Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Nā'Ōlelo ho'ohana

  1. Hoʻolauna a me ka ʻaelike
    1. ʻO kēia mau ʻikepili hoʻohana (ka "ʻAelike") i hana i kahi ʻaelike pili paʻa ma waena o ʻoe (kā mākou mea kūʻai) a me Us (IGHI) e pili ana i kāu hoʻohana ʻana i ka pūnaewele FreeConference.com (ka "Pūnaewele") a me nā lawelawe ʻaha kūkā i hāʻawi ʻia e FreeConferensi .com i ka hui pū ʻana me ka Pūnaewele (ka “Nā lawelawe”). Ma ka hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe, hōʻike ʻoe a hōʻoia hoʻi ua heluhelu a hoʻomaopopo ʻoe, a ʻae e hoʻopaʻa ʻia e kēia Kuʻikahi. Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻomaopopo i kēia ʻae, a i ʻole ʻae i ka ʻae ʻia e ia, pono ʻoe e haʻalele koke i ka pūnaewele a e hoʻoponopono hou mai ka hoʻohana ʻana i nā lawelawe i kekahi ala.
    2. Hāʻawi ka lawelawe a mākou (IGHI) iā ʻoe (kā mākou mea kūʻai) i ka hiki ke loaʻa i nā kelepona kelepona like pū me nā mea komo ʻē aʻe ma o ka pūnaewele kelepona, WebRTC, wikiō a me nā ʻenehana kamaʻilio ʻē aʻe.
    3. E pili ana ka lawelawe i ka hiki ke loaʻa a ʻaʻole mākou e hōʻoia i ka manawa e loaʻa ai ka helu o nā pilina e koi ʻia i kēlā me kēia manawa.
    4. I ka hoʻolako ʻana i ka lawelawe, hoʻohiki mākou e hoʻohana i ka mākau kūpono a me ka mālama ʻana o kahi mea lawelawe kūpono.
  2. Nā wehewehe
    1. ʻO "Call Charge" ke kumu kūʻai i uku ʻia i ka mea kelepona e ka mea lawelawe pūnaewele.
    2. "ʻAelike" ʻo ia hoʻi, ma ke kaʻina o ka precedence, kēia mau ʻano a me ke kaʻina Hoʻokau.
    3. "Komo" ʻo ia hoʻi ʻoe a me nā mea āu e ʻae ai e hoʻohana i ka lawelawe.
    4. "ʻAha ʻAha manuahi" ʻo ia ka IGHI Conferencing Service i hoʻohana ʻia me kahi leka uila kūpono e koi ʻia ana i ke kau inoa ʻana.
    5. ʻO ke kaʻina inoa inoa inoa ke ʻano o ke kaʻina hoʻopaʻa inoa i hoʻopau ʻia e ʻoe ma o ka Pūnaewele.
    6. ʻO ka "Conferencing Premium" ke ʻano o ka lawelawe ʻo IGHI Conferencing me nā hiʻohiʻona uku nui i hoʻohana ʻia e nā poʻe komo i hoʻopau i ke kaʻina hana inoa inoa Conferencing Premium i ʻike ʻia ʻo "Service Regised".
    7. "Service" ʻo ia hoʻi nā mea āpau a ʻāpana paha o ka lawelawe i wehewehe ʻia i ka ʻĀpana 1 e ʻae mākou e hāʻawi iā ʻoe ma lalo o kēia ʻelike.
    8. "We" a me "FreeConference.com" a me "IGHI" a me "Us" ʻo ia hoʻi ʻo Iotum Global Holdings Inc.
    9. "ʻO ʻoe" ka mea kūʻai aku a mākou e hana ai i kēia Kuʻikahi a ʻo wai ka inoa i loko o ke kaʻina Hoʻokau inoa a me / a i kāu ʻoihana a me / a i ʻole kāu mau mea e komo ai e like me ka makemake o ka pōʻaiapili.
  3. Ke kūpono, Kau, a me ka Laikini e hoʻohana ai
    1. MA KA MEA ANA I KA WEBSITE A ME KA LAHUI, KE KAHUʻIA ANA A ME KAUOHA ANA MAU I KA MAKAHI 18 mau makahiki a he ʻae i kūpono i ke kānāwai e komo ai i loko a me nā form form ma lalo o ke kānāwai kūpono. Inā ʻoe e hoʻohana nei i ka Pūnaewele a i ʻole nā ​​lawelawe ma ka inoa o kahi ʻoihana, hōʻike hou aku ʻoe a hōʻoia iā ʻoe ua ʻae ʻia ʻoe e hana a komo i loko o nā ʻaelike no kēlā ʻoihana. Hakahaka kēia ʻaelike ma kahi i pāpā ʻia.
    2. Kumuhana i kou hoʻokō ʻana i nā ʻōlelo a me nā kūlana o kēia Kuʻikahi, hāʻawi ʻo FreeConference.com iā ʻoe i kahi laikini ʻole, ʻaʻohe sublicensable, hoʻopau hou ʻia e like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma kēia Kuʻikahi, kahi laikini hiki ʻole ke hoʻolilo ʻia e hoʻohana ai i ka Pūnaewele a me nā lawelawe. Koe e like me ka mea i hōʻike akāka ʻia ma aneʻi, ʻaʻole hāʻawi kēia Kuʻikahi iā ʻoe i nā kuleana i a i ka waiwai ʻikepili o FreeConference.com a i ʻole kekahi ʻaoʻao ʻē aʻe. Inā ʻoe e uhaʻi i kekahi o kēia ʻae aelike, e pau koke kāu mau kuleana ma lalo o kēia ʻāpana.
    3. No ka hoʻohana ʻana i ka lawelawe conferencing manuahi, hoʻomaka kēia ʻaelike ke hāʻawi ʻia ʻoe me kahi pāʻālua PIN a i ʻole ke hoʻohana ʻoe i ka lawelawe no ka manawa mua, ʻo wai ka mea mua.
    4. Inā ʻoe e hoʻohana i ka lawelawe ʻo Conferencing Premium e hoʻomaka ana kēia Kuʻikahi ke hoʻopau maikaʻi ʻoe i ke kaʻina hoʻopaʻa inoa.
    5. Ma ka hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe, ʻae ʻoe i ka hōʻiliʻili a me ka hoʻohana ʻana i kekahi ʻike e pili ana iā ʻoe, e like me ka mea i hōʻike ʻia i loko o ka Kulekele pilikino ʻo FreeConference.com (ka "Kulekele pilikino"), me ke kaʻina ʻĀkau inoa a e like me ka mea i hōʻike ʻia ma ka ʻĀpana 7. Ma ka hoʻohana ʻana ka Pūnaewele a me nā lawelawe, hōʻike ʻoe a hōʻoia hoʻi ua heluhelu a hoʻomaopopo ʻoe, a ʻae i ka mea like. Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻomaopopo a i ʻole ʻae i ka mea like, pono ʻoe e haʻalele koke i ka pūnaewele. Inā he paio ma waena o ka Kulekele pilikino a me kēia ʻae, e hoʻomalu ʻia nā ʻōlelo o kēia ʻaelike.
  4. Palapala Hoʻohui
    1. E pili ana i kāu hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe, e koi ʻia ʻoe e hoʻopiha i kahi palapala hoʻopaʻa inoa. Koho ʻoe a hōʻoia hoʻi i nā ʻike āpau āu i hoʻolako ai ma nā palapala hoʻopaʻa inoa a i ʻole ʻano ʻē aʻe e pili ana i kāu hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a i ʻole nā ​​lawelawe e piha a pololei hoʻi, a e hoʻohou hou ʻoe i kēlā ʻike e pono ai e mālama i kona piha a me ka pololei.
    2. E noi ʻia ʻoe e hāʻawi, a i ʻole e hāʻawi ʻia, i kahi inoa hoʻohana a me ka ʻōlelo huna e pili ana i kāu hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe. ʻO ʻoe ke kuleana āpau no ka mālama ʻana i ka hūnā o kāu ʻōlelo huna. ʻAʻole paha ʻoe e hoʻohana i ka moʻokāki a ʻōlelo huna paha o kekahi mea hoʻohana Pūnaewele a lawelawe paha. ʻAe ʻoe e hoʻomaopopo koke iā FreeConference.com o nā hoʻohana ʻae ʻole o kāu moʻokāki a ʻōlelo huna paha. ʻAʻole kuleana ʻo FreeConference.com no kekahi pohō āu i loaʻa ai ma muli o kahi mea ʻē aʻe e hoʻohana nei i kāu moʻokāki a ʻōlelo huna paha, me ka nānā ʻole inā me me ka ʻole o kāu ʻike. Hiki ke kuleana ʻia ʻoe no nā pohō i loaʻa ʻia e FreeConference.com, nā lālā, nā luna, nā luna, nā limahana, nā kākāʻōlelo, nā ʻākena, a me nā ʻelele no ka hoʻohana ʻana o haʻi i kāu moʻokāki a ʻōlelo huna paha.
  5. Loaʻa ka lawelawe
    1. Loaʻa ka lawelawe ma 24 mau lā i kēlā me kēia lā 7 Lā i kēlā me kēia pule, koe wale nō:
      1. i ka hanana o ka mālama pono ʻia i hoʻolālā ʻia, kahi e loaʻa ʻole ka lawelawe;
      2. i ka hanana o ke kuhi ʻole a mālama ʻia paha ka mālama ulia pōpilikia, hiki iā mākou ke hoʻokō i nā hana i hiki ke hoʻopili i ka lawelawe, a ma ia hihia e ʻoki ʻia a kāpae paha nā kelepona. Inā pono mākou e hoʻopau i ka lawelawe, e hana mākou i nā hana āpau e hoʻihoʻi iā ia i loko o kahi manawa kūpono; a i ʻole
      3. i nā hanana i kū i waho o kā mākou mana kūpono.
    2. E hāʻawi ʻia nā papa hana mālama a me nā hōʻike kūlana lawelawe ma ke noi.
    3. ʻAʻole hiki iā mākou ke hōʻoia i ka hala ʻole o ka lawelawe, akā e hana mākou i nā hana āpau e hoʻoponopono i nā hewa i hōʻike ʻia ke hiki ke kūpono.
    4. I kekahi manawa pono mākou e:
      1. e hoʻololi i ke code a helu kelepona a i ʻole ka kikoʻī kikoʻī o ka lawelawe no nā kumu hana; a i ʻole
      2. hāʻawi iā ʻoe i nā kuhikuhi a mākou e manaʻo ai he pono no ka palekana, olakino a palekana paha, a i ʻole no ka maikaʻi o ka lawelawe a mākou e hāʻawi aku ai iā ʻoe a i kā mākou mau mea kūʻai aku ʻē aʻe a ʻae ʻoe e nānā iā lākou; akā ma mua o ka hana ʻana, e hāʻawi mākou iā ʻoe i ka leka e like me ka hiki iā mākou.
  6. Nā uku no ka lawelawe
    1. ʻAʻole mākou e kau pololei iā ʻoe no ka hoʻohana o ka lawelawe.
    2. E uku ʻia kēlā me kēia mea hoʻohana o ka lawelawe, e like me ʻoe, i nā Kauhea Kāhea e kū nei no nā kāhea ʻana i ka helu dial-in e pili ana i ka lawelawe āu e hoʻohana ai.
    3. E kiʻi ʻia nā mea hoʻohana āpau i nā Kāhea Call ma kā lākou pila kelepona maʻamau i hoʻopuka ʻia e kā lākou mea lawelawe ʻoihana kelepona i ka helu o ka Call Charge no nā kāhea i ka helu dial-in.
    4. E nānā pono ʻoe me kāu mea lawelawe pūnaewele e hōʻoia i ka helu Call Charge no ka helu helu helu i pili i ka lawelawe āu e hoʻohana ai.
    5. ʻAʻole hiki ke hoʻopau, hoʻonohonoho a hoʻopaʻa inoa ʻana i nā uku a me nā uku. ʻAʻohe mālama mālama kālā a me nā uku hoʻohana palena iki.
    6. E uku ʻia nā uku e pili ana i nā lawelawe Conferencing Premium koho i kāu kāleka hōʻaiʻē i ka pau ʻana o ka ʻaha kūkā. E ʻike ʻia ka uku ma kāu ʻōlelo kāleka hōʻaiʻē ma ke ʻano he "lawelawe lawelawe kahea." Hiki ke hoʻonohonoho ʻia nā lawelawe ʻo Conferencing Premium ma kahi manawa hou a laila e uku ʻia kēlā mau uku i kēlā me kēia mahina i kāu Kāleka hōʻaiʻē mai ka lā e hoʻoheheʻe ʻia ai ka lawelawe a e ʻike ʻia ma kāu hōʻike kāleka hōʻaiʻē ma ke ʻano he "Conference Call Services. Hiki iā ʻoe ke noi i ka hōʻoki ʻana o Nā lawelawe Conferencing Premium ma kāu ʻaoʻao 'Pūnaewele'; pono nā noi hoʻokahuli i ka hopena o ka pōʻaiapili bila o kēia manawa e hōʻike ʻia ma ka ʻaoʻao ʻo "Premium Add-On Services" o ka ʻaoʻao "Account". i kēlā me kēia manawa o ka hōʻaiʻē hou ʻana o ka pālima, inā ʻaʻole hiki ke ʻae ʻia kahi kāleka hōʻaiʻē ʻelima (5) mau lā ma mua o ka lā palena ʻoiʻē, e hoʻomaopopo ʻia ʻoe e hoʻohou i ka ʻike uku, a e hoʻopau paha ʻo FreeConference.com i nā lawelawe āpau inā ʻaʻole ʻike ka uku. hōʻano hou ʻia e ka lā kau pono.
    7. ʻO nā lawelawe kūkā kūkālā Premium:
      1. Nā polokalamu noi uku manuahi FreeConference.com, e like me ke kūʻai ʻia ma ka hale kūʻai noi FreeConference.com;
      2. Aloha pilikino a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona pilikino a i hoʻopilikino ʻia paha i noi ʻia a i kūʻai ʻia paha e ʻOe;
      3. Ka Waihona Premium Ma nā Helu, e ʻae iā ʻoe e kiʻi i ke kumukūʻai o kāu mau mea e kāhea aku ai me ka uku manuahi, a i ʻole ka hōʻemi ʻana i nā uku mamao ma o ka hoʻohana ʻana i nā dial-ins kūloko a kūwaho hoʻi.
      4. Kāhea i ka hoʻopaʻa leo ʻana, a i ʻole nā ​​noi noi uku ʻē aʻe i kūʻai ʻia e Oe; a
      5. Nā lawelawe Premium ʻē aʻe i hāʻawi ʻia e mākou mai kēlā me kēia manawa.
    8. ʻAʻole hoʻokomo ʻia nā ʻauhau pili āpau a e uku ʻokoʻa ʻia me ka hoʻohui ʻia o nā uku i hōʻike ʻia.
    9. Hiki iā FreeConference.com ke hoʻopau a kāpae paha i nā lawelawe no ka uku ʻole ʻia i kēlā me kēia manawa me ka ʻole o ke kuleana.
    10. ʻAʻole mākou e hoʻihoʻi a hōʻaiʻē hapa wā hoʻohana i nā manawa bila i ka hanana o ka hoʻopau ʻana o ke kau inoa i hoʻokumu ʻia a i ʻole nā ​​lawelawe ʻē aʻe; pili i nā hoʻokahuli wale no ka manawa pili pili pili hou. ʻAʻole uku ʻia a hōʻaiʻē i hāʻawi ʻia no nā lawelawe uku ʻia e hoʻohana ʻia e Oe, e like me ka hoʻohana ʻole ʻana o ka uku ʻole, ka uku, a me nā helu helu helu kūloko. ʻO nā hoʻihoʻi ʻē aʻe a i ʻole nā ​​hōʻaiʻē i ka mana o Iotum; i ka hanana o kahi hoʻihoʻi i hoʻoholo ʻia e Iotum, e loaʻa maʻamau ʻoe ia mea ma waena o 3-5 mau lā ʻoihana.
  1. ʻO kāu mau kuleana
    1. Pono ʻoe a me nā mea e komo ai e hoʻohana i nā kelepona leo kelepona a me WebRTC (a i ʻole nā ​​ʻenehana ʻenehana ʻē aʻe i hoʻolako ʻia e like me ka mea i hōʻike ʻia) e kelepona ai i ka lawelawe.
    2. ʻO ʻoe ke kuleana no ka palekana a me ka hoʻohana kūpono ʻana o ka Code PIN ke loaʻa iā ʻoe mai iā mākou. ʻAʻohe ou kuleana e kūʻai aku a i ʻole ʻae e hoʻololi i ka Code PIN i hāʻawi ʻia iā ʻoe no ka hoʻohana ʻana me ka lawelawe a ʻaʻole pono ʻoe e hoʻāʻo e hana pēlā.
    3. Ke hoʻopaʻa inoa ʻoe no ka lawelawe kūkā manuahi a i ʻole ʻo Premium Conferencing Service, pono ʻoe e hāʻawi i kahi leka uila kūpono i kēia manawa. E hoʻohana ʻia kēia wahi leka uila e mākou e kamaʻilio i nā leka lawelawe a no nā mea kūʻai aku. Ma ka hoʻokumu ʻana i kahi moʻokāki me FreeConference.com, a koe wale nō ka mea i koi ʻia e ke kānāwai, ʻae ʻoe e kiʻi i nā kamaʻilio leka uila mai FreeConference.com e pili ana i nā huahana a me nā lawelawe a FreeConference.com, me ka kaupalena ʻole ʻia o ka nūhou manawa manawa a FreeConference.com, a me nā leka uila hōʻuluʻulu manaʻo e pili ana i nā hālāwai kūkā i hoʻonohonoho ʻia ma mua a ma hope o ka pau ʻana. ʻAʻole e hoʻohana ʻia kāu ʻike e kekahi ʻoihana ʻē aʻe ma waho o IGHI. E hoʻoneʻe ʻia mai ka papa inoa leka uila e pono e wehe i kāu PIN mai ka ʻōnaehana a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lawelawe.
    4. Inā hoʻohana ʻoe a i ʻole kāu mea i komo i kahi kelepona paʻalima e hiki ai i ka lawelawe, hoʻouna paha mākou i nā leka SMS i kekahi manawa, hiki iā ʻoe ke haʻalele i kēia mau leka ma ke kāhea ʻana iā mākou ma ka helu wahi a i ʻole helu kelepona i hōʻike ʻia ma ka ʻĀpana 13.
    5. ʻAʻole pono e hoʻolaha kekahi i kekahi helu kelepona a i ʻole Code PIN no ka lawelawe ma loko a ma ka pahu kelepona me ka ʻole o kā mākou ʻae, a pono ʻoe e ʻike ʻaʻole kū kēia. ʻO ka hana e hiki iā mākou ke hana inā kū kēia i wehewehe ʻia ma ka Paukū 11.
    6. Pono ʻoe e komo i ka lawelawe me ka hoʻohana ʻana i nā helu kelepona i hāʻawi ʻia iā ʻoe.
    7. Pono nā kānāwai pilikino e ʻae i kēlā me kēia kanaka ma kahi kāhea kūkā hoʻopaʻa i hoʻopaʻa ʻia. E ʻoluʻolu e hoʻomaopopo i kēlā me kēia e komo i kahi ʻaha kūkā e hoʻopaʻa leo ʻia e hoʻolohe i kahi leka e hōʻike ana e hoʻopaʻa ʻia ana ka ʻaha kūkā.
  2. Hoʻohana hewa a me nā mea i pāpā ʻia
    1. Hoʻokau ʻo FreeConference.com i kekahi mau kapu i kāu hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele. Koho ʻoe a hōʻoia hoʻi ʻaʻole ʻoe a me kāu mau mea i komo:
      1. hana hōʻino, kolohe, hoʻoweliweli, hoʻoweliweli a i ʻole kelepona hoax;
      2. hoʻohana i kekahi lawelawe me ka hoʻopunipuni a i ʻole e pili ana i kahi lawehala.
      3. hōʻino a hoʻāʻo paha e hōʻeha i nā hiʻohiʻona palekana o ka Pūnaewele;
      4. ʻike i ka ʻike a i ʻole ka ʻikepili i manaʻo ʻole ʻia iā ʻoe, a i ʻole ʻeʻe i kahi kikowaena a i ʻole waihona ʻaʻole ʻoe e ʻae ʻia e komo i;
      5. e hoʻāʻo e ʻimi, scan, a hoʻāʻo paha i ka nāwaliwali o ka Pūnaewele, a i ʻole kahi ʻōnaehana i pili a i ʻole pūnaewele, a i ʻole haki i nā hana palekana a hōʻoia ʻole paha me ka ʻole o ka ʻae kūpono.
      6. hoʻopilikia a hoʻāʻo paha e hoʻopilikia i ka hoʻohana ʻana o ka Pūnaewele a i ʻole nā ​​lawelawe e kekahi mea hoʻohana ʻē aʻe, mea hoʻokipa a pūnaewele paha, e laʻa me ka palena ʻole ma o ka hoʻouna ʻana i kahi maʻi, ka hoʻouka ʻana i ka nui, "kahe ʻana," "spamming," "pōkā pahū uila," a i ʻole " haki ”ka Pūnaewele a i ʻole nā ​​hanana e hāʻawi i nā lawelawe.
      7. hana i ke ala kūlike ʻole i kekahi Kālā Hoʻohana ʻae ʻia i hōʻike ʻia e IGHI mai kēlā manawa i kēia manawa, i loaʻa ke kulekele ma ke noi.
    2. ka hana e hiki iā mākou ke hana inā hoʻohana hewa kēia i ka lawelawe ma ka ʻĀpana 11. Inā hoʻopiʻi ʻia e pili ana iā mākou no ka hoʻohana hewa ʻole ʻana o ka lawelawe a ʻaʻole ʻoe i lawe i nā kaʻina kūpono e pale ai i ka hoʻohana hewa ʻole ʻana, a i ʻole e hoʻomaopopo iā mākou no ka hoʻohana hewa ʻole ʻana. i ka manawa kūpono mua, pono ʻoe e uku iā mākou e pili ana i nā kālā i koi ʻia mākou e uku a me nā kumukūʻai kūpono ʻē aʻe a mākou i hana ai.
    3. Hoʻopaʻa leo ʻia nā kāhea leo a hoʻohana ʻia ka hoʻopaʻa leo no ke kumu hoʻokahi o ka ʻimi ʻana i ka hoʻomāinoino o ka ʻōnaehana.
    4. ʻO kēlā me kēia hewa o kēia ʻāpana e hoʻokau iā ʻoe i ke kuleana kīwila a me / a i ʻole ka lawehala, a me FreeConference.com ke kuleana e kōkua pū me nā luna hoʻomalu o ke kānāwai i nā hoʻokolokolo i nā hana hewa i kēia a i ʻole nā ​​ʻāpana ʻē aʻe o kēia Kuʻikahi.
  3. Nā Kūʻē a me nā Mālama o Liability
    1. ʻAe ʻae ʻoe i kāu hoʻohana ʻana i ka pūnaewele pūnaewele a me nā lawelawe ma kāu hopena koʻikoʻi. ʻAʻole ʻoe e mālama i ka FREECONFERence.COM A i ʻole kāna mau LISENSOR A i ʻole nā ​​mea hoʻolako, e like me ka mea e pono ai, kuleana no kekahi hōʻino e pili ana i kāu ACCESS a i ʻole ka hoʻohana ʻana i ka pūnaewele pūnaewele, me ka ʻole o ka palena palena. Hiki paha i ka WEBSite ke hoʻopili i nā bug, nā hemahema, nā pilikia a i ʻole nā ​​palena ʻē aʻe.
    2. ʻAʻole mākou e koi aku i ka lawelawe o ka lawelawe kahi e loaʻa ai ka makaʻu i nā pilikia o ka pili ʻole a i ʻole ka nalowale o ka pilina. No laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lawelawe inā ʻae ʻoe i kāu mau pilikia āpau a pono ʻoe e ʻinikua e like me ia.
    3. KA LIABILITY OF FREECONFERence.COM A ME KANA MAU LAKIʻI A ME KĀKAʻU LIMITED. I KA MAXIMUM EXTENT I ʻĀIA E KE KANAWAI, MA KE KAHI MAU MEA O FREECONFERence. KUMU A I KĀLĀLĀ KĀLĀWAI A I KĀLĀ KĀLĀWAI E KĀNĀWAI NO NĀ KUMU HANA KUPONO, INCIDENTAL A KUMU KUMU (INCUDING WITH WITH LIMITATION LOST PROFITS, LĀKAHI OLE LOA, E HALAWAI I NĀ KĀNĀ I NĀ MEA KUMU O KA MANAʻO MAIKAI A I ʻole ke kuleana kūpono, ka inoa, a me nā mea ʻē aʻe, e pili ana i ka foreseeability o kēlā mau ʻino a i ʻole nā ​​ʻōlelo aʻoaʻo a i ʻole nā ​​leka hoʻomaopopo i hāʻawi ʻia i FREECONFERence. Kou hoʻohana ʻana i ka pūnaewele WEB A i ʻole nā ​​lawelawe. E pili ana kēia palena me ke kaulike ʻole o nā poino i puka mai i waho o ka hana kuʻikahi, ka ʻāʻī, a i ʻole kekahi mau manaʻo kū kānāwai a i ʻole nā ​​ʻano hana. ʻAe ʻae ʻoe i kēia LIMITATION OF LIABILITY REPRESENTS A REASONABLE ALLOCATION OF RISK A HE ELEMENTE KUMU KUMU O KE KUMU O KE KAHI IWAENA O FREECONFERence.COM A OE. KA WEBSITE A ME NA LAWE AʻOLE E HAKAKA AI ME KA MAKAHI MAKAHI.
    4. I ka nui i ʻae ʻia e ke kānāwai hōʻole mākou i nā kuleana āpau no ka hoʻohana ʻana o ka lawelawe, ʻo ia hoʻi:
      1. ʻo nā kuleana i loaʻa iā mākou o kēlā me kēia ʻano (me nā kuleana no ko mākou mālama ʻole) ua kaupalena ʻia i ka nui o nā uku kelepona āu i uku ai iā ʻoe iā mākou no ke kelepona i nīnau ʻia.
      2. ʻaʻohe o mākou kuleana no kekahi hoʻohana ʻae ʻole a hoʻohana pono ʻole paha i ka lawelawe e ʻoe a i ʻole kekahi.
      3. ʻaʻohe o mākou kuleana iā ʻoe a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe o kāu ʻaha kūkā e kāhea no nā nalowale i kūpono ʻole e ʻike ʻia, a me nā nalowale o ka ʻoihana, loaʻa kālā, loaʻa kālā, a i ʻole mālama kālā āu i manaʻo ai e hana, nā lilo lilo, nā lilo kālā a me nā ʻikepili i nalowale. a i ʻole hana ʻino ʻia.
      4. nā mea ma mua o kā mākou kaohi kūpono - inā ʻaʻole hiki iā mākou ke hana i nā mea a mākou i hoʻohiki ai i kēia Kuʻikahi ma muli o kahi mea ma waho o kā mākou kaohi kūpono, e hoʻopili pū ana akā ʻaʻole i kaupalena ʻia. uila, waikahe, a i ʻole ʻano ʻino nui loa, ahi a pahū paha, nā maʻi kīwila, nā kaua, a me nā hana koa, kūloko a kūloko kūloko paha, nā mea i hana ʻia e ke aupuni a i ʻole ka mana kūpono, a me nā hoʻopaʻapaʻa ʻoihana o kēlā me kēia ʻano, (me nā mea e pili ana i kā mākou limahana) , ʻaʻole mākou e pili i kēia. Inā hoʻomau kekahi mau hanana e like me ʻekolu mau mahina, hiki iā mākou ke hoʻopau i kēia ʻaelike me ka hāʻawi ʻana iā ʻoe i kahi leka.
      5. ʻaʻohe o mākou kuleana ma ka ʻaelike, tort (me ke kuleana no ka hoʻowahāwahā) a i ʻole nā ​​hana ʻē aʻe a nā mea hāʻawi ʻē aʻe o nā lawelawe kelekamaʻilio a i ʻole no nā hemahema o kā lākou pūnaewele a me nā lakohana.
    5. FREECONFERence.COM, MA KE ALOHA O KONA KAMAKA A ME KANA MAU LAIKINI A ME NA MEA HANA, MA KEIA KE KAHI ANA I NA KANAKA A PAU E PILI ANA I KA WEBITITE A ME NA LAWE. Hāʻawi ʻia ka ʻaoʻao pūnaewele a me nā lawelawe "e like me" a "e like me ka hiki." I KA MAXIMUM EXTENT I ʻĀIA E LAW, FREECONFERence.COM, NO KA MEA ME KĀLĀ LĀKAHI ME KA MEA KĀKAʻU, KANAKA MAU ME KA MEA, A ME KA PONO ANA I KA LAHUI WEB, NO KE KULA HUI A I ʻole NONINFRINGEMENT. AOLE O FREECONFERence.COM AOLE KANA MAU LAIKINI A I ʻole nā ​​mea hoʻolako i hōʻoia i ka WEBSITE a i ʻole nā ​​lawelawe e hālāwai me kāu mau koi a i ʻole ʻo ka hana ʻana o ka pūnaewele WEB A i ʻole nā ​​lawelawe i lawe ʻole ʻia. AOLE O FREECONFERence.COM AOLE KANA MAU LAIKINI A I OLE KUMUKUAI HE KANAWAI NO KA HUI ME KA HANA ANA I KA WEBSITE A ME KĀLĀWAI. Hoʻohui, FREECONFERence.COM AUTHORIZED ONE KAHI E HANA I KAHI KEKAHI ANA I KĀLĀ KĀLĀ, A ʻaʻole pono ʻoe e pili i kekahi o ia ʻano i ʻōlelo ʻia e kekahi ʻaoʻao ʻekolu.
    6. KA MAKAHI MA KA MEA, KA WAIVERS, A ME KA LIMITATION MA KAHI KĀLĀWAI LIMIT KAHI WAHI KAHI A ME KAHI HUI KĀLĀWAI I KAHI KAHI KAHI KAHI A ME KĀLĀ. ʻAʻole paha e ʻae kekahi mau hoʻokolokolo i ka hopena o nā ʻōlelo hoʻokō i hoʻokō ʻia a i ʻole ke kau palena ʻia ʻana o kekahi mau pōʻino, no laila, ʻaʻole paha e pili ana kekahi o nā mea i hōʻike hewa ʻia, nā wahine, a me nā palena o ke kānāwai. LĀ LIMITED A I ʻole Loli ʻia e ke kānāwai kūpono, nā mea hōʻike mua, nā wahine a me nā kau palena e noi i nā mea nui i ʻae ʻia, ʻoiai inā e hana kekahi hopena i kāna kumu nui. ʻO LICENSORS ʻO FREECONFERence.COM A ME KĀLĀLĀ KĀLĀWAI KĀLĀ PĀKĀ PĀKĀKĀ O KEKAHI MAU MEA HAI, WAIVERS AND LIMITATIONS. ʻAʻohe ʻōlelo aʻoaʻo a i ʻole ʻikepili, a ʻo ia hoʻi ka waha a i ʻole kākau ʻia, i loaʻa iā ʻoe ma o ka pūnaewele ʻĀina a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe e hoʻololi ai i kekahi o nā mea hōʻole a i ʻole nā ​​palena i hōʻike ʻia i kēia ʻāpana.
    7. Hoʻokaʻawale kēlā me kēia ʻāpana o kēia Kuʻikahi. Inā ʻae ʻia kekahi ʻāpana a maikaʻi ʻole paha, e hoʻomau ka noi ʻana i nā ʻāpana ʻē aʻe.
  1. ʻO ka uku
    1. ʻAe ʻae ʻoe e pale aku, hoʻopaʻi a paʻa i ka IGHI hōʻino ʻole a me kāna mau luna, alakaʻi, nā limahana, nā ʻākena, nā lālā, nā ʻelele, nā sublicensees, nā mea pani, nā luna a me nā mea ʻaelike mai a kūʻē i nā koi āpau, nā hana, nā koi, nā kumu o ka hana a me nā hana ʻē aʻe. me ka palena akā ʻaʻole i kaupalena ʻia i nā uku a nā loio a me nā kumukūʻai, e kū mai ana a e pili ana paha i: (i) Kou wāwahi ʻana i kēia ʻaelike, me ka palena ʻole ʻia o kahi hōʻike a palapala hoʻokō paha i loko o kēia ʻAelike. aiʻole (ii) Kou hiki a hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a i ʻole nā ​​lawelawe.
  2. Ka hoʻopau ʻana o ka ʻaelike, ka hoʻopau ʻana o ka lawelawe, a me ka hoʻomaha ʻana o ka Code PIN
    1. ME KA LIMITING ANA I KAHI HOU O KEIA AUPUNI, FREECONFERence.COM i ke kuleana i, ma FREECONFERENCE. KUMU KUMU KUMU A KOMI A ME KA MAKAHI A I ʻole KE KANAWAI, KA HOLO ANA I KA WEBSITE A I ʻole nā ​​lawelawe i kekahi kumu no nā kumu āpau a no nā kumu āpau. ME KA LIMITATION NO NĀ MEA PILI ANA I KAHI KAHI O KEKAHI LOA, KANAKA A I ʻole KE KĀKAHI I KĀIA I K AGIA ʻĀelike, a i ʻole kekahi o nā kānāwai kūpono a i ʻole ka hoʻoponopono.
    2. Hiki iā mākou ke kāpae i ka Code PIN:
      1. i kēia manawa, inā ʻoe e uhaʻi maoli i kēia ʻaelike a / a i ʻole manaʻoʻiʻo mākou e hoʻohana ʻia ana ka lawelawe ma kahi ala i pāpā ʻia e ka paukū 8. Pili kēia inā ʻaʻole ʻoe e ʻike e kāhea ana nā kelepona, a i ʻole hoʻohana ʻia ka lawelawe ma ia ʻano. he ala. E haʻi aku mākou iā ʻoe no kēlā kau ʻana a hoʻopau paha i ka wā hiki loa a wehewehe i ke kumu a mākou i hana ai i kēia hana;
      2. ma ka leka hoʻomaopopo inā e uhaʻi ʻoe i kēia ʻaelike a hōʻole ʻole i ka hoʻoponopono i ka wāwahi i loko o kahi manawa kūpono o ke noi ʻia ʻana e hana pēlā.
    3. Inā kāpae mākou i ka pāʻālua PIN, ʻaʻole ia e hoʻihoʻi ʻia a hōʻoluʻolu ʻoe iā mākou e hoʻohana wale ʻoe i ka lawelawe e like me kēia ʻaelike.
    4. E hoʻopau wale kēia Kuʻikahi i ka wā e uhaʻi ai ʻoe i kekahi o nā ʻaelike a kēia ʻaha, a me nā palapala hoʻokō. ʻO ka hoʻopau ʻana he ʻano aunoa ia, a ʻaʻole ia e koi i kahi hana a FreeConference.com.
    5. Hiki iā ʻoe ke hoʻopau i kēia Kuʻikahi i kēlā me kēia manawa, no kekahi kumu a kumu ʻole paha, ma ka hāʻawi ʻana iā FreeConference.com i ka leka hoʻomaopopo no kāu makemake e hana pēlā ma ka leka uila i kākoʻo@freeconference.com.
    6. ʻO ka hoʻopau ʻana o kēia Kuʻikahi e hoʻopau wale i nā kuleana āpau a me nā kuleana i hana ʻia ma laila, me ka palena ʻole o kāu kuleana e hoʻohana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe, koe wale nō nā ʻāpana 7, 8, 9, 10, 15, 17 (ʻae i ka loaʻa ʻana o ka leka uila, ka hōʻike a me ka palapala hoʻokō. hōʻole / palena o ke kuleana, indemnity, intellectual intellectual, jurisdiction) a me 16 (nā ʻāpana āpau) e ola i ka hoʻopau ʻana, a koe wale nō nā kuleana uku āu e pili ana i kāu hoʻohana ʻana i nā lawelawe ma lalo o ka paukū 6 e kū mau ana a uku ʻia. na Oe.
  3. Nā Hoʻololi a me nā Loli
    1. Hoʻololi pinepine ʻia ka ʻenehana a me nā ʻenehana uea ʻole a me nā kānāwai kūpono, nā lula a me nā rula. WAIWAI, FREECONFERence.COM HUI I KĀ KĀLĀ E LOLE I K AGIA ʻĀelike a me kāna kulekele pilikino i kēlā me kēia manawa. E HOʻOLOHOLO NO kēlā MEAHIʻI MAKAHI MAKAHI E hāʻawi ʻia e ke kau ʻana i kahi mana hou a i ʻole kahi leka hoʻomaopopo ma ka pūnaewele. ʻO KOU kuleana ia e nānā i kēia ʻae a me ka polikika pilikino i nā manawa a pau. Inā i kekahi manawa ʻike ʻoe i kēia unacceptabable, pono ʻoe e haʻalele koke i ka pūnaewele me ka hoʻohuli i ka lawelawe ʻana i nā lawelawe. Hiki iā mākou ke hoʻololi i nā kūlana o kēia Kuʻikahi i kēlā me kēia manawa. E hāʻawi mākou iā ʻoe i kahi leka e like me ka hiki ke hiki ke hoʻololi i kēia mau ʻano.
    2. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻolilo a hoʻāʻo e hoʻolilo i kēia ʻaelike a i ʻole kekahi ʻāpana o ia mea i kekahi mea ʻē aʻe.
    3. Hiki iā ʻoe ke hōʻole i ka ʻaelike i kēlā me kēia manawa ma ke kākau ʻana iā mākou ma ka helu wahi ma ka Paukū 13, akā ʻaʻole hiki ke hoʻopau ʻia i ia hoʻopau ʻana ke hoʻomau ʻoe e hoʻohana i ka lawelawe.
    4. Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻohana i ka lawelawe no 6 mau mahina ua mālama mākou i ka kuleana e hemo i ka PIN i hāʻawi ʻia iā ʻoe mai ka ʻōnaehana.
  4. Hoʻolaha
    1. Pono e hoʻouna ʻia i kekahi leka hoʻomaopopo ma lalo o kēia ʻaelike e ka facsimile a i ʻole ka leka i uku mua ʻia a i ʻole e ka leka uila e like me kēia:
      1. iā mākou ma Iotum Global Holdings Inc., Global Head headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, Kaleponi, USA, 91203, a i ʻole nā ​​ʻōlelo ʻē aʻe a mākou e hāʻawi aku ai iā ʻoe.
      2. iā mākou ma o ka facsimile i hoʻouna ʻia i +01 (818) 553 -1427.
      3. iā mākou ma o ka leka uila i hoʻouna ʻia iā support@freeconference.com.
      4. iā ʻoe ma ka leka uila a i ʻole ka leka uila āu i hāʻawi mai ai iā mākou i ka wā o ke kau inoa.
  1. ʻO nā kuleana ʻekolu
    1. ʻO kekahi kanaka ʻaʻole ʻaoʻao i kēia Kuʻikahi, ʻaʻohe ona kuleana ma lalo o ke Kānāwai (Nā Kuleana o nā ʻaoʻao ʻekolu) 1999 (UK) e hoʻokō ai i kēlā me kēia kau o kēia Kuʻikahi, akā ʻaʻole ia e pili i kekahi kuleana a hoʻoponopono paha o ka ʻaoʻao ʻekolu loaʻa a loaʻa ʻokoʻa ma waho o kēlā Kānāwai.
    2. Pili paha ka Pūnaewele me nā pūnaewele i lawelawe ʻia e nā ʻaoʻao ʻekolu ("Pūnaewele ʻaoʻao ʻekolu"). ʻAʻohe mana o FreeConference.com ma luna o nā Pūnaewele ʻaoʻao ʻekolu, hiki ke hoʻomalu ʻia kēlā me kēia e kāna ʻōlelo ponoʻī o ka lawelawe a me ka kulekele pilikino. ʻAʻole nānā hou ʻia ʻo FREECONFERence.COM, a ʻaʻole hiki ke nānā a i ʻole kaohi ʻana, nā mea āpau, nā mea maikaʻi a me nā lawelawe i loaʻa ma o a i ʻole me nā pūnaewele ʻaoʻao ʻekolu. WAIWAI, FREECONFERENCE.COM AOHE KANAWAI, WARRANT A I ʻole ʻĀKAHI I KAHI PĀKAHI ʻĀKOLU ʻĀINA, A I ʻole KE KĀKAHI, KEKAHI, KEKAHI, KA LĀKAI, LAWFULNESS A i ʻole ke kūlana o kekahi ʻike i loaʻa, nā mea like, nā huahana a me nā lawelawe i hana ʻia e like me kā mākou i hana ai. KAUAHI KA FREECONFERence.COM, A KE ʻae ʻae nei ʻoe e kuhi, nā kuleana āpau āpau a me ke kuleana no kekahi mau hōʻino a i ʻole nā ​​mea ʻino ʻē aʻe, iā ʻoe a i nā ʻaoʻao ʻekolu, e hopena ana mai kāu hoʻohana ʻana i nā keke ʻaoʻao ʻekolu.
    3. Koe no nā ʻaoʻao a me ka nui i hōʻike ʻia ma ka Paukū 10, a me nā laikini a me nā mea hoʻolako a FreeConference.com a i ka nui i hōʻike ʻia i ka ʻĀpana 9, ʻaʻohe mea ʻē aʻe i loaʻa i kēia ʻAelike.
  2. Kālekana Manaʻo
    1. ʻO ka Pūnaewele, nā ʻike āpau a me nā pono i loaʻa ma ka Pūnaewele, a me nā ʻoihana kūkā manuahi e hāʻawi i nā lawelawe, me ka palena ʻole o ka inoa FreeConference.com a me nā hōʻailona, ​​nā hoʻolālā, nā huaʻōlelo, nā kiʻi a me nā faila ʻē aʻe, a me ke koho, hoʻonohonoho a me ka hoʻonohonoho ʻana. ʻo ia ka waiwai ʻona o FreeConference.com a i ʻole nā ​​laikini. Koe e like me ka mōakāka i hoʻolako ʻia, ʻaʻole Kou hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe, a i ʻole kou komo ʻana i kēia Kuʻikahi, e hāʻawi iā ʻoe i kekahi kuleana, poʻo inoa a i ʻole hoihoi i a i kekahi ʻikepili a me nā mea like. ʻO ka hālāwai kūkā manuahi a me ka logo FreeConference.com, he inoa inoa, servicemark a i ʻole nā ​​inoa inoa i hoʻopaʻa inoa ʻia o IGHI. He kuleana kope ka Pūnaewele © 2015 a hiki i kēia manawa, ʻo IGHI. HOOPONOPONOIA NA KULA A PAU.
    2. Inā he hōʻike kou, ʻike, a i ʻole he manaʻoʻiʻo maikaʻi kou i ke kuleana kope a i ʻole nā ​​kuleana kuleana kope o kahi ʻaoʻao ʻekolu i haki a makemake ʻoe i FreeConference.com e kāpae, hoʻoponopono, a hoʻopau ʻole paha i nā mea e nīnau ʻia ai, pono ʻoe e hāʻawi i ka FreeConferensi .com me nā ʻike āpau: (a) kahi pūlima kino a uila paha o kahi kanaka i ʻae ʻia e hana ma ka inoa o ka mea nona ka kuleana kū hoʻokahi i ʻōlelo ʻia ua hōʻeha ʻia; (b) ʻike ʻia o nā hana kope kope ʻia i koi ʻia ua hana hewa ʻia, a i ʻole, inā uhi ʻia nā hana mana kope he nui e kahi leka hoʻomaopopo hoʻokahi, kahi papa inoa o ia mau hana; (c) ʻike e pili ana i nā mea i koi ʻia e infringed a i ʻole ke kumuhana o ka hana infringing a he mea ia e hemo a i ʻole ke kiʻi ʻana i ia mea e kīnā ʻia, a me ka ʻike kūpono kūpono e ʻae iā FreeConference.com e ʻimi i nā mea; (d) ʻike kūpono kūpono e ʻae iā FreeConference.com e launa me ʻoe, e like me kahi helu wahi, helu kelepona, a inā loaʻa, kahi leka uila leka uila kahi e kiʻi ʻia ai ʻoe; (e) kahi ʻōlelo he manaʻoʻiʻo kou i ka hilinaʻi ʻole i ka hoʻohana ʻana o nā mea i ke ʻano i hoʻopiʻi ʻia ʻaʻole ʻae ʻia e ka mea nona ka mana kope, kona ʻākena, a i ʻole ke kānāwai; a (f) kahi ʻōlelo e pololei ka ʻike ma ka leka hoʻomaopopo, a ma lalo o ka hoʻopaʻi o ka hoʻohiki wahaheʻe, ua ʻae ʻia ʻoe e hana ma ka inoa o ka mea nona kahi kuleana kūikawā i hoʻopiʻi ʻia ʻia.
  3. Nā Kūlana Nui
    1. ʻAelike āpau; Wehewehe. ʻO kēia ʻaelike ka aelike holoʻokoʻa ma waena o FreeConference.com a ʻOe e pili ana i kāu hoʻohana ʻana i ka Pūnaewele a me nā lawelawe. E unuhi ʻia ka ʻōlelo i loko o kēia Kuʻikahi e like me ke ʻano kaulike a me ka pololei ʻole a kūʻē paha i ka ʻaoʻao.
    2. Hoʻokaʻawale; Waiver. Inā mālama ʻia a ʻāpono ʻole paha kekahi ʻāpana o kēia Kuʻikahi, e manaʻo ʻia kēlā ʻāpana e hōʻike ai i ka manaʻo kumu o nā ʻaoʻao, a ʻo nā ʻāpana i koe e hoʻomau i ka ikaika. ʻO ka haʻalele ʻana e kekahi ʻaoʻao o nā ʻāpana a i ʻole kūlana o kēia ʻAelike a i ʻole kekahi mea i uhaʻi ʻia, i kēlā me kēia hanana, ʻaʻole ia e haʻalele i kēlā kau a kūlana paha a i ʻole kekahi haki ma hope.
    3. Wahi. ʻAʻole e hāʻawi ʻia a hoʻoili ʻia paha kēia Kuʻikahi a me kāu mau pono āpau a ma lalo iho me ka ʻole o ka ʻae kākau mua ʻia e FreeConference.com. Me nā mea i hōʻike ʻia aʻe nei, e paʻa ana kēia Kuʻikahi a e loaʻa i ka pono o nā ʻaoʻao, ko lākou hope a me nā ʻae i ʻae ʻia.
    4. pili. ʻO ʻoe a me FreeConference.com he ʻaoʻao kūʻokoʻa, a ʻaʻohe ʻoihana, kūkaʻi, hui like a i ʻole pili limahana-limahana i manaʻo ʻia a i hoʻokumu ʻia e kēia Kuʻikahi.
  4. ʻO ke kānāwai hoʻomalu
    1. Mālama ʻia kēia ʻaelike e nā kānāwai o ka Mokuʻāina ʻo Kaleponi i ʻAmelika Hui Pū ʻIa me ka nānā ʻole i ka hakakā o nā loina o ke kānāwai. ʻO kēia ʻaelike, me ka palena ʻole o ke kūkulu ʻana a me ka hoʻokō ʻana, e mālama ʻia me he mea lā ua hoʻokō ʻia a hoʻokō ʻia ma Los Angeles, Kaleponi.
    2. KA WAIWAI WAIWAI NO KEKAHI HANA LUNAKANAWAI E PILI ANA ANA A I OLE E PILI ANA I KEIA Aelike A I OLE KA WEBSITE KE KULA MOKUAHI ME FEDERAL MA LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA. KE KAUOHE NEI NA HUI I KE AUPUNI, A ME KA Aelike E KAHI ANA I KE KULA ANA I KA, KA LUNAKANAWAI KANAWAI A ME KAHI WAHI O NĀ ʻĀNA KUPONO, A ME KEKAHI MAU E HUAKAHI ANA I KA HUI KUMU O KA HANA.
    3. KE KUMU O KA HANA A KOU HIKI ANA MAI A ME KA MEA E PILI ANA I KEIA AUPUNI A I OLE E KUMUIA KA WEBSITE MA KAHI (1) MAKAHIKI MAHOPE O KE KUMU ANA A I OLE E PILI ANA I KA PAHU.
kela aoao