Csatlakozzon a MeetinghezRegisztráljBejelentkezés Csatlakozzon egy értekezlethezRegisztráljBelépés 

Használati feltételek

  1. Bevezetés és megállapodás
    1. Jelen Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Szerződés) jogilag kötelező érvényű megállapodást képeznek Ön (Ügyfelünk) és Mi (IGHI) között a FreeConference.com webhely (a továbbiakban: Weboldal) és a FreeConference által kínált konferenciaszolgáltatások Ön általi használatára vonatkozóan .com a Webhellyel együtt (a „Szolgáltatások”). A Weboldal és a szolgáltatások használatával Ön kijelenti és szavatolja, hogy elolvasta és megértette a jelen Szerződést, és vállalja, hogy kötelező érvényű. HA NEM ÉRTED EZT A SZERZŐDÉSET, VAGY NEM EGYEZD MEG, HOGY EZT KORLÁTOZZÁK, AZONNAL KELL ELLENNI A WEBOLDALOT, és tartózkodni kell a SZOLGÁLTATÁSOK BÁRMILYEN használatától.
    2. Az Ön (IGHI) által az Ön (Ügyfelünk) által nyújtott szolgáltatás az, hogy egyidejűleg telefonálhat más résztvevőkkel a telefonhálózaton, a WebRTC -n, a video- és egyéb kommunikációs technológiákon keresztül.
    3. A szolgáltatás a rendelkezésre álló kapacitás függvénye, és nem garantáljuk, hogy az Ön által igényelt kapcsolatok száma mindig rendelkezésre áll.
    4. A Szolgáltatás nyújtása során megígérjük, hogy az illetékes Szolgáltató ésszerű készségeit és gondosságát alkalmazzuk.
  2. Fogalommeghatározások
    1. A "hívás díja" a hálózat üzemeltetője által a hívó által felszámított árat jelenti.
    2. A "Szerződés" elsőbbségi sorrendben jelenti ezeket a feltételeket és a regisztrációs folyamatot.
    3. "Résztvevő": Ön és bárki, akinek engedélyezi a Szolgáltatás használatát.
    4. "Ingyenes konferencia": az általános IGHI konferenciaszolgáltatás, amelyet csak érvényes e -mail cím megadásával kell megadni a regisztráció során.
    5. A „regisztrációs folyamat” az Ön által az interneten keresztül végzett regisztrációs folyamatot jelenti.
    6. "Prémium konferencia": az IGHI konferenciaszolgáltatás prémium funkciókkal, amelyeket azok a résztvevők használnak, akik befejezték a "regisztrált szolgáltatás" néven is ismert Prémium konferencia regisztrációs folyamatot.
    7. "Szolgáltatás" az 1. szakaszban kifejtett Szolgáltatás egészét vagy egy részét jelenti, amelyet a jelen Szerződés alapján vállalunk Önnek.
    8. A "mi" és a "FreeConference.com", az "IGHI" és az "Us" azt jelenti, hogy Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Ön" azt az ügyfelet jelenti, akivel ezt a szerződést kötjük, és akit a regisztrációs folyamatban neveznek meg, és/vagy az Ön vállalatát és/vagy résztvevőit, ahogy a szövegkörnyezet megköveteli.
  3. Jogosultság, kifejezés és használati licenc
    1. A WEBOLDAL ÉS A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁVAL KÉPVISELI ÉS GARANTÁLJA, HOGY LEGALÁBB 18 ÉVES, ÉS EGYÉB JOGSZABÁLYOS MINŐSÉGŰ AZ ALKALMAZHATÓ TÖRVÉNYEK SZERZŐDÉSÉRE VONATKOZÓ LÉTREHOZÁSRA ÉS SZERZŐDÉSRE. Ha Ön a webhelyet vagy a szolgáltatásokat egy vállalat nevében használja, Ön továbbá kijelenti és szavatolja, hogy jogosult az adott vállalat nevében eljárni és szerződéseket kötni. Ez a megállapodás érvénytelen, ha tilos.
    2. Feltéve, hogy betartja a jelen Szerződés feltételeit, a FreeConference.com nem kizárólagos, nem allicencengedélyezhető, visszavonható, a jelen Szerződésben foglaltak szerint, nem átruházható licencet biztosít a Weboldal és a Szolgáltatások használatához. A jelen Megállapodás kifejezett kivételével ez a Szerződés semmilyen jogot nem biztosít Önnek a FreeConference.com vagy bármely más fél szellemi tulajdonához. Abban az esetben, ha megsérti a jelen Szerződés bármely rendelkezését, az ebben a szakaszban foglalt jogai azonnal megszűnnek.
    3. Az ingyenes konferenciaszolgáltatás használatához ez a szerződés akkor kezdődik, amikor Ön PIN -kódot kapott, vagy amikor először használja a szolgáltatást, attól függően, hogy melyik következik be előbb.
    4. Ha használja a prémium konferenciaszolgáltatást, ez a szerződés akkor kezdődik, amikor sikeresen befejezte a regisztrációs folyamatot.
    5. A Weboldal és a szolgáltatások használatával Ön beleegyezik bizonyos, Önnel kapcsolatos információk gyűjtésébe és felhasználásába, a FreeConference.com adatvédelmi szabályzatában (a továbbiakban: „Adatvédelmi irányelvek”) foglaltak szerint, beleértve a regisztrációs folyamatot és a 7. szakaszban leírtakat. a weboldalt és szolgáltatásokat, Ön kijelenti és szavatolja, hogy elolvasta és megértette, és egyetért azzal. Ha nem érti, vagy nem ért egyet ugyanazzal, akkor azonnal el kell hagynia a weboldalt. Amennyiben az Adatvédelmi Szabályzat és a jelen Szerződés között bármilyen ütközés merül fel, a jelen Szerződés feltételei irányadók.
  4. Regisztrációs folyamat
    1. A Weboldal és a Szolgáltatások használatával kapcsolatban regisztrációs űrlapot kell kitöltenie. Ön kijelenti és szavatolja, hogy a regisztrációs űrlapon vagy a Weboldal vagy a Szolgáltatások használatával kapcsolatban megadott bármely információ teljes és pontos lesz, és hogy szükség esetén frissíti ezeket az információkat a teljesség és pontosság fenntartása érdekében.
    2. Ezenkívül felkérik Önt, hogy adjon meg vagy kaphat felhasználónevet és jelszót a Weboldal és a Szolgáltatások használatával kapcsolatban. Ön teljes mértékben felelős a jelszavának bizalmas kezeléséért. Ön nem használhatja más Webhely vagy Szolgáltatás felhasználó fiókját vagy jelszavát. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesíti a FreeConference.com webhelyet fiókja vagy jelszava jogosulatlan használatáról. A FreeConference.com nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, amelyet Ön okoz, ha valaki más használja az Ön fiókját vagy jelszavát, függetlenül attól, hogy az Ön tudtával vagy anélkül. Ön felelősségre vonható a FreeConference.com, leányvállalatai, tisztviselői, igazgatói, alkalmazottai, tanácsadói, ügynökei és képviselői által okozott veszteségekért, ha valaki más használja az Ön fiókját vagy jelszavát.
  5. Szolgáltatás elérhetősége
    1. A szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, kivéve:
      1. tervezett karbantartás esetén, ebben az esetben a Szolgáltatás nem áll rendelkezésre;
      2. nem tervezett vagy vészhelyzeti karbantartás esetén előfordulhat, hogy olyan munkákat kell elvégeznünk, amelyek hatással lehetnek a Szolgáltatásra, ilyenkor a hívások megszakadhatnak, vagy nem csatlakozhatnak. Ha meg kell szakítanunk a Szolgáltatást, akkor mindent megteszünk annak helyreállítása érdekében, ésszerű időn belül; vagy
      3. ésszerű kontrollon kívül eső körülmények esetén.
    2. Kérésre karbantartási ütemterveket és szervizállapot -jelentéseket biztosítunk.
    3. Nem tudjuk garantálni, hogy a Szolgáltatás soha nem lesz hibás, de mindent megteszünk a bejelentett hibák kijavítása érdekében, amint lehetséges.
    4. Esetenként előfordulhat, hogy:
      1. a Szolgáltatás kódjának vagy telefonszámának vagy műszaki specifikációjának megváltoztatása működési okokból; vagy
      2. olyan utasításokat ad, amelyekről úgy gondoljuk, hogy szükségesek a biztonság, az egészség vagy a biztonság, vagy a Szolgáltatás minősége érdekében, amelyet Önnek vagy más ügyfeleinknek nyújtunk, és Ön beleegyezik azok betartásába; de mielőtt ezt megtennénk, a lehető legtöbb értesítést küldjük Önnek.
  6. A Szolgáltatás díjai
    1. Nem számítunk fel díjat közvetlenül a Szolgáltatás használatáért.
    2. A Szolgáltatás minden felhasználója, beleértve Önt is, a mindenkori hívási díjat számítja fel az Ön által használt Szolgáltatásra érvényes betárcsázási számra történő hívásokért.
    3. Valamennyi felhasználó számára a hívási díjat a telefonhálózat-üzemeltető által kiállított szokásos telefonszámlán számlázza ki, a betárcsázási számra irányuló hívásokra vonatkozó mindenkori hívásdíj mértékével.
    4. Érdeklődjön a telefonhálózat üzemeltetőjénél, hogy megerősítse a hívás díját az Ön által használt Szolgáltatásra vonatkozó betárcsázási számra vonatkozóan.
    5. Nincs lemondási, beállítási vagy foglalási díj vagy díj. Nincsenek fiókkezelési vagy minimális használati díjak.
    6. Az opcionális prémium konferenciaszolgáltatásokhoz kapcsolódó díjak a konferencia befejezésekor a hitelkártyáját terhelik. A terhelés a hitelkártya kivonatán "Konferenciahívási szolgáltatások" néven jelenik meg. A prémium konferenciaszolgáltatások rendszeresen beállíthatók, ebben az esetben az ilyen díjakat havonta megterhelik a hitelkártyájával a szolgáltatás aktiválásának napjától kezdve, és a hitelkártya kivonatán "Konferenciahívási szolgáltatások" néven jelennek meg. Kérheti a Prémium konferenciaszolgáltatások a „Fiók” oldalon; a törlési kérelmek az aktuális számlázási ciklus végén lépnek hatályba, amely megjelenik a „Fiók” oldal „Prémium kiegészítő szolgáltatások” szakaszában. havi ismétlődő számlázási ciklus, abban az esetben, ha a számlázási határidő előtt öt (5) nappal nem lehet hitelkártyát engedélyezni, értesítést kap a fizetési adatok frissítéséről, és a FreeConference.com lemondhatja az összes szolgáltatást, ha a fizetési információk nem számlázási határidővel frissítve.
    7. A prémium konferenciaszolgáltatások a következők:
      1. FreeConference.com prémium alkalmazások, a FreeConference.com alkalmazásboltban vásárolva;
      2. Személyre szabott üdvözlet vagy más személyre szabott vagy személyre szabott szolgáltatás, amelyet Ön kért vagy vásárolt;
      3. Prémium tárcsázási számok, lehetővé téve, hogy díjmentesen vegye fel a résztvevők hívásainak költségeit, vagy csökkentse a távolsági díjakat a prémium helyi és nemzetközi telefonhívások használatával;
      4. Hívásrögzítés vagy az Ön által vásárolt egyéb prémium alkalmazások; és
      5. Egyéb prémium szolgáltatások, amelyeket időnként kínálunk.
    8. Az összes alkalmazandó adót nem tartalmazza, és a külön díjakon felül külön számlázzák.
    9. A FreeConference.com bármikor felfüggesztheti vagy felfüggesztheti a Szolgáltatásokat a fizetés elmaradása miatt, felelősség vállalása nélkül.
    10. Az előfizetésen alapuló vagy egyéb szolgáltatások lemondása esetén nem térítjük vissza és nem írjuk jóvá a részben felhasznált számlázási időszakokat; lemondás csak a következő vonatkozó számlázási időszakra vonatkozik. Nem nyújtunk visszatérítést vagy jóváírást az Ön által igénybe vett díjköteles szolgáltatásokért, például az ingyenes használatért, az útdíjért vagy a nemzetközi betárcsázási számokért. Bármilyen egyéb visszatérítés vagy jóváírás az Iotum kizárólagos belátása szerint történik; az Iotum által meghatározott visszatérítés esetén általában ugyanazt kapja meg 3-5 munkanapon belül.
  1. Az Ön felelőssége
    1. Önnek és a résztvevőknek hanghívó telefonokat és WebRTC-t (vagy más, a vázlat szerinti számítógépes technológiát) kell használniuk a Szolgáltatás betárcsázásához.
    2. Ön felelős a PIN -kód biztonságáért és megfelelő használatáért, miután megkapta tőlünk. Önnek nincs joga eladni vagy beleegyezni, hogy átadja a PIN -kódot, amelyet a Szolgáltatáshoz használ, és nem szabad megpróbálnia ezt megtenni.
    3. Amikor regisztrál az ingyenes konferenciaszolgáltatásra vagy a prémium konferenciaszolgáltatásra, meg kell adnia egy érvényes érvényes e -mail címet. Ezt az e -mail címet szolgáltatási üzenetek közlésére és marketing célokra fogjuk használni. Fiók létrehozásával a FreeConference.com webhelyen, és kivéve, ha a törvény másként rendelkezik, Ön hozzájárul ahhoz, hogy a FreeConference.com rendszeres e -mail üzeneteket kapjon a FreeConference.com termékeiről és szolgáltatásairól, beleértve korlátozás nélkül a FreeConference.com rendszeres hírlevelét, alkalmi szolgáltatásfrissítő közleményeit, és összefoglaló e -maileket a tervezett konferenciákról a befejezés előtt és után. Az Ön adatait az IGHI -n kívül más vállalat nem használja fel. Ha el szeretné távolítani a levelezőlistáról, a PIN -kódot el kell távolítania a rendszerből, és többé nem használhatja a szolgáltatást.
    4. Ha Ön vagy Résztvevői mobiltelefont használnak a Szolgáltatás eléréséhez, esetenként SMS -t küldhetünk, Ön leiratkozhat ezekről az üzenetekről, ha felveszi velünk a kapcsolatot a 13. szakaszban megadott címen vagy telefonszámon.
    5. Senki sem hirdethet a Szolgáltatáshoz tartozó telefonszámot vagy PIN -kódot a telefonfiókban vagy azon a beleegyezésünk nélkül, és Önnek meg kell győződnie arról, hogy ez nem történik meg. A teendőket, amelyeket ilyen esetben megtehetünk, a 11. szakasz ismerteti.
    6. A Szolgáltatáshoz az Ön által megadott telefonszámokon kell hozzáférnie.
    7. Az adatvédelmi törvények előírják, hogy a rögzített konferenciahívásban részt vevő személyek beleegyeznek a rögzítésbe. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mindenki, aki belép egy rögzítés alatt álló konferenciába, hallja a konferencia rögzítéséről szóló üzenetet.
  2. Visszaélések és tiltott felhasználások
    1. A FreeConference.com bizonyos korlátozásokat szab a Weboldal Ön általi használatára. Ön kijelenti és szavatolja, hogy Ön és résztvevői nem:
      1. sértő, illetlen, fenyegető, kellemetlen vagy átveréses hívások kezdeményezése;
      2. használjon bármilyen Szolgáltatást csalárd módon vagy bűncselekménnyel összefüggésben, és Önnek minden ésszerű óvintézkedést meg kell tennie annak biztosítására, hogy ez ne történjen meg;
      3. megsérti vagy megpróbálja megsérteni a Weboldal bármely biztonsági funkcióját;
      4. hozzáférjen a nem Önnek szánt tartalomhoz vagy adatokhoz, vagy jelentkezzen be egy olyan szerverre vagy fiókba, amelyhez Ön nem jogosult;
      5. megfelelő felhatalmazás nélkül megkísérelheti a Weboldal, vagy bármely kapcsolódó rendszer vagy hálózat sebezhetőségének vizsgálatát, beolvasását vagy tesztelését, vagy bármilyen biztonsági vagy hitelesítési intézkedés megsértését;
      6. megzavarni vagy megkísérelni zavarni a Weboldal vagy a Szolgáltatások bármely más felhasználó, gazda vagy hálózat általi használatát, beleértve, de korlátozás nélkül, vírusküldéssel, túlterheléssel, „árvízzel”, „spameléssel”, „levélbombázással” vagy „ összeomlik ”a Szolgáltatásokat nyújtó webhely vagy infrastruktúra.
      7. az IGHI által időről időre meghatározott elfogadható használati szabályokkal ellentétesen járjon el, amely kérésre rendelkezésre áll.
    2. a 11. szakasz ismerteti, hogy milyen lépéseket tehetünk, ha ezzel rosszul használja a Szolgáltatást. Ha a Szolgáltatással való visszaélés miatt követelést terjesztetnek fel velünk szemben, és nem tett meg minden ésszerű óvintézkedést a visszaélés megakadályozására, vagy nem értesített bennünket a visszaélésről az első ésszerű lehetőségnél köteles megtéríteni nekünk az általunk fizetendő összegeket és minden egyéb ésszerű költséget.
    3. A hanghívásokat rögzíthetik, és a felvételt kizárólag a rendszerrel való visszaélés kivizsgálása céljából használhatják fel.
    4. E szakasz bármely megsértése polgári és/vagy büntetőjogi felelősségre vonhatja Önt, és a FreeConference.com fenntartja magának a jogot, hogy együttműködjön a bűnüldöző szervekkel a jelen vagy bármely más szakasz megsértésének kivizsgálásakor.
  3. Nyilatkozatok és a felelősség korlátozása
    1. ELFOGADJA, HOGY HASZNÁLJA A WEBOLDALOT ÉS A SZOLGÁLTATÁSOKAT, és az Ön kizárólagos kockázatának van kitéve. Ön nem tartja a FREECONFERENCE.COM -ot vagy annak licencadóit vagy beszállítóit, ha alkalmazható, felelősséggel tartozik minden olyan kárért, amely a webhelyhez való hozzáférésből vagy annak használatából ered, beleértve a korlátozás nélküli károsodást. A weboldal hibákat, hibákat, problémákat vagy egyéb korlátozásokat tartalmazhat.
    2. Nem javasoljuk a Szolgáltatás használatát ott, ahol a kapcsolat megszakításának vagy megszakadásának kockázata anyagi kockázatot hordoz. Ennek megfelelően csak akkor használhatja a Szolgáltatást, ha elfogadja, hogy minden ilyen kockázat Önt terheli, és ennek megfelelően biztosítania kell.
    3. A FREECONFERENCE.COM ÉS LICENCSADÓI ÉS SZÁLLÍTÓI FELELŐSSÉGE KORLÁTOZOTT. A TÖRVÉNYBEN ENGEDÉLYEZETT MAXIMÁLIS MEGFELELŐSÉGRE SEMMILYENEN NEM VAN FELELŐSSÉG MINDEN KÜLÖNLEGES, VÉLETLEN VAGY KÖVETKEZŐ KÁRTÉRT MINDEN KÖTELEZETTSÉG TARTALMAZÁSA, A JÓ HIT KORLÁTOZÁSA ÉS AZ ÉRVÉNYES GONDOZÁS, HAGYOMÁNY, VAGY MÁSHOZ, FIGYELEMBEN AZ E KÁRTÁSOK ELŐREHELYEZHETŐSÉGE, VAGY AZ AIRFORENCIS -TÓL VAN ÁLTAL KAPCSOLATOS TANÁCSOK vagy FIGYELMEZTETÉSEK. A WEBOLDAL VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATA. E KORLÁTOZÁSOK FIGYELEMTŐL VONATKOZNAK, HOGY A KÁROK A SZERZŐDÉSEK, TORTOK SEGÍTÉSÉBEN, VAGY MÁS JOGI ELMÉLETBEN vagy CÉLKITŰZÉSBEN SZÁRMAZNAK. ELFOGADJA, HOGY A FELELŐSSÉG E KORLÁTOZÁSA AZ ÉRVÉNYES KOCKÁZATI ELJÁRÁST JELENTI, ÉS A FREECONFERENCE.COM és az ÖN KÖZÖTT KIEGÉSZÍTÉS ALAPJAI. A HONLAPOT ÉS SZOLGÁLTATÁSOKAT EZT A KORLÁTOZÁS NÉLKÜL NEM TARTALMAZZUK.
    4. A törvény által megengedett mértékben elhárítunk minden felelősséget a Szolgáltatás használatáért, különösen:
      1. bármilyen felelősségünk (beleértve a gondatlanságunkból eredő esetleges felelősségünket is) az Ön által a kérdéses hívásért fizetett tényleges hívásköltségek összegére korlátozódik.
      2. nem vállalunk felelősséget a Szolgáltatás jogosulatlan használatáért vagy visszaéléséért Ön vagy bárki más által.
      3. semmiféle felelősséggel nem tartozunk sem Önhöz, sem a konferenciahívás bármely más résztvevőjéhez az ésszerűen előre nem látható veszteségekért, sem az üzleti, bevételi, haszon- vagy megtakarítási veszteségekért, amelyekért azt várták, hogy elpazarolt kiadások, pénzügyi veszteségek vagy adatok elvesznek. vagy megsérült.
      4. ésszerű ellenőrzésünkön kívül eső ügyek - ha nem tudjuk megtenni azt, amit ebben a szerződésben ígértünk, ésszerű ellenőrzésünkön kívül eső okok miatt, beleértve, de nem kizárólagosan; villámlás, árvíz vagy kivételesen súlyos időjárás, tűz vagy robbanás, polgárháború, háború vagy katonai műveletek, országos vagy helyi vészhelyzet, bármi, amit a kormány vagy más illetékes hatóság tesz, vagy bármilyen ipari vita (beleértve az alkalmazottainkat is) , ezért nem vállalunk felelősséget. Ha bármely ilyen esemény több mint három hónapig tart, felmondhatjuk a jelen Szerződést.
      5. nem vagyunk felelősek szerződésben, kártérítésért (ideértve a gondatlanságért való felelősséget) vagy más módon más távközlési szolgáltatók cselekedetei vagy mulasztásaiért, vagy hálózatuk és berendezéseik hibáért vagy meghibásodásáért.
    5. A FREECONFERENCE.COM, MAGA ÉS LICENCSÉNYEI ÉS SZÁLLÍTÓI VÁLLALÁSÁBAN, ELLENŐRIZZE A WEBOLDALRA ÉS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ GARANCIÁKAT. A HONLAPOT ÉS A SZOLGÁLTATÁSOKAT „AHOGYAN” ÉS „ELÉRHETŐEN” NYÚJTOTTUK. A JOG, A FREECONFERENCE.COM, AZ ÖN ÉS LICENCÉRLŐI ÉS SZÁLLÍTÓI MEGFELELŐEN MEGHATÁROZOTT MAXIMÁLIS MEGFELELŐSÉGÉRE, KÜLÖNLEGES NYILATKOZAT MINDEN ÉS MINDEN GARANCIÁVAL, EXPRESS VAGY IMPLITÁLT, A WERLET WEITER WITH WITH WEBERITEL KÜLÖNLEGES CÉLRA VAGY MEGFELELŐSÉGRE. SEMMI FREECONFERENCE.COM NEM LICENCSADÓI VAGY SZÁLLÍTÓI GARANCIÁKAT, HOGY A HONLAP VAGY SZOLGÁLTATÁSOK MEGFELELNEK KÖVETELMÉNYEINEK, vagy hogy a WEBOLDAL MŰKÖDÉSE vagy SZOLGÁLTATÁSAI zavartalanok vagy hibamentesek lesznek. SEMMILYEN FREECONFERENCE.COM, NEM LICENCSADÓI VAGY SZÁLLÍTÓI NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET, HOGY A WEBOLDAL VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS. TOVÁBB A FREECONFERENCE.COM SENKINEK FELHASZNÁLTÁT SEMMILYEN GARANCIÁT VÁLLAL, HOGY HARMADIK FELTŐL NEM KELL BÍZNI.
    6. A FIGYELMEZTETÉSEK, ELLÁTÁSOK ÉS KORLÁTOZÁSOK SEMMIKÉppen nem korlátozzák a GARANCIÁK MÁS NYILATKOZATÁT vagy a FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSÁT ÖSSZE KÖZÖTTI SZERZŐDÉSBEN vagy MEGÁLLAPODÁSBAN KÖZÖTT KÖZÖTTI KÖZÖSSÉGI SZERZŐDÉSBEN ÉS KÖZTŐL KÖZTŐL. NÉHÁNY JOGHATÓSÁG NEM TARTALMAZHATJA, HOGY KIZÁRJON EGY BIZTONSÁGOS GARANCIÁT, VAGY EGYETLEN KÁRTÉT, HOGY KORLÁTOZHATÓ, A FELELŐS NYILATKOZATOK, ELLÁTÁSOK ÉS A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSAI NEM VONATKOZNAK ÖNRE. AZ ALKALMAZHATÓ TÖRVÉNY SZERINT KORLÁTOZOTT VAGY MÓDOSÍTOTT ELŐZETT NYILATKOZATOK, ELLÁTÁSOK ÉS KORLÁTOZÁSOK VONATKOZNAK AZ ENGEDÉLYEZETT MAXIMÁLIS MEGFELELŐSÉGRE, még akkor is, ha alapvető jogcímük nem sikerül. A FREECONFERENCE.COM LICENCSADÓI ÉS SZÁLLÍTÓI EZEK A NYILATKOZATOK, ELLÁTÁSOK ÉS KORLÁTOZÁSOK HARMADIK FÉL ELŐNYEI. SEMMILYEN TANÁCS vagy INFORMÁCIÓ, HOGY SZÓBAN VAGY ÍRT, HOGY A WEBOLDALON keresztül, vagy más módon szerezte meg, nem változtatja meg az ebben a szakaszban szereplő NYILATKOZATOT vagy KORLÁTOZÁST.
    7. A szerződés minden része, amely kizárja vagy korlátozza a felelősségünket, külön működik. Ha valamely alkatrészt nem engedélyeznek vagy nem hatékony, a többi alkatrész továbbra is érvényben marad.
  1. Kártalanítás általad
    1. Ön vállalja, hogy megvédi, kártalanítja és ártalmatlanul tartja az IGHI -t és annak tisztviselőit, igazgatóit, alkalmazottait, ügynökeit, kapcsolt vállalkozásait, képviselőit, allicenc -tulajdonosait, jogutódjait, megbízottait és vállalkozóit minden és minden követeléstől, fellépéstől, követeléstől, kereseti indoktól és egyéb eljárástól és azok ellen, beleértve, de nem kizárólagosan, az ügyvédi díjakat és költségeket, amelyek abból erednek, vagy amelyek az alábbiakból erednek: (i) Ön megsérti ezt a megállapodást, beleértve korlátozás nélkül a jelen szerződésben foglalt bármely nyilatkozatot vagy garanciát; vagy (ii) az Ön hozzáférése a Weboldalhoz vagy Szolgáltatásokhoz, illetve azok használata.
  2. A szerződés felmondása, a szolgáltatás megszüntetése és a PIN -kód felfüggesztése
    1. E SZERZŐDÉS MÁS RENDELKEZÉSÉNEK KORLÁTOZÁSA NÉLKÜL, A FREECONFERENCE. KORLÁTOZÁS NÉLKÜL A JEGYZÉSBEN TARTALMAZOTT KÉPVISELETEK, GARANCIÁK ÉS TÁMOGATÓK BÁRMILYEN SÉRTÉSÉRE VAGY FELTÉTELT SÉRTÉSRE, VAGY ALKALMAZHATÓ TÖRVÉNYRE vagy RENDELETRE.
    2. Felfüggeszthetjük a PIN kódot:
      1. azonnal, ha lényegesen megszegi ezt a szerződést, és/vagy úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatást a 8. szakaszban tiltott módon használják. Ez akkor is érvényes, ha nem tudja, hogy a hívásokat kezdeményezik, vagy a szolgáltatást ilyen célokra használják el. Az ilyen felfüggesztésről vagy megszüntetésről a lehető leghamarabb tájékoztatjuk Önt, és megmagyarázzuk, miért tettük ezt a lépést;
      2. ésszerű értesítéssel, ha megszegi ezt a szerződést, és nem orvosolja a jogsértést a felkérést követő ésszerű határidőn belül.
    3. Ha felfüggesztjük a PIN -kódot, addig nem állítjuk vissza, amíg meg nem győződünk arról, hogy a szolgáltatást csak a jelen Szerződésnek megfelelően használja.
    4. Ez a Szerződés automatikusan megszűnik abban az esetben, ha Ön megsérti a jelen Szerződésben foglalt nyilatkozatokat, garanciákat vagy szerződéseket. Az ilyen felmondás automatikus, és nem igényel semmilyen intézkedést a FreeConference.com részéről.
    5. Ön bármikor felmondhatja ezt a Szerződést, bármilyen okból vagy egyáltalán nem, úgy, hogy a FreeConference.com értesítést küld szándékáról e -mailben a support@freeconference.com címre.
    6. A jelen Szerződés bármilyen felmondása automatikusan megszünteti az általa létrehozott minden jogot és kötelezettséget, beleértve korlátozás nélkül az Ön jogát a Weboldal és a Szolgáltatások használatára, kivéve, hogy a 7., 8., 9., 10., 15., 17. szakasz (beleegyezés e -mail fogadására, képviselet és garancia, a felelősség kizárása/a felelősség korlátozása, a kártalanítás, a szellemi tulajdon, a joghatóság) és a 16 (általános rendelkezések) túlél minden megszűnést, kivéve, hogy a 6. szakasz szerinti, a Szolgáltatások használatával kapcsolatos esetleges fizetési kötelezettségei fennmaradnak, esedékesek és fizetendők Általad.
  3. Módosítások és változtatások
    1. Az internet és a vezeték nélküli technológia, valamint a vonatkozó törvények, szabályok és előírások gyakran változnak. Ennek megfelelően a FREECONFERENCE.COM fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa ezt a megállapodást és annak adatvédelmi politikáját. ÉRTESÍTÉS MINDEN VÁLTOZÁSRÓL ÚJ VERZIÓ VAGY VÁLTOZTATÁSI TÁJÉKOZTATÓJA A WEBOLDALON. ÖN FELELŐSSÉGE, HOGY EZT A SZERZŐDÉSET ÉS AZ ADATVÉDELMI POLITIKÁT IDŐSZAKOSAN ÁTTEKINTENI. HA BÁRMILYEN IDŐBB MEGÁLLAPÍTJA EZT AZ ELFOGADHATATLANAT, AZONNAL KELL MENNI A WEBOLDALTÓL, és tartózkodnia kell a SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁTÓL. A jelen Szerződés feltételeit bármikor megváltoztathatjuk. Ezen feltételek bármilyen változásáról a lehető leghamarabb értesítjük Önt.
    2. A Szerződést vagy annak bármely részét nem ruházhatja át és nem próbálhatja meg másnak átadni.
    3. Ön bármikor felmondhatja a szerződést, ha ír nekünk nekünk a 13. szakaszban található címre, de az ilyen felmondás hatástalan lesz, amennyiben továbbra is használja a Szolgáltatást.
    4. Ha legalább 6 hónapig nem használja a szolgáltatást, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy eltávolítsuk a rendszerből az Ön számára kiosztott PIN -kódot.
  4. Közlemény
    1. A jelen szerződés szerinti értesítéseket faxon vagy előre fizetett postai úton vagy e-mailben kell eljuttatni vagy elküldeni az alábbiak szerint:
      1. nekünk az Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, vagy bármely más címen, amelyet megadunk.
      2. nekünk a +01 (818) 553 -1427 telefonszámon küldött faxon keresztül.
      3. nekünk a support@freeconference.com címre küldött e -mailben.
      4. a regisztrációs folyamat során megadott postai vagy e-mail címére.
  1. Harmadik fél jogai
    1. Az a személy, aki nem részese a jelen Szerződésnek, nem jogosult a Szerződések (Harmadik felek jogai) 1999. évi (Egyesült Királyság) törvény értelmében a szerződés bármely feltételének érvényesítésére, de ez nem érinti harmadik fél jogait vagy jogorvoslati lehetőségeit, amelyek a törvényen kívül létezik vagy elérhető.
    2. A Weboldal összekapcsolható harmadik felek által üzemeltetett webhelyekkel („Harmadik felek webhelyei”). A FreeConference.com nem irányítja a harmadik féltől származó webhelyeket, amelyek mindegyikére saját szolgáltatási feltételei és adatvédelmi irányelvei vonatkozhatnak. A FREECONFERENCE.COM NEM FELÜLVIZSGÁLT, ÉS NEM LEHET ÁTTEKINTENI VAGY ELLENŐRZNI, MINDEN ANYAGOT, ÁRUT és SZOLGÁLTATÁST, HOGY HARMADIK FÉL WEBOLDALAIN ELÉRHETŐ. Ennek megfelelően a FREECONFERENCE.COM NEM HARMADIK FÉL HONLAPOTÁT, GARANCIÁT VAGY BELÉPÍT, VAGY A PONTOSSÁGOT, VALÓDISÁGOT, TARTALOMOT, FITNESZT, JOGOSSÁGOT VAGY MINŐSÉGÉT MINDEN INFORMÁCIÓ, MATERIAALIA, MATERIALISTA, MATERIÁLIS OLDAL. A FREECONFERENCE.COM NYILATKOZAT, ÉS ELFOGADJA, HOGY FELELŐSSÉGET ÉS FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK BÁRMILYEN KÁRRA VAGY MÁS KÁRRA, HOGY ÖNEK VAGY HARMADIK FELEKHEZ, HARMADIK FELEK HASZNÁLATÁBÓL.
    3. A felek a 10. szakaszban meghatározott mértékben és mértékben, valamint a FreeConference.com licencadóit és szállítóit leszámítva, a 9. szakaszban kifejezett mértékben és mértékben, nincs jelen harmadik fél kedvezményezettje.
  2. Szellemi tulajdon
    1. A Weboldal, a webhelyen található összes tartalom és anyag, valamint a Szolgáltatásokat nyújtó ingyenes konferencia -infrastruktúra, beleértve korlátozás nélkül a FreeConference.com nevet és bármilyen logót, mintát, szöveget, grafikát és egyéb fájlt, valamint a kiválasztást, elrendezést és szervezést a FreeConference.com vagy licencadóinak szellemi tulajdona. A kifejezetten meghatározott esetektől eltekintve sem a Weboldal és a Szolgáltatások használata, sem a jelen Szerződés megkötése nem biztosít Önnek semmilyen jogot, jogcímet vagy érdekeltséget az ilyen tartalmak vagy anyagok iránt. A Free Conference és a FreeConference.com logó az IGHI védjegyei, szolgáltatási védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A weboldal szerzői joga © 2015 - IGHI. MINDEN JOG FENNTARTVA.
    2. Ha bizonyítékokkal rendelkezik, tudja vagy jóhiszeműen hiszi, hogy szerzői jogait vagy harmadik fél szerzői jogait megsértették, és azt szeretné, ha a FreeConference.com törölné, szerkeszti vagy letiltaná a szóban forgó anyagot, akkor meg kell adnia a FreeConference szolgáltatást .com a következő információk mindegyikével: a) az állítólagosan megsértett kizárólagos jog tulajdonosának nevében eljárni jogosult személy fizikai vagy elektronikus aláírása; b) az állítólagosan megsértett szerzői joggal védett mű azonosítása, vagy ha több szerzői jogi védelem alatt álló műre vonatkozik egyetlen értesítés, az ilyen művek reprezentatív listája; (c) annak az anyagnak az azonosítása, amelyről azt állítják, hogy jogsértő vagy jogsértő tevékenység tárgyát képezi, és amelyet el kell távolítani, vagy amelynek hozzáférését le kell tiltani, és ésszerűen elegendő információ ahhoz, hogy a FreeConference.com megtalálhassa az anyagot; (d) olyan információk, amelyek ésszerűen elegendőek ahhoz, hogy a FreeConference.com kapcsolatba léphessen Önnel, például cím, telefonszám, és ha rendelkezésre áll, elektronikus levelezési cím, amelyen kapcsolatba léphetnek Önnel; (e) nyilatkozat arról, hogy jóhiszeműen hisz abban, hogy az anyag panaszos módon történő felhasználását nem engedélyezi a szerzői jog tulajdonosa, ügynöke vagy a törvény; és (f) nyilatkozat arról, hogy az értesítésben szereplő információk pontosak és hamis tanúzás büntetése miatt jogosultak arra, hogy eljárjanak az állítólagosan megsértett kizárólagos jog tulajdonosának nevében.
  3. Általános rendelkezések
    1. Teljes egyezés; Értelmezés. Ez a Szerződés alkotja a FreeConference.com és Ön közötti teljes megállapodást a Weboldal és a Szolgáltatások Ön általi használatára vonatkozóan. A jelen Megállapodás nyelvét a valódi értelmének megfelelően kell értelmezni, és nem szigorúan a felek mellett vagy ellen.
    2. Elválaszthatóság; Lemondás. Ha a jelen Szerződés bármely része érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, akkor ezt a részt úgy kell értelmezni, hogy tükrözze a felek eredeti szándékát, a többi rész pedig marad érvényben. Ha bármelyik fél elengedi a jelen Szerződés bármely feltételét vagy feltételét, vagy annak bármely megsértését, az egyetlen esetben sem mond le az ilyen feltételről vagy feltételről, vagy annak későbbi megszegéséről.
    3. Átruházás. Ezt a Szerződést és az abban foglalt valamennyi jogát és kötelezettségét Ön nem ruházhatja át vagy ruházhatja át a FreeConference.com előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. A fentiek ellenére ez a megállapodás kötelező erejű és a felek, utódjaik és engedélyezett megbízásaik számára kötelező érvényű lesz.
    4. Kapcsolat. Ön és a FreeConference.com független felek, és a jelen Szerződés nem kíván semmilyen ügynökséget, partnerséget, közös vállalatot vagy munkavállaló-munkáltató viszonyt létrehozni.
  4. Irányadó jog
    1. Erre a szerződésre az Amerikai Egyesült Államok Kalifornia államának törvényei az irányadók, tekintet nélkül annak kollíziós alapelveire. Ezt a megállapodást, ideértve korlátozás nélkül annak felépítését és végrehajtását, úgy kell kezelni, mintha azt a kaliforniai Los Angelesben hajtották volna végre.
    2. A MEGÁLLAPODÁSBAN, HOGY EZT A MEGÁLLAPODÁST KAPCSOLÓ BÍRÓSÁGI INTÉZKEDÉSEKRE VONATKOZÓ VÁLASZ, VAGY A WEBOLDAL, A LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA ÁLLAMI ÉS SZÖVETSÉGI BÍRÓSÁGAI. A FELEK FELTÉTELEZNEK, ÉS EGYEZTETNEK, HOGY KIEGÉSZÍTHETNEK AZ EGYES BÍRÓSÁGOK SZEMÉLYES JOGSZABÁLYZATÁT ÉS HELYET, ÉS TOVÁBBI KÜLÖNLEGES BEMUTATÁST AZ EXTRATERITORIÁLIS SZOLGÁLTATÁSRA.
    3. EZT A SZERZŐDÉSET KERÜLŐ VAGY A RENDELKEZÉSRE VONATKOZÓ BÁRMILYEN INTÉZKEDÉS INTÉZKEDÉSÉT EGY (1) ÉVEN belül INTÉZKEDNI KELL, HOGY FELELŐSSÉGE VAGY ÖRÖK SZÁMÁRA VÁSÁROLNI ÉS KORLÁTOZOTT.
kereszt