Υποστήριξη
Συμμετοχή σε συνάντησηΕγγραφήΕίσοδος Λάβετε μέρος σε μια συνάντησηΕγγραφήΣύνδεση 

Όροι χρήσης

  1. Εισαγωγή και συμφωνία
    1. Αυτοί οι Όροι Χρήσης (η "Συμφωνία") αποτελούν νομικά δεσμευτική συμφωνία από και μεταξύ Εσάς (του Πελάτη μας) και Εμάς (IGHI) σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας του FreeConference.com (τον "Ιστότοπο") και τις υπηρεσίες διασκέψεων που προσφέρει η FreeConference .com σε συνεργασία με τον Ιστότοπο (οι "Υπηρεσίες"). Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτήν την Συμφωνία. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, OR ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    2. Η Υπηρεσία που παρέχουμε (IGHI) σε εσάς (τον Πελάτη μας) είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης τηλεφωνικής κλήσης με άλλους Συμμετέχοντες μέσω τηλεφωνικού δικτύου, WebRTC, βίντεο και άλλης τεχνολογίας επικοινωνιών.
    3. Η Υπηρεσία θα υπόκειται στη διαθέσιμη χωρητικότητα και δεν εγγυόμαστε ότι ο αριθμός των συνδέσεων που απαιτείται από εσάς θα είναι πάντα διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.
    4. Κατά την παροχή της Υπηρεσίας, υποσχόμαστε να χρησιμοποιήσουμε την εύλογη δεξιότητα και φροντίδα ενός αρμόδιου παρόχου Υπηρεσιών.
  2. Ορισμοί
    1. "Χρέωση κλήσης" σημαίνει την τιμή που χρεώνεται στον καλούντα από το χειριστή του δικτύου.
    2. "Σύμβαση" σημαίνει, κατά σειρά προτεραιότητας, αυτούς τους όρους και τη διαδικασία εγγραφής.
    3. "Συμμετέχων" σημαίνει εσάς και οποιονδήποτε επιτρέπετε να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.
    4. "Δωρεάν διάσκεψη" σημαίνει τη γενική υπηρεσία διασκέψεων IGHI που χρησιμοποιείται με την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαιτείται μόνο κατά την εγγραφή.
    5. "Διαδικασία Εγγραφής" σημαίνει τη διαδικασία εγγραφής που ολοκληρώσατε μέσω του Διαδικτύου.
    6. "Premium Conferencing" σημαίνει την υπηρεσία IGHI Conferencing με premium χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται από συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής Premium Conferencing, γνωστή και ως "Registered Service".
    7. "Υπηρεσία" σημαίνει το σύνολο ή μέρος της Υπηρεσίας που εξηγείται στην Ενότητα 1 που συμφωνούμε να σας παρέχουμε βάσει αυτής της Σύμβασης.
    8. "Εμείς" και "FreeConference.com" και "IGHI" και "Us" σημαίνει Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Εσείς" σημαίνει τον πελάτη με τον οποίο συνάπτουμε αυτήν τη Σύμβαση και ο οποίος κατονομάζεται στη Διαδικασία Εγγραφής ή/και την εταιρεία σας ή/και τους Συμμετέχοντες σας, όπως απαιτεί το πλαίσιο.
  3. Επιλεξιμότητα, Όρος και Άδεια Χρήσης
    1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΥΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΟ ΝΟΜΟ. Εάν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο ή τις Υπηρεσίες για λογαριασμό μιας εταιρείας, εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να ενεργείτε και να συνάπτετε συμβάσεις για λογαριασμό αυτής της εταιρείας. Η παρούσα συμφωνία είναι άκυρη όπου απαγορεύεται.
    2. Με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας, το FreeConference.com σας χορηγεί μια μη αποκλειστική, μη επιτρεπόμενη, ανακλητή, όπως αναφέρεται στην παρούσα Συμφωνία, μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών. Εκτός από όσα ορίζονται ρητά στο παρόν, η παρούσα Συμφωνία δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα ή πνευματική ιδιοκτησία του FreeConference.com ή οποιουδήποτε άλλου μέρους. Σε περίπτωση που παραβιάσετε οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Συμφωνίας, τα δικαιώματά σας βάσει αυτής της ενότητας θα λήξουν αμέσως.
    3. Για τη χρήση της Δωρεάν Υπηρεσίας Συνδιάσκεψης, αυτή η σύμβαση ξεκινά όταν σας έχει εκδοθεί κωδικός PIN ή όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία για πρώτη φορά, όποιο είναι πρώτο.
    4. Εάν χρησιμοποιείτε την Premium Conferencing Service, αυτή η Σύμβαση ξεκινά όταν ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία εγγραφής.
    5. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες, συναινείτε στη συλλογή και χρήση ορισμένων πληροφοριών για εσάς, όπως ορίζεται στην Πολιτική Απορρήτου του FreeConference.com (η «Πολιτική Απορρήτου»), συμπεριλαμβανομένης της Διαδικασίας Εγγραφής και όπως ορίζεται στην Ενότητα 7. Με χρήση τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες, Δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει και συμφωνείτε με αυτό. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ OR ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Σε περίπτωση οποιασδήποτε σύγκρουσης μεταξύ της Πολιτικής Απορρήτου και της παρούσας Συμφωνίας, οι όροι αυτής της Συμφωνίας θα ελέγχουν.
  4. Διαδικασία εγγραφής
    1. Σε σχέση με τη χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής. Υποστηρίζετε και εγγυάστε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχετε σε οποιαδήποτε φόρμα εγγραφής ή με άλλο τρόπο σε σχέση με τη χρήση της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών σας θα είναι πλήρεις και ακριβείς και ότι θα ενημερώσετε αυτές τις πληροφορίες όπως απαιτείται για να διατηρήσετε την πληρότητα και την ακρίβειά τους.
    2. Θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε, ή μπορεί να σας δοθεί, ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης σε σχέση με τη χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών από εσάς. Είστε πλήρως υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου του κωδικού πρόσβασής σας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασης οποιουδήποτε άλλου χρήστη της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε το FreeConference.com αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας. Το FreeConference.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια που θα υποστείτε ως αποτέλεσμα της χρήσης άλλου λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας, ανεξάρτητα από το αν με ή χωρίς τη γνώση σας. Ενδέχεται να θεωρηθείτε υπεύθυνος για τυχόν απώλειες που προκαλούνται από το FreeConference.com, τους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους συμβούλους, τους αντιπροσώπους και τους εκπροσώπους λόγω της χρήσης του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασης από κάποιον άλλο.
  5. Διαθεσιμότητα υπηρεσίας
    1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα, εκτός από:
      1. σε περίπτωση προγραμματισμένης προγραμματισμένης συντήρησης, στην οποία περίπτωση η Υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη ·
      2. σε περίπτωση μη προγραμματισμένης ή έκτακτης συντήρησης, μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσουμε εργασίες που ενδέχεται να επηρεάσουν την Υπηρεσία, οπότε οι κλήσεις μπορεί να κοπούν ή να μην συνδεθούν. Εάν πρέπει να διακόψουμε την Υπηρεσία, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάστασή της εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. ή
      3. σε περίπτωση περιστάσεων πέραν του εύλογου ελέγχου μας.
    2. Χρονοδιαγράμματα συντήρησης και αναφορές κατάστασης υπηρεσίας παρέχονται κατόπιν αιτήματος.
    3. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η Υπηρεσία δεν θα είναι ποτέ ελαττωματική, αλλά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσουμε τα αναφερόμενα σφάλματα το συντομότερο δυνατόν.
    4. Περιστασιακά μπορεί να χρειαστεί:
      1. αλλάξτε τον κωδικό ή τον αριθμό τηλεφώνου ή τις τεχνικές προδιαγραφές της Υπηρεσίας για λειτουργικούς λόγους. ή
      2. να σας δώσουμε οδηγίες που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητες για την ασφάλεια, την υγεία ή την ασφάλεια ή για την ποιότητα της Υπηρεσίας που παρέχουμε σε εσάς ή στους άλλους πελάτες μας και συμφωνείτε να τις τηρείτε. αλλά πριν το κάνουμε αυτό, θα σας ενημερώσουμε όσο μπορούμε.
  6. Χρεώσεις για την Υπηρεσία
    1. Δεν σας χρεώνουμε απευθείας για τη χρήση της Υπηρεσίας.
    2. Κάθε χρήστης της Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, θα χρεώνεται τις επικρατούσες χρεώσεις κλήσεων για κλήσεις στον αριθμό κλήσης που ισχύει για την Υπηρεσία που χρησιμοποιείτε.
    3. Όλοι οι χρήστες θα τιμολογούνται για τις χρεώσεις κλήσης στον τυπικό τηλεφωνικό τους λογαριασμό που εκδίδεται από τον τηλεφωνικό τους φορέα, με την επικρατούσα τιμή χρέωσης κλήσεων για κλήσεις στον αριθμό κλήσης.
    4. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το χειριστή του τηλεφωνικού σας δικτύου για να επιβεβαιώσετε την τιμή χρέωσης κλήσης για τον αριθμό κλήσης που ισχύει για την Υπηρεσία που χρησιμοποιείτε.
    5. Δεν υπάρχουν χρεώσεις ακύρωσης, ρύθμισης ή κράτησης ή χρεώσεις. Δεν υπάρχει συντήρηση λογαριασμού ή ελάχιστα τέλη χρήσης.
    6. Τα τέλη που σχετίζονται με τις προαιρετικές Premium Conferencing Services θα χρεώνονται στην πιστωτική σας κάρτα με την ολοκλήρωση του συνεδρίου. Η χρέωση θα εμφανιστεί στην κατάσταση της πιστωτικής σας κάρτας ως "Υπηρεσίες κλήσεων συνδιάσκεψης". Οι Premium Conferencing Services μπορούν να δημιουργηθούν σε επαναλαμβανόμενη βάση, οπότε τέτοιες χρεώσεις θα χρεώνονται μηνιαίως στην πιστωτική σας κάρτα από την ημέρα ενεργοποίησης της υπηρεσίας και θα εμφανίζονται στην κατάσταση της πιστωτικής σας κάρτας ως "Υπηρεσίες κλήσεων διάσκεψης. Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση Υπηρεσίες Premium Conferencing στη σελίδα "Λογαριασμός" σας. Τα αιτήματα ακύρωσης ισχύουν στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσης που εμφανίζεται στην ενότητα "Premium Add-On Services" της σελίδας "Λογαριασμός". Για Premium Conferencing Services που έχουν ρυθμιστεί στις μηνιαίος επαναλαμβανόμενος κύκλος χρέωσης, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η έγκριση πιστωτικής κάρτας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης της χρέωσης, θα ειδοποιηθείτε για την ενημέρωση των στοιχείων πληρωμής και το FreeConference.com μπορεί να ακυρώσει όλες τις Υπηρεσίες εάν δεν υπάρχουν πληροφορίες πληρωμής ενημερώθηκε με ημερομηνία λήξης χρέωσης.
    7. Οι υπηρεσίες Premium Conferencing περιλαμβάνουν:
      1. Premium εφαρμογές FreeConference.com, όπως αγοράστηκαν στο κατάστημα εφαρμογών FreeConference.com.
      2. Εξατομικευμένοι χαιρετισμοί ή άλλες εξατομικευμένες ή προσαρμοσμένες λειτουργίες που ζητήσατε ή αγοράσατε από εσάς.
      3. Premium Dial In Numbers, επιτρέποντάς σας να αναλάβετε το κόστος των κλήσεων των Συμμετεχόντων σας χωρίς χρέωση ή να μειώσετε τις χρεώσεις μεγάλων αποστάσεων χρησιμοποιώντας premium τοπικές και διεθνείς κλήσεις.
      4. Εγγραφή κλήσεων ή άλλες premium εφαρμογές που αγοράσατε από εσάς. και
      5. Άλλες premium υπηρεσίες που προσφέρονται από εμάς κατά καιρούς.
    8. Όλοι οι ισχύοντες φόροι δεν περιλαμβάνονται και θα χρεωθούν ξεχωριστά επιπλέον των σημειωμένων χρεώσεων.
    9. Το FreeConference.com μπορεί να διακόψει ή να αναστείλει τις Υπηρεσίες για μη πληρωμή ανά πάσα στιγμή χωρίς να φέρει καμία ευθύνη.
    10. Δεν επιστρέφουμε ή πιστώνουμε περιόδους χρέωσης μερικώς χρησιμοποιημένων σε περίπτωση ακύρωσης συνδρομών ή άλλων υπηρεσιών. οι ακυρώσεις ισχύουν μόνο για την επόμενη ισχύουσα περίοδο χρέωσης. Δεν παρέχονται επιστροφές χρημάτων ή πίστωση για οποιεσδήποτε υπηρεσίες με χρέωση που χρησιμοποιείτε από εσάς, όπως η χρήση χωρίς χρέωση, τα διόδια ή οι διεθνείς αριθμοί κλήσης. Οποιεσδήποτε άλλες επιστροφές χρημάτων ή πιστώσεις είναι κατά την αποκλειστική κρίση της Iotum. σε περίπτωση τυχόν επιστροφής χρημάτων που καθορίζεται από το Iotum, θα λάβετε συνήθως την ίδια εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
  1. Ευθύνες σας
    1. Εσείς και οι Συμμετέχοντες πρέπει να χρησιμοποιείτε τηλέφωνα κλήσης και WebRTC (ή άλλες τεχνολογίες υπολογιστών που παρέχονται όπως περιγράφονται) για να πραγματοποιήσετε κλήση στην Υπηρεσία.
    2. Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια και τη σωστή χρήση του κωδικού PIN μόλις τον λάβετε από εμάς. Δεν έχετε δικαίωμα να πουλήσετε ή να συμφωνήσετε να μεταφέρετε τον κωδικό PIN που σας παρέχεται για χρήση με την Υπηρεσία και δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε.
    3. Όταν εγγράφεστε είτε για τη Δωρεάν υπηρεσία διάσκεψης είτε για την υπηρεσία Premium Conferencing, πρέπει να δώσετε μια τρέχουσα έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χρησιμοποιηθεί από εμάς για την επικοινωνία μηνυμάτων Υπηρεσίας και για σκοπούς μάρκετινγκ. Με τη δημιουργία λογαριασμού στο FreeConference.com, και εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τον νόμο, συναινείτε να λαμβάνετε περιοδικές επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το FreeConference.com σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του FreeConference.com, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό περιοδικού ενημερωτικού δελτίου του FreeConference.com, περιστασιακών δελτίων ενημέρωσης υπηρεσιών, και συνοπτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προγραμματισμένα συνέδρια πριν και μετά την ολοκλήρωσή τους. Τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν από καμία άλλη εταιρεία εκτός από την IGHI. Για να αφαιρεθεί από τη λίστα αλληλογραφίας, ο κωδικός PIN πρέπει να αφαιρεθεί από το σύστημα και δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.
    4. Εάν εσείς ή οι Συμμετέχοντες σας χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο για πρόσβαση στην Υπηρεσία, ενδέχεται να στείλουμε περιστασιακά μηνύματα SMS, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα μηνύματα επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση ή τον αριθμό τηλεφώνου που εμφανίζεται στην Ενότητα 13.
    5. Κανείς δεν πρέπει να διαφημίζει οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου ή κωδικό PIN για την Υπηρεσία μέσα ή σε ένα τηλεφωνικό κουτί χωρίς τη συγκατάθεσή μας και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα συμβεί. Η ενέργεια που μπορούμε να κάνουμε αν συμβεί αυτό εξηγείται στην Ενότητα 11.
    6. Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην Υπηρεσία χρησιμοποιώντας τους αριθμούς τηλεφώνου που σας έχουν εκδοθεί.
    7. Οι νόμοι περί απορρήτου απαιτούν ότι όλοι σε μια ηχογραφημένη τηλεδιάσκεψη συμφωνούν να καταγραφούν. Λάβετε υπόψη ότι όλοι όσοι εισέρχονται σε μια διάσκεψη που εγγράφεται θα ακούσουν ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η διάσκεψη καταγράφεται.
  2. Κατάχρηση και απαγορευμένες χρήσεις
    1. Το FreeConference.com επιβάλλει ορισμένους περιορισμούς στη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς. Εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι εσείς και οι συμμετέχοντες σας δεν θα:
      1. να κάνετε προσβλητικές, άσεμνες, απειλητικές, ενοχλητικές ή φάρσες
      2. χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε Υπηρεσία με δόλο ή σε σχέση με ποινικό αδίκημα και πρέπει να λάβετε όλες τις εύλογες προφυλάξεις για να διασφαλίσετε ότι αυτό δεν συμβαίνει.
      3. παραβιάσετε ή επιχειρήσετε να παραβιάσετε τυχόν χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ιστότοπου ·
      4. πρόσβαση σε περιεχόμενο ή δεδομένα που δεν προορίζονται για εσάς ή συνδεθείτε σε διακομιστή ή λογαριασμό στον οποίο δεν έχετε άδεια πρόσβασης.
      5. προσπαθήστε να διερευνήσετε, να σαρώσετε ή να ελέγξετε την ευπάθεια του Ιστότοπου ή οποιουδήποτε σχετικού συστήματος ή δικτύου ή να παραβιάσετε οποιαδήποτε μέτρα ασφαλείας ή ελέγχου ταυτότητας χωρίς κατάλληλη εξουσιοδότηση.
      6. παρέμβαση ή απόπειρα παρεμβολής στη χρήση της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών από οποιονδήποτε άλλο χρήστη, κεντρικό υπολογιστή ή δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, μέσω υποβολής ιού, υπερφόρτωσης, "πλημμύρας", "ανεπιθύμητης αλληλογραφίας", "βομβαρδισμού αλληλογραφίας" ή " συντριβή »του Ιστότοπου ή της υποδομής που παρέχει τις Υπηρεσίες.
      7. ενεργεί με τρόπο αντίθετο με οποιαδήποτε Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης που καθορίζεται από την IGHI κατά καιρούς, η οποία πολιτική είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.
    2. η ενέργεια που μπορούμε να λάβουμε εάν καταχραστείτε την Υπηρεσία εξηγείται στην Ενότητα 11. Εάν γίνει αξίωση εναντίον μας επειδή η Υπηρεσία χρησιμοποιείται κατά λάθος και δεν λάβατε όλες τις εύλογες προφυλάξεις για να αποτρέψετε αυτήν την κακή χρήση ή δεν μας ειδοποιήσατε για αυτήν την κακή χρήση με την πρώτη λογική ευκαιρία, πρέπει να μας αποζημιώσετε για τυχόν ποσά που είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε και για κάθε άλλο λογικό κόστος που έχουμε πραγματοποιήσει.
    3. Οι φωνητικές κλήσεις ενδέχεται να καταγράφονται και η ηχογράφηση να χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό τη διερεύνηση κατάχρησης του συστήματος.
    4. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτού του τμήματος ενδέχεται να σας υποβάλλει σε αστική ή/και ποινική ευθύνη και το FreeConference.com διατηρεί το δικαίωμα να συνεργάζεται με την επιβολή του νόμου σε οποιαδήποτε έρευνα για οποιαδήποτε παραβίαση αυτού ή οποιουδήποτε άλλου τμήματος της παρούσας Συμφωνίας.
  3. Αποποίηση ευθυνών και περιορισμός ευθύνης
    1. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ FREECONFERENCE.COM I ΤΟΥΣ ΑΔΕΥΤΕΡΟΥΣ OR ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΣΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ US ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝ ΧΩΡΙΣ LOIMITY Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΟΥΛΙΑ, ΛΑΘΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ OTHER ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.
    2. Δεν συνιστούμε τη χρήση της Υπηρεσίας όταν ο κίνδυνος μη σύνδεσης ή απώλειας σύνδεσης ενέχει σημαντικό κίνδυνο. Συνεπώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία μόνο εάν αποδεχτείτε ότι όλος αυτός ο κίνδυνος είναι δικός σας και πρέπει να ασφαλίσετε ανάλογα.
    3. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ FREECONFERENCE.COM ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΥΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η FREECONFERENCE.COM OR Οι Αδειούχοι ή οι ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΥΘΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ OR ΛΟΓΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΑΛΟΓΙΑΣ, OTHER ΑΛΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ OF ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ OR ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΘΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΝΤ, ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΣΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΓΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ FREECONFERENCE.COM και ΕΣΑΣ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
    4. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για τη χρήση της Υπηρεσίας, ιδίως:
      1. οποιαδήποτε ευθύνη έχουμε οποιουδήποτε είδους (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ευθύνης λόγω της αμέλειας μας) περιορίζεται στο ποσό των πραγματικών χρεώσεων κλήσης που έχετε καταβάλει σε εσάς για την εν λόγω κλήση.
      2. δεν έχουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή κακή χρήση της Υπηρεσίας από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο.
      3. δεν έχουμε καμία ευθύνη ούτε προς εσάς ούτε για οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα στην κλήση συνδιάσκεψης για οποιαδήποτε απώλεια που δεν είναι εύλογα προβλέψιμη, ούτε απώλεια επιχειρήσεων, εσόδων, κερδών ή εξοικονομήσεων που αναμένεται να πραγματοποιήσετε, σπατάλη εξόδων, οικονομική απώλεια ή απώλεια δεδομένων ή τραυματίστηκε.
      4. θέματα πέρα ​​από τον λογικό μας έλεγχο - εάν δεν μπορούμε να κάνουμε ό, τι έχουμε υποσχεθεί σε αυτήν τη Σύμβαση εξαιτίας κάποιου πράγματος πέρα ​​από τον λογικό μας έλεγχο, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό σε αυτά, κεραυνός, πλημμύρα ή εξαιρετικά έντονα καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιά ή έκρηξη, αστική διαταραχή, πόλεμος ή στρατιωτικές επιχειρήσεις, εθνική ή τοπική έκτακτη ανάγκη, οτιδήποτε έχει γίνει από την κυβέρνηση ή άλλη αρμόδια αρχή ή βιομηχανικές διαφορές κάθε είδους, (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τους υπαλλήλους μας) , δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για αυτό. Εάν οποιαδήποτε τέτοια γεγονότα συνεχιστούν για περισσότερο από τρεις μήνες, μπορούμε να καταγγείλουμε αυτήν τη Σύμβαση, ενημερώνοντάς σας.
      5. δεν είμαστε υπεύθυνοι είτε σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης για αμέλεια) είτε με άλλο τρόπο για τις πράξεις ή παραλείψεις άλλων παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ή για σφάλματα ή αστοχίες των δικτύων και του εξοπλισμού τους.
    5. Η FREECONFERENCE.COM, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΡΡΙΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ». ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, FREECONFERENCE.COM, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΕΞΕΡΓΗΣΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΞΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΥΝ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ FREECONFERENCE.COM ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΙΚΑΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ AT ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ OR ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΥΤΕ ΤΟ FREECONFERENCE.COM ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ OR ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΑ, η FREECONFERENCE.COM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ.
    6. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Y ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ AG ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΓΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ FREECONFERENCE.COM ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΑΠΟΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ OR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ OR ΓΡΑΠΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ OTHER ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ OR ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    7. Κάθε μέρος αυτού του Συμβολαίου που αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη μας λειτουργεί ξεχωριστά. Εάν οποιοδήποτε μέρος δεν επιτρέπεται ή δεν είναι αποτελεσματικό, τα άλλα μέρη θα συνεχίσουν να ισχύουν.
  1. Αποζημίωση από εσάς
    1. Συμφωνείτε να υπερασπίζεστε, να αποζημιώνετε και να κρατάτε ακίνδυνες τις IGHI και τους αξιωματικούς, διευθυντές, υπαλλήλους, αντιπροσώπους, συνεργάτες, εκπροσώπους, αδειοδοτημένους, διαδόχους, αναθέτες και εργολάβους από και έναντι όλων των αξιώσεων, ενεργειών, απαιτήσεων, αιτιών δράσης και άλλων διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, των αμοιβών και των εξόδων των δικηγόρων, που προκύπτουν ή σχετίζονται με: (i) την παραβίαση της παρούσας συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό οποιασδήποτε εκπροσώπησης ή εγγύησης που περιλαμβάνεται στην παρούσα συμφωνία · ή (ii) την πρόσβασή σας στον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες ή τη χρήση του.
  2. Λήξη συμφωνίας, τερματισμός υπηρεσίας και αναστολή κωδικού PIN
    1. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, Η FREECONFERENCE.COM ΑΠΟΡΡΗΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ FREECONFERENCE.COM ΜΟΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ OR ΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΕΓΓΥΗΣΗ OR ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, OF ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ R ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.
    2. Μπορούμε να αναστείλουμε τον κωδικό PIN:
      1. αμέσως, εάν παραβιάσετε ουσιαστικά αυτήν τη Σύμβαση ή/και πιστεύουμε ότι η Υπηρεσία χρησιμοποιείται κατά τρόπο που απαγορεύεται από την Ενότητα 8. Αυτό ισχύει ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ότι πραγματοποιούνται οι κλήσεις ή η Υπηρεσία χρησιμοποιείται σε τέτοια Μακριά. Θα σας ενημερώσουμε για τέτοια αναστολή ή τερματισμό το συντομότερο δυνατό και θα εξηγήσουμε γιατί έχουμε προβεί σε αυτήν την ενέργεια.
      2. κατόπιν εύλογης ειδοποίησης εάν παραβιάσετε την παρούσα Σύμβαση και αποτύχετε να διορθώσετε την παράβαση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από το οποίο θα σας ζητηθεί.
    3. Εάν αναστείλουμε τον κωδικό PIN, δεν θα αποκατασταθεί μέχρι να μας βεβαιώσετε ότι θα χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μόνο σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση.
    4. Η παρούσα Συμφωνία θα τερματιστεί αυτόματα σε περίπτωση που παραβιάσετε οποιαδήποτε από τις παραστάσεις, τις εγγυήσεις ή τις διαθήκες της παρούσας Συμφωνίας. Ο τερματισμός αυτός είναι αυτόματος και δεν απαιτεί καμία ενέργεια από το FreeConference.com.
    5. Μπορείτε να τερματίσετε αυτήν τη Συμφωνία ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε ή καθόλου λόγο, παρέχοντας ειδοποίηση στο FreeConference.com σχετικά με την πρόθεσή σας να το κάνετε μέσω ειδοποίησης μέσω email στη διεύθυνση support@freeconference.com.
    6. Οποιοσδήποτε τερματισμός της παρούσας Συμφωνίας τερματίζει αυτόματα όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται από αυτήν, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό Το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες, εκτός από τις Ενότητες 7, 8, 9, 10, 15, 17 (συγκατάθεση για λήψη email, εκπροσώπηση και εγγύηση, αποποίηση ευθυνών/περιορισμός ευθύνης, αποζημίωση, πνευματική ιδιοκτησία, δικαιοδοσία) και 16 (γενικές διατάξεις) θα επιβιώσουν από κάθε τερματισμό και εκτός από την υποχρέωση πληρωμής που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών σας σύμφωνα με την Ενότητα 6 θα παραμείνει εκκρεμή και οφειλόμενη και πληρωτέα από εσάς.
  3. Τροποποιήσεις και αλλαγές
    1. Το Διαδίκτυο και η ασύρματη τεχνολογία και οι ισχύοντες νόμοι, κανόνες και κανονισμοί αλλάζουν συχνά. ΑΝΑΛΟΓΑ, το FREECONFERENCE.COM ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ OR ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. ΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Μπορούμε να αλλάξουμε τους όρους αυτής της Σύμβασης ανά πάσα στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν πιο λογικά για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές τις συνθήκες.
    2. Δεν μπορείτε να μεταβιβάσετε ή να προσπαθήσετε να μεταφέρετε αυτήν τη Σύμβαση ή οποιοδήποτε μέρος αυτής σε οποιονδήποτε άλλο.
    3. Μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή γράφοντας μας στη διεύθυνση στην Ενότητα 13, αλλά αυτή η ακύρωση θα είναι αναποτελεσματική στο βαθμό που συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.
    4. Εάν δεν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία για τουλάχιστον 6 μήνες, διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε το PIN που σας έχει χορηγηθεί από το σύστημα.
  4. Ειδοποίηση
    1. Οποιαδήποτε ειδοποίηση βάσει αυτής της σύμβασης πρέπει να παραδοθεί ή να σταλεί με τηλεομοιοτυπία ή προπληρωμένη ταχυδρομείο ή με e-mail ως εξής:
      1. σε εμάς στην Iotum Global Holdings Inc., Global Head Head, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, ή οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση που σας δώσουμε.
      2. σε εμάς μέσω τηλεομοιοτυπίας που αποστέλλεται στο +01 (818) 553 -1427.
      3. σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στη διεύθυνση support@freeconference.com.
      4. σε εσάς είτε στην ταχυδρομική είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δώσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής.
  1. Δικαιώματα Τρίτων
    1. Ένα πρόσωπο που δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτήν τη Σύμβαση, δεν έχει κανένα δικαίωμα βάσει του Νόμου περί Συμβάσεων (Δικαιώματα Τρίτων Μερών) 1999 (Ηνωμένο Βασίλειο) να επιβάλει οποιονδήποτε όρο της παρούσας Σύμβασης, αλλά αυτό δεν επηρεάζει κανένα δικαίωμα ή ένδικο μέσο τρίτου που υπάρχει ή είναι διαθέσιμο εκτός αυτού του νόμου.
    2. Ο Ιστότοπος ενδέχεται να συνδέεται με ιστότοπους που λειτουργούν από τρίτα μέρη ("Ιστότοποι τρίτων"). Το FreeConference.com δεν έχει τον έλεγχο των Ιστότοπων τρίτων, καθένα από τα οποία μπορεί να διέπεται από τους δικούς του όρους υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου. Το FREECONFERENCE.COM ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ, FREECONFERENCE.COM ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΕΓΓΥΗΣΕΙ OR ΕΓΚΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, THE ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟ, Η FREECONFERENCE.COM ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ OTHER ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ, ΑΝΟΙΧΩΣ ΕΣΑΣ TO ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
    3. Εκτός από τα μέρη όπως και στον βαθμό που ορίζεται στην Ενότητα 10, και τους δικαιοπαρόχους και προμηθευτές του FreeConference.com, όπως και στο βαθμό που ορίζεται ρητά στην Ενότητα 9, δεν υπάρχουν τρίτοι δικαιούχοι της παρούσας Συμφωνίας.
  2. Πνευματικής Ιδιοκτησίας
    1. Ο Ιστότοπος, όλο το περιεχόμενο και το υλικό που βρίσκεται στον Ιστότοπο και η δωρεάν υποδομή διάσκεψης που παρέχει τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό του ονόματος του FreeConference.com και τυχόν λογότυπα, σχέδια, κείμενο, γραφικά και άλλα αρχεία, καθώς και η επιλογή, η ρύθμιση και η οργάνωση αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του FreeConference.com ή των δικαιοπαρόχων του. Εκτός από όσα προβλέπονται ρητά, ούτε η χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών σας, ούτε η εγγραφή σας στην παρούσα Συμφωνία, δεν σας παρέχουν κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για ή για οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο ή υλικό. Το Free Conference και το λογότυπο FreeConference.com, είναι εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IGHI. Ο ιστότοπος είναι πνευματικά δικαιώματα © 2015 έως σήμερα, IGHI. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΖΟΝΤΑΙ.
    2. Εάν έχετε αποδεικτικά στοιχεία, γνωρίζετε ή έχετε καλή πίστη ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματά σας πνευματικών δικαιωμάτων ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου μέρους και θέλετε η FreeConference.com να διαγράψει, να επεξεργαστεί ή να απενεργοποιήσει το εν λόγω υλικό, πρέπει να παρέχετε FreeConference .com με όλες τις ακόλουθες πληροφορίες: (α) φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή προσώπου εξουσιοδοτημένου να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου του αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται να παραβιάζεται · β) ταυτοποίηση του έργου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα για το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει παραβιαστεί ή, εάν πολλά έργα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα καλύπτονται από μία μόνο ειδοποίηση, αντιπροσωπευτικό κατάλογο τέτοιων έργων · (γ) ταυτοποίηση του υλικού που ισχυρίζεται ότι έχει παραβιαστεί ή ότι αποτελεί αντικείμενο παραβατικής δραστηριότητας και το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί ή η πρόσβαση στο οποίο πρέπει να απενεργοποιηθεί, και πληροφορίες εύλογα επαρκείς για να επιτρέψει στον FreeConference.com να εντοπίσει το υλικό · (δ) πληροφορίες εύλογα επαρκείς για να επιτρέψει στο FreeConference.com να επικοινωνήσει μαζί σας, όπως διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και, εάν υπάρχουν, μια ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία ενδέχεται να επικοινωνήσετε μαζί σας · (ε) δήλωση ότι έχετε καλή πίστη ότι η χρήση του υλικού με τον τρόπο για τον οποίο διαμαρτύρεστε δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό του ή το νόμο · και (στ) δήλωση ότι οι πληροφορίες στην κοινοποίηση είναι ακριβείς και υπό ποινή ψευδορκίας, ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να ενεργείτε για λογαριασμό του κατόχου αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται να παραβιάζεται.
  3. Γενικές Διατάξεις
    1. Ολόκληρη Συμφωνία? ΕρμηνείαΤο Αυτή η Συμφωνία αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του FreeConference.com και Εσάς σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών από εσάς. Η γλώσσα της παρούσας Συμφωνίας θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το δίκαιο νόημά της και όχι αυστηρά υπέρ ή κατά του συμβαλλόμενου μέρους.
    2. Διαχωριότητα; ΠαραίτησηΤο Εάν οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Συμφωνίας θεωρηθεί άκυρο ή μη εφαρμόσιμο, αυτό το μέρος θα θεωρηθεί ότι αντικατοπτρίζει την αρχική πρόθεση των μερών και τα υπόλοιπα τμήματα θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και ισχύ. Η παραίτηση από οποιοδήποτε μέρος από οποιονδήποτε όρο ή προϋπόθεση της παρούσας Συμφωνίας ή οποιαδήποτε παραβίαση αυτής, σε οποιαδήποτε περίπτωση, δεν θα παραιτηθεί από αυτόν τον όρο ή προϋπόθεση ή οποιαδήποτε μεταγενέστερη παραβίαση αυτού.
    3. ΕκχώρησηΤο Αυτή η Συμφωνία και όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις σας που απορρέουν από αυτήν δεν θα εκχωρηθούν ή μεταβιβαστούν από εσάς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του FreeConference.com. Ανεξάρτητα από τα προαναφερθέντα, η παρούσα Συμφωνία θα είναι δεσμευτική και θα αποβεί προς όφελος των μερών, των διαδόχων τους και των επιτρεπόμενων αναθέσεων.
    4. ΣχέσηΤο Εσείς και το FreeConference.com είστε ανεξάρτητα μέρη και καμία εταιρεία, εταιρική σχέση, κοινοπραξία ή σχέση εργαζομένου-εργοδότη δεν προορίζεται ή δημιουργείται από την παρούσα Συμφωνία.
  4. Εφαρμοστέο Δίκαιο
    1. Αυτή η σύμβαση διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας της Καλιφόρνιας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αρχές της σύγκρουσης δικαίου. Η παρούσα Συμφωνία, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμούς της κατασκευής και της επιβολής της, θα αντιμετωπίζεται σαν να εκτελέστηκε και εκτελέστηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.
    2. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ OR ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΓΓΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΗΠΑ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΡΗΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
    3. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ OR ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ OR Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ (1) ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΗ OR ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΑΓΗ.
διασχίζουν