Υποστήριξη
Συμμετοχή σε συνάντησηΕγγραφήΕίσοδος Λάβετε μέρος σε μια συνάντησηΕγγραφήΣύνδεση 

Video Chat

Πιάστε τη συσκευή σας με δυνατότητα βίντεο και αποκτήστε το δωρεάν λογισμικό συνομιλίας μέσω βίντεο του FreeConference.com για να φιλοξενείτε εικονικές συναντήσεις που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης σε πραγματικό χρόνο.
Εγγραφείτε τώρα
στη σελίδα κλήσεων σε Macbook pro και iPhone
γράφημα γραμμών που μοιράζεται στην οθόνη με τρεις απομακρυσμένες φωτογραφίες συναδέλφων γύρω από αυτό

Κρατήστε την ομάδα κλειστή χρησιμοποιώντας δωρεάν συνομιλία μέσω βίντεο

Συγκεντρώστε όλους στο διαδίκτυο με ένα εύχρηστο λογισμικό διαδικτυακής συνομιλίας βίντεο που διευκολύνει την σαφή και συνοπτική επικοινωνία. Χρησιμοποιήστε δωρεάν εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές ή κινητές συσκευές Video Chat και Κοινή χρήση οθόνης είναι αξιόπιστο και προσβάσιμο.

Πώς να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση

  1. Εγγραφείτε για τον δωρεάν λογαριασμό σας.
  2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της σύσκεψης που βρίσκεται στην επάνω γωνία του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.
  3. Μοιραστείτε τη διεύθυνση URL σας μέσω συνομιλίας, κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. με όποιον θέλετε να συναντήσετε.
  4. Ξεκινήστε τη βιντεοκλήση κάνοντας απλώς κλικ στη διεύθυνση URL ή στο εικονίδιο "Έναρξη συνάντησης".
  5. Ζητήστε από όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν κλικ στη διεύθυνση URL για να συμμετάσχουν στη βιντεοκλήση.
  6. Ξεκινήστε τη συνομιλία μέσω βίντεο!
ένα gif που δείχνει ένα βέλος που δείχνει το κουμπί εγγραφής στη δεξιά επάνω γωνία στην επάνω γραμμή πλοήγησης της αρχικής σελίδας του FreeConference
διευρυμένη διεύθυνση URL σελίδας αποδεικνύει ότι η εφαρμογή βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης

Δοκιμάστε δωρεάν συνομιλία μέσω βίντεο και πολλά άλλα

Εγγραφείτε για ένα δωρεάν συνομιλία μέσω βίντεο για άμεση υψηλής ευκρίνειας ήχου και βίντεο συν δωρεάν Κοινή χρήση οθόνης για έως 100 συμμετέχοντες. Λάβετε δωρεάν ηχογραφήσεις, δωρεάν κλήσεις συνδιάσκεψης, τις δικές σας αποκλειστικός αριθμός κλήσης, δωρεάν διεθνείς κλήσεις συνεδρίων, και δωρεάν Ηλεκτρονική αίθουσα συσκέψεων για τη συνομιλία μέσω βίντεο.

Αναβαθμίστε σε λογαριασμό επί πληρωμή και απολαύστε όλες τις Δωρεάν δυνατότητες συνομιλίας βίντεο Plus Επιλογές Premium:

βιντεοκλήση μέσω κινητού με τρεις φίλους

Η διαμονή κοινωνικής δικτύωσης (σε μια δωρεάν εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο) είναι διασκεδαστική και εύκολη

Επειδή δεν βρίσκεστε στα ίδια μέρη, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπετε ο ένας το πρόσωπο του άλλου! Χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό συνομιλίας μέσω βίντεο της FreeConference για να συγκεντρωθείτε και να μοιραστείτε οθόνη στο διαδίκτυο, να ηχογραφήσετε βίντεο και να μεταδοθείτε ζωντανά!

Διοργανώστε μια δωρεάν κλήση συνδιάσκεψης ή μια τηλεδιάσκεψη, ξεκινώντας τώρα!

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο FreeConference.com και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσει η επιχείρηση ή ο οργανισμός σας, όπως βίντεο και Κοινή χρήση οθόνης, Προγραμματισμός κλήσεων, Αυτοματοποιημένες προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπενθυμίσεις, Εικονική αίθουσα συσκέψεων και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ
διασχίζουν