Toetus
Liituge koosolekugaRegistreeriLogi sisse Liituge koosolekugaRegistreeriLogi sisse 

Teie enda spetsiaalne sissehelistamisnumber

Spetsiaalse sissehelistamisnumbri olemasolu tähendab, et saate igal ajal konverentsile siseneda-ajakava pole vaja!
Registreeru kohe
Hoidke iPhone kätt tasuta numbritega helistades
sissehelistamisnumbrid

Ärge jääge piinlikuks, kui osalejad valivad hõivatud signaali või sõnumi „proovige hiljem uuesti”. Tule vihma või paistab, sinu Spetsiaalne sissehelistamisnumber on just see: pühendunud. See on alati ooterežiimis, kui teil on vaja luua tellitav konverentskõne.

Andke oma osalejatele meelerahu tasuta spetsiaalse sissehelistamisega, FreeConference.com

Teie spetsiaalne sissehelistamisnumber on mugavalt paigutatud sinisele ribale konverentskõne armatuurlaua ülaosas, mis on esimene leht, mida näete oma kontole sisse logides. Saate klõpsata sellel, et kopeerida see lõikepuhvrisse või isegi muuta seda lehe Seaded jaotises Peamised sissehelistusnumbrid. Paljud meie kliendid salvestavad oma sissehelistamisnumbrid oma mobiiltelefonidesse, muutes elu veidi lihtsamaks.

Tasuta rahvusvahelised sissehelistamisnumbrid

Mis on spetsiaalne sissehelistamisnumber?

Pole kunagi hõivatud, alati saadaval-teie spetsiaalsed sissehelistamisnumbrid on teie

Saate jagada oma sissehelistamisnumbrit ja pääsukoodi oma helistajatega, et nad saaksid teiega otse ja kohe ühendust võtta. Spetsiaalne sissehelistamisnumber muudab koosolekute seadistamise ja nendega liitumise kiiremaks kui kunagi varem, sest pole vaja muretseda reserveeritud konverentsiliinide, kõneaja piirangute või varjatud tasude pärast.

Kui tuleb viimase hetke kohtumine, ärge takerduge ajakavasse või ette planeerimisse. Niikaua kui teie osalejatel on teie juurdepääsukood ja teil on moderaatori PIN -kood, saate kõik valida sama numbri ja olla kohe ühendatud.

Mis on sissehelistamiskonverents tasuta konverentsiga?

Sissehelistamiskonverents võimaldab helistajatel üle maailma osaleda teie koosolekul, helistades lihtsalt teie telefonile FreeConference.comtelefoninumbrit ja oma pääsukoodi sisestamist. Kui peate iganädalasi või isegi igapäevaseid konverentskõnesid samade inimestega, saate lihtsalt jagada neile oma spetsiaalset sissehelistamisnumbrit ja juurdepääsukoodi.

Konverentskõned mitme osalejaga on palju lihtsamad, kui saate lihtsalt anda kõigile ühesugused numbrid. Mida vähem inimesi peab meeles pidama, seda parem on see kõigile.

rahvusvaheline kõne iPhone'is
koosoleku ajakava töövoog ajakavaga

Kas peate eelnevalt konverentskõne seadistama? Saate seda ka teha!

Mõnikord peate ajakava a Konverentskõne kohtumine ette ja FreeConference.com on ka sellele mõelnud. Kui saadate osalejatele kalendrikutse, saate ka kutsele lisada kogu oma kõneteabe.

See tähendab, et teie spetsiaalne sissehelistamisnumber ja pääsukood on nähtavad, kui teie osaleja näeb teatist. Pole enam vaja pikkade meililõimede vahel numbreid otsida.

Pühendatud sissehelistamine või veebikonverents? Freeconference.com abil ei pea te valima

Raamatupidamisest pärit Mike kasutab alati teie spetsiaalset sissehelistamisnumbrit, kuid Sophia ja Derek saavad teie konverentsiga liituda ainult oma arvutitest.

FreeConference.com annab teile ja teie osalejatele vabaduse oma võõrustada Konverentskõne veebi või telefoni kaudu, kasutades mis tahes saadaolevat seadet. Teie spetsiaalne sissehelistamisnumber on vaid üks tasuta ja lihtsatest viisidest FreeConference.com võimaldab teil suhelda oluliste inimestega.

galeriivaade iMaci ekraanijagamisel iPadis ja kõlarivaade iPhone'is
spetsiaalne number asub armatuurlaua ülaosas

Andke oma osalejatele meelerahu tasuta spetsiaalse sissehelistamisega, FreeConference'i viisakalt

Teie spetsiaalne sissehelistamisnumber on mugavalt paigutatud sinisele ribale konverentskõne armatuurlaua ülaosas, mis on esimene leht, mida näete oma kontole sisse logides.

Saate klõpsata sellel, et kopeerida see lõikepuhvrisse või isegi muuta seda lehe Seaded jaotises Peamine sissehelistusnumber.

Paljud meie kliendid salvestavad oma sissehelistamise oma mobiiltelefonidesse, muutes elu pisut lihtsamaks. Liituge koosolekuga telefoni teel, et saada kiire ja lihtne ühendus, mida igaüks saab teha.

FreeConference.com on uus Veebitahvel funktsioon on kõigi standardvarustuses tasulised plaanid.

Korraldage kohe tasuta konverentskõne või videokonverents!

Looge oma FreeConference.com konto ja pääsete juurde kõigele, mida vajate oma ettevõtte või organisatsiooni käivitamiseks (nt video ja Ekraani jagamine, Kõne ajastamine, Automatiseeritud meilikutsed, meeldetuletused, virtuaalne koosolekuruum ja palju muud.

Registreeru kohe
rist