Toetus
Liituge koosolekugaRegistreeriLogi sisse Liituge koosolekugaRegistreeriLogi sisse 

Kasutustingimused

  1. Sissejuhatus ja kokkulepe
    1. Need kasutustingimused (edaspidi „leping”) moodustavad teie (meie kliendi) ja meie (IGHI) vahelise juriidiliselt siduva lepingu teie veebisaidi FreeConference.com (edaspidi „veebisait”) ja FreeConference’i pakutavate konverentsiteenuste kasutamise kohta. .com koos veebisaidiga („Teenused”). Veebisaiti ja teenuseid kasutades kinnitate ja tagate, et olete käesoleva lepinguga tutvunud ja sellest aru saanud ning nõustute sellega siduma. Kui te ei mõista seda lepingut või ei nõustu selle piiramisega, peate viivitamatult veebisaidilt lahkuma ja hoiduma teenuste kasutamisest.
    2. Teenus, mida me (IGHI) teile (meie kliendile) pakume, on võimalus teiste osalejatega samaaegselt telefonikõnesid telefonivõrgu, WebRTC, video- ja muu kommunikatsioonitehnoloogia kaudu.
    3. Teenus sõltub kasutatavast võimsusest ja me ei garanteeri, et teie nõutud ühenduste arv on igal ajal alati saadaval.
    4. Teenuse osutamisel lubame kasutada pädeva teenusepakkuja mõistlikke oskusi ja hoolt.
  2. Mõisted
    1. Kõnetasu - hind, mille võrguoperaator helistajalt nõuab.
    2. "Leping" tähendab eelisjärjekorras neid tingimusi ja registreerimisprotsessi.
    3. „Osaleja” tähendab teid ja kõiki, kellel lubate teenust kasutada.
    4. "Tasuta konverents" - üldine IGHI konverentsiteenus, mida kasutatakse ainult registreerimisel nõutava kehtiva e -posti aadressiga.
    5. "Registreerimisprotsess" - registreerimisprotsess, mille olete lõpetanud Interneti kaudu.
    6. "Premium Conferencing" tähendab IGHI konverentsiteenust koos lisafunktsioonidega, mida kasutavad osalejad, kes on lõpetanud Premium Conferencing registreerimisprotsessi, mida tuntakse ka kui "registreeritud teenus".
    7. "Teenus" tähendab 1. jaos selgitatud teenust või selle osa, mille oleme nõus teile lepingu alusel pakkuma.
    8. "Meie" ja "FreeConference.com" ning "IGHI" ja "Meie" tähendab Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Teie" tähendab klienti, kellega me selle lepingu sõlmime ja kes on registreerimisprotsessis nimetatud, ja/või teie ettevõtet ja/või teie osalejaid, kui kontekst seda nõuab.
  3. Sobilikkus, tähtaeg ja kasutuslitsents
    1. VEEBILEHE JA TEENUSTE KASUTAMISEL ESITATE JA GARANTIERITE, ET OLETE VÄHEMALT 18 AASTA vana ja olete muul viisil õiguslikult kvalifitseeritud, et sõlmida ja vormistada lepingud vastavalt kehtivale seadusele. Kui kasutate veebisaiti või teenuseid ettevõtte nimel, kinnitate ja tagate, et olete volitatud selle ettevõtte nimel tegutsema ja lepinguid sõlmima. See leping on tühine, kui see on keelatud.
    2. Kui te järgite käesoleva lepingu tingimusi, annab FreeConference.com teile mitte-eksklusiivse, all-litsentsita, tühistatava, nagu käesolevas lepingus on öeldud, mitte üleantava litsentsi veebisaidi ja teenuste kasutamiseks. Käesolev leping ei anna teile mingeid õigusi FreeConference.com või mõne teise poole intellektuaalomandile, välja arvatud siin selgesõnaliselt sätestatule. Kui rikute mõnda käesoleva lepingu sätet, lõpevad teie õigused sellest jaotisest kohe.
    3. Tasuta konverentsiteenuse kasutamiseks algab see leping siis, kui teile on väljastatud PIN -kood või kui kasutate teenust esmakordselt, olenevalt sellest, kumb on varasem.
    4. Kui kasutate Premium Conferencing Service'i, algab see leping pärast registreerimisprotsessi edukat lõpuleviimist.
    5. Kasutades veebisaiti ja teenuseid, nõustute te teatud teie kohta käiva teabe kogumisega ja kasutamisega, nagu on sätestatud FreeConference.com privaatsuspoliitikas (edaspidi „privaatsuspoliitika”), sealhulgas registreerimisprotsessiga ja nagu on kirjeldatud punktis 7. veebisaiti ja teenuseid, kinnitate ja tagate, et olete lugenud ja aru saanud, ning nõustute sellega. KUI TE EI SAA MÕISTA VÕI EI NÕUSTU SAMA, peate KOHE KOHE VEEBILEHELT LAHKUMA. Privaatsuspoliitika ja käesoleva lepingu vahelise vastuolu korral kontrollivad selle lepingu tingimused.
  4. Registreerimise protsess
    1. Seoses veebisaidi ja teenuste kasutamisega peate täitma registreerimisvormi. Te kinnitate ja garanteerite, et kogu teave, mille esitate registreerimisvormil või muul viisil seoses veebisaidi või teenuste kasutamisega, on täielik ja täpne ning te uuendate seda teavet vastavalt vajadusele, et säilitada selle täielikkus ja täpsus.
    2. Samuti palutakse teil veebisaidi ja teenuste kasutamisel anda või võidakse teile anda kasutajanimi ja parool. Teie vastutate täielikult oma parooli konfidentsiaalsuse eest. Te ei tohi kasutada ühegi teise veebisaidi või teenuse kasutaja kontot ega parooli. Nõustute viivitamatult teavitama FreeConference.com -i oma konto või parooli loata kasutamisest. FreeConference.com ei vastuta kahjude eest, mis tekivad teil, kui keegi teine ​​kasutab teie kontot või parooli, olenemata sellest, kas teie teadmata või ilma. Võite olla vastutav mis tahes kahjude eest, mis FreeConference.com, selle sidusettevõtted, ametnikud, direktorid, töötajad, konsultandid, agendid ja esindajad kannavad, kuna keegi on teie kontot või parooli kasutanud.
  5. Teenuse kättesaadavus
    1. Teenus on saadaval 24 tundi ööpäevas 7 päeva nädalas, välja arvatud:
      1. plaanilise hoolduse korral, sel juhul ei pruugi teenus saadaval olla;
      2. planeerimata või erakorralise hoolduse korral peame võib-olla tegema töid, mis võivad teenust mõjutada, sellisel juhul võidakse kõned katkestada või mitte ühendada. Kui peame teenuse katkestama, teeme kõik endast oleneva, et see mõistliku aja jooksul taastada; või
      3. meie mõistlikust kontrollist sõltumatute asjaolude korral.
    2. Hooldusgraafikud ja teenuse olekuaruanded esitatakse nõudmisel.
    3. Me ei saa garanteerida, et teenus ei ole kunagi vigane, kuid teeme kõik endast oleneva, et teatatud vead võimalikult kiiresti parandada.
    4. Mõnikord peame võib-olla:
      1. muuta teenuse koodi või telefoninumbrit või teenuse tehnilist kirjeldust; või
      2. anda teile juhiseid, mis on meie arvates vajalikud turvalisuse, tervise või ohutuse tagamiseks või teile või meie teistele klientidele pakutava teenuse kvaliteedi tagamiseks ja te nõustute neid järgima; kuid enne seda teatame teile nii palju kui võimalik.
  6. Teenuse tasud
    1. Me ei võta teilt tasu teenuse kasutamise eest.
    2. Iga teenuse kasutaja, kaasa arvatud teie, võetakse kasutatavate teenuste puhul kasutatavale sissehelistamisnumbrile tehtud kõnede eest tasu.
    3. Kõigile kasutajatele esitatakse kõne tasud nende telefonivõrguettevõtja väljastatud tavalisel telefoniarvel kehtiva kõnetasu määraga sissehelistamisnumbrile tehtud kõnede eest.
    4. Peaksite oma telefonivõrguoperaatorilt küsima, kas kasutate teenuse suhtes kehtiva sissehelistamisnumbri kõnetasu määra.
    5. Tühistamis-, seadistamis- ega broneerimistasusid ega tasusid ei võeta. Kontohooldust ega minimaalseid kasutustasusid pole.
    6. Konverentsi lõppedes võetakse teie krediitkaardilt tasu valikuliste lisateenuste nõustamisteenustega. Tasu kuvatakse teie krediitkaardi väljavõttel kui „Konverentskõneteenused”. Lisatasu konverentsiteenuseid saab seadistada korduvalt. Sellisel juhul võetakse sellised tasud igakuiselt teie krediitkaardilt teenuse aktiveerimise päevast alates ja need kuvatakse teie krediitkaardi väljavõttel "Konverentskõneteenused. Saate taotleda Premium-konverentsiteenused teie lehel „Konto”; tühistamistaotlused jõustuvad praeguse arveldustsükli lõpus, mis kuvatakse lehe „Konto” jaotises „Premium-lisateenused”. Premium-konverentsiteenuste jaoks, mis on seadistatud igakuine korduv arveldustsükkel, juhul kui viis (5) päeva enne arvelduskuupäeva ei saa krediitkaarti autoriseerida, teavitatakse teid makseteabe uuendamisest ja FreeConference.com võib kõik teenused tühistada, kui makseteavet pole uuendatud arvelduspäeva järgi.
    7. Premium -konverentsiteenused hõlmavad järgmist:
      1. FreeConference.com lisatasu rakendused, mis on ostetud FreeConference.com rakenduste poest;
      2. Isikupärastatud tervitused või muud isikupärastatud või kohandatud funktsioonid, mida olete taotlenud või ostnud;
      3. Lisatasu numbrid, mis võimaldavad teil osalejate kõnede eest tasuta tasuda või vähendada kaugekõnede tasusid, kasutades kohalikke ja rahvusvahelisi lisatasu;
      4. Kõnede salvestamine või muud teie ostetud lisatasu rakendused; ja
      5. Muud meie poolt aeg -ajalt pakutavad lisateenused.
    8. Kõiki kohaldatavaid makse ei arvestata ja nende eest tuleb tasuda lisaks märgitud tasudele eraldi.
    9. FreeConference.com võib igal ajal katkestada või peatada teenused maksmata jätmise eest ilma vastutust kandmata.
    10. Me ei tagasta ega krediteeri osaliselt kasutatud arveldusperioode tellimusel põhinevate või muude teenuste tühistamise korral; tühistamised kehtivad ainult järgmisel kohaldataval arveldusperioodil. Tagasimakseid ega krediiti ei pakuta teie kasutatavate tasuliste teenuste, näiteks tasuta kasutamise, tasuliste või rahvusvaheliste sissehelistamisnumbrite eest. Kõik muud tagasimaksed või krediidid on Iotumi ainuisikulisel äranägemisel; Iotumi määratud tagasimakse korral saate selle tavaliselt 3-5 tööpäeva jooksul.
  1. Teie kohustused
    1. Teie ja Osalejad peate teenusesse helistamiseks kasutama toonvalimisega telefone ja WebRTC-d (või muud arvutitehnoloogiat, nagu on kirjeldatud).
    2. Kui olete meilt selle saanud, vastutate PIN -koodi turvalisuse ja nõuetekohase kasutamise eest. Teil ei ole õigust teenusega kasutamiseks antud PIN -koodi müüa ega nõustuda selle edastamisega ning te ei tohi seda teha.
    3. Kui registreerute kas tasuta konverentsiteenuse või premium -konverentsiteenuse kasutajaks, peate esitama kehtiva kehtiva e -posti aadressi. Seda e -posti aadressi kasutame teenusesõnumite edastamiseks ja turunduslikel eesmärkidel. Kui loote konto veebisaidil FreeConference.com ja kui seadus ei nõua teisiti, nõustute saama FreeConference.com -lt perioodilisi e -kirju FreeConference.com toodete ja teenuste kohta, sealhulgas ilma piiranguteta FreeConference.com perioodilist uudiskirja, aeg -ajalt teenuste värskendamise bülletääne, ja kokkuvõtlikud meilid ajastatud konverentside kohta enne ja pärast nende valmimist. Teie teavet ei kasuta ükski ettevõte peale IGHI. Postitusloendist eemaldamiseks tuleb teie PIN -kood süsteemist eemaldada ja te ei saa teenust enam kasutada.
    4. Kui teie või teie osalejad kasutavad teenusele juurdepääsuks mobiiltelefoni, võime aeg -ajalt saata SMS -sõnumeid, saate nendest sõnumitest loobuda, kui võtate meiega ühendust punktis 13 näidatud aadressil või telefoninumbril.
    5. Keegi ei tohi ilma meie nõusolekuta reklaamida teenuse telefoninumbrit ega PIN -koodi telefonikastis ega selle peal ning te peate veenduma, et seda ei juhtuks. Toiminguid, mida me sel juhul teha saame, selgitatakse jaotises 11.
    6. Te peate teenusele juurde pääsema teile väljastatud telefoninumbrite abil.
    7. Privaatsusseadused nõuavad, et kõik salvestatud konverentskõnes osalejad nõustuksid salvestamisega. Pidage meeles, et igaüks, kes siseneb salvestatavale konverentsile, kuuleb teadet, mis teatab, et konverents salvestatakse.
  2. Väärkasutus ja keelatud kasutused
    1. FreeConference.com kehtestab veebisaidi kasutamisele teatud piirangud. Te kinnitate ja tagate, et teie ja teie osalejad ei:
      1. teha solvavaid, sündsusetuid, ähvardavaid, häirivaid või petlikke kõnesid;
      2. kasutada mis tahes teenust pettusega või seoses kuriteoga ning te peate võtma kõik mõistlikud ettevaatusabinõud, et seda ei juhtuks;
      3. rikkuda või proovida rikkuda veebisaidi turvaelemente;
      4. juurdepääs sisule või andmetele, mis ei ole mõeldud teile, või logige sisse serverisse või kontole, millele teil pole volitusi;
      5. proovige ilma nõuetekohase loata uurida, skannida või testida veebisaidi või sellega seotud süsteemi või võrgu haavatavust või rikkuda mis tahes turva- või autentimismeetmeid;
      6. segada või üritada segada veebisaidi või teenuste kasutamist mis tahes muu kasutaja, hosti või võrgu poolt, sealhulgas piiranguteta viiruse esitamise, ülekoormamise, üleujutamise, rämpsposti, postipommitamise või krahh ”teenuseid pakkuv veebisait või infrastruktuur.
      7. tegutseda viisil, mis on vastuolus IGHI poolt aeg -ajalt kehtestatud vastuvõetava kasutamise eeskirjadega, mis on nõudmisel saadaval.
    2. milliseid meetmeid saame võtta, kui teenust väärkasutate, selgitatakse jaotises 11. Kui meie vastu esitatakse nõue teenuse väärkasutuse tõttu ja te ei võtnud kõiki mõistlikke ettevaatusabinõusid selle kuritarvitamise vältimiseks või ei teavitanud meid sellest väärkasutusest esimesel mõistlikul võimalusel peate meile hüvitama kõik summad, mille oleme kohustatud tasuma, ja kõik muud mõistlikud kulud, mis meil on tekkinud.
    3. Häälkõnesid võidakse salvestada ja salvestust kasutada ainult süsteemi kuritarvitamise uurimiseks.
    4. Selle jaotise mis tahes rikkumise korral võidakse teid tsiviil- ja/või kriminaalvastutusele võtta ning FreeConference.com jätab endale õiguse teha õiguskaitsega koostööd selle või selle lepingu mõne muu osa rikkumise uurimisel.
  3. Kohustustest loobumine ja vastutuse piiramine
    1. Olete nõus, et teie veebisaidi ja teenuste kasutamine on teie ainuisikulisel riskil. Te ei hoia FREECONFERENCE.COM -i või selle litsentsiandjaid ega tarnijaid, kui need on kohaldatavad, vastutades võimalike kahjude eest, mis tulenevad teie juurdepääsust veebisaidile või selle kasutamisele, sealhulgas ilma piiranguteta mis tahes kahju. Veebisait võib sisaldada vigu, vigu, probleeme või muid piiranguid.
    2. Me ei soovita teenust kasutada, kui ühenduse katkestamise või ühenduse katkemise oht kujutab endast olulist ohtu. Seetõttu võite teenust kasutada ainult siis, kui nõustute, et kõik sellised riskid on teie kanda, ja peaksite vastavalt sellele kindlustama.
    3. FREECONFERENCE.COM JA SELLE Litsentsiandjate ja tarnijate vastutus on piiratud. MAKSIMAALSELT, MIDA SEADUS ON LUBANUD, EI TOHI VASTUTADA MITTE ERILISELE, JUHENDILISELE VÕI JÄRGMISTELE KAHJUDELE (sh ilma piiranguteta, Et täita kõiki kohustusi, sealhulgas piiramata head usku või mõistlikku hooldust, tähelepanuta jätmist või muul viisil, hoolimata nendest kahjustustest tulenevatele nõuetele või teatistele, mis on välja antud abinõudest või artiklitest. TEIE VEEBILEHE VÕI TEENUSTE KASUTAMINE. KÄESOLEVAID PIIRANGUID KOHALDATAKSE HULGIMATA, KUID KAHJUD LEPINGU-, PILDI- VÕI MUUDE ÕIGUSLIKE TEOORIATE VÕI VORMIDE RIKKUMISEST TULEVAD. Olete nõus, et see vastutuse piirang kujutab endast mõistlikku riskijaotust ja on FREECONFERENCE.COM -i ja teie vahelise soodustuse aluspõhimõte. Veebisaiti ja teenuseid EI OLE PAKUTATUD SELLISTE PIIRANGUTeta.
    4. Seaduses lubatud ulatuses loobume me igasugusest vastutusest Teenuse kasutamise eest, eelkõige:
      1. mis tahes vastutus, mis meil on (ka meie hooletusest tulenev vastutus), piirdub teie poolt meile kõne eest makstud tegelike kõnetasude summaga.
      2. me ei vastuta teenuse volitamata kasutamise või väärkasutuse eest teie ega kellegi teise poolt.
      3. me ei vastuta teie ega teie konverentskõne mõne muu osaleja ees mis tahes kahju eest, mida pole mõistlikult ette näha, ega kahjumit äritegevuse, tulude, kasumi või säästu eest, mida te eeldatavasti teete, raisatud kulud, rahaline kaotus või andmete kadumine või kahjustada.
      4. asjad, mis ei ole meie mõistliku kontrolli all - kui me ei saa teha seda, mida oleme käesolevas lepingus lubanud, millegi pärast, mida me ei saa kontrollida, sealhulgas, kuid mitte ainult; välk, üleujutus või erakordselt raske ilm, tulekahju või plahvatus, tsiviilhäired, sõda või sõjalised operatsioonid, riiklik või kohalik hädaolukord, kõik, mida teeb valitsus või muu pädev asutus, või igasugused töövaidlused (sh need, mis hõlmavad meie töötajaid) , me ei vastuta selle eest. Kui sellised sündmused kestavad kauem kui kolm kuud, võime selle lepingu teile ette teatades lõpetada.
      5. me ei vastuta lepingus, lepinguvälises rikkumises (sealhulgas vastutus hooletuse eest) või muul viisil teiste telekommunikatsiooniteenuste pakkujate tegude või tegevusetuse eest või nende võrkude ja seadmete rikete või rikete eest.
    5. FREECONFERENCE.COM, ISE JA TEMA LITSENTSIANDJATE JA TARNIJATE VASTU, VASTUTAB SELLEST KÕIKIDELE Kodulehekülje ja TEENUSTEGA SEOTUD GARANTIIDEST. Veebisait ja teenused pakutakse "sellisena, nagu nad on" ja "nii nagu saadaval". MAKSIMAALSELT LUBATUD SEADUSEGA, FREECONFERENCE.COM, enda ja tema litsentsiandjate ja tarnijate poolt, loobuvad selgesõnaliselt kõikidest veebisaitidest ja teenustest Spetsiifiliseks otstarbeks või rikkumiseks. MITTE KUNAGI FREECONFERENCE.COM EI NENDE Litsentsiandjad ega tarnijad ei garanteeri, et veebisait või teenused vastavad teie nõuetele või et veebisaidi või teenuste töö ei katke ega toimi tõrgeteta. MITTE KUNAGI FREECONFERENCE.COM EI NENDE LITSENTSIANDJATELE VÕI TARNIJATEL EI OLE MISKI VASTUTUST, MIS VEEL KOHAL ON SEOTUD KASUTAMISEGA Veebisaidi või teenustega. TÄHELEPANU EI OLE FREECONFERENCE.COM KELGI LUBANUD MITTE MINGIT MITMEGA GARANTIID TEHA, JA TE EI TOHI KOLMANDA ISIKU MITTE SELLISELE ARVELDUSTELE tugineda.
    6. Ülalnimetatud lahtiütlemised, loobumised ja piirangud ei piira mingil moel muid garantiide lahtiütlemisi ega muid vastutuspiiranguid mis tahes muul lepingul või lepingul teie ja FREECONFERENCE.COM vahel või teie vahel. MÕNED JURISDIKATSIOONID EI VÕI LUBADA TEATAVATE PIIRATUD GARANTIIDE VÄLISTAMIST VÕI TEATAVATE KAHJUDE PIIRANGU, NING MÕNED ÜLLANEVAD VASTUTUSKIRJAD, TASUTAJAD JA VASTUTUSE PIIRANGUD EI OLE SINU KOHALDATAVAD. VÕIMALIKULT PIIRATUD VÕI MUUTATUD KOHALDATAVA SEADUSEGA, KOHALDATAKSE VASTU VÕTTAVAD VASTUTAVAD LAHTIÜLEKIRJAD, PALJUNDUSED JA PIIRANGUD MAKSIMAALSELT LUBATUD KOHAL, isegi kui mis tahes õiguskaitsevahendil ei ole selle põhieesmärki. FREECONFERENCE.COM Litsentsiandjad ja tarnijad on kavandatud nende kolmandate osapoolte kasusaajateks nendest lahtiütlemistest, loobumistest ja piirangutest. MITTE NÕUANDED VÕI TEAVE, KUI SUULISED VÕI KIRJALIKUD, KUI SAIDITE KOHTULEHELE VÕI MUU KUIDAS, EI MUUTA SELLE JAOTIS VÄLJASTATUD VASTUTUSEST VÕI PIIRANGUTEST.
    7. Kõik käesoleva lepingu osad, mis välistavad või piiravad meie vastutust, toimivad eraldi. Kui mõni osa on keelatud või ei ole tõhus, jäävad ülejäänud osad kehtima.
  1. Hüvitis teie poolt
    1. Nõustute IGHI ja selle ametnike, direktorite, töötajate, agentide, sidusettevõtete, esindajate, all -litsentsisaajate, õigusjärglaste, ülesannete ja töövõtjate kaitsmiseks, hüvitamiseks ja kahjutuks hoidmiseks mis tahes nõuete, toimingute, nõudmiste, hagi põhjuste ja muude menetluste eest ja nende vastu, sealhulgas, kuid mitte ainult, advokaaditasud ja kulud, mis tulenevad või on seotud: (i) teie käesoleva lepingu rikkumisega, sealhulgas piiranguteta mis tahes käesolevas lepingus sisalduvate kinnituste ja garantiidega; või (ii) teie juurdepääs veebisaidile või teenustele või nende kasutamine.
  2. Lepingu lõpetamine, teenuse lõpetamine ja PIN -koodi peatamine
    1. PIIRAMATA LEPINGU MUUDE SÄTTED, FREECONFERENCE.COM jätab endale õiguse FREECONFERENCE.COM AINULT DISKRIFITSEERIMISEKS ja ilma etteteatamiseta või vastutuseta, veebisaidi keelatud kasutamisele igale isikule Ilma piiranguteta mis tahes RIKKUMISE VÕI ARVATATUD RIKKUMISE KOHTA KOKKULEPPES SISALDATUD VÄLJASTAMISE, GARANTII VÕI KOKKULEPE VÕI KÕIGI KOHALDATAVAD SEADUSED VÕI MÄÄRUSED.
    2. Saame peatada PIN-koodi:
      1. kohe, kui rikute oluliselt käesolevat lepingut ja/või arvame, et teenust kasutatakse punktis 8 keelatud viisil. See kehtib isegi siis, kui te ei tea, et kõnesid tehakse või teenust kasutatakse sellisel viisil viis. Teavitame teid sellisest peatamisest või lõpetamisest esimesel võimalusel ja selgitame, miks me selle meetme kasutusele võtsime;
      2. mõistliku etteteatamisega, kui rikute käesolevat lepingut ja ei paranda rikkumist mõistliku aja jooksul pärast seda, kui teil seda paluti.
    3. Kui peatame PIN -koodi, ei taastata seda enne, kui olete veendunud, et kasutate teenust ainult vastavalt käesolevale lepingule.
    4. Käesolev leping lõpeb automaatselt, kui rikute mõnda käesoleva lepingu kinnitust, garantiid või lepingut. Selline lõpetamine toimub automaatselt ja ei nõua FreeConference.com -lt mingeid toiminguid.
    5. Te võite selle lepingu igal ajal, mis tahes põhjusel või üldse ilma põhjuseta lõpetada, teatades FreeConference.com -le oma kavatsusest seda teha e -kirjaga aadressil support@freeconference.com.
    6. Selle lepingu mis tahes lõpetamine lõpetab automaatselt kõik sellega kaasnevad õigused ja kohustused, sealhulgas ilma piiranguteta teie õiguse veebisaiti ja teenuseid kasutada, välja arvatud punktid 7, 8, 9, 10, 15, 17 (nõusolek e -kirjade saamiseks, esindus ja garantii, vastutusest loobumine/vastutuse, hüvitise, intellektuaalomandi, kohtualluvuse piiramine) ja 16 (üldsätted) jäävad pärast lõpetamist ellu, välja arvatud see, et kõik maksekohustused, mis teil võivad olla seoses teenuste kasutamisega jaotise 6 alusel, jäävad täitmata ja tasumisele kuuluvad Teie poolt.
  3. Muudatused ja muudatused
    1. Interneti- ja traadita tehnoloogia ning kehtivad seadused, reeglid ja määrused muutuvad sageli. Vastavalt sellele jätab FREECONFERENCE.COM endale õiguse seda lepingut ja selle privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. TEATIS SELLE MUUDATUSE KOHTA SAAB UUE VERSIOONI VÕI MUUDATUSTEADE KASUTAMINE Veebisaidil. SINU KOHUSTUS ON LEPINGU JA PRIVAATSUSPOLIITIKA PERIOODILISELT LÄBIVAATAMINE. KUI MÕNEL JUURDEL TULEB SEE VÕIMALIK, TULEB KOHE veebisaidilt lahkuda ja loobuda teenuste kasutamisest. Me võime selle lepingu tingimusi igal ajal muuta. Anname teile nendes tingimustes tehtud muudatustest võimalikult palju teada.
    2. Te ei saa seda lepingut ega selle osa kellelegi teisele üle anda ega proovida üle anda.
    3. Võite lepingu igal ajal üles öelda, kirjutades meile jaotises 13 toodud aadressile, kuid selline ülesütlemine on teenuse kasutamise jätkamisel ebaefektiivne.
    4. Kui te ei kasuta teenust vähemalt 6 kuud, jätame endale õiguse eemaldada teile eraldatud PIN -kood süsteemist.
  4. teade
    1. Kõik käesoleva lepingu kohased teated tuleb edastada või saata faksi või ettemakstud postiga või e-posti teel järgmiselt:
      1. meile aadressil Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203 või muul aadressil, mille me teile anname.
      2. meile faksi teel, mis saadetakse numbrile +01 (818) 553 -1427.
      3. meile e -posti teel aadressile support@freeconference.com.
      4. Teile registreerimisprotsessi käigus antud posti- või e-posti aadressil.
  1. Kolmandate osapoolte õigused
    1. Isikul, kes ei ole käesoleva lepingu osapool, ei ole 1999. aasta lepingute (kolmandate isikute õiguste) seaduse (Ühendkuningriik) alusel mingit õigust jõustada käesoleva lepingu tingimusi, kuid see ei mõjuta kolmanda isiku õigusi ega abinõusid, mis on olemas või on saadaval peale selle seaduse.
    2. Veebisait võib olla seotud kolmandate isikute hallatavate veebisaitidega („Kolmanda osapoole veebisaidid“). FreeConference.com ei oma kontrolli kolmandate osapoolte veebisaitide üle, millest igaüks võib olla reguleeritud oma teenusetingimuste ja privaatsuspoliitikaga. FREECONFERENCE.COM EI OLE LÄBIVAATATUD JA EI SAA KONTROLLIDA, KÕIK MATERJALID, KAUBAD JA TEENUSED KOLMANDATE ISIKUTE VEEBISAITIDEL VÕI LÄBI SAADAVAD. Vastavalt sellele ei esinda FREECONFERENCE.COM ühtegi kolmanda osapoole veebisaiti ega õigust, valuutat, sisu, sobivust, seaduslikkust ega kvaliteeti, materiaalset materjali. FREECONFERENCE.COM LAHTIÜTLUSTUSED JA TE NÕUSTUTE NENDE KOHUSTUSELE VASTUTAMA KÕIKI VASTUTUST JA VASTUTUST SINU VÕI KOLMANDATE ISIKUTE KASUTAMISEST tulenevate kahjude või muude kahjude eest.
    3. Välja arvatud osapooled punktis 10 sätestatud ulatuses ja ulatuses ning FreeConference.com litsentsiandjad ja tarnijad, nagu ja jaos 9 selgesõnaliselt sätestatud, ei ole käesolevast lepingust kolmandaid osapooli.
  2. Intellektuaalne omand
    1. Veebisait, kogu sellel veebisaidil olev sisu ja materjalid ning tasuta konverentside infrastruktuur, mis pakub teenuseid, sealhulgas piiranguteta FreeConference.com nimi ja kõik logod, kujundused, tekst, graafika ja muud failid ning valik, korraldus ja korraldus on FreeConference.com või selle litsentsiandjate intellektuaalne omand. Välja arvatud selgesõnaliselt sätestatutel, ei anna teie veebisaidi ja teenuste kasutamine ega teie käesoleva lepingu sõlmimine teile mingeid õigusi, nimetusi ega huvi sellise sisu või materjalide vastu ega nende vastu. Tasuta konverents ja FreeConference.com logo on IGHI kaubamärgid, teenusemärgid või registreeritud kaubamärgid. Veebisait on autoriõigus © 2015 kuni praeguseni, IGHI. Kõik õigused on reserveeritud.
    2. Kui teil on tõendeid, teate või usute heas usus, et teie autoriõigusi või kolmanda osapoole autoriõigusi on rikutud ja soovite, et FreeConference.com kustutaks, redigeeriks või keelaks kõnealuse materjali, peate esitama FreeConference .com, kellel on kogu järgmine teave: a) väidetavalt rikutud ainuõiguse omaniku nimel volitatud isiku füüsiline või elektrooniline allkiri; b) autoriõigusega kaitstud teose identifitseerimine, mida väidetavalt on rikutud, või kui mitme autoriõigusega kaitstud teose kohta esitatakse üks teade, siis selliste teoste esinduslik nimekiri; (c) materjali identifitseerimine, mille kohta väidetakse, et seda on rikutud või mida rikutakse, ning mis tuleb eemaldada või mille juurdepääs keelatakse, ning teave, mis on piisavalt piisav, et võimaldada FreeConference.com -il materjali üles leida; (d) teave, mis on piisavalt piisav, et võimaldada FreeConference.com -il teiega ühendust võtta, näiteks aadress, telefoninumber ja võimaluse korral e -posti aadress, mille kaudu teiega ühendust võetakse; e) avaldus, et teil on heauskselt veendunud, et materjali kasutamine kaebatud viisil ei ole autoriõiguse omaniku, tema esindaja või seaduse poolt lubatud; ja (f) avaldus selle kohta, et teatises esitatud teave on õige ja võltsimise eest karistatakse, et teil on õigus tegutseda väidetavalt rikutud ainuõiguse omaniku nimel.
  3. Üldsätted
    1. Terve kokkulepe; Tõlgendamine. See leping moodustab kogu lepingu FreeConference.com ja teie vahel veebisaidi ja teenuste kasutamise kohta. Käesoleva lepingu keelt tõlgendatakse vastavalt selle õiglasele tähendusele, mitte rangelt poole poolt või vastu.
    2. Eraldatavus; Loobumine. Kui mõni käesoleva lepingu osa tunnistatakse kehtetuks või jõustamatuks, tõlgendatakse see osa poolte esialgset kavatsust ning ülejäänud osad jäävad täielikult jõusse. Kummagi poole loobumine käesoleva lepingu tingimustest või selle rikkumistest ei loobu ühelgi juhul sellisest tingimusest ega selle hilisemast rikkumisest.
    3. Ülesanne. Te ei saa käesolevat lepingut ja kõiki sellest tulenevaid õigusi ja kohustusi loovutada ega üle anda ilma FreeConference.com eelneva kirjaliku nõusolekuta. Olenemata eelnevast on käesolev leping siduv ja kasulik pooltele, nende õigusjärglastele ja lubatud ülesannetele.
    4. Suhe. Teie ja FreeConference.com olete sõltumatud osapooled ning käesoleva lepinguga ei ole ette nähtud ega loodud ühtegi agentuuri, partnerlust, ühisettevõtet ega töötaja-tööandja suhet.
  4. Kehtiv seadusandlus
    1. Selle lepingu suhtes kehtivad Ameerika Ühendriikide California osariigi seadused, arvestamata selle kollisioonipõhimõtteid. Käesolevat lepingut, sealhulgas piiranguteta selle koostamist ja jõustamist, käsitletakse nii, nagu oleks see sõlmitud ja täidetud Californias Los Angeleses.
    2. KÕIKI KOHTUOTSUSTE KOHTA, KES ON LEPINGUST VÕI KOHALDATUD KOHALIKU LEPINGU KOHTA, VÕI KODULEHT ON KOHALIK LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA. ISIKUD JÄRGMISELT NÕUSTUVAD NENDE KOHTU ISIKLIKU JURISDIKTSIOONI JA KOHTU NING VASTU VÕTTA VASTU VÕTTA, JA LISAKS ESITADA NENDE VÄLJALOOMALISE PROTSESSITEENUSE.
    3. KÕIK PÕHJUSED, MIS TEIE LEPINGUST VÄLJA TULEVAD VÕI VEEBILEHE LÄBIVAATAMISEL VÕI VEEBILEHE KOHTA TEGEVAD, PEAB OLEMA ÜHE (1) AASTA JÄRGNE PÄRAST PÄRAST SÜNDMIST VÕI OLLA IGAVESTI OOTATUD JA PIIRATUD.
rist