Support
Deltag i mødetLog påLogin Deltag i et mødeTilmeld digLog på 

Vilkår for anvendelse

  1. Introduktion og aftale
    1. Disse brugsbetingelser ("aftalen") udgør en juridisk bindende aftale mellem og dig (vores kunde) og os (IGHI) om din brug af FreeConference.com -webstedet ("webstedet") og de konferencetjenester, der tilbydes af FreeConference .com i forbindelse med webstedet ("tjenesterne"). Ved at bruge webstedet og tjenesterne erklærer og garanterer du, at du har læst og forstået og accepterer at være bundet af denne aftale. HVIS DU IKKE FORSTÅR ​​DENNE AFTALE, ELLER IKKE GODKENDER AT BINDE AF DEN, SKAL DU Umiddelbart forlade webstedet og afstå fra at bruge tjenesterne på en eller anden måde.
    2. Den service, vi (IGHI) leverer til dig (vores kunde), er muligheden for at have samtidige telefonopkald med andre deltagere via telefonnetværket, WebRTC, video og anden kommunikationsteknologi.
    3. Tjenesten er underlagt tilgængelig kapacitet, og vi garanterer ikke, at det antal forbindelser, du har brug for, altid vil være tilgængeligt til enhver tid.
    4. Ved leveringen af ​​tjenesten lover vi at bruge en kompetent serviceudbyders rimelige dygtighed og omsorg.
  2. Definitioner
    1. "Opkaldsafgift" betyder den pris, netværksoperatøren opkræver af den, der ringer op.
    2. "Kontrakt" betyder i rækkefølge efter disse betingelser og registreringsprocessen.
    3. "Deltager" betyder dig og enhver, du tillader at bruge tjenesten.
    4. "Gratis konferencer" betyder den generelle IGHI -konferencetjeneste, der kun bruges med en gyldig e -mail -adresse ved registrering.
    5. "Registreringsproces" betyder den registreringsproces, du har gennemført via Internettet.
    6. "Premium -konferencer" betyder IGHI -konferencetjenesten med premium -funktioner, der bruges af deltagere, der har gennemført Premium -konferenceregistreringsprocessen, også kendt som "Registreret service".
    7. "Service" betyder hele eller en del af tjenesten forklaret i afsnit 1, som vi accepterer at levere til dig i henhold til denne kontrakt.
    8. "Vi" og "FreeConference.com" og "IGHI" og "Us" betyder Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Du" betyder den kunde, vi indgår denne kontrakt med, og som er navngivet i registreringsprocessen og/eller din virksomhed og/eller dine deltagere, som konteksten kræver det.
  3. Berettigelse, vilkår og licens til brug
    1. Ved at bruge webstedet og tjenesterne repræsenterer og garanterer du, at du mindst er 18 år gammel og ellers er lovligt kvalificeret til at indgå i og danne kontrakter under gældende lov. Hvis du bruger webstedet eller tjenesterne på vegne af en virksomhed, bekræfter og garanterer du yderligere, at du er autoriseret til at handle og indgå kontrakter på vegne af dette selskab. Denne aftale er ugyldig, hvor det er forbudt.
    2. Med forbehold af din overholdelse af vilkårene og betingelserne i denne aftale, giver FreeConference.com dig en ikke-eksklusiv, ikke-underlicensierbar, tilbagekaldelig som angivet i denne aftale, ikke-overførbar licens til at bruge webstedet og tjenesterne. Medmindre det udtrykkeligt fremgår heri, giver denne aftale dig ingen rettigheder til eller til intellektuel ejendomsret til FreeConference.com eller en anden part. I tilfælde af at du overtræder en bestemmelse i denne aftale, ophører dine rettigheder i henhold til dette afsnit med det samme.
    3. Til brug af gratis konferencetjeneste begynder denne kontrakt, når du har fået en pinkode, eller når du bruger tjenesten første gang, alt efter hvad der er først.
    4. Hvis du bruger Premium Conferencing Service, begynder denne kontrakt, når du har gennemført registreringsprocessen.
    5. Ved at bruge webstedet og tjenesterne accepterer du indsamling og brug af visse oplysninger om dig, som angivet i FreeConference.com's fortrolighedspolitik ("fortrolighedspolitikken"), herunder registreringsprocessen og som angivet i afsnit 7. Ved at bruge webstedet og tjenesterne, repræsenterer og garanterer du, at du har læst og forstået og accepterer det samme. HVIS DU IKKE FORSTÅR ​​ELLER IKKE GODKENDER DET SAMME, SKAL DU Umiddelbart forlade webstedet. I tilfælde af konflikt mellem fortrolighedspolitikken og denne aftale er vilkårene i denne aftale kontrollerende.
  4. Registrering Process
    1. I forbindelse med din brug af webstedet og tjenesterne skal du udfylde en registreringsformular. Du erklærer og garanterer, at alle oplysninger, du giver på en registreringsform eller på anden måde i forbindelse med din brug af webstedet eller tjenesterne, vil være fuldstændige og nøjagtige, og at du vil opdatere disse oplysninger efter behov for at opretholde dets fuldstændighed og nøjagtighed.
    2. Du vil også blive bedt om at angive eller muligvis få et brugernavn og en adgangskode i forbindelse med din brug af webstedet og tjenesterne. Du er helt ansvarlig for at bevare fortroligheden af ​​dit kodeord. Du må ikke bruge kontoen eller adgangskoden til andre brugere af websteder eller tjenester. Du accepterer straks at underrette FreeConference.com om enhver uautoriseret brug af din konto eller adgangskode. FreeConference.com er ikke ansvarlig for tab, som du pådrager dig som følge af, at en anden bruger din konto eller adgangskode, uanset om det er med eller uden din viden. Du kan holdes ansvarlig for eventuelle tab, som FreeConference.com, dets partnere, embedsmænd, direktører, medarbejdere, konsulenter, agenter og repræsentanter pådrager sig på grund af en andens brug af din konto eller adgangskode.
  5. Servicetilgængelighed
    1. Tjenesten er tilgængelig 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, undtagen:
      1. i tilfælde af planlagt planlagt vedligeholdelse, i hvilket tilfælde Tjenesten muligvis ikke er tilgængelig
      2. i tilfælde af uplanlagt eller akut vedligeholdelse skal vi muligvis udføre arbejde, der kan påvirke tjenesten, i hvilket tilfælde opkald kan blive afkortet eller ikke kan oprette forbindelse. Hvis vi skal afbryde tjenesten, vil vi gøre alt for at genoprette den inden for rimelig tid; eller
      3. i tilfælde af omstændigheder uden for vores rimelige kontrol.
    2. Vedligeholdelsesplaner og servicestatusrapporter leveres på forespørgsel.
    3. Vi kan ikke garantere, at tjenesten aldrig vil være defekt, men vi vil gøre alt for at rette indberettede fejl, så snart vi med rimelighed kan.
    4. Lejlighedsvis må vi muligvis:
      1. ændre koden eller telefonnummeret eller den tekniske specifikation for tjenesten af ​​driftsmæssige årsager eller
      2. give dig instruktioner, som vi mener er nødvendige for sikkerhed, sundhed eller sikkerhed, eller for kvaliteten af ​​den service, vi leverer til dig eller til vores andre kunder, og du accepterer at overholde dem; men inden du gør det, giver vi dig så meget besked, som vi kan.
  6. Gebyrer for tjenesten
    1. Vi opkræver dig ikke direkte for brugen af ​​tjenesten.
    2. Hver bruger af tjenesten, inklusive dig, vil blive opkrævet de gældende opkaldsgebyrer for opkald til det opkaldsnummer, der gælder for den tjeneste, du bruger.
    3. Alle brugere bliver faktureret opkaldsgebyrer på deres standardtelefonregning, der udstedes af deres telefonnetværksoperatør til den gældende opkaldsgebyrsats for opkald til opkaldsnummeret.
    4. Du bør kontakte telefonoperatøren for at bekræfte opkrævningsgebyret for det opkaldsnummer, der gælder for den service, du bruger.
    5. Der er ingen afbestillings-, opsætnings- eller bookinggebyrer eller gebyrer. Der er ingen kontovedligeholdelse eller minimumsgebyrer.
    6. Gebyrer forbundet med de valgfrie Premium Conferencing Services vil blive debiteret dit kreditkort ved afslutningen af ​​konferencen. Gebyret vises på dit kreditkortoversigt som "Conference Call Services". Premium -konferencetjenester kan oprettes på en tilbagevendende basis, i hvilket tilfælde sådanne gebyrer vil blive opkrævet månedligt på dit kreditkort fra den dag, tjenesten er aktiveret og vises på dit kreditkortopgørelse som "Conference Call Services. Du kan anmode om annullering af Premiumkonferencetjenester på din 'Konto' side; annulleringsanmodninger er effektive ved afslutningen af ​​den aktuelle faktureringscyklus, der vises i sektionen 'Premium Add-On Services' på siden 'Konto'. For Premium Conferencing Services, der er oprettet den en månedlig tilbagevendende faktureringscyklus, i tilfælde af at et kreditkort ikke kan godkendes fem (5) dage før faktureringsdatoen, får du besked om at opdatere betalingsoplysninger, og FreeConference.com kan annullere alle tjenester, hvis betalingsoplysningerne ikke er opdateret efter faktureringsfrist.
    7. Premium -konferencetjenester omfatter:
      1. FreeConference.com premium applikationer, som købt i FreeConference.com applikationsbutik;
      2. Personlig hilsen eller andre personlige eller tilpassede funktioner, som du har anmodet om eller købt;
      3. Premium-opkald i numre, så du kan hente omkostningerne ved dine deltageres opkald gratis eller reducere gebyrer på langdistance ved at bruge premium lokale og internationale opkald;
      4. Opkaldsoptagelse eller andre premiumapplikationer købt af dig; og
      5. Andre premium -tjenester, der tilbydes af os fra tid til anden.
    8. Alle gældende skatter er ikke inkluderet og vil blive faktureret separat ud over de nævnte afgifter.
    9. FreeConference.com kan til enhver tid afbryde eller suspendere tjenester for manglende betaling uden at pådrage sig ansvar.
    10. Vi refunderer eller krediterer ikke delvist anvendte faktureringsperioder i tilfælde af annullering af abonnementsbaserede eller andre tjenester; aflysninger er kun gældende for den næste gældende faktureringsperiode. Der tilbydes ingen refusion eller kredit for eventuelle betalingspligtige tjenester, som du bruger, såsom gratis brug, vejafgifter eller internationale opkaldsnumre. Enhver anden refusion eller kredit er efter Iotums eget skøn; i tilfælde af refusion bestemt af Iotum, vil du typisk modtage det samme inden for 3-5 hverdage.
  1. Dine ansvarsområder
    1. Du og deltagerne skal bruge toneopkaldstelefoner og WebRTC (eller andre computerteknologier leveret som beskrevet) til at ringe til tjenesten.
    2. Du er ansvarlig for sikkerheden og korrekt brug af PIN -koden, når du har modtaget den fra os. Du har ingen ret til at sælge eller acceptere at overføre den PIN -kode, du har givet dig til brug med tjenesten, og du må ikke prøve at gøre det.
    3. Når du tilmelder dig enten gratis konferencetjenesten eller premiumkonferencetjenesten, skal du angive en gyldig e -mailadresse. Denne e -mail -adresse vil blive brugt af os til at kommunikere servicemeddelelser og til marketingformål. Ved at oprette en konto hos FreeConference.com, og medmindre andet kræves ved lov, accepterer du at modtage periodisk e -mail -kommunikation fra FreeConference.com vedrørende FreeConference.com's produkter og tjenester, herunder uden begrænsning FreeConference.com's periodiske nyhedsbrev, lejlighedsvise serviceopdateringsbulletiner, og opsummerende e -mails vedrørende planlagte konferencer før og efter at de er gennemført. Dine oplysninger vil ikke blive brugt af andre virksomheder end IGHI. For at blive fjernet fra mailinglisten skal din pinkode fjernes fra systemet, og du vil ikke længere kunne bruge tjenesten.
    4. Hvis du eller dine deltagere bruger en mobiltelefon til at få adgang til tjenesten, kan vi lejlighedsvis sende SMS -beskeder, du kan fravælge disse meddelelser ved at kontakte os på adressen eller telefonnummeret vist i afsnit 13.
    5. Ingen må annoncere et telefonnummer eller en pinkode til tjenesten i eller på en telefonboks uden vores samtykke, og du skal sikre dig, at dette ikke sker. Den handling, vi kan tage, hvis dette sker, er forklaret i afsnit 11.
    6. Du skal få adgang til tjenesten ved hjælp af de telefonnumre, der er udstedt til dig.
    7. Fortrolighedslove kræver, at alle på et optaget konferenceopkald accepterer at blive optaget. Vær opmærksom på, at alle, der går ind på en konference, der er ved at blive optaget, vil høre en meddelelse om, at konferencen bliver optaget.
  2. Misbrug og forbudte anvendelser
    1. FreeConference.com pålægger visse begrænsninger for din brug af webstedet. Du erklærer og garanterer, at du og dine deltagere ikke vil:
      1. foretage anstødelige, uanstændige, truende, gener eller fupnummer;
      2. bruge enhver tjeneste svigagtigt eller i forbindelse med en strafbar handling, og du skal tage alle rimelige forholdsregler for at sikre, at dette ikke sker;
      3. krænke eller forsøge at krænke eventuelle sikkerhedsfunktioner på webstedet;
      4. få adgang til indhold eller data, der ikke er beregnet til dig, eller log ind på en server eller konto, som du ikke er autoriseret til at få adgang til;
      5. forsøge at undersøge, scanne eller teste sårbarheden på webstedet eller et tilhørende system eller netværk eller overtræde sikkerheds- eller godkendelsesforanstaltninger uden behørig tilladelse
      6. forstyrre eller forsøge at forstyrre brugen af ​​webstedet eller tjenesterne af enhver anden bruger, vært eller netværk, herunder uden begrænsning ved at indsende en virus, overbelastning, "oversvømmelse", "spam", "mailbomber" eller " nedbrud ”på webstedet eller infrastrukturen, der leverer tjenesterne.
      7. handle på en måde, der strider mod enhver acceptabel brugspolitik, som IGHI har fremlagt fra tid til anden, og som er tilgængelig på anmodning.
    2. den handling, vi kan tage, hvis du misbruger tjenesten, forklares i afsnit 11. Hvis der gøres krav på os, fordi tjenesten misbruges, og du ikke har taget alle rimelige forholdsregler for at forhindre misbrug, eller ikke underrettede os om dette misbrug ved den første rimelige mulighed skal du godtgøre os for alle beløb, vi er forpligtet til at betale og andre rimelige omkostninger, som vi har haft.
    3. Taleopkald kan optages og optagelsen bruges udelukkende til at undersøge misbrug af systemet.
    4. Enhver overtrædelse af dette afsnit kan udsætte dig for civil- og/eller strafferetligt ansvar, og FreeConference.com forbeholder sig retten til at samarbejde med retshåndhævelse i enhver efterforskning af overtrædelse af denne eller enhver anden del af denne aftale.
  3. Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning
    1. Du accepterer, at din brug af webstedet og tjenesterne er på din eneste risiko. DU VIL IKKE BEHOLDE FREECONFERENCE.COM ELLER DENNES LICENSIVERE ELLER LEVERANDØRER SOM SOM GÆLDENDE ANSVARLIGE FOR SKADER, DER RESULTATER FRA DIN ADGANG TIL ELLER BRUG AF WEBSTEDET, INKLUDERET UDEN BEGRÆNSNING ELLER SKADE I HVER SKADE. Hjemmesiden kan indeholde fejl, fejl, problemer eller andre begrænsninger.
    2. Vi anbefaler ikke brug af tjenesten, hvor risikoen for ikke-forbindelse eller tab af forbindelse medfører en væsentlig risiko. Derfor må du kun bruge Tjenesten, hvis du accepterer, at al sådan risiko er din, og du bør forsikre i overensstemmelse hermed.
    3. ANSVARET FOR FREECONFERENCE.COM OG DENNES LICENSIVERE OG LEVERANDØRER ER BEGRÆNSET. I MAKSIMALT OMRÅDE TILLADT VED LOV SKAL FREECONFERENCE.COM ELLER DENNES LICENSIVATORER ELLER LEVERANDØRER ANSVARLIGE FOR ALLE SÆRLIGE, HÆNDELIGE ELLER FØLGENDE KOSTNADER, KOSTNADER, KOSTNADER, KOSTNADER, FORLIGELSE, TILGÆNGELIGHEDER, KOSTNADER, KOSTNADER, TILFÆLDE AF FORHOLD AT MØDE ENHVER PLEJE, UDEN BEGRÆNSNING AF GOD TRO ELLER AF RIMELIG PLEJE, NEGLIGENCE ELLER ANDET, Uanset om disse skades forudsigelighed eller enhver rådgivning eller meddelelse, der følger med FREKONFERENCE.COM ELLER ITS. DIN BRUG AF WEBSTEDET ELLER TJENESTER. DENNE BEGRÆNSNING GÆLDER Uanset om SKADERNE opstår som følge af overtrædelse af kontrakt, tort eller enhver anden juridisk teori eller handlingsform. DU ER ENIGT OM, AT DENNE BEGRÆNSNING AF ANSVAR repræsenterer en rimelig tildeling af risiko og ER EN GRUNDLÆGGENDE ELEMENT AF GRUNDLÆGGELSE AF BARGEN MELLEM FREECONFERENCE.COM OG DIG. HJEMMESIDEN OG TJENESTER VILLE IKKE GIVES UDEN SÅDAN BEGRÆNSNING.
    4. I det omfang loven tillader det, fralægger vi os ethvert ansvar for brugen af ​​tjenesten, især:
      1. ethvert ansvar, vi har af enhver art (inklusive ethvert ansvar på grund af vores uagtsomhed) er begrænset til størrelsen af ​​de faktiske opkaldsgebyrer, som du betaler til os for det pågældende opkald.
      2. vi har intet ansvar for uautoriseret brug eller misbrug af tjenesten af ​​dig eller nogen anden.
      3. vi har intet ansvar hverken over for dig eller nogen anden deltager i konferenceopkaldet for tab, der ikke med rimelighed kan forudses, eller tab af forretninger, indtægter, fortjeneste eller besparelser, du forventede at foretage, spildte udgifter, økonomiske tab eller tabt data eller skadet.
      4. spørgsmål uden for vores rimelige kontrol - hvis vi ikke kan gøre, hvad vi har lovet i denne kontrakt på grund af noget uden for vores rimelige kontrol, herunder, men ikke er begrænset til; lyn, oversvømmelse eller usædvanligt hårdt vejr, brand eller eksplosion, civil uorden, krig eller militære operationer, national eller lokal nødsituation, alt, der er foretaget af regeringen eller anden kompetent myndighed, eller industrielle tvister af enhver art (herunder dem, der involverer vores ansatte) , vil vi ikke være ansvarlige for dette. Hvis sådanne begivenheder fortsætter i mere end tre måneder, kan vi opsige denne kontrakt ved at give dig besked.
      5. vi er ikke ansvarlige i kontrakt, erstatning (herunder ansvar for uagtsomhed) eller på anden måde for handlinger eller undladelser fra andre udbydere af telekommunikationstjenester eller for fejl i eller svigt i deres netværk og udstyr.
    5. FREECONFERENCE.COM, FREMGIVELSE PÅ SELV OG DENNES LICENSIVARER OG LEVERANDØRER, FRASKRIVER HIEREN ALLE GARANTIER I forbindelse med WEBSITE OG TJENESTER. WEBSTEDET OG TJENESTERNE LEVERES "SOM DET ER" OG "SOM TILGÆNGELIGE." TIL MAKSIMALT OMRÅDE TILLADT FRA LOV, FREECONFERENCE.COM, I HENVENDIGT AF SELV OG DENNES LICENSIVERE OG LEVERANDØRER, UDTRYKKELIGE FRASKRIVELSER ALLE OG ALLE GARANTIER, EXPRESS ELLER UNDERSTÅENDE, HENVISENDE WARIANTERINGER, TRANSPORTARBEJDER, HENVISNINGER ELLER IMPLANTERINGER TIL ET SÆRLIGT FORMÅL ELLER IKKE OVERTRÆDELSE. INGEN FREECONFERENCE.COM ELLER DENNES LICENSIVATORER ELLER LEVERANDØR GARANTIER FOR, AT WEBSTEDET ELLER TJENESTERNE MØDER DINE KRAV ELLER AT VIRKNINGEN AF WEBSTEDET ELLER TJENESTER VIL VÆRE UTRUSTET ELLER FEJLFRI. INGEN FREECONFERENCE.COM ELLER DENS LICENSIVATORER ELLER LEVERANDØRER HAR NOGET ANSVAR, HVAD I ALLE FORBINDELSER MED DIN BRUG AF WEBSTEDET ELLER TJENESTER. YDERLIGERE FREECONFERENCE.COM HAR IKKE GODKENDET NÅGEN TIL AT GØRE NOGEN GARANTI PÅ DENNE SIKKERHED, OG DU BØR IKKE STole på nogen sådan erklæring fra nogen tredjepart.
    6. Ovennævnte ansvarsfraskrivelser, dispensationer og begrænsninger begrænser på ingen måde nogen anden ansvarsfraskrivelse for garantier eller andre ansvarsbegrænsninger i andre aftaler eller aftaler imellem dig og FREKONFERENCE.KOMMEN. NOGLE JURISDIKTIONER MÅ IKKE TILLADE UDELUGELSE AF VISSE UNDERFORSTÅENDE GARANTIER ELLER BEGRÆNSNING AF VISSE SKADER, SÅ NOGLE AF DE OVENSTÅENDE ANSVARSFRASKRIVELSER, FRITAGELSER OG ANSVARSBEGRÆNSNINGER KAN IKKE GÆLDE FOR DIG. Med mindre BEGRÆNSET ELLER ÆNDRET AF GÆLDENDE LOV, GÆLDER FOREGÅENDE ANSVARSFRASKRIVELSER, AFSKRIVELSER OG BEGRÆNSNINGER GÆLDENDE MAKSIMALT OMFANG, SELV OM ENHVER RETSMIDLER MISLIGER DET VÆSENTLIGE FORMÅL. FREECONFERENCE.COM'S LICENSIVATORER OG LEVERANDØRER ER TILSIGTET Tredjepartsfordele ved disse ansvarsfraskrivelser, dispensationer og begrænsninger. INGEN RÅD ELLER OPLYSNINGER, OM MUNDTLIGE ELLER SKRIFTLIGE, OPDATET AF DERE GENNEM HJEMMESIDE ELLER ELLER ANDET, SKAL ÆNDRES AF ANSVARSFRASKRIVELSERNE ELLER BEGRÆNSNINGER, DER ER ANGIVET I DETTE AFSNIT.
    7. Hver del af denne kontrakt, der udelukker eller begrænser vores ansvar, fungerer separat. Hvis en del ikke er tilladt eller ikke er effektiv, fortsætter de andre dele med at gælde.
  1. Erstatning fra dig
    1. Du accepterer at forsvare, skadesløsholde og holde IGHI og dets officerer, direktører, medarbejdere, agenter, associerede selskaber, repræsentanter, underlicenshavere, efterfølgere, tildelere og entreprenører fra og imod alle krav, handlinger, krav, sagsanlæg og andre procedurer, herunder, men ikke begrænset til, advokatgebyrer og omkostninger, der opstår som følge af eller i forbindelse med: (i) din overtrædelse af denne aftale, herunder uden begrænsning enhver repræsentation eller garanti indeholdt i denne aftale; eller (ii) Din adgang til eller brug af webstedet eller tjenesterne.
  2. Opsigelse af aftale, ophør af service og suspension af PIN -kode
    1. UDEN AT BEGRÆNSE ENHVER ANDEN BESTEMMELSE AF DENNE AFTALE FORBEHOLDER FREECONFERENCE.COM RETTEN TIL, I FREECONFERENCE.COM's ENESTE DISKRETION OG UDEN MEDDELELSE ELLER ANSVAR, NÆGT BRUG AF WEBSITE ELLER TJENESTER I ALTID UDEN BEGRÆNSNING FOR EVENTUELLE Overtrædelser eller formodede overtrædelser af enhver repræsentation, garanti eller pagt indeholdt i denne aftale eller for enhver gældende lov eller forskrift.
    2. Vi kan suspendere PIN-koden:
      1. straks, hvis du væsentligt overtræder denne kontrakt, og/eller vi mener, at tjenesten bruges på en måde, der er forbudt i afsnit 8. Dette gælder, selvom du ikke ved, at opkaldene foretages, eller at tjenesten bruges på en sådan måde en måde. Vi vil informere dig om en sådan suspension eller opsigelse så hurtigt som rimeligt muligt og forklare, hvorfor vi har foretaget denne handling;
      2. med rimeligt varsel, hvis du overtræder denne kontrakt og undlader at afhjælpe bruddet inden for en rimelig frist for at blive bedt om det.
    3. Hvis vi suspenderer PIN -koden, vil den ikke blive gendannet, før du tilfredsstiller os med, at du kun vil bruge tjenesten i overensstemmelse med denne kontrakt.
    4. Denne aftale ophører automatisk i tilfælde af at du overtræder nogen af ​​denne aftales repræsentationer, garantier eller pagter. Sådan opsigelse skal ske automatisk og kræver ingen handling fra FreeConference.com.
    5. Du kan opsige denne aftale når som helst, uden nogen som helst grund, ved at give FreeConference.com meddelelse om din intention om at gøre det via e -mail til support@freeconference.com.
    6. Enhver opsigelse af denne aftale opsiger automatisk alle rettigheder og forpligtelser, der er skabt derved, herunder uden begrænsning Din ret til at bruge webstedet og tjenesterne, bortset fra at afsnit 7, 8, 9, 10, 15, 17 (samtykke til at modtage e -mail, repræsentation og garanti, ansvarsfraskrivelse/ansvarsbegrænsning, skadesløsholdelse, intellektuel ejendomsret, jurisdiktion) og 16 (generelle bestemmelser) vil overleve enhver opsigelse, og bortset fra at enhver betalingsforpligtelse, du måtte have vedrørende din brug af tjenesterne i henhold til afsnit 6, forbliver udestående og forfalden af dig.
  3. Ændringer og ændringer
    1. Internet og trådløs teknologi og de gældende love, regler og bestemmelser ændres ofte. I overensstemmelse hermed forbeholder FREECONFERENCE.COM sig retten til at ændre denne aftale og dens privatlivspolitik til enhver tid. MEDDELELSE OM ENHVER SÅDAN FORANDRING GIVES VED PLACERING AF EN NY VERSION ELLER EN ÆNDRINGSMEDDELELSE PÅ WEBSITET. DET ER DIT ANSVAR AT GENNEMFØRE DENNE AFTALE OG PRIVACYPOLITIKKEN PERIODISK. HVIS DU PÅ et eller andet tidspunkt FINDER DETTE Uacceptabelt, SKAL DU Umiddelbart forlade webstedet og afstå fra at bruge tjenesterne. Vi kan når som helst ændre betingelserne i denne kontrakt. Vi giver dig så meget varsel som rimeligt muligt om enhver ændring af disse betingelser.
    2. Du kan ikke overføre eller forsøge at overføre denne kontrakt eller nogen del af den til nogen anden.
    3. Du kan til enhver tid opsige kontrakten ved at skrive til os på adressen i afsnit 13, men en sådan annullering vil være ineffektiv i det omfang, du fortsat bruger tjenesten.
    4. Hvis du ikke bruger tjenesten i mindst 6 måneder, forbeholder vi os retten til at fjerne den tildelte pinkode fra systemet.
  4. Varsel
    1. Enhver meddelelse i henhold til denne kontrakt skal leveres eller sendes med telefax eller forudbetalt post eller via e-mail som følger:
      1. til os på Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, Californien, USA, 91203 eller enhver anden adresse, vi giver dig.
      2. til os via fax sendt til +01 (818) 553 -1427.
      3. til os via e -mail sendt til support@freeconference.com.
      4. til dig enten på den post- eller e-mail-adresse, du gav os under registreringsprocessen.
  1. Tredjeparts rettigheder
    1. En person, der ikke er part i denne kontrakt, har ingen ret i henhold til Contracts (Rights of Third Part) Act 1999 (UK) til at håndhæve vilkårene i denne kontrakt, men dette påvirker ikke nogen rettighed eller afhjælpning fra en tredjepart, som eksisterer eller er tilgængelig bortset fra denne lov.
    2. Websitet kan være knyttet til websteder, der drives af tredjeparter ("tredjepartswebsteder"). FreeConference.com har ikke kontrol over tredjepartswebsteder, som hver især kan være underlagt sine egne servicevilkår og fortrolighedspolitik. FREECONFERENCE.COM HAR IKKE GENNEMGÅET, OG KAN IKKE GENNEMFØRE ELLER KONTROLERE ALT MATERIALE, VARER OG TJENESTER TILGÆNGELIGE PÅ ELLER GENNEM TREDJEPARTS WEBSTEDER. DERFOR FREECONFERENCE.COM IKKE ER, garanterer eller bifalder ET tredjepartswebsite ELLER NØJAGTIGHEDEN, valuta, INDHOLD, EGNETHED, LOVLIGHED eller kvaliteten af ​​oplysninger, materialer, varer eller tjenesteydelser MADE rådighed på eller via tredjeparts websteder. FREECONFERENCE.COM FRASKRIVER, OG DU ER HIERI ENIGT OM AT ANTAGE ALT ANSVAR OG ANSVAR FOR SKADER ELLER ANDRE SKADER, DETTE FOR DIG ELLER TIL TREDJEPARTER, FØLGENDE FRA DIN ANVENDELSE AF TREDJEPARTSwebsteder.
    3. Bortset fra parterne som og i det omfang, der er angivet i afsnit 10, og FreeConference.com's licensgivere og leverandører som og i det omfang, der udtrykkeligt er angivet i afsnit 9, er der ingen tredjepartsmodtagere af denne aftale.
  2. Intellectual Property
    1. Webstedet, alt indhold og materiale, der findes på webstedet, og den gratis konferenceinfrastruktur, der leverer tjenesterne, herunder uden begrænsning FreeConference.com -navnet og eventuelle logoer, designs, tekst, grafik og andre filer samt valg, arrangement og organisation deraf, er den intellektuelle ejendomsret til FreeConference.com eller dens licensgivere. Medmindre det udtrykkeligt er angivet, giver hverken din brug af webstedet og tjenesterne eller din indtræden i denne aftale dig nogen ret, titel eller interesse i eller til sådant indhold eller materiale. Free Conference og FreeConference.com -logoet er varemærker, servicemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGHI. Webstedet er copyright © 2015 til i dag, IGHI. ALLE RETTIGHEDER RESERVERES.
    2. Hvis du har beviser, ved eller har en god tro på, at dine ophavsrettigheder eller tredjeparts ophavsrettigheder er krænket, og du vil have FreeConference.com til at slette, redigere eller deaktivere det pågældende materiale, skal du levere FreeConference .com med alle følgende oplysninger: (a) en fysisk eller elektronisk underskrift af en person, der er bemyndiget til at handle på vegne af ejeren af ​​eneret, der angiveligt krænkes (b) identifikation af det ophavsretligt beskyttede værk, der hævdes at være krænket, eller, hvis flere ophavsretligt beskyttede værker er omfattet af en enkelt anmeldelse, en repræsentativ liste over sådanne værker (c) identifikation af det materiale, der hævdes at være krænket eller er genstand for krænkende aktivitet, og som skal fjernes eller adgang til, der skal deaktiveres, og oplysninger, der er rimeligt tilstrækkelige til at FreeConference.com kan lokalisere materialet; (d) oplysninger, der er tilstrækkeligt tilstrækkelige til, at FreeConference.com kan kontakte dig, f.eks. en adresse, telefonnummer og, hvis den er tilgængelig, en elektronisk mailadresse, hvor du kan blive kontaktet; (e) en erklæring om, at du har en god tro på, at brug af materialet på den måde, der klages over, ikke er godkendt af ophavsretsindehaveren, dets agent eller loven; og (f) en erklæring om, at oplysningerne i meddelelsen er korrekte og under straf af mened, at du er autoriseret til at handle på vegne af ejeren af ​​en eneret, der angiveligt er krænket.
  3. Almindelige bestemmelser
    1. Hele aftalen; Fortolkning. Denne aftale udgør hele aftalen mellem FreeConference.com og dig om din brug af webstedet og tjenesterne. Sproget i denne aftale skal fortolkes i overensstemmelse med dets rimelige betydning og ikke strengt for eller imod part.
    2. Adskillelighed Afkald. Hvis en del af denne aftale anses for ugyldig eller ikke kan håndhæves, vil den del blive fortolket til at afspejle parternes oprindelige hensigt, og de resterende dele forbliver i fuld kraft og virkning. En afståelse fra nogen af ​​parterne af vilkår eller betingelser i denne aftale eller overtrædelse heraf vil i ethvert tilfælde ikke give afkald på en sådan betingelse eller betingelse eller efterfølgende overtrædelse heraf.
    3. Opgave. Denne aftale og alle dine rettigheder og forpligtelser derunder kan ikke overdrages eller overdrages af dig uden forudgående skriftligt samtykke fra FreeConference.com. Uanset det foregående er denne aftale bindende for og vil være til gavn for parterne, deres efterfølgere og tilladte overdragere.
    4. Relationship. Du og FreeConference.com er uafhængige parter, og intet agentur, partnerskab, joint venture eller medarbejder-arbejdsgiverforhold er tiltænkt eller skabt af denne aftale.
  4. Gældende lov
    1. Denne kontrakt er underlagt lovgivningen i staten Californien i Amerikas Forenede Stater uden hensyn til dens lovkonfliktprincipper. Denne aftale, herunder uden begrænsning dens konstruktion og håndhævelse, skal behandles som om den blev udført og udført i Los Angeles, Californien.
    2. DEN RIGTIGE SPØRGSMÅDE FOR ALLE RETSMÆSSIGE FORANSTALTNINGER, DER STÅR UDEN ELLER FORBINDER TIL DENNE AFTALE ELLER WEBSTEDET, VIL VÆRE STATS- OG FEDERALSRETTER I LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA. PARTERNE STIPULERER Herved TIL, OG ER ENIGE OM AT AFSIGTE enhver indsigelse mod, den personlige domstol og sted for sådanne retter, og YDERLIGERE EXPRESSLIGT INDGIVELSE AF EXTRATERRITORIAL SERVICE SERVICE.
    3. Enhver årsag til handling ved, at du stammer fra eller har relation til denne aftale eller webstedet, SKAL INSTITUTTERES INDEN FOR ET (1) ÅR, EFTER DET AROSE ELLER VÆR FOREVER AFSIGT OG BARRET.
krydser