Toetus
Liituge koosolekugaRegistreeriLogi sisse Liituge koosolekugaRegistreeriLogi sisse 

Breakouti toad

Kasutage Breakout Rooms'i, et luua virtuaalses ruumis personaalsem ühendus.
Registreeru kohe
ekraanipilt sissetuleva lehe puhketoa ülemisest bännerist

Looge põhikoosolekust eraldatud ruumis väiksemaid rühmi

Breakout Rooms, mis on kasulik rühmatööks, põhikoosoleku toetamiseks ja aruteluks, pakub spetsiifilisemaid võimalusi osalejatega isiklikult ühenduse loomiseks.

Jätkake vestlust

Jagage ja arutage põhikoosolekul, kuid kui vestlus nõuab rohkem selgust, üksikasju või privaatsust, avage väiksematele rühmadele Breakout Room. Osalejatel on kõik samad heli- ja videofunktsioonid nagu põhiruumis.
ekraanipildid indikaatorist kõnelehel, kus on näidatud lahkumisruumi liitumisnupp
ekraanipildid ruumi seadete rikkumisest

Osalege ja tehke koostööd reaalajas

Jagage eraldatud ruumidesse, et ergutada arutelusid. Eriti kasulikud koolitustel on Breakout Rooms, mis võimaldab osalejatel jagada intiimsemas keskkonnas. Korraldajad saavad osalejaid määrata automaatselt või käsitsi kuni 10 ruumis.

Lihtne juurdepääs koosolekuruumide vahel

Korraldajad kontrollivad koosoleku kulgu. Nad saavad saata kutseid, seadistada ruume, muuta Breakout -ruume ja modereerida, kes kuhu kuulub. Osalejad saavad alati lahkuda ja põhiturniiriga uuesti liituda.
ülemine bänner, et liituda lahkumisruumiga või tagasi põhiruumi

Korraldage kohe tasuta konverentskõne või videokonverents!

Looge oma FreeConference.com konto ja pääsete juurde kõigele, mida vajate oma ettevõtte või organisatsiooni käivitamiseks (nt video ja Ekraani jagamine, Kõne ajastamine, Automatiseeritud meilikutsed, meeldetuletused, virtuaalne koosolekuruum ja palju muud.

Registreeru kohe
rist