Tuki
Liity kokoukseenKirjauduKirjaudu Liity kokoukseenKirjauduKirjaudu 

Käyttöehdot

  1. Johdanto ja sopimus
    1. Nämä käyttöehdot ("Sopimus") muodostavat sinun (asiakkaamme) ja meidän (IGHI) välisen, oikeudellisesti sitovan sopimuksen, joka koskee FreeConference.com -sivuston ("Verkkosivusto") käyttöä ja FreeConferencen tarjoamia neuvottelupalveluja .com yhdessä verkkosivuston kanssa ("Palvelut"). Käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita vakuutat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän sopimuksen ja sitoudut sitomaan sen. JOS ET YMMÄRRÄ TÄMÄN SOPIMUKSEN TAI ET OLE SITOUTUVAT SITOUTUMAAN SINULLE, sinun on välittömästi poistuttava verkkosivustolta ja pidättäydyttävä käyttämästä PALVELUJA MITÄÄN.
    2. Palvelu, jonka (IGHI) tarjoamme sinulle (asiakkaallemme), on mahdollisuus soittaa samanaikaisesti muiden osallistujien kanssa puhelinverkon, WebRTC: n, videon ja muun viestintätekniikan kautta.
    3. Palvelu riippuu käytettävissä olevasta kapasiteetista, emmekä takaa, että tarvitsemasi yhteyksien määrä on aina käytettävissä milloin tahansa.
    4. Palvelun tarjoamisessa lupaamme käyttää pätevän palveluntarjoajan kohtuullista osaamista ja huolellisuutta.
  2. Määritelmät
    1. "Puhelumaksulla" tarkoitetaan verkko -operaattorin veloittamaa hintaa.
    2. "Sopimus" tarkoittaa etuoikeusjärjestyksessä näitä ehtoja ja rekisteröintiprosessia.
    3. "Osallistuja" tarkoittaa sinua ja kaikkia, joille annat luvan käyttää Palvelua.
    4. "Ilmainen neuvottelu" tarkoittaa yleistä IGHI -neuvottelupalvelua, jota tarvitaan vain kelvollinen sähköpostiosoite rekisteröinnin yhteydessä.
    5. "Rekisteröintiprosessi" tarkoittaa rekisteröintiprosessia, jonka suoritat Internetin kautta.
    6. "Premium Conferencing" tarkoittaa IGHI -neuvottelupalvelua, jossa on premium -ominaisuuksia, joita osallistujat käyttävät, jotka ovat suorittaneet Premium Conferencingin rekisteröintiprosessin, joka tunnetaan myös nimellä "rekisteröity palvelu".
    7. "Palvelu" tarkoittaa osassa 1 selitettyä palvelua tai sen osaa, jonka suostumme tarjoamaan sinulle tämän sopimuksen mukaisesti.
    8. "Me" ja "FreeConference.com" sekä "IGHI" ja "Us" tarkoittavat Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Sinä" tarkoittaa asiakasta, jonka kanssa teemme tämän Sopimuksen ja joka on nimetty rekisteröintiprosessissa, ja/tai yrityksesi ja/tai Osallistujat tilanteen mukaan.
  3. Kelpoisuus, käyttöaika ja käyttöoikeus
    1. KÄYTTÄMÄLLÄ VERKKOSIVUSTOA JA PALVELUJA ESITÄT JA TAKUUT, ETTÄ OLET VÄHINTÄÄN 18 VUOTTA JA OLET MUUTEN LAINSÄÄDÄNNÖLLINEN, JOTKA KÄYTETTÄVÄT SOVELLUKSEN SOVELLETTAVAN LAIN SOPIMUKSET. Jos käytät verkkosivustoa tai palveluita yrityksen puolesta, vakuutat lisäksi, että sinulla on valtuudet toimia ja tehdä sopimuksia kyseisen yrityksen puolesta. Tämä sopimus on mitätön, jos se on kielletty.
    2. Edellyttäen, että noudatat tämän sopimuksen ehtoja, FreeConference.com myöntää sinulle ei-yksinomaisen, alilisensoitumattoman, tämän sopimuksen mukaisesti peruutettavan, ei-siirrettävän lisenssin käyttää verkkosivustoa ja palveluita. Tässä sopimuksessa ei myönnetä sinulle oikeuksia FreeConference.comin tai minkään muun osapuolen immateriaalioikeuksiin tai niitä kohtaan, ellei tässä nimenomaisesti toisin määrätä. Jos rikot jotakin tämän sopimuksen ehtoa, tämän osion mukaiset oikeutesi päättyvät välittömästi.
    3. Ilmaisen neuvottelupalvelun käyttöä varten tämä sopimus alkaa, kun sinulle on myönnetty PIN -koodi tai kun käytät palvelua ensimmäistä kertaa sen mukaan, kumpi on ensin.
    4. Jos käytät Premium -neuvottelupalvelua, tämä sopimus alkaa, kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin onnistuneesti.
    5. Käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita suostut tiettyjen sinua koskevien tietojen keräämiseen ja käyttämiseen FreeConference.comin tietosuojakäytännön ("tietosuojakäytäntö") mukaisesti, mukaan lukien rekisteröintiprosessi ja kohdassa 7. Verkkosivusto ja Palvelut, vakuutat, että olet lukenut ja ymmärtänyt ja hyväksyt sen. JOS ET YMMÄRRÄ TAI ET OLE Samaa mieltä, sinun on poistuttava verkkosivustolta välittömästi. Jos tietosuojakäytännön ja tämän sopimuksen välillä ilmenee ristiriitoja, tämän sopimuksen ehdot määräävät.
  4. Rekisteröintiprosessi
    1. Verkkosivuston ja palveluiden käytön yhteydessä sinun on täytettävä rekisteröintilomake. Vakuutat ja takaat, että kaikki rekisteröintilomakkeella tai muuten verkkosivustosi tai palveluidesi käytön yhteydessä antamasi tiedot ovat täydellisiä ja täsmällisiä ja että päivität nämä tiedot tarpeen mukaan niiden täydellisyyden ja tarkkuuden säilyttämiseksi.
    2. Sinua pyydetään myös antamaan tai saatetaan antaa käyttäjänimi ja salasana, kun käytät sivustoa ja palveluita. Olet täysin vastuussa salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä. Et saa käyttää minkään muun sivuston tai palvelun käyttäjän tiliä tai salasanaa. Sitoudut ilmoittamaan FreeConference.comille välittömästi tilisi tai salasanasi luvattomasta käytöstä. FreeConference.com ei ole vastuussa mistään menetyksistä, jotka aiheutuvat siitä, että joku muu käyttää tiliäsi tai salasanaasi, riippumatta siitä, onko sinulla tietämättäsi vai ilman. Voit olla vastuussa kaikista FreeConference.comille, sen tytäryhtiöille, virkamiehille, johtajille, työntekijöille, konsultteille, edustajille ja edustajille aiheutuneista tappioista, jotka johtuvat siitä, että joku muu käyttää tiliäsi tai salasanaasi.
  5. Palvelun saatavuus
    1. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa, paitsi:
      1. suunnitellun huollon yhteydessä, jolloin palvelu ei ehkä ole käytettävissä;
      2. suunnittelemattomien tai hätähuoltotöiden yhteydessä joudumme mahdollisesti suorittamaan töitä, jotka voivat vaikuttaa Palveluun, jolloin puhelut saattavat katketa ​​tai olla muodostamatta yhteyttä. Jos meidän on keskeytettävä Palvelu, teemme kaikkemme palauttaaksemme sen kohtuullisessa ajassa; tai
      3. olosuhteissa, jotka eivät ole kohtuullisen hallittavissa.
    2. Huoltoaikataulut ja huoltotilaraportit toimitetaan pyynnöstä.
    3. Emme voi taata, että palvelu ei koskaan ole viallinen, mutta pyrimme korjaamaan ilmoitetut viat mahdollisimman pian.
    4. Joskus joudumme ehkä
      1. muuttaa palvelun koodia tai puhelinnumeroa tai teknistä eritelmää toiminnallisista syistä; tai
      2. antaa sinulle ohjeita, joiden uskomme olevan välttämättömiä turvallisuuden, terveyden tai turvallisuuden tai sinulle tai muille asiakkaillemme tarjoamamme Palvelun laadun kannalta, ja sitoudut noudattamaan niitä; mutta ennen kuin teemme niin, ilmoitamme sinulle niin paljon kuin voimme.
  6. Palvelun maksut
    1. Emme veloita sinua suoraan Palvelun käytöstä.
    2. Jokaiselta Palvelun käyttäjältä, mukaan lukien sinä, veloitetaan kulloinkin voimassa olevat puhelumaksut, kun soitat käyttämääsi Palveluun sovellettavaan soittonumeroon.
    3. Kaikilta käyttäjiltä laskutetaan puhelumaksut puhelinverkko-operaattorinsa laskuttamasta vakiopuhelulaskusta vallitsevan puhelumaksun mukaisesti.
    4. Tarkista puhelinverkko-operaattoriltasi vahvistaaksesi käyttämäsi Palvelun puheluhinnan puhelumaksun.
    5. Ei peruutus-, käyttöönotto- tai varausmaksuja tai -maksuja. Tilien ylläpito- tai käyttömaksuja ei peritä.
    6. Valinnaisiin Premium -konferenssipalveluihin liittyvät maksut veloitetaan luottokortiltasi konferenssin päätyttyä. Veloitus näkyy luottokorttisi tiliotteessa "Neuvottelupuhelupalvelut". Premium -neuvottelupalvelut voidaan perustaa toistuvasti, jolloin tällaiset maksut veloitetaan kuukausittain luottokortiltasi palvelun aktivointipäivästä alkaen ja ne näkyvät luottokorttisi tiliotteessa "Neuvottelupuhelupalvelut. Voit pyytää peruuttamaan Premium-neuvottelupalvelut Tilisi-sivulla; peruutuspyynnöt tulevat voimaan nykyisen laskutusjakson lopussa, joka näkyy Tili-sivun Premium-lisäpalvelut -osiossa. Premium-kokouspalvelut, jotka on määritetty kuukausittainen toistuva laskutusjakso, jos luottokorttia ei voida valtuuttaa viisi (5) päivää ennen laskutuksen eräpäivää, sinua pyydetään päivittämään maksutiedot ja FreeConference.com voi peruuttaa kaikki palvelut, jos maksutietoja ei ole päivitetty laskutuspäivään mennessä.
    7. Premium -kokouspalvelut sisältävät:
      1. FreeConference.com -premium -sovellukset, jotka on ostettu FreeConference.com -sovelluskaupasta;
      2. Henkilökohtaiset tervehdykset tai muut henkilökohtaiset tai räätälöidyt ominaisuudet, jotka olet pyytänyt tai ostanut;
      3. Premium Dial In Numbers, jonka avulla voit noutaa osallistujiesi puhelujen maksut maksutta tai alentaa kaukopuhelumaksuja käyttämällä paikallisia ja kansainvälisiä premium-puhelimia.
      4. Puhelutallennus tai muut ostamasi premium -sovellukset; ja
      5. Muut ajoittain tarjoamamme Premium -palvelut.
    8. Kaikki sovellettavat verot eivät sisälly hintaan, ja ne laskutetaan erikseen ilmoitettujen maksujen lisäksi.
    9. FreeConference.com voi lopettaa tai keskeyttää Palvelut maksamatta jättämisen vuoksi milloin tahansa ilman vastuuta.
    10. Emme hyvitä tai hyvitä osittain käytettyjä laskutuskausia, jos tilauspohjaiset tai muut palvelut peruutetaan; peruutukset koskevat vain seuraavaa laskutuskautta. Hyvityksiä tai hyvityksiä ei myönnetä mistään käyttämistäsi maksullisista palveluista, kuten maksuttomasta käytöstä, maksullisesta tai kansainvälisestä puhelinverkosta. Kaikki muut hyvitykset tai hyvitykset ovat Iotumin yksinomaisen harkinnan mukaan; jos saat Iotumin määrittämän hyvityksen, saat sen yleensä 3-5 arkipäivän kuluessa.
  1. Teidän velvollisuutenne
    1. Sinun ja osallistujien on käytettävä Palveluun soittamiseen äänivalintapuhelimia ja WebRTC: tä (tai muuta tietotekniikkaa, joka on kuvattu).
    2. Olet vastuussa PIN -koodin turvallisuudesta ja asianmukaisesta käytöstä, kun olet saanut sen meiltä. Sinulla ei ole oikeutta myydä tai suostua siirtämään sinulle annettua PIN -koodia Palvelun käyttöön, etkä saa yrittää tehdä niin.
    3. Kun rekisteröidyt joko ilmaiseen tai premium -kokouspalveluun, sinun on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite. Käytämme tätä sähköpostiosoitetta palveluviestien välittämiseen ja markkinointitarkoituksiin. Luomalla tilin FreeConference.com -sivustolle ja jollei laki toisin määrää, suostut vastaanottamaan FreeConference.com -sivustolta säännöllisiä sähköpostiviestejä, jotka koskevat FreeConference.comin tuotteita ja palveluita, mukaan lukien rajoituksetta FreeConference.comin säännöllinen uutiskirje, satunnaiset palvelupäivitykset, ja yhteenvetosähköpostit ajoitetuista kokouksista ennen ja jälkeen niiden valmistumisen. Tietojasi eivät käytä muut yritykset kuin IGHI. Jos haluat poistaa postituslistalta, PIN -koodisi on poistettava järjestelmästä, etkä voi enää käyttää Palvelua.
    4. Jos sinä tai osallistujat käyttävät matkapuhelinta päästäkseen palveluun, voimme lähettää satunnaisesti tekstiviestejä, voit kieltäytyä näistä viesteistä ottamalla meihin yhteyttä kohdassa 13 mainittuun osoitteeseen tai puhelinnumeroon.
    5. Kukaan ei saa mainostaa Palvelun puhelinnumeroa tai PIN -koodia puhelinlaatikossa tai sen sisällä ilman lupaamme, ja sinun on varmistettava, että näin ei tapahdu. Toiminta, jonka voimme tehdä, jos näin tapahtuu, selitetään osiossa 11.
    6. Sinun on käytettävä palvelua sinulle annetuilla puhelinnumeroilla.
    7. Tietosuojalait edellyttävät, että kaikki nauhoitetussa neuvottelupuhelussa olevat suostuvat tallennukseen. Huomaa, että jokainen nauhoitettavaan konferenssiin kuulee viestin, joka kertoo konferenssin tallennuksen.
  2. Väärinkäyttö ja kielletyt käytöt
    1. FreeConference.com asettaa tiettyjä rajoituksia verkkosivuston käyttöön. Vakuutat ja takaat, että sinä ja osallistujat eivät:
      1. tehdä loukkaavia, siveettömiä, uhkaavia, häiritseviä tai huijauskutsuja;
      2. käyttää Palvelua vilpillisesti tai rikoksen yhteydessä, ja sinun on toteutettava kaikki kohtuulliset varotoimenpiteet varmistaaksesi, että näin ei tapahdu;
      3. rikkoa tai yrittää rikkoa verkkosivuston mitään turvallisuusominaisuuksia;
      4. käyttää sisältöä tai tietoja, joita ei ole tarkoitettu sinulle, tai kirjautua palvelimelle tai tilille, johon sinulla ei ole oikeutta käyttää;
      5. yrittää tutkia, skannata tai testata verkkosivuston tai siihen liittyvän järjestelmän tai verkon haavoittuvuutta tai rikkoa suojaus- tai todennustoimenpiteitä ilman asianmukaista lupaa;
      6. häiritä tai yrittää häiritä muiden käyttäjien, isäntien tai verkkojen käyttämää verkkosivustoa tai palveluita, mukaan lukien rajoituksetta viruksen lähettäminen, ylikuormitus, "tulva", "roskapostitus", "postin pommitus" tai " kaatuu ”Palvelut tarjoava verkkosivusto tai infrastruktuuri.
      7. toimimaan tavalla, joka on vastoin IGHI: n aika ajoin esittämää hyväksytyn käytön käytäntöä, joka on saatavilla pyynnöstä.
    2. toimenpiteet, jotka voimme tehdä, jos käytät tätä Palvelua väärin, selitetään kohdassa 11. Jos meitä vastaan ​​nostetaan kanne, koska Palvelua käytetään väärin etkä ole ryhtynyt kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin estääksesi väärinkäyttöä tai et ole ilmoittanut meille väärinkäytöstä ensimmäisessä kohtuullisessa tilaisuudessa sinun on korvattava meille kaikki summat, jotka olemme velvollisia maksamaan, ja kaikki muut kohtuulliset kustannukset, jotka olemme aiheuttaneet.
    3. Äänipuheluita voidaan tallentaa ja nauhoitusta käyttää vain järjestelmän väärinkäytön tutkimiseen.
    4. Kaikki tämän osion rikkomukset voivat johtaa teihin siviilioikeudelliseen ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen, ja FreeConference.com varaa oikeuden tehdä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa tämän tai minkä tahansa tämän sopimuksen osan rikkomisen tutkinnassa.
  3. Vastuuvapauslausekkeet ja vastuun rajoittaminen
    1. HYVÄKSYT, ETTÄ KÄYTÄT SIVUSTOA JA PALVELUJA OMAAN RISKIINI. ET PIDÄ FREECONFERENCE.COM -TAI SEN LISENSSINTARVIKKEITA TAI TOIMITTAJIA, KUIN SOVELLETTAVASSA, VASTAAVISTA KAIKISTA VAHINGOISTA, JOTKA SAAVUTTAVAT HANKINTASI VAIKUTUKSESI SISÄLTÖÖN TAI SIVUSTON KÄYTTÖÖN. VERKKOSIVUSSA VOI OLLA VIRHEITÄ, VIRHEITÄ, ONGELMIA TAI MUITA RAJOITUKSIA.
    2. Emme suosittele Palvelun käyttöä, jos yhteyden muodostumisen tai yhteyden katkeamisen riski sisältää merkittävän riskin. Voit siis käyttää Palvelua vain, jos hyväksyt, että kaikki tällaiset riskit ovat sinun, ja sinun tulee vakuuttaa sen mukaisesti.
    3. FREECONFERENCE.COM: N VASTUU JA SEN LISENSSIT JA TOIMITTAJAT ovat rajoitettuja. LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAISIMMALLE MÄÄRÄLLÄ MITÄÄN VELVOLLISUUTTA, JOKA EI OLE HYVÄN USKON RAJOITTAMISESTA, HYVÄKSYTTÄVÄT TAI MUUTA, HUOMAUTUKSESTA VAHINKOJEN TULEVUUDESTA TAI MITÄÄN NEUVONTA, JOTKA OVAT KÄYTETTÄVÄT NEUVOSTON KÄYTÄT SIVUSTOA TAI PALVELUJA. TÄMÄN RAJOITUKSEN SOVELTAMISEKSI HYVÄKSYTTÄVÄT VAHINGOT SOPIMUKSEN, LUONNON RIKKOMISTA TAI MITÄÄN MUUTA OIKEUDELLINENTA TEORIAA tai TOIMINTAMUOTOA. HYVÄKSYT, ETTÄ VASTUUN RAJOITTAMINEN edustaa järkevää riskinjakoa ja on perustavanlaatuinen elementti FREECONFERENCE.COM: n ja sinun välisen TARJOUKSEN PERUSTEELLE. VERKKOSIVUSTOA JA PALVELUJA EI TARJOTTAISI ILMAN RAJOITUKSIA.
    4. Lain sallimissa rajoissa kieltäydymme kaikesta vastuusta Palvelun käytöstä, erityisesti:
      1. kaikenlainen vastuumme (mukaan lukien laiminlyönnistämme johtuva vastuu) rajoittuu todellisiin puhelumaksuihin, jotka sinä olet maksanut meille kyseisestä puhelusta.
      2. emme ole vastuussa Palvelun luvattomasta käytöstä tai väärinkäytöstä sinun tai kenenkään muunkaan toimesta.
      3. emme ole vastuussa sinulle tai muulle neuvottelupuheluun osallistujalle mistään tappiosta, jota ei voida kohtuudella ennakoida, eikä liiketoiminnan, tulojen, voiton tai säästöjen menetyksistä, joita odotit tekeväsi, hukkaan menosta, taloudellisesta menetyksestä tai tietojen katoamisesta tai vahingoittaa.
      4. asiat, joita emme voi kohtuudella hallita - jos emme voi tehdä mitä olemme luvanneet tässä Sopimuksessa sellaisen asian vuoksi, jota emme voi kohtuudella hallita, mukaan lukien, mutta emme rajoitu niihin; salama, tulva tai poikkeuksellisen ankara sää, tulipalo tai räjähdys, siviilihäiriö, sota tai sotilasoperaatiot, kansallinen tai paikallinen hätätilanne, kaikki hallituksen tai muun toimivaltaisen viranomaisen tekemät toimet tai kaikenlaiset työriidat (mukaan lukien työntekijämme) , emme ole vastuussa tästä. Jos tällaiset tapahtumat jatkuvat yli kolme kuukautta, voimme irtisanoa tämän sopimuksen ilmoittamalla siitä sinulle.
      5. emme ole vastuussa sopimuksessa, vahingonkorvauksessa (mukaan lukien vastuu huolimattomuudesta) tai muuten muiden telepalvelujen tarjoajien toimista tai laiminlyönneistä tai heidän verkkojensa ja laitteidensa vikoista tai vikoista.
    5. FREECONFERENCE.COM, IHMISEN JA SEN LISENSSINTARVIKKEIDEN JA TOIMITTAJIEN KÄYTTÖÖN, VASTAA TÄMÄN TAKUUT, jotka liittyvät SIVUSTOON JA PALVELUIHIN. VERKKOSIVUSTO JA PALVELUT TOIMITETAAN "sellaisenaan" ja "SAATAVILLA". LAKIIN, FREECONFERENCE.COM, SUOSITELTUUN MAKSIMIIN MÄÄRÄIHIN, OMAANSA JA SEN LISENSSITÄ JA TOIMITTAJIIN, VASTAA ILMOITTAVAT KAIKKI JA KAIKKI TAKUUT, ILMAISET TAI EI KÄYTETTÄVÄT, SAMA TIETTYYT TARKOITUKSET TAI EI VARMISTUVAT. KOSKAAN FREECONFERENCE.COM tai sen lisenssinantajat tai toimittajat takaavat, että verkkosivusto tai palvelut täyttävät vaatimuksesi tai että verkkosivuston tai palvelujen toiminta on keskeytymätöntä tai virheetöntä. KOSKAAN FREECONFERENCE.COM EI NIEN LISENSSINTARVIKKEILLA tai TOIMITTAJILLA OLE MITÄÄN VASTUUTA, JOKA ON YHTEYDESSÄ SIVUSTON KÄYTTÖÖN tai PALVELUIHIN. LISÄTIETOJA, FREECONFERENCE.COM EI ole valtuuttanut ketään antamaan minkäänlaista takuuta omalla toiminnallaan, eikä sinun pidä luottaa mihinkään tällaiseen lausuntoon kolmannen osapuolen toimesta.
    6. YLLÄ OLEVAT VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET, LUOVUTUKSET JA RAJOITUKSET EIVÄT RAJOITA MITÄÄN MUITA TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKKEITA TAI MUITA VASTUURAJOITUKSIA MISSÄ MUUSSA SOPIMUKSESSA TAI SOPIMUKSISSA JA FREECONFERENCE.COM TÄMÄN KOHTA Jotkut TUOMIOISTUIMET EIVÄT salli tiettyjen epäsuorien takuiden poissulkemista tai tiettyjen vahinkojen rajoittamista, joten jotkut edellä mainituista vastuuvapauslausekkeista, luovutuksista ja vastuunrajoituksista EIVÄT KOSKE sinua. ELÄMÄTÄ RAJOITETTUJA TAI MUUTETTUJA SOVELLETTAVAN LAIN MUKAISESTI, VASTUUVAPAUSLAUSEKKEITA, LUOVUTUKSIA JA RAJOITUKSIA KOSKEVAT SUURIMMALLA SALLITULLA, JOS JOKI KORJAUSTOIMINTA EI VOI OLENNAISESTA TARKOITUKSESTAAN. FREECONFERENCE.COMIN LISENSSINANTAJAT JA TOIMITTAJAT OVAT NIIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKKEIDEN, LUOVUTUSTEN JA RAJOITUKSEN KOLMANSIEN OSAPUOLEN EDunsaajia. MITÄ NEUVONTAA TAI TIETOJA, SUULLISIA TAI KIRJALLISIA, JOTKA OTTAVAT SIVUSTON KAUTTA TAI MUULLA, EI MUUTA TÄSSÄ OSASSA TARKOITETUISTA VASTUUVAPAUSLAUSEKKEISTA TAI RAJOITUKSISTA.
    7. Jokainen tämän sopimuksen osa, joka sulkee pois tai rajoittaa vastuumme, toimii erikseen. Jos jokin osa on kielletty tai se ei ole tehokas, muut osat ovat edelleen voimassa.
  1. Korvaus sinulta
    1. Suostut puolustamaan, korvaamaan ja pitämään vaarattomana IGHI: tä ja sen virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä, edustajia, sidosyrityksiä, edustajia, alilisenssinsaajia, seuraajia, toimeksiantajia ja urakoitsijoita kaikista vaatimuksista, toimista, vaatimuksista, syistä ja muista menettelyistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, asianajajien palkkiot ja kulut, jotka johtuvat tai liittyvät seuraaviin: (i) tämän sopimuksen rikkominen, mukaan lukien rajoituksetta kaikki tähän sopimukseen sisältyvät esitykset tai takuut; tai (ii) käyttöoikeutesi verkkosivustoon tai palveluihin tai niiden käyttö.
  2. Sopimuksen irtisanominen, palvelun päättäminen ja PIN -koodin keskeyttäminen
    1. RAJOITTAEMATTA MUITA TÄMÄN SOPIMUKSEN MÄÄRÄYKSIÄ, FREECONFERENCE.COM pidättää itsellään oikeuden FREECONFERENCE.COM: n AINOASTAISESTA HAJOITUKSESTA JA ILMOITTAMATTA ILMOITTAMATTA VASTUUTA, VERKKOSIVUSTON KELTAISTA KÄYTTÖÄ KOSKAAN MILLEILLE ILMAN RAJOITUKSIA, JOTKA TÄMÄN SOPIMUKSEN SISÄLTYMÄT MITÄÄN EDUSTUKSET, TAKUUT TAI KOSKEVAT RIKKOMUKSET RIKKOVAT tai EHDOTTAVAT RIKKOMUKSET, TAI MITÄÄN SOVELLETTAVAA LAKIA TAI MÄÄRÄYSTÄ.
    2. Voimme keskeyttää PIN-koodin:
      1. välittömästi, jos rikot olennaisesti tätä sopimusta ja/tai uskomme, että palvelua käytetään kohdassa 8 kielletyllä tavalla. Tämä pätee, vaikka et tiedä, että puheluita soitetaan tai palvelua käytetään pois. Ilmoitamme sinulle tällaisesta keskeyttämisestä tai lopettamisesta mahdollisimman pian ja selitämme, miksi olemme ryhtyneet tähän toimenpiteeseen;
      2. kohtuullisella varoitusajalla, jos rikot tätä sopimusta etkä korjaa rikkomusta kohtuullisessa ajassa pyydettäessä.
    3. Jos keskeytämme PIN -koodin, sitä ei palauteta ennen kuin olet vakuuttunut siitä, että käytät Palvelua vain tämän Sopimuksen mukaisesti.
    4. Tämä sopimus päättyy automaattisesti, jos rikot mitä tahansa tämän sopimuksen esityksiä, takuita tai sopimuksia. Tällaisen irtisanomisen on tapahduttava automaattisesti, eikä se edellytä FreeConference.comin toimia.
    5. Voit irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa, mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytä, ilmoittamalla FreeConference.com -ilmoituksestasi aikomuksestasi tehdä niin sähköpostitse osoitteeseen support@freeconference.com.
    6. Tämän sopimuksen irtisanominen lopettaa automaattisesti kaikki sen luomat oikeudet ja velvollisuudet, mukaan lukien rajoituksetta oikeutesi käyttää verkkosivustoa ja palveluita, paitsi että kohdat 7, 8, 9, 10, 15, 17 (suostumus sähköpostin vastaanottamiseen, edustus ja takuu, vastuuvapauslausekkeet/vastuunrajoitukset, korvaukset, immateriaalioikeudet, lainkäyttöalue) ja 16 (yleiset määräykset) säilyvät irtisanomisen jälkeen, paitsi että kaikki maksuvelvoitteet, jotka sinulla mahdollisesti liittyvät Palvelun käyttöön osion 6 mukaisesti, jäävät maksamatta ja erääntyneiksi ja maksettaviksi sinulta.
  3. Muutokset ja muutokset
    1. Internet ja langaton tekniikka sekä sovellettavat lait, säännöt ja määräykset muuttuvat usein. FREECONFERENCE.COM pidättää tämän vuoksi oikeuden muuttaa tätä sopimusta ja sen tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. ILMOITUS MITÄN MUUTOKSISTA ANNA UUDEN VERSION TAI MUUTOSILMOITUKSEN SIVUSTOLLA. SINUN VELVOLLISUUS TARKISTA TÄMÄ SOPIMUS JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ määräajoin. JOS KOSKAAN HYVÄKSYT TÄMÄN EI HYVÄKSYTTÄVÄksi, sinun on välittömästi poistuttava verkkosivustolta ja pidättäydyttävä käyttämästä palveluja. Voimme muuttaa tämän sopimuksen ehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme sinulle mahdollisimman paljon mahdollisista muutoksista näihin ehtoihin.
    2. Et voi siirtää tai yrittää siirtää tätä sopimusta tai sen osaa kenellekään muulle.
    3. Voit peruuttaa sopimuksen milloin tahansa kirjoittamalla meille kohdassa 13 olevaan osoitteeseen, mutta peruutus on tehoton siinä määrin kuin jatkat Palvelun käyttöä.
    4. Jos et käytä Palvelua vähintään 6 kuukauteen, pidätämme oikeuden poistaa sinulle annetun PIN -koodin järjestelmästä.
  4. Ilmoitus
    1. Kaikki tämän sopimuksen mukaiset ilmoitukset on toimitettava tai lähetettävä faksilla tai ennakkomaksulla tai sähköpostitse seuraavasti:
      1. meille osoitteessa Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203 tai mihin tahansa muuhun antamaamme osoitteeseen.
      2. meille faksilla, joka lähetetään numeroon +01 (818) 553-1427.
      3. meille sähköpostitse osoitteeseen support@freeconference.com.
      4. sinulle joko posti- tai sähköpostiosoitteesi, jonka annoit meille rekisteröintiprosessin aikana.
  1. Kolmannen osapuolen oikeudet
    1. Henkilöllä, joka ei ole tämän sopimuksen osapuoli, ei ole vuoden 1999 sopimus (kolmansien osapuolten oikeudet) (Yhdistynyt kuningaskunta) lain mukaan oikeutta panna täytäntöön mitään tämän sopimuksen ehtoa, mutta tämä ei vaikuta kolmannen osapuolen oikeuksiin tai oikeussuojakeinoihin, jotka on olemassa tai on käytettävissä kyseisen lain lisäksi.
    2. Verkkosivusto voidaan linkittää kolmansien osapuolien ylläpitämiin verkkosivustoihin ("Kolmannen osapuolen verkkosivustot"). FreeConference.comilla ei ole määräysvaltaa kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joista jokaiseen voidaan soveltaa omia käyttöehtojaan ja tietosuojakäytäntöään. FREECONFERENCE.COM EI OLE KATSONUT, EI VOI ARVIOIDA TAI HALLINTAA, KAIKKI MATERIAALI, TAVARAT JA PALVELUT, JOTKA ON SAATAVILLA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOLLA. FREECONFERENCE. FREECONFERENCE.COM VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET, JA SINÄ HYVÄKSYT TÄMÄN VASTUUN, KAIKKI VASTUU JA VASTUU KAIKISTA VAHINGOISTA TAI MUISTA VAHINGOISTA, SINULLE TAI KOLMANSIILLE OSAPUOLILLE, JOTKA KÄYTETTÄVÄ KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOIDEN KÄYTÖSTÄ.
    3. Lukuun ottamatta osapuolia kohdassa 10 esitetyllä tavalla ja siinä laajuudessa sekä FreeConference.comin lisenssinantajia ja toimittajia, kuten kohdassa 9 nimenomaisesti määrätään, tässä sopimuksessa ei ole kolmansia osapuolia.
  2. Immateriaalioikeudet
    1. Verkkosivusto, kaikki verkkosivustolla oleva sisältö ja materiaalit sekä ilmainen neuvotteluinfrastruktuuri, joka tarjoaa Palvelut, mukaan lukien rajoituksetta FreeConference.com -nimi ja kaikki logot, mallit, teksti, grafiikka ja muut tiedostot sekä valinta, järjestely ja organisointi ovat FreeConference.comin tai sen lisenssinantajien immateriaalioikeuksia. Ellei nimenomaisesti toisin määrätä, verkkosivuston ja palveluiden käyttö tai tämän sopimuksen solmiminen eivät anna sinulle mitään oikeutta, omistusoikeutta tai intressiä tällaiseen sisältöön tai materiaaliin. Free Conference ja FreeConference.com -logo ovat IGHI: n tavaramerkkejä, palvelumerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Verkkosivusto on tekijänoikeus © 2015 tähän päivään, IGHI. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.
    2. Jos sinulla on todisteita, tiedät tai uskot vilpittömässä mielessä, että tekijänoikeuksiasi tai kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia on loukattu ja haluat, että FreeConference.com poistaa, muokkaa tai poistaa kyseisen materiaalin käytöstä, sinun on toimitettava FreeConference .com, jolla on kaikki seuraavat tiedot: a) sellaisen henkilön fyysinen tai sähköinen allekirjoitus, joka on valtuutettu toimimaan väitetysti loukatun yksinoikeuden omistajan puolesta; b) tekijänoikeudella suojatun teoksen, jonka väitetään loukatun, tunnistaminen tai, jos useat tekijänoikeudella suojatut teokset kuuluvat yhden ilmoituksen piiriin, edustava luettelo tällaisista teoksista; (c) sen materiaalin tunnistaminen, jonka väitetään loukatun tai jonka toimintaa loukataan ja joka on poistettava tai jonka käyttö on estettävä, ja tiedot, jotka ovat kohtuullisesti riittäviä, jotta FreeConference.com voi löytää materiaalin; (d) tiedot, jotka ovat kohtuullisesti riittäviä, jotta FreeConference.com voi ottaa sinuun yhteyttä, kuten osoite, puhelinnumero ja, jos saatavilla, sähköpostiosoite, johon sinuun voidaan ottaa yhteyttä; (e) lausunto siitä, että uskot vilpittömässä mielessä, että tekijänoikeuden omistaja, sen edustaja tai laki ei ole antanut luvan käyttää materiaalia valitetulla tavalla; ja (f) lausunto siitä, että ilmoituksessa olevat tiedot ovat paikkansapitäviä ja että he ovat saaneet vahingonkorvausrangaistuksen, että sinulla on valtuudet toimia väitetysti loukatun yksinoikeuden omistajan puolesta.
  3. Yleiset säännökset
    1. Koko sopimus; Tulkinta. Tämä sopimus muodostaa koko sopimuksen FreeConference.comin ja sinun välillä, joka koskee verkkosivuston ja palveluiden käyttöä. Tämän sopimuksen kieltä tulkitaan sen oikeudenmukaisen merkityksen mukaisesti eikä ehdottomasti osapuolen puolesta tai vastaan.
    2. Jaettavuus; Luopuminen. Jos jokin tämän Sopimuksen osa katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, sen osan katsotaan vastaavan osapuolten alkuperäistä aikomusta ja loput osat pysyvät voimassa ja voimassa. Kumman tahansa osapuolen luopuminen tämän sopimuksen ehdoista tai ehdoista tai niiden rikkominen yhdessä tapauksessa ei luopu tällaisesta ehdosta tai myöhemmästä rikkomisesta.
    3. Toimeksianto. Tätä Sopimusta ja kaikkia siihen liittyviä oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi et voi siirtää tai siirtää ilman FreeConference.comin kirjallista suostumusta. Edellä mainitusta huolimatta tämä sopimus sitoo osapuolia, niiden seuraajia ja sallittuja toimeksiantoja ja on niiden etu.
    4. Yhteys. Sinä ja FreeConference.com ovat riippumattomia osapuolia, eikä tämän sopimuksen tarkoituksena ole luoda tai luoda mitään edustajaa, kumppanuutta, yhteisyritystä tai työntekijän ja työnantajan välistä suhdetta.
  4. Sovellettava laki
    1. Tähän sopimukseen sovelletaan Kalifornian osavaltion lakeja Yhdysvalloissa ottamatta huomioon sen lainvalintaperiaatteita. Tätä sopimusta, mukaan lukien rajoituksetta sen rakentaminen ja täytäntöönpano, käsitellään ikään kuin se olisi pantu täytäntöön ja suoritettu Los Angelesissa, Kaliforniassa.
    2. TÄMÄN SOPIMUKSEN TAI VERKKOSIVUSTOON LIITTYVÄT TAI TULEVAISET TUOMIOISTUIMET OIKEINPAIKAISENA OLEVAT VALTIOT JA LIITTOMAT TUOMIOISTUIMET Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. OSAPUOLET VAHVISTAVAT TÄMÄN JA SOPIVAT VASTAA VASTAUKSET, HENKILÖKOHTAISEN TUOMIOISTUIMEN JA PAIKAN, JA MUITA NIMENOMAISIA TOIMITUKSIA, JOTKA TOIMIVAT NIMENVÄLISILLE PROSESSILLE.
    3. TÄMÄ SOPIMUKSESTA TAI SIIRTYVÄT TAI SIVUSTOT TAI SIVUSTOON LIITTYVÄT TOIMENPITEET ON ASETETTAVA YKSI (1) VUODEN JÄLKEEN SITOUMUKSEN JÄLKEEN TAI OLETTAVA AINA.
ylittää