēģināt traucēt vietnes vai pakalpojumu izmantošanu jebkuram citam lietotājam, saimniekdatoram vai tīklam, tostarp, bez ierobežojumiem, iesniedzot vīrusu, pārslodzi, “applūšanu”, “surogātpastu”, “pasta bombardēšanu” vai “ crashing ”vietni vai infrastruktūru, kas nodrošina Pakalpojumus.
      7. rīkoties tādā veidā, kas ir pretrunā ar jebkuru IGHI noteikto pieņemamās lietošanas politiku, kura ir pieejama pēc pieprasījuma.
    2. darbības, ko mēs varam veikt, ja jūs ļaunprātīgi izmantojat Pakalpojumu, ir izskaidrots 11. sadaļā. Ja pret mums tiek izvirzīta pretenzija, jo Pakalpojums tiek ļaunprātīgi izmantots, un jūs neesat veicis visus saprātīgos piesardzības pasākumus, lai novērstu šo ļaunprātīgu izmantošanu, vai nepaziņojāt mums par šo ļaunprātīgo izmantošanu pie pirmās saprātīgās iespējas, jums ir jāatmaksā mums visas summas, kuras mums ir jāmaksā, un visas citas saprātīgas izmaksas, kas mums radušās.
    3. Balss zvanus var ierakstīt un izmantot tikai, lai izmeklētu sistēmas ļaunprātīgu izmantošanu.
    4. Jebkurš šīs sadaļas pārkāpums var uzlikt jums civiltiesisko un/vai kriminālatbildību, un FreeConference.com patur tiesības sadarboties ar tiesībaizsardzības iestādēm, lai izmeklētu jebkuru šī vai jebkura cita šī Līguma sadaļas pārkāpumu.
  3. Atrunas un atbildības ierobežošana
    1. JŪS PIEKRĪTAT, KA JŪS MĒSLAPAS UN PAKALPOJUMU LIETOŠANA IR JŪSU RISKA. JŪS NEATTURĒSIT FREECONFERENCE.COM VAI TĀS LICENCIJAS VAI PIEGĀDĀTĀJUS, KĀ PIEMĒROJAMS, ATBILDĪGI par jebkādiem zaudējumiem, kas izriet no jūsu piekļuves vietnei vai tās izmantošanas, ieskaitot, neierobežojot jebkādu kaitējumu. Tīmekļa vietnē var būt kļūdas, kļūdas, problēmas vai citi ierobežojumi.
    2. Mēs neiesakām izmantot Pakalpojumu, ja savienojuma pārtraukšanas vai savienojuma pārtraukšanas risks rada būtisku risku. Attiecīgi jūs varat izmantot Pakalpojumu tikai tad, ja piekrītat, ka viss šāds risks ir jūsu ziņā, un jums attiecīgi jāapdrošinās.
    3. FREECONFERENCE.COM UN TĀ LICENCIJU UN PIEGĀDĀTĀJU ATBILDĪBA IR IEROBEŽOTA. MAKSIMĀLAJĀ ATTIECĪBĀ UZ TIESĪBU AKTIEM Lai izpildītu visus pienākumus, tostarp neierobežojot labu ticību vai saprātīgu aprūpi, neuzmanību vai citādi, neņemot vērā šo zaudējumu paredzamo iespējamību vai jebkādus ieteikumus vai paziņojumus, kas sniegti brīvības atgadījumam no Orientūras, Orionas, Orionas, Orionas vai Orionas, Orionas, Orionas, Orionas vai Orionas, Orionas, Orionas, Orionas, Orionas, Oriona, Oriona, Oriona vai Oriona puses. JŪSU MĀJAS LAPAS VAI PAKALPOJUMU IZMANTOŠANA. ŠIS IEROBEŽOJUMS IR PIEMĒROJAMS NO KAITĒJUMIEM, KAS NOSLĒDZ LĪGUMA, TORTA VAI KĀDU CITU JURIDISKU TEORIJU UN RĪCĪBAS PĀRKĀPUMU. JŪS PIEKRĪTAT, KA ŠIS ATBILDĪBAS IEROBEŽOJUMS ATSAUC PAMATĪGU RISKA PIEDALĪJUMU UN IR PAMATOJUMS PAMATIEM, KAS PIEMĒRO BECGEN starp FREECONFERENCE.COM un jums. MĀJASLAPA UN PAKALPOJUMI NETIKS BEZ ŠĀDIEM IEROBEŽOJUMIEM.
    4. Ciktāl to atļauj likums, mēs atsakāmies no jebkādas atbildības par Pakalpojuma izmantošanu, jo īpaši:
      1. jebkāda veida atbildība, kāda mums ir (ieskaitot jebkādu atbildību mūsu nolaidības dēļ), ir ierobežota līdz faktisko zvanu maksu summai, kuru jūs mums esat samaksājis par attiecīgo zvanu.
      2. mēs neesam atbildīgi par Pakalpojuma neatļautu izmantošanu vai ļaunprātīgu izmantošanu, ko veicat jūs vai kāds cits.
      3. mēs neesam atbildīgi ne pret jums, ne pret kādu citu jūsu konferences zvana dalībnieku par zaudējumiem, kas nav pamatoti paredzami, kā arī par zaudējumiem uzņēmējdarbībā, ieņēmumos, peļņā vai ietaupījumos, ko jūs plānojat gūt, nelietderīgi izdevumi, finanšu zaudējumi vai datu zudums vai nodarīts kaitējums.
      4. jautājumi, kurus mēs nespējam saprātīgi kontrolēt - ja mēs nevaram darīt to, ko esam apsolījuši šajā Līgumā, dēļ kaut kā, ko mēs nespējam saprātīgi kontrolēt, tostarp, bet neaprobežojoties ar to; zibens, plūdi vai ārkārtīgi smagi laika apstākļi, ugunsgrēks vai sprādziens, nekārtības, karš vai militāras operācijas, valsts vai vietēja mēroga ārkārtas situācija, jebkas, ko veic valdība vai cita kompetenta iestāde, vai jebkāda veida rūpnieciski strīdi (ieskaitot tos, kuros iesaistīti mūsu darbinieki) , mēs par to nebūsim atbildīgi. Ja šādi notikumi turpinās ilgāk par trim mēnešiem, mēs varam izbeigt šo līgumu, paziņojot par to jums.
      5. mēs neesam atbildīgi par līgumu, deliktu (ieskaitot atbildību par nolaidību) vai citādi par citu telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēju darbībām vai bezdarbību vai par viņu tīklu un aprīkojuma kļūmēm vai kļūmēm.
    5. FREECONFERENCE.COM, PAŠIEM UN TĀS LICENCĒJIEM UN PIEGĀDĀTĀJIEM, ŠĀDI ATSAKA VISAS GARANTIJAS, KAS SAISTĪTAS AR Mājas lapu un PAKALPOJUMIEM. MĀJASLAPA UN PAKALPOJUMI tiek nodrošināti “KĀDI” un “KĀ PIEEJAMI”. MAKSIMĀLAJĀ ATTIECĪBĀ UZ LIKUMU, FREECONFERENCE. ĪPAŠIEM MĒRĶIEM VAI NEIZPILDĪŠANAI. NEKĀDĀ FREECONFERENCE.COM, NE TĀS LICENCIJAS VAI PIEGĀDĀTĀJI GARANTIJAS, KA TĪMEKĻA VIETNE VAI PAKALPOJUMI ATBILS JŪSU PRASĪBĀM, VAI MĀJASLAPAS VAI PAKALPOJUMU DARBĪBA BŪS BEZ PĀRTRAUKUMIEM VAI KĻŪDĀM. NEKĀDIEM FREECONFERENCE.COM, NE TĀM LICENCĒJIEM VAI PIEGĀDĀTĀJIEM NAV JEBKĀDAS ATBILDĪBAS, KAS VĒL IR SAISTĪBĀ AR JŪSU Mājas lapas vai PAKALPOJUMU LIETOŠANU. PAPILDUS, FREECONFERENCE.COM NEVIENAM NAV ATĻAUJIS UZSNIEGT JEBKĀDAS GARANTIJAS PAR SAVU PUSU, UN JŪS NEVAJAG TICĒTIES NEVIENAM TREŠAM PUSIM.
    6. Iepriekš minētās atrunas, atteikšanās un ierobežojumi nekādā veidā neierobežo CITU GARANTIJU ATRUNU VAI CITUS ATBILDĪBAS IEROBEŽOJUMUS CITĀ LĪGUMĀ VAI LĪGUMĀ, KAS JŪSU UN FREECONFERENCE.COM vai starp jums un starp jums un starp jums. DAŽAS JURISDIKCIJAS NEVAR ATĻAUT IZSLĒGT DAŽAS IESLĒGTAS GARANTIJAS VAI IEVĒROT DAŽU KAITĒJUMU, TĀDĒL dažas no iepriekšminētajām atrunām, atteikšanās un ATBILDĪBAS IEROBEŽOJUMI Jums var neattiekties. TIKAI IEROBEŽOTI VAI PIEMĒROJAMIE LIKUMI, TIKAI IZMANTOTI ATBILDES, ATBILDES UN IEROBEŽOJUMI IR PIEMĒROJAMI ATBILSTAMAJAM MAKSIMĀLAJAM APJOMAM, PAT JA JEBKĀDI RISINĀJUMI NEVĒLAS BŪTISKO MĒRĶI. FREECONFERENCE.COM LICENCIJAS UN PIEGĀDĀTĀJI IR PAREDZĒTI ŠO ATRUNU, ATBILDĪBU UN IEROBEŽOJUMU TREŠĀS PUSES SAŅĒMĒJI. NEVIENS IETEIKUMS VAI INFORMĀCIJA, MUTĪBA vai RAKSTĪTA, KURU IEGŪJAT Tīmekļa vietnē vai citādi, nemainīs nevienu šajā iedaļā noteikto atrunu vai ierobežojumu.
    7. Katra šī līguma daļa, kas izslēdz vai ierobežo mūsu atbildību, darbojas atsevišķi. Ja kāda daļa nav atļauta vai nav efektīva, pārējās daļas tiks piemērotas arī turpmāk.
  1. Jūsu atlīdzība
    1. Jūs piekrītat aizstāvēt, atlīdzināt un turēt nekaitīgu IGHI un tās amatpersonas, direktorus, darbiniekus, aģentus, saistītos uzņēmumus, pārstāvjus, apakšlicences īpašniekus, pēctečus, norīkojumus un darbuzņēmējus no un pret visām prasībām, darbībām, prasībām, prasību cēloņiem un citām tiesvedībām, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar advokātu honorāriem un izmaksām, kas radušās vai ir saistītas ar: (i) šo Līguma pārkāpumu, tostarp bez ierobežojumiem jebkādu šajā Līgumā ietverto apliecinājumu vai garantiju; vai (ii) jūsu piekļuve vietnei vai pakalpojumiem vai to izmantošana.
  2. Līguma izbeigšana, pakalpojuma izbeigšana un PIN koda darbības apturēšana
    1. BEZ IEROBEŽOJOT CITU ŠĪ LĪGUMA NOTEIKUMU, FREECONFERENCE.COM patur tiesības uz BEZSAKARĪBAS.COM VIENĪGU DISKREMCIJU UN BEZ PAZIŅOJUMA VAI ATBILDĪBAS, VĒLTĪGĀS Mājaslapas izmantošana vai pakalpojumi kādam personīgam personam. BEZ IEROBEŽOJUMIEM PAR KĀDU PĀRKĀPUMU VAI APSVĒRTU PĀRKĀPUMU, KURIEM PIETEIKUMS, GARANTIJA VAI LĪGUMS, KAS IR SATURS LĪGUMĀ, vai jebkādu piemērojamu likumu vai regulu.
    2. Mēs varam apturēt PIN koda darbību:
      1. nekavējoties, ja jūs būtiski pārkāpjat šo līgumu un/vai uzskatām, ka pakalpojums tiek izmantots 8. sadaļā aizliegtajā veidā. veids. Mēs jūs informēsim par šādu apturēšanu vai izbeigšanu, cik drīz vien iespējams, un paskaidrosim, kāpēc mēs esam rīkojušies;
      2. ar saprātīgu brīdinājumu, ja jūs pārkāpjat šo līgumu un neizlabojat pārkāpumu saprātīgā termiņā pēc pieprasījuma to darīt.
    3. Ja mēs apturēsim PIN koda darbību, tas netiks atjaunots, kamēr nebūsit pārliecinājies, ka izmantosit Pakalpojumu tikai saskaņā ar šo Līgumu.
    4. Šis Līgums automātiski izbeidzas, ja Jūs pārkāpjat kādu no šī Līguma apliecinājumiem, garantijām vai derībām. Šāda izbeigšana ir automātiska, un tai nav nepieciešama nekāda FreeConference.com darbība.
    5. Jūs varat izbeigt šo Līgumu jebkurā laikā, jebkura iemesla dēļ vai bez jebkāda iemesla, nosūtot FreeConference.com paziņojumu par savu nodomu, nosūtot paziņojumu pa e -pastu uz support@freeconference.com.
    6. Jebkura šī Līguma izbeigšana automātiski izbeidz visas ar to radītās tiesības un pienākumus, tostarp bez ierobežojumiem Jūsu tiesības izmantot vietni un pakalpojumus, izņemot 7., 8., 9., 10., 15., 17. sadaļu (piekrišana saņemt e -pastu, pārstāvība un garantija, atrunas/atbildības ierobežojumi, atlīdzība, intelektuālais īpašums, jurisdikcija) un 16. pants (vispārīgi noteikumi) izbeigsies pēc jebkura izbeigšanas, izņemot to, ka visi maksājumu pienākumi, kas jums var būt saistīti ar Pakalpojumu izmantošanu saskaņā ar 6. sadaļu, paliks neizpildīti un pienākas un jāmaksā ar Tevi.
  3. Grozījumi un izmaiņas
    1. Internets un bezvadu tehnoloģija, kā arī piemērojamie likumi, noteikumi un noteikumi bieži mainās. SASKAŅĀ, FREECONFERENCE.COM patur tiesības jebkurā laikā mainīt šo līgumu un tā privātuma politiku. PAZIŅOJUMS PAR ŠĀDĀM IZMAIŅĀM TIKS IESNIEGTS JAUNAS VERSIJAS VAI PAZIŅOJUMA Tīmekļa vietnē. JŪSU PIENĀKUMS PĀRSKATĪT ŠO LĪGUMU UN PRIVĀTUMA POLITIKU PERIODISKI. JA JEBKURĀ LAIKĀ JŪS ATKLĀJAT ŠO nepieņemamo, Jums TŪLĪT PĀRTĀK Mājas lapu un jāatturas no PAKALPOJUMU LIETOŠANAS. Mēs varam mainīt šī Līguma nosacījumus jebkurā laikā. Mēs informēsim jūs pēc iespējas vairāk par jebkurām izmaiņām šajos nosacījumos.
    2. Jūs nevarat nodot vai mēģināt nodot šo Līgumu vai tā daļu kādam citam.
    3. Jūs varat atcelt līgumu jebkurā laikā, rakstot mums uz 13. sadaļas adresi, taču šāda atcelšana būs neefektīva, ciktāl jūs turpināsiet izmantot Pakalpojumu.
    4. Ja jūs neizmantojat pakalpojumu vismaz 6 mēnešus, mēs paturam tiesības noņemt jums piešķirto PIN no sistēmas.
  4. paziņojums
    1. Jebkurš paziņojums saskaņā ar šo līgumu ir jānosūta vai jānosūta pa faksu vai priekšapmaksu vai pa e-pastu:
      1. mums Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, vai jebkurā citā adresē, ko mēs jums sniedzam.
      2. mums, izmantojot faksu, kas nosūtīts uz +01 (818) 553 -1427.
      3. mums pa e -pastu, kas nosūtīts uz support@freeconference.com.
      4. uz pasta vai e-pasta adresi, kuru norādījāt reģistrācijas procesa laikā.
  1. Trešo personu tiesības
    1. Personai, kas nav šī līguma puse, nav tiesību saskaņā ar 1999. gada Līgumu (trešo pušu tiesību) (Apvienotā Karaliste) likumu izpildīt jebkuru šī līguma noteikumu, taču tas neietekmē trešās personas tiesības vai tiesiskās aizsardzības līdzekļus, kas pastāv vai ir pieejams neatkarīgi no šī likuma.
    2. Vietne var būt saistīta ar vietnēm, kuras pārvalda trešās puses (“Trešās puses vietnes”). FreeConference.com nekontrolē trešo pušu vietnes, kuras var regulēt savi pakalpojumu sniegšanas noteikumi un privātuma politika. FREECONFERENCE.COM NAV PĀRSKATĪTS UN NEVAR PĀRSKATĪT VAI KONTROLĒT VISU MATERIĀLU, PRECES UN PAKALPOJUMUS, KAS PIEEJAMI TREŠO PERSONU TĪMEKĻA MĀJAS. SECINĀJUMĀ FREECONFERENCE.COM PĀRSTĀV, GARANTIJU UN APLIETOJUMU NEVIENA TREŠĀS PERSONAS MĀJASLAPA, VAI PRECIZITĀTE, VALŪTA, SATURS, FITNESS, LIKUMĪGUMS VAI KVALITĀTE Jebkura informācija, materiāli, materiāli vai materiāli. FREECONFERENCE.COM ATRUNAS, UN jūs ar šo piekrītat uzņemties visu atbildību un atbildību par jebkādiem zaudējumiem vai citiem kaitējumiem jums vai trešajām pusēm, kas izriet no trešās puses vietņu izmantošanas.
    3. Izņemot puses, kas ir tādā apjomā, kā noteikts 10. sadaļā, un FreeConference.com licencētājus un piegādātājus, kā un tādā mērā, kā tas ir skaidri noteikts 9. sadaļā, šajā līgumā nav trešo personu labuma guvēju.
  2. Intelektuālais īpašums
    1. Vietne, viss tajā esošais saturs un materiāli, kā arī bezmaksas konferenču infrastruktūra, kas nodrošina Pakalpojumus, ieskaitot FreeConference.com nosaukumu un visus logotipus, dizainus, tekstu, grafikas un citus failus, kā arī atlasi, izkārtojumu un organizāciju ir FreeConference.com vai tā licenciāru intelektuālais īpašums. Izņemot gadījumus, kad tas ir skaidri noteikts, ne jūsu vietnes un pakalpojumu izmantošana, ne jūsu līguma noslēgšana nedod jums nekādas tiesības, titulu vai interesi par šādu saturu vai materiāliem. Bezmaksas konference un FreeConference.com logotips ir IGHI preču zīmes, pakalpojumu zīmes vai reģistrētas preču zīmes. Vietnei ir autortiesības © 2015 līdz šim, IGHI. VISAS TIESĪBAS IR Aizsargātas.
    2. Ja jums ir pierādījumi, zināt vai esat godprātīgi pārliecināts, ka jūsu autortiesības vai trešās puses autortiesības ir pārkāptas un vēlaties, lai FreeConference.com dzēstu, rediģētu vai atspējotu attiecīgo materiālu, jums ir jāsniedz FreeConference .com ar visu šādu informāciju: a) personas, kas ir pilnvarota rīkoties iespējamo pārkāpto ekskluzīvo tiesību īpašnieka vārdā, fizisks vai elektronisks paraksts; b) ar autortiesībām aizsargātā darba identifikācija, par kuru tiek apgalvots, ka tas ir pārkāpts, vai, ja viens paziņojums attiecas uz vairākiem ar autortiesībām aizsargātiem darbiem, šādu darbu reprezentatīvs saraksts; (c) materiāla identifikācija, par kuru tiek apgalvots, ka tas ir pārkāpts vai tiek pārkāptas darbības un kas ir jānoņem vai kura piekļuve ir jāatspējo, un informācija, kas ir pietiekami pietiekama, lai FreeConference.com varētu atrast materiālu; (d) informācija, kas ir pietiekami pietiekama, lai ļautu FreeConference.com sazināties ar jums, piemēram, adrese, tālruņa numurs un, ja pieejama, elektroniskā pasta adrese, ar kuru jūs varētu sazināties; (e) paziņojums, ka jūs godprātīgi uzskatāt, ka materiāla izmantošanu sūdzībās norādītajā veidā neatļauj autortiesību īpašnieks, tā pārstāvis vai likums; un (f) paziņojums, ka paziņojumā sniegtā informācija ir pareiza un tiek sodīta par nepatiesu liecību, ka esat pilnvarots rīkoties iespējamo pārkāpto ekskluzīvo tiesību īpašnieka vārdā.
  3. Vispārīgie noteikumi
    1. Visa vienošanās; Interpretācija. Šis līgums veido visu līgumu starp FreeConference.com un jums par vietnes un pakalpojumu izmantošanu. Šī Līguma valoda tiek interpretēta atbilstoši tās patiesajai nozīmei, nevis stingri par vai pret kādu no pusēm.
    2. Sadalāmība; Atteikšanās. Ja kāda no šī Līguma daļām tiek atzīta par spēkā neesošu vai neizpildāmu, šī daļa tiks interpretēta tā, lai atspoguļotu pušu sākotnējo nodomu, un pārējās daļas paliek spēkā un paliek spēkā. Jebkuras puses atteikšanās no jebkura šī Līguma noteikuma vai nosacījuma vai jebkura tā pārkāpuma jebkurā gadījumā neatteiksies no šāda nosacījuma vai nosacījuma vai jebkāda turpmāka tā pārkāpuma.
    3. Uzdevums. Šo līgumu un visas ar to saistītās tiesības un pienākumus jūs nevarēsit nodot vai nodot bez iepriekšējas rakstiskas FreeConference.com piekrišanas. Neskatoties uz iepriekš minēto, šis Līgums būs saistošs un būs izdevīgs pusēm, to pēctečiem un atļautajiem uzdevumiem.
    4. radniecība. Jūs un FreeConference.com esat neatkarīgas puses, un ar šo Līgumu nav paredzētas vai izveidotas nekādas aģentūras, partnerības, kopuzņēmumi vai darbinieku un darba devēju attiecības.
  4. Reglamentē likums
    1. Šo līgumu reglamentē Kalifornijas štata likumi Amerikas Savienotajās Valstīs, neņemot vērā tā kolīziju principus. Šis Līgums, tostarp bez ierobežojumiem tā izveide un izpilde, tiek uzskatīts par izpildītu un izpildītu Losandželosā, Kalifornijā.
    2. PIEMĒROTAIS JEBKURSAS RĪCĪBAS JOMA, KAS NORĀDĀS PAR ŠO LĪGUMU VAI TĪMEKĻA VIETNE, BŪS VALSTS UN FEDERĀLĀS TIESAS LOS ANGELES, KALIFORNIJA, ASV. PUSES AR ŠO STIPULĒ UN PIEKRĪTAS ATBILDĪT IEPILDĪJUMUS, ŠĀDU TIESU PERSONĀLO JURISDIKCIJU UN VIETU, kā arī TURPMĀK TIESĪBU IESNIEGT EKSPRATERITORIĀLU PAKALPOJUMU.
    3. JEBKĀDI RĪCĪBAS CĒLOJUMI, KAS JŪS RADĪJATIES NO ŠĀ LĪGUMA VAI SAISTĪTI AR VIETNES MĀJASLAPU, JĀIZSTĀDĀ VIENA (1) GADA PĒC PĒC TĀ CELŠANAS VAI MŪŽĪGI ATBILDĪTI UN AIZLIEGTI.
šķērsot