Ondersteuning
Deelnemen aan de vergaderingAanmeldenInloggen Neem deel aan een vergaderingAanmeldenInloggen 

Gebruiksvoorwaarden

  1. Inleiding en overeenkomst
    1. Deze gebruiksvoorwaarden (de "Overeenkomst") vormen een juridisch bindende overeenkomst tussen u (onze klant) en ons (IGHI) met betrekking tot uw gebruik van de FreeConference.com-website (de "Website") en de conferentiediensten aangeboden door FreeConference .com in samenwerking met de Website (de "Diensten"). Door de Website en Diensten te gebruiken, verklaart en garandeert u dat u deze Overeenkomst hebt gelezen en begrepen, en ermee instemt eraan gebonden te zijn. ALS U DEZE OVEREENKOMST NIET BEGRIJPT, OF NIET AKKOORD GAAT ER AAN GEBONDEN TE ZIJN, MOET U DE WEBSITE ONMIDDELLIJK VERLATEN EN DE DIENSTEN OP ENIGE MANIER NIET TE GEBRUIKEN.
    2. De Dienst die wij (IGHI) aan u (onze Klant) leveren, is de mogelijkheid om gelijktijdig te telefoneren met andere Deelnemers via het telefoonnetwerk, WebRTC, video en andere communicatietechnologie.
    3. De Service is afhankelijk van de beschikbare capaciteit en we kunnen niet garanderen dat het door u benodigde aantal verbindingen altijd en op elk moment beschikbaar zal zijn.
    4. Bij het leveren van de Service beloven we de redelijke vaardigheid en zorg van een competente Serviceprovider te gebruiken.
  2. Definities
    1. "Gesprekskosten" betekent de prijs die door de netwerkoperator aan de beller wordt aangerekend.
    2. "Contract" betekent, in volgorde van prioriteit, deze voorwaarden en het Registratieproces.
    3. "Deelnemer" betekent u en iedereen die u toestemming geeft om de Service te gebruiken.
    4. "Gratis Conferentie" betekent de algemene IGHI Conferencing Service die wordt gebruikt met alleen een geldig e-mailadres dat vereist is bij registratie.
    5. "Registratieproces" betekent het registratieproces dat u via internet hebt voltooid.
    6. "Premium Conferencing" betekent de IGHI Conferencing Service met premium functies die worden gebruikt door deelnemers die het Premium Conferencing Registratieproces hebben voltooid, ook wel bekend als "Geregistreerde Service".
    7. "Service" betekent de gehele of een deel van de Service zoals uitgelegd in Sectie 1 die we overeenkomen om aan u te leveren onder dit Contract.
    8. "Wij" en "FreeConference.com" en "IGHI" en "Ons" betekent Iotum Global Holdings Inc.
    9. "U" betekent de klant met wie we dit Contract sluiten en die wordt genoemd in het Registratieproces en/of uw bedrijf en/of uw Deelnemers, afhankelijk van de context.
  3. Geschiktheid, termijn en gebruikslicentie
    1. DOOR DE WEBSITE EN DE DIENSTEN TE GEBRUIKEN, VERKLAART U EN GARANDEERT U DAT U TENMINSTE 18 JAAR OUD BENT EN ANDERSZINS JURIDISCH GEKWALIFICEERD OM CONTRACTEN ONDER TOEPASSELIJK RECHT AAN TE GAAN EN AAN TE SLUITEN. Als u de website of services namens een bedrijf gebruikt, verklaart en garandeert u verder dat u bevoegd bent om namens dat bedrijf te handelen en contracten aan te gaan. Deze Overeenkomst is nietig waar verboden.
    2. Onder voorbehoud van Uw naleving van de voorwaarden van deze Overeenkomst, verleent FreeConference.com U een niet-exclusieve, niet-sublicentieerbare, herroepbare, zoals vermeld in deze Overeenkomst, niet-overdraagbare licentie om de Website en Diensten te gebruiken. Behalve zoals uitdrukkelijk hierin uiteengezet, verleent deze Overeenkomst u geen rechten in of op het intellectuele eigendom van FreeConference.com of enige andere partij. In het geval dat u een bepaling van deze overeenkomst schendt, worden uw rechten onder deze sectie onmiddellijk beëindigd.
    3. Voor het gebruik van de Gratis Conferentiedienst begint dit contract wanneer u een pincode heeft gekregen of wanneer u de Dienst voor het eerst gebruikt, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
    4. Als u de Premium Conferencing-service gebruikt, begint dit contract wanneer u het registratieproces met succes hebt voltooid.
    5. Door de Website en Services te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van bepaalde informatie over u, zoals uiteengezet in het privacybeleid van FreeConference.com (het "Privacybeleid"), inclusief het registratieproces en zoals gespecificeerd in sectie 7. Door gebruik te maken van de Website en Diensten, verklaart en garandeert u dat u deze hebt gelezen en begrepen, en ermee instemt. ALS U HETZELFDE NIET BEGRIJPT OF NIET AKKOORD GAAT, MOET U DE WEBSITE ONMIDDELLIJK VERLATEN. In het geval van een conflict tussen het Privacybeleid en deze Overeenkomst, prevaleren de voorwaarden van deze Overeenkomst.
  4. Registratieproces
    1. In verband met uw gebruik van de website en diensten, moet u een registratieformulier invullen. U verklaart en garandeert dat alle informatie die u verstrekt op enig registratieformulier of anderszins in verband met uw gebruik van de website of diensten volledig en nauwkeurig zal zijn, en dat u die informatie indien nodig zult bijwerken om de volledigheid en nauwkeurigheid ervan te behouden.
    2. U wordt ook gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord op te geven in verband met uw gebruik van de Website en Diensten. U bent volledig verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw wachtwoord. U mag het account of wachtwoord van een andere gebruiker van de Website of Diensten niet gebruiken. U stemt ermee in FreeConference.com onmiddellijk op de hoogte te stellen van elk ongeoorloofd gebruik van uw account of wachtwoord. FreeConference.com is niet aansprakelijk voor enig verlies dat u lijdt als gevolg van het gebruik van uw account of wachtwoord door iemand anders, ongeacht of dit met of zonder uw medeweten gebeurt. U kunt aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen die FreeConference.com, haar gelieerde ondernemingen, functionarissen, directeuren, werknemers, consultants, agenten en vertegenwoordigers lijden als gevolg van het gebruik van uw account of wachtwoord door iemand anders.
  5. Beschikbaarheid van de dienst
    1. De Service is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar, behalve:
      1. in geval van gepland gepland onderhoud, in welk geval de Dienst mogelijk niet beschikbaar is;
      2. in het geval van ongepland of noodonderhoud, is het mogelijk dat we werkzaamheden moeten uitvoeren die van invloed kunnen zijn op de Dienst, in welk geval gesprekken kunnen worden afgebroken of geen verbinding kunnen maken. Als we de Service moeten onderbreken, zullen we er alles aan doen om deze binnen een redelijke termijn te herstellen; of
      3. in het geval van omstandigheden buiten onze redelijke controle.
    2. Onderhoudsschema's en servicestatusrapporten worden op verzoek verstrekt.
    3. We kunnen niet garanderen dat de Service nooit defect zal zijn, maar we zullen er alles aan doen om gemelde fouten zo snel als redelijkerwijs mogelijk te corrigeren.
    4. Af en toe moeten we:
      1. om operationele redenen de code of het telefoonnummer of de technische specificatie van de Dienst wijzigen; of
      2. u instructies te geven waarvan wij menen dat deze noodzakelijk zijn voor de beveiliging, gezondheid of veiligheid, of voor de kwaliteit van de Dienst die wij aan u of aan onze andere klanten leveren en u stemt ermee in deze na te leven; maar voordat we dit doen, zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte stellen.
  6. Kosten voor de service
    1. Wij brengen u niet rechtstreeks kosten in rekening voor het gebruik van de Dienst.
    2. Elke gebruiker van de Service, inclusief u, zal de geldende gesprekskosten in rekening worden gebracht voor oproepen naar het inbelnummer dat van toepassing is op de Service die u gebruikt.
    3. Alle gebruikers zullen de gesprekskosten in rekening worden gebracht op hun standaard telefoonrekening die is uitgegeven door hun telefoonnetwerkoperator tegen het geldende gesprekskostentarief voor oproepen naar het inbelnummer.
    4. U dient contact op te nemen met uw telefoonnetwerkoperator om het tarief voor gesprekskosten te bevestigen voor het inbelnummer dat van toepassing is op de Dienst die u gebruikt.
    5. Er zijn geen annulerings-, opzet- of boekingskosten of -kosten. Er zijn geen accountonderhoud of minimale gebruikskosten.
    6. De kosten verbonden aan de optionele Premium Conferencing Services worden na afloop van de conferentie op uw creditcard in rekening gebracht. De afschrijving wordt op uw creditcardafschrift weergegeven als 'Conferentiegesprekservices'. Premium Conferencing Services kunnen op terugkerende basis worden opgezet, in welk geval dergelijke kosten maandelijks in rekening worden gebracht op uw creditcard vanaf de dag dat de service wordt geactiveerd en op uw creditcardafschrift verschijnen als "Conferentiegesprekdiensten. U kunt annulering van Premium Conferencing Services op uw 'Account'-pagina; annuleringsverzoeken zijn van kracht aan het einde van de huidige factureringscyclus die wordt weergegeven in het gedeelte 'Premium Add-On Services' van de 'Account'-pagina. Voor Premium Conferencing Services die zijn ingesteld op een maandelijks terugkerende factureringscyclus, in het geval dat een creditcard vijf (5) dagen voorafgaand aan de vervaldatum van de factuur niet kan worden geautoriseerd, wordt u op de hoogte gebracht om de betalingsinformatie bij te werken, en FreeConference.com kan alle Services annuleren als de betalingsinformatie niet is bijgewerkt op de vervaldatum van de factuur.
    7. Premium Conferentiediensten omvatten:
      1. Premium-applicaties van FreeConference.com, zoals gekocht in de applicatiewinkel van FreeConference.com;
      2. Gepersonaliseerde begroetingen of andere gepersonaliseerde of aangepaste functies die door u zijn aangevraagd of gekocht;
      3. Premium inbelnummers, waarmee u de kosten van de oproepen van uw deelnemers gratis kunt ophalen, of kosten kunt besparen door gebruik te maken van premium lokale en internationale inbelnummers;
      4. Oproepopname of andere premium-applicaties die door u zijn gekocht; en
      5. Andere Premium Services die van tijd tot tijd door Ons worden aangeboden.
    8. Alle van toepassing zijnde belastingen zijn niet inbegrepen en worden apart in rekening gebracht naast de vermelde kosten.
    9. FreeConference.com kan op elk moment de Services stopzetten of opschorten wegens niet-betaling zonder aansprakelijkheid.
    10. We vergoeden of crediteren gedeeltelijk gebruikte factureringsperioden niet in het geval van annulering van op abonnementen gebaseerde of andere diensten; annuleringen zijn alleen van toepassing voor de volgende toepasselijke factureringsperiode. Er worden geen restituties of tegoeden verstrekt voor betaalde services die door u worden gebruikt, zoals gratis gebruik, tolnummers of internationale inbelnummers. Alle andere terugbetalingen of tegoeden zijn naar eigen goeddunken van Iotum; in het geval van een door Iotum bepaalde terugbetaling, ontvangt u deze doorgaans binnen 3-5 werkdagen.
  1. uw verantwoordelijkheden
    1. U en de deelnemers moeten telefoons met toonkiezen en WebRTC (of andere computertechnologieën die worden geleverd zoals beschreven) gebruiken om in te bellen op de Service.
    2. U bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het juiste gebruik van de pincode zodra u deze van ons heeft ontvangen. U hebt niet het recht om de PIN-code die aan u is verstrekt voor gebruik met de Service te verkopen of ermee in te stemmen en u mag dit ook niet proberen.
    3. Wanneer u zich registreert voor de Gratis Conferencing Service of Premium Conferencing Service, moet u een actueel geldig e-mailadres opgeven. Dit e-mailadres wordt door ons gebruikt om Serviceberichten te communiceren en voor marketingdoeleinden. Door een account aan te maken bij FreeConference.com, en tenzij anders vereist door de wet, stemt u ermee in om periodieke e-mailberichten van FreeConference.com te ontvangen over de producten en diensten van FreeConference.com, inclusief maar niet beperkt tot de periodieke nieuwsbrief van FreeConference.com, occasionele service-updatebulletins, en samenvattende e-mails over geplande conferenties voor en nadat ze zijn voltooid. Uw gegevens worden door geen enkel ander bedrijf dan IGHI gebruikt. Om van de mailinglijst te worden verwijderd, moet uw pincode uit het systeem worden verwijderd en kunt u de Dienst niet langer gebruiken.
    4. Als u of uw deelnemers een mobiele telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot de dienst, kunnen we af en toe sms-berichten verzenden. U kunt zich afmelden voor deze berichten door contact met ons op te nemen via het adres of telefoonnummer dat wordt vermeld in sectie 13.
    5. Niemand mag zonder onze toestemming een telefoonnummer of pincode voor de Dienst adverteren in of op een telefooncel, en u moet ervoor zorgen dat dit niet gebeurt. De actie die we kunnen ondernemen als dit gebeurt, wordt uitgelegd in paragraaf 11.
    6. U moet toegang krijgen tot de Service met behulp van de telefoonnummers die aan U zijn verstrekt.
    7. Privacywetten vereisen dat iedereen in een opgenomen telefonische vergadering akkoord gaat met opname. Houd er rekening mee dat iedereen die een conferentie betreedt die wordt opgenomen, een bericht hoort waarin staat dat de conferentie wordt opgenomen.
  2. Misbruik en verboden gebruik
    1. FreeConference.com legt bepaalde beperkingen op aan uw gebruik van de website. U verklaart en garandeert dat u en uw deelnemers niet:
      1. beledigende, onfatsoenlijke, dreigende, hinderlijke of bedrieglijke oproepen plegen;
      2. een Service frauduleus of in verband met een strafbaar feit gebruiken, en u moet alle redelijke voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt;
      3. beveiligingsfuncties van de website schenden of proberen te schenden;
      4. toegang krijgen tot inhoud of gegevens die niet voor u bedoeld zijn, of inloggen op een server of account waartoe u geen toegang hebt;
      5. proberen de kwetsbaarheid van de website of een bijbehorend systeem of netwerk te onderzoeken, scannen of testen, of beveiligings- of authenticatiemaatregelen schenden zonder de juiste autorisatie;
      6. het gebruik van de Website of Services door een andere gebruiker, host of netwerk te verstoren of proberen te verstoren, inclusief, maar niet beperkt tot, door middel van het indienen van een virus, overbelasting, "flooding", "spamming", "mailbombing" of " crashen” van de Website of infrastructuur die de Diensten levert.
      7. handelen op een manier die in strijd is met enig beleid voor acceptabel gebruik dat van tijd tot tijd door IGHI wordt uiteengezet, welk beleid op verzoek beschikbaar is.
    2. de actie die we kunnen ondernemen als u de Service misbruikt, wordt uitgelegd in sectie 11. Als een claim tegen ons wordt ingediend omdat de Service is misbruikt en u niet alle redelijke voorzorgsmaatregelen hebt genomen om dat misbruik te voorkomen, of ons niet op de hoogte hebt gesteld van dat misbruik bij de eerste redelijke gelegenheid dient u ons alle bedragen die wij moeten betalen en alle andere redelijke kosten die wij hebben gemaakt, te vergoeden.
    3. Spraakoproepen kunnen worden opgenomen en de opname wordt uitsluitend gebruikt om misbruik van het systeem te onderzoeken.
    4. Elke overtreding van deze sectie kan u onderwerpen aan burgerlijke en/of strafrechtelijke aansprakelijkheid, en FreeConference.com behoudt zich het recht voor om samen te werken met wetshandhavingsinstanties bij elk onderzoek naar een schending van deze of enige andere sectie van deze Overeenkomst.
  3. Disclaimers en beperking van aansprakelijkheid
    1. U GAAT ERMEE AKKOORD DAT UW GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN DIENSTEN OP EIGEN RISICO IS. U ZAL FREECONFERENCE.COM OF HAAR LICENTIEGEVERS OF LEVERANCIERS, INDIEN VAN TOEPASSING, NIET VERANTWOORDELIJK HOUDEN VOOR ENIGE SCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT UW TOEGANG TOT OF GEBRUIK VAN DE WEBSITE, INCLUSIEF ENIGE SCHADE AAN UW COMPUTERS OF GEGEVENS. DE WEBSITE KAN BUGS, FOUTEN, PROBLEMEN OF ANDERE BEPERKINGEN BEVATTEN.
    2. We raden het gebruik van de Service af wanneer het risico van niet-verbinding of verlies van verbinding een materieel risico met zich meebrengt. Dienovereenkomstig mag u de Dienst alleen gebruiken als u accepteert dat al dit risico voor u is en dat u zich dienovereenkomstig moet verzekeren.
    3. DE AANSPRAKELIJKHEID VAN FREECONFERENCE.COM EN HAAR LICENTIEGEVERS EN LEVERANCIERS IS BEPERKT. VOOR ZOVER DOOR DE WET IS TOEGESTAAN, ZAL FREECONFERENCE.COM OF HAAR LICENTIEGEVERS OF LEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE SPECIALE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT WINSTVERLIES, VERLIES VAN PRIJSGEGEVENS OF ANDERE VERTROUWELIJKE OM AAN ENIGE PLICHT TE VOLDOEN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKING VAN GOED GOED OF REDELIJKE ZORG, NALATIGHEID OF ANDERSZINS, ONGEACHT DE ZICHTBAARHEID VAN DIE SCHADE OF ENIG ADVIES OF MEDEDELING GEGEVEN AAN FREECONFERENCE.COM OF HAAR LICENTIEGEVERS) EN HAAR LICENTIEGEVERS UW GEBRUIK VAN DE WEBSITE OF DIENSTEN. DEZE BEPERKING IS VAN TOEPASSING ONGEACHT OF DE SCHADE VOORTVLOEIT UIT CONTRACTOVEREENKOMST, ONRECHTMATIGHEID OF ENIGE ANDERE WETTELIJKE THEORIE OF VORM VAN ACTIE. U GAAT ERMEE AKKOORD DAT DEZE AANSPRAKELIJKHEIDSBEPERKING EEN REDELIJKE VERDELING VAN RISICO VERTEGENWOORDIGT EN EEN FUNDAMENTEEL ELEMENT IS VAN DE BASIS VAN DE AFHANDELING TUSSEN FREECONFERENCE.COM EN U. DE WEBSITE EN DIENSTEN ZOUDEN NIET ZONDER EEN DERGELIJKE BEPERKING WORDEN GELEVERD.
    4. Voor zover wettelijk toegestaan ​​wijzen wij alle aansprakelijkheid af voor het gebruik van de Dienst, in het bijzonder:
      1. elke aansprakelijkheid die wij hebben van welke aard dan ook (inclusief enige aansprakelijkheid vanwege onze nalatigheid) is beperkt tot het bedrag van de werkelijke gesprekskosten die door u aan ons zijn betaald voor het gesprek in kwestie.
      2. we zijn niet aansprakelijk voor ongeoorloofd gebruik of misbruik van de Service door u of iemand anders.
      3. we zijn niet aansprakelijk jegens u of enige andere deelnemer aan uw telefonische vergadering voor enig verlies dat redelijkerwijs niet te voorzien is, noch enig verlies van zaken, inkomsten, winst of besparingen die u verwachtte te maken, verspilde kosten, financieel verlies of gegevensverlies of benadeeld.
      4. zaken buiten onze redelijke controle - als we niet kunnen doen wat we in dit Contract hebben beloofd vanwege iets buiten onze redelijke controle, inclusief maar niet beperkt tot; bliksem, overstroming of uitzonderlijk zwaar weer, brand of explosie, burgerlijke onlusten, oorlog of militaire operaties, nationale of lokale noodsituaties, alles gedaan door de overheid of een andere bevoegde autoriteit, of industriële geschillen van welke aard dan ook (inclusief die waarbij onze werknemers betrokken zijn) , zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Als dergelijke gebeurtenissen langer dan drie maanden duren, kunnen we dit Contract beëindigen door u hiervan op de hoogte te stellen.
      5. wij zijn niet aansprakelijk, hetzij in contract, onrechtmatige daad (inclusief aansprakelijkheid voor nalatigheid) of anderszins voor het handelen of nalaten van andere aanbieders van telecommunicatiediensten of voor fouten in of storingen in hun netwerken en apparatuur.
    5. FREECONFERENCE.COM, NAMENS ZICHZELF EN HAAR LICENTIEGEVERS EN LEVERANCIERS, WIJST HIERBIJ ALLE GARANTIES AF MET BETREKKING TOT DE WEBSITE EN DIENSTEN. DE WEBSITE EN DIENSTEN WORDEN GELEVERD "AS IS" EN "ZOALS BESCHIKBAAR". VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR DE WET, WIJST FREECONFERENCE.COM, NAMENS ZICHZELF EN HAAR LICENTIEGEVERS EN LEVERANCIERS, UITDRUKKELIJK ALLE GARANTIES, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET BETREKKING TOT DE WEBSITE EN DIENSTEN, INCLUSIEF ENIGE UITDRUKKELIJKE, ZONDER IMPLICIETE AF VOOR EEN BEPAALD DOEL OF NIET-INBREUK. NOCH FREECONFERENCE.COM NOCH HAAR LICENTIEGEVERS OF LEVERANCIERS GARANDEREN DAT DE WEBSITE OF DIENSTEN AAN UW VEREISTEN VOLDOEN OF DAT DE WERKING VAN DE WEBSITE OF DIENSTEN ONONDERBROKEN OF FOUTLOOS ZAL ZIJN. NOCH FREECONFERENCE.COM NOCH HAAR LICENTIEGEVERS OF LEVERANCIERS IS ENIGE AANSPRAKELIJKHEID IN VERBAND MET UW GEBRUIK VAN DE WEBSITE OF DIENSTEN. BOVENDIEN HEEFT FREECONFERENCE.COM NIEMAND GEMACHTIGD OM ENIGE GARANTIE TE NEMEN NAMENS HAAR, EN U MOET NIET VERTROUWEN OP EEN DERGELIJKE VERKLARING VAN EEN DERDE PARTIJ.
    6. DE BOVENSTAANDE AFWIJZINGEN, AFSTANDEN EN BEPERKINGEN BEPERKEN OP GEEN ENKELE WIJZE ENIGE ANDERE AFWIJZING VAN GARANTIES OF ENIGE ANDERE BEPERKINGEN VAN AANSPRAKELIJKHEID IN ENIGE ANDERE OVEREENKOMST OF OVEREENKOMSTEN TUSSEN U EN FREECONFERENCE.COM OF TUSSEN FREECONFERENCE.COM OF TUSSEN FREECON YOU EN ENIGE OF IN SOMMIGE JURISDICTIES IS DE UITSLUITING VAN BEPAALDE IMPLICIETE GARANTIES OF DE BEPERKING VAN BEPAALDE SCHADE MOGELIJK NIET TOEGESTAAN. SOMMIGE VAN DE BOVENSTAANDE AFWIJZINGEN, AFWIJZINGEN EN BEPERKINGEN VAN AANSPRAKELIJKHEID ZIJN MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING. TENZIJ BEPERKT OF GEWIJZIGD DOOR DE TOEPASSELIJKE WETGEVING, ZIJN DE VOORGAANDE DISCLAIMERS, AFSTANDEN EN BEPERKINGEN VAN TOEPASSING VOOR ZOVER MAXIMAAL TOEGESTAAN, ZELFS ALS ENIGE VERHAALSMOGELIJKHEID HAAR ESSENTILE DOEL NIET BESLIST. DE LICENTIEGEVERS EN LEVERANCIERS VAN FREECONFERENCE.COM ZIJN BEDOELDE DERDE BEGUNSTIGDEN VAN DEZE AFWIJZINGEN, ONTHEFFINGEN EN BEPERKINGEN. GEEN ADVIES OF INFORMATIE, MONDELING OF SCHRIFTELIJK, DOOR U VERKREGEN VIA DE WEBSITE OF ANDERSZINS ZAL DE DISCLAIMERS OF BEPERKINGEN VERMELD IN DEZE SECTIE VERANDEREN.
    7. Elk onderdeel van dit Contract dat onze aansprakelijkheid uitsluit of beperkt, werkt afzonderlijk. Als een onderdeel niet is toegestaan ​​of niet effectief is, blijven de andere onderdelen van toepassing.
  1. Vrijwaring door u
    1. U stemt ermee in IGHI en haar functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, gelieerde ondernemingen, vertegenwoordigers, sublicentiehouders, opvolgers, rechtverkrijgenden en contractanten te verdedigen, schadeloos te stellen en te vrijwaren van en tegen alle claims, acties, eisen, rechtsgronden en andere procedures, inclusief maar niet beperkt tot honoraria en kosten van advocaten, die voortvloeien uit of verband houden met: (i) Uw schending van deze Overeenkomst, inclusief maar niet beperkt tot enige verklaring of garantie in deze Overeenkomst; of (ii) Uw toegang tot of gebruik van de Website of Diensten.
  2. Beëindiging van overeenkomst, beëindiging van service en opschorting van pincode
    1. ZONDER ENIGE ANDERE BEPALING VAN DEZE OVEREENKOMST TE BEPERKEN, BEHOUDT FREECONFERENCE.COM HET RECHT VOOR OM, UITSLUITEND BESLUIT EN ZONDER KENNISGEVING OF AANSPRAKELIJKHEID, HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE OF DIENSTEN TE WEIGEREN AAN ENIGE PERSOON, VOOR WELKE REDEN OF OM GEEN ENKELE REDEN ZONDER BEPERKING VOOR ENIGE SCHENDING OF VERMOEDELIJKE SCHENDING VAN ENIGE VERKLARING, GARANTIE OF VERBOND IN DEZE OVEREENKOMST, OF VAN TOEPASSELIJKE WET OF REGELGEVING.
    2. We kunnen de pincode opschorten:
      1. onmiddellijk, als u dit Contract wezenlijk schendt en/of wij van mening zijn dat de Service wordt gebruikt op een manier die verboden is door Sectie 8. Dit is zelfs van toepassing als u niet weet dat de oproepen worden gedaan of de Service wordt gebruikt in een dergelijke een manier. We zullen u zo snel als redelijkerwijs mogelijk is op de hoogte stellen van een dergelijke opschorting of beëindiging en uitleggen waarom we deze actie hebben ondernomen;
      2. met een redelijke kennisgeving als u dit Contract schendt en de schending niet herstelt binnen een redelijke termijn nadat u daarom bent gevraagd.
    3. Als we de pincode opschorten, wordt deze pas hersteld nadat u ons ervan hebt overtuigd dat u de Service alleen zult gebruiken in overeenstemming met dit Contract.
    4. Deze Overeenkomst wordt automatisch beëindigd in het geval dat u een van de verklaringen, garanties of convenanten van deze Overeenkomst schendt. Een dergelijke beëindiging is automatisch en vereist geen actie van FreeConference.com.
    5. U kunt deze Overeenkomst op elk moment beëindigen, om welke reden dan ook, door FreeConference.com op de hoogte te stellen van uw voornemen om dit te doen per e-mail aan support@freeconference.com.
    6. Elke beëindiging van deze Overeenkomst beëindigt automatisch alle rechten en verplichtingen die daardoor ontstaan, inclusief maar niet beperkt tot Uw recht om de Website en Diensten te gebruiken, behalve dat Paragrafen 7, 8, 9, 10, 15, 17 (toestemming voor het ontvangen van e-mail, vertegenwoordiging en garantie, disclaimers/beperking van aansprakelijkheid, schadeloosstelling, intellectueel eigendom, jurisdictie) en 16 (algemene bepalingen) blijven van kracht na beëindiging, en behalve dat eventuele betalingsverplichtingen die u mogelijk heeft met betrekking tot uw gebruik van de services op grond van artikel 6 uitstaand en opeisbaar blijven door jou.
  3. Wijzigingen en wijzigingen
    1. Internet- en draadloze technologie en de toepasselijke wetten, regels en voorschriften veranderen regelmatig. DIENSTVERLENING BEHOUDT FREECONFERENCE.COM HET RECHT VOOR OM DEZE OVEREENKOMST EN HAAR PRIVACYBELEID TE ALLEN TIJDE TE WIJZIGEN. KENNISGEVING VAN EEN DERGELIJKE WIJZIGING WORDT GEGEVEN DOOR HET PLAATSEN VAN EEN NIEUWE VERSIE OF EEN KENNISGEVING VAN WIJZIGING OP DE WEBSITE. HET IS UW VERANTWOORDELIJKHEID OM DEZE OVEREENKOMST EN HET PRIVACYBELEID PERIODIEK TE BEKIJKEN. INDIEN U DIT OP ENIG MOMENT ONAANVAARDBAAR VINDT, MOET U ONMIDDELLIJK DE WEBSITE VERLATEN EN DE DIENSTEN NIET GEBRUIKEN. We kunnen de voorwaarden van dit Contract op elk moment wijzigen. We zullen u zo goed als redelijkerwijs mogelijk op de hoogte stellen van elke wijziging in deze voorwaarden.
    2. U kunt dit Contract of een deel ervan niet aan iemand anders overdragen of proberen over te dragen.
    3. U kunt het contract te allen tijde opzeggen door ons te schrijven op het adres in Sectie 13, maar een dergelijke annulering heeft geen effect voor zover u de Service blijft gebruiken.
    4. Als u de Dienst gedurende ten minste 6 maanden niet gebruikt, behouden wij ons het recht voor om de aan u toegekende pincode uit het systeem te verwijderen.
  4. Opmerken
    1. Elke kennisgeving in het kader van dit contract moet als volgt worden afgeleverd of verzonden per fax of vooruitbetaalde post of per e-mail:
      1. aan ons op Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, of een ander adres dat we u geven.
      2. aan ons via fax verzonden naar +01 (818) 553 -1427.
      3. aan ons via e-mail verzonden naar support@freeconference.com.
      4. aan u op het post- of e-mailadres dat u ons tijdens het registratieproces hebt opgegeven.
  1. Rechten van derden
    1. Een persoon die geen partij is bij dit Contract, heeft geen recht op grond van de Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 (VK) om enige voorwaarde van dit Contract af te dwingen, maar dit heeft geen invloed op enig recht of rechtsmiddel van een derde partij die buiten die wet bestaat of beschikbaar is.
    2. De Website kan worden gekoppeld aan websites die worden beheerd door derden (“Websites van derden”). FreeConference.com heeft geen controle over de websites van derden, die elk kunnen worden beheerst door hun eigen servicevoorwaarden en privacybeleid. FREECONFERENCE.COM HEEFT NIET ALLE MATERIAAL, GOEDEREN EN DIENSTEN DIE OP OF VIA WEBSITES VAN DERDEN BESCHIKBAAR ZIJN GEMAAKT EN KAN NIET BEOORDELEN OF CONTROLEREN. DIENSTVERLENING VERTEGENWOORDIGT, GARANDEERT OF ONDERSCHRIJFT FREECONFERENCE.COM GEEN WEBSITE VAN DERDEN, OF DE NAUWKEURIGHEID, VALUTA, INHOUD, GESCHIKTHEID, RECHTMATIGHEID OF KWALITEIT VAN INFORMATIE, MATERIAAL, GOEDEREN OF DIENSTEN DIE DOOR OF DAARNA BESCHIKBAAR WORDEN GESTELD. FREECONFERENCE.COM WIJST AF, EN U STEMT HIERBIJ IN OM ALLE VERANTWOORDELIJKHEID EN AANSPRAKELIJKHEID TE NEMEN VOOR ENIGE SCHADE OF ANDERE SCHADE, AAN U OF AAN DERDE PARTIJEN, DIE VOORTVLOEIEN UIT UW GEBRUIK VAN WEBSITES VAN DERDEN.
    3. Met uitzondering van de partijen zoals en voor zover uiteengezet in Sectie 10, en de licentiegevers en leveranciers van FreeConference.com zoals en voor zover uitdrukkelijk uiteengezet in Sectie 9, zijn er geen derde begunstigden van deze Overeenkomst.
  2. Intellectueel eigendom
    1. De website, alle inhoud en materialen op de website, en de gratis conferentie-infrastructuur die de diensten levert, inclusief maar niet beperkt tot de naam FreeConference.com en eventuele logo's, ontwerpen, tekst, afbeeldingen en andere bestanden, en de selectie, indeling en organisatie daarvan zijn het intellectuele eigendom van FreeConference.com of zijn licentiegevers. Behalve zoals uitdrukkelijk bepaald, verlenen noch Uw gebruik van de Website en Diensten, noch Uw deelname aan deze Overeenkomst U enig recht, titel of belang in of op dergelijke inhoud of materialen. Free Conference en het FreeConference.com-logo zijn handelsmerken, servicemerken of geregistreerde handelsmerken van IGHI. De website is Copyright © 2015 tot heden, IGHI. ALLE RECHTEN ZIJN VOORBEHOUDEN.
    2. Als u bewijs hebt, weet of te goeder trouw gelooft dat uw auteursrechten of de auteursrechten van een derde partij zijn geschonden en u wilt dat FreeConference.com het materiaal in kwestie verwijdert, bewerkt of uitschakelt, moet u FreeConference verstrekken .com met alle volgende informatie: (a) een fysieke of elektronische handtekening van een persoon die gemachtigd is om te handelen namens de eigenaar van het exclusieve recht dat naar verluidt is geschonden; (b) identificatie van het auteursrechtelijk beschermde werk waarvan beweerd wordt dat het is geschonden, of, indien meerdere auteursrechtelijk beschermde werken onder één enkele kennisgeving vallen, een representatieve lijst van dergelijke werken; (c) identificatie van het materiaal waarvan beweerd wordt dat het geschonden is of het onderwerp is van inbreukmakende activiteiten en dat moet worden verwijderd of waartoe de toegang moet worden uitgeschakeld, en informatie die redelijkerwijs voldoende is om FreeConference.com in staat te stellen het materiaal te lokaliseren; (d) informatie die redelijkerwijs voldoende is om FreeConference.com in staat te stellen contact met u op te nemen, zoals een adres, telefoonnummer en, indien beschikbaar, een e-mailadres waarop contact met u kan worden opgenomen; (e) een verklaring dat u te goeder trouw meent dat het gebruik van het materiaal op de manier waarover wordt geklaagd niet is toegestaan ​​door de eigenaar van het auteursrecht, zijn vertegenwoordiger of de wet; en (f) een verklaring dat de informatie in de melding juist is, en op straffe van meineed, dat u bevoegd bent om te handelen namens de eigenaar van een exclusief recht dat zogenaamd is geschonden.
  3. Algemene bepalingen
    1. Volledige overeenkomst; Interpretatie. Deze overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen FreeConference.com en u met betrekking tot uw gebruik van de website en diensten. De taal in deze Overeenkomst zal worden geïnterpreteerd in overeenstemming met de juiste betekenis en niet strikt voor of tegen de partij.
    2. Scheidbaarheid; vrijstelling. Als enig deel van deze Overeenkomst ongeldig of niet-afdwingbaar wordt geacht, zal dat deel worden geïnterpreteerd om de oorspronkelijke bedoeling van de partijen weer te geven, en blijven de overige delen volledig van kracht. Een verklaring van afstand door een van de partijen van enige voorwaarde of voorwaarde van deze Overeenkomst of enige schending daarvan, in enig geval, zal geen afstand doen van een dergelijke voorwaarde of voorwaarde of enige daaropvolgende schending daarvan.
    3. Toewijzing. Deze overeenkomst en al uw rechten en verplichtingen daaronder kunnen niet door u worden toegewezen of overgedragen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van FreeConference.com. Niettegenstaande het voorgaande, zal deze Overeenkomst bindend zijn voor en ten goede komen aan de partijen, hun opvolgers en toegestane rechtverkrijgenden.
    4. Verhouding. U en FreeConference.com zijn onafhankelijke partijen en er is geen agentschap, partnerschap, joint venture of werknemer-werkgeverrelatie bedoeld of gecreëerd door deze Overeenkomst.
  4. Toepasselijk recht
    1. Dit contract wordt beheerst door de wetten van de staat Californië in de Verenigde Staten van Amerika, zonder rekening te houden met conflicterende rechtsbeginselen. Deze Overeenkomst, inclusief maar niet beperkt tot de constructie en handhaving ervan, zal worden behandeld alsof deze is uitgevoerd en uitgevoerd in Los Angeles, Californië.
    2. DE JUISTE PLAATS VOOR ENIGE GERECHTELIJKE HANDELING DIE VOORTVLOEIT UIT OF MET BETREKKING TOT DEZE OVEREENKOMST OF DE WEBSITE ZAL DE STAAT EN DE FEDERALE RECHTBANKEN IN LOS ANGELES, CALIFORNI, VS ZIJN. DE PARTIJEN BEPALEN HIERBIJ EN KOMEN AKKOORD AF VAN ENIG BEZWAAR TEGEN DE PERSOONLIJKE JURISDICTIE EN PLAATS VAN DERGELIJKE RECHTBANKEN, EN ZULLEN ZICH UITDRUKKELIJK ONDERWERPEN AAN BUITENGEBIED SERVICE OF PROCES.
    3. ELKE OORZAAK DOOR U DIE VOORTVLOEIT UIT OF MET BETREKKING TOT DEZE OVEREENKOMST OF DE WEBSITE MOET WORDEN GESTELD BINNEN EEN (1) JAAR NA HET ONTSTAAN OF VOOR ALTIJD WORDEN AFGEZIEN EN VERSLOTEN.
oversteken