Tuki
Liity kokoukseenKirjauduKirjaudu Liity kokoukseenKirjauduKirjaudu 

Videopuhelu

Matkustatko Pohjois -Amerikan sisällä? Eurooppa? Aasia? Käytä FreeConference.comin ilmaisia ​​videopuheluita nopeiden ja vaivattomien yhteyksien luomiseen maailmanlaajuisesti.
Ilmoittaudu nyt
FreeConference -gallerianäkymäominaisuus iMacissa ja kaiutinnäkymäominaisuus iMacissa ja kaiutinnäkymä iPhonessa iMacin vieressä
Puhelu -sivulla iPhonessa ja mobiilin kojelaudan näytössä sivussa

Jokainen, johon sinun on muodostettava yhteys, on vain puhelun päässä

Ilmaiset videopuhelut tarkoittaa, että voit johtaa yritystä, seurustella verkossa ja pitää yhteyttä läheisiisi sijainnistasi riippumatta.

Videopuhelun aloittaminen

  1. Rekisteröidy ilmaiselle tilillesi.
  2. Kopioi kokousosoitteesi hallintapaneelin yläkulmasta.
  3. Jaa URL -osoite kenelle tahansa, jonka kanssa haluat keskustella sähköpostitse, tekstiviestillä jne., Ja pyydä heitä liittymään sinuun. 
  4. Aloita kokous ja tapaa livenä!
gif, jossa näkyy nuoli, joka osoittaa rekisteröitymispainikkeeseen FreeConferencen etusivun yläreunan navigointipalkissa
FreeConference -voittokaavion näytön jakaminen

Anna seuraavan ilmaisen videopuhelusi tuntua melkein tosielämältä

FreeConference-videopuheluissa on reaaliaikaisia ​​ominaisuuksia, kuten Näytön jakaminen ja teräväpiirto audio- ja video- jotka tuntuvat olevan seuraavaksi paras asia henkilökohtaisessa elämässä. Kanssa ilmaiset videopuhelut verkossa voit jättää pysyvän vaikutelman.

Ilmaiset videopuheluominaisuudet tekevät viestistäsi yhteistyöhaluisempaa ja kiinnostavampaa:

gallerianäkymäruutu, jossa chat -ikkuna on avattu oikealle puolelle, ja tiedostonjakopainike on suurennettu oikeassa alakulmassa
iPhone soittaa numeroon 1-800 ja vastaanottaa tervehdystä eri kielillä

Päivitä maksulliseen tiliin ja nauti kaikista ilmaisista videokeskusteluominaisuuksista ja premium -vaihtoehdoista:

Päivitä maksulliseksi tiliksi nyt

Katso Kasvot teräväpiirtovideolla ja -videolla ja maksa nolla!

Yhdistä Wi-Fi-verkkoon ja nauti selainpohjaisista, lataamattomista ilmaisista videopuheluista maksamatta senttiäkään. Keskustele kenenkään kanssa ilmaiset kansainväliset puhelinnumerot.

Rekisteröidy nyt
suurennettu sivun URL -osoite osoittaa, että sovellus on selainpohjainen

Nauti ilmaisista videopuheluista laitteeltasi

FreeConferencen ilmaisen videopuhelusovelluksen avulla voit keskustella verkossa ystävien kanssa, Näytön jakaminen esityksiä asiakkaiden kanssa ja yhteydenpito ammattilaisten kanssa etäyhteydellä suoraan laitteestasi!

Järjestä ilmainen neuvottelupuhelu tai videoneuvottelu heti!

Luo FreeConference.com -tilisi ja pääset käsiksi kaikkeen, mitä yrityksesi tai organisaatiosi tarvitsee, kuten video- ja Näytön jakaminen, Puhelujen ajoitus, Automaattiset sähköpostikutsut, muistutukset, Virtuaalinen kokoushuone ja paljon muuta.

ILMOITTAUDU NYT
ylittää