PODPORA
Připojte se ke schůzcePřihlásit sePřihlášení Připojte se ke schůzceZaregistrujte se Přihlásit se 

Podmínky použití

  1. Úvod a dohoda
    1. Tyto podmínky použití (dále jen „smlouva“) představují právně závaznou smlouvu mezi vámi (naším zákazníkem) a námi (IGHI) týkající se vašeho používání webové stránky FreeConference.com („webová stránka“) a konferenčních služeb nabízených společností FreeConference .com ve spojení s Webem (dále jen „Služby“). Používáním Webových stránek a Služeb prohlašujete a zaručujete, že jste si přečetli, porozuměli a souhlasíte s tím, že budete touto Smlouvou vázáni. POKUD TOTO DOHODU NEPOROZUMÍTE, NEBO NESOUHLASÍTE S JEJÍM ZÁVAZKEM, MUSÍTE OKAMŽITĚ opustit WEBOVOU STRÁNKU A ZÍSKAT SE JAKÉHOKOLI POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB.
    2. Služba, kterou vám (našemu zákazníkovi) poskytujeme (IGHI), je možnost současného telefonování s ostatními účastníky prostřednictvím telefonní sítě, WebRTC, videa a dalších komunikačních technologií.
    3. Služba bude záviset na dostupné kapacitě a nezaručujeme, že požadovaný počet připojení bude vždy k dispozici v daném okamžiku.
    4. Při poskytování Služby slibujeme, že použijeme přiměřené dovednosti a péči kompetentního poskytovatele Služby.
  2. Definice
    1. „Poplatek za hovor“ znamená cenu účtovanou volajícímu operátorem sítě.
    2. „Smlouva“ znamená v pořadí podle priority tyto podmínky a registrační proces.
    3. „Účastník“ znamená vás a kohokoli, komu povolíte používat Službu.
    4. „Bezplatné konference“ znamená obecnou konferenční službu IGHI používanou s platnou e -mailovou adresou vyžadovanou při registraci.
    5. „Proces registrace“ znamená proces registrace, který jste dokončili prostřednictvím internetu.
    6. „Premium Conferencing“ znamená konferenční službu IGHI s prémiovými funkcemi používanými účastníky, kteří dokončili proces registrace Premium Conferencing, známý také jako „registrovaná služba“.
    7. „Služba“ znamená celou Službu nebo její část vysvětlenou v oddíle 1, kterou souhlasíme, že vám poskytneme na základě této smlouvy.
    8. „My“ a „FreeConference.com“ a „IGHI“ a „My“ znamená společnost Iotum Global Holdings Inc.
    9. „Vy“ znamená zákazníka, se kterým uzavíráme tuto smlouvu a který je podle kontextu uveden v registračním procesu a/nebo vaše společnost a/nebo vaši účastníci.
  3. Způsobilost, termín a licence k použití
    1. POUŽÍVÁNÍM WEBOVÝCH STRÁNEK A SLUŽEB, PROHLÁŠÍTE A ZARUČUJETE, ŽE JSTE NEJMÉNĚ 18 LET STARŠÍ A JINAK SE ZÁKONNĚ KVALIFIKUJETE PRO VSTUP DO A FORMULÁŘ SMLOUVY PODLE PŘÍSLUŠNÉHO ZÁKONA. Pokud používáte webové stránky nebo služby jménem společnosti, dále prohlašujete a zaručujete, že jste oprávněni jednat a uzavírat smlouvy jménem této společnosti. Tato smlouva je neplatná, pokud je zakázána.
    2. S výhradou vašeho dodržování podmínek této smlouvy vám FreeConference.com uděluje nevýhradní, nesublicencovatelné, odvolatelné, jak je uvedeno v této smlouvě, nepřenosnou licenci k používání webových stránek a služeb. Pokud zde není výslovně uvedeno jinak, tato smlouva vám neuděluje žádná práva na duševní vlastnictví FreeConference.com ani žádné jiné strany. V případě, že porušíte jakékoli ustanovení této smlouvy, vaše práva podle tohoto oddílu budou okamžitě ukončena.
    3. Pro používání služby bezplatné konference tato smlouva začíná okamžikem, kdy vám byl vydán PIN kód nebo když službu používáte poprvé, podle toho, co nastane dříve.
    4. Pokud používáte službu Premium Conferencing, tato smlouva začíná po úspěšném dokončení procesu registrace.
    5. Používáním Webových stránek a Služeb souhlasíte se shromažďováním a používáním určitých informací o vás, jak je uvedeno v Zásadách ochrany osobních údajů FreeConference.com („Zásady ochrany osobních údajů“), včetně Registračního procesu a jak je uvedeno v části 7. Používáním webové stránky a služby, prohlašujete a zaručujete, že jste si je přečetli a porozuměli jim a souhlasíte s tím. POKUD NEROZUMÍTE NEBO NESOUHLASÍTE SE TÝŽ, MUSÍTE IHNED WEBOVOU STRÁNKU opustit. V případě jakéhokoli rozporu mezi zásadami ochrany osobních údajů a touto smlouvou budou rozhodovat podmínky této smlouvy.
  4. Proces registrace
    1. V souvislosti s vaším používáním webových stránek a služeb budete muset vyplnit registrační formulář. Prohlašujete a zaručujete, že všechny informace, které uvedete v jakémkoli registračním formuláři nebo jiným způsobem v souvislosti s vaším používáním webových stránek nebo služeb, budou úplné a přesné a že tyto informace budete podle potřeby aktualizovat, aby byla zachována jejich úplnost a přesnost.
    2. V souvislosti s vaším používáním webových stránek a služeb budete také požádáni o zadání nebo může vám být poskytnuto uživatelské jméno a heslo. Jste plně zodpovědní za zachování důvěrnosti vašeho hesla. Účet ani heslo nesmíte používat u žádného jiného uživatele webových stránek nebo služeb. Souhlasíte s tím, že společnost FreeConference.com okamžitě upozorníte na jakékoli neoprávněné použití vašeho účtu nebo hesla. FreeConference.com nenese odpovědnost za jakoukoli ztrátu, kterou utrpíte v důsledku toho, že někdo jiný používá váš účet nebo heslo, bez ohledu na to, zda s vaším vědomím nebo bez něj. Můžete nést odpovědnost za jakékoli ztráty, které vzniknou společnosti FreeConference.com, jejím pobočkám, funkcionářům, ředitelům, zaměstnancům, konzultantům, zástupcům a zástupcům v důsledku používání vašeho účtu nebo hesla někým jiným.
  5. Dostupnost služby
    1. Služba je k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu kromě:
      1. v případě plánované plánované údržby, v takovém případě nemusí být služba dostupná;
      2. v případě neplánované nebo nouzové údržby budeme muset provést práce, které mohou mít vliv na Službu, v takovém případě mohou být hovory zkráceny nebo se nemusí spojit. Pokud musíme Službu přerušit, vynaložíme veškeré úsilí, abychom ji v rozumné době obnovili; nebo
      3. v případě okolností mimo naši přiměřenou kontrolu.
    2. Plány údržby a zprávy o stavu služby budou poskytnuty na vyžádání.
    3. Nemůžeme zaručit, že služba nebude nikdy vadná, ale vynaložíme veškeré úsilí k nápravě hlášených chyb, jakmile to přiměřeně můžeme.
    4. Někdy budeme možná muset:
      1. z provozních důvodů změnit kód nebo telefonní číslo nebo technickou specifikaci Služby; nebo
      2. dát vám pokyny, o kterých se domníváme, že jsou nezbytné pro bezpečnost, ochranu zdraví nebo bezpečnost nebo pro kvalitu Služby, kterou vám nebo našim dalším zákazníkům dodáváme, a souhlasíte s jejich dodržováním; ale než tak učiníme, dáme vám tolik oznámení, kolik jen budeme moci.
  6. Poplatky za službu
    1. Za používání Služby vám neúčtujeme žádné poplatky.
    2. Každému uživateli služby, včetně vás, budou účtovány převládající poplatky za volání za volání na telefonní číslo platné pro službu, kterou používáte.
    3. Všem uživatelům budou poplatky za volání fakturovány na základě jejich standardních telefonních účtů vystavených operátorem jejich telefonní sítě za aktuální sazbu hovorného za volání na vytáčené číslo.
    4. Měli byste se obrátit na svého operátora telefonní sítě a potvrdit sazbu Poplatek za volání pro telefonní číslo platné pro Službu, kterou používáte.
    5. Neexistují žádné poplatky ani poplatky za zrušení, nastavení nebo rezervaci. Neexistují žádné poplatky za vedení účtu ani minimální poplatky za používání.
    6. Poplatky spojené s volitelnými službami Premium Conferencing Services budou po dokončení konference strženy z vaší kreditní karty. Poplatek bude na výpisu z vaší kreditní karty uveden jako „Služby konferenčního hovoru“. Služby Premium Conferencing Services lze nastavit opakovaně, v takovém případě budou tyto poplatky účtovány měsíčně na vaši kreditní kartu ode dne aktivace služby a na výpisu z vaší kreditní karty se zobrazí jako „Služby konferenčního hovoru. Můžete požádat o zrušení Premium Conferencing Services na stránce 'Účet'; Žádosti o zrušení jsou účinné na konci aktuálního fakturačního cyklu, který se zobrazí v sekci 'Premium Add-On Services' na stránce 'Účet'. Pro Premium Conferencing Services, které jsou nastaveny na měsíční opakující se fakturační cyklus, v případě, že nelze kreditní kartu autorizovat pět (5) dní před datem splatnosti fakturace, budete upozorněni na aktualizaci platebních údajů a FreeConference.com může zrušit všechny Služby, pokud platební údaje nejsou aktualizováno podle data splatnosti fakturace.
    7. Prémiové konferenční služby zahrnují:
      1. Prémiové aplikace FreeConference.com zakoupené v obchodě s aplikacemi FreeConference.com;
      2. Přizpůsobené pozdravy nebo jiné přizpůsobené nebo přizpůsobené funkce požadované nebo zakoupené vámi;
      3. Prémiová vytáčená čísla, která vám umožní bezplatně vyzvednout náklady na hovory vašich účastníků nebo snížit poplatky za dálkové volání pomocí prémiových místních a mezinárodních telefonních hovorů;
      4. Nahrávání hovorů nebo jiné vámi zakoupené prémiové aplikace; a
      5. Další prémiové služby, které čas od času nabízíme.
    8. Všechny příslušné daně nejsou zahrnuty a budou účtovány samostatně kromě uvedených poplatků.
    9. FreeConference.com může kdykoli přerušit nebo pozastavit služby za neplacení, aniž by tím vznikla odpovědnost.
    10. V případě zrušení předplatného nebo jiných služeb nevracíme ani nepřičítáme část částečně použitých fakturačních období; zrušení platí pouze pro další příslušné fakturační období. Za vámi používané zpoplatněné služby, jako je bezplatné používání, mýtné nebo mezinárodní vytáčená čísla, se neposkytuje vrácení peněz ani kredit. Jakékoli jiné náhrady nebo kredity jsou na výhradním uvážení společnosti Iotum; v případě jakékoli refundace určené společností Iotum, obvykle obdržíte totéž do 3-5 pracovních dnů.
  1. Vaše odpovědnosti
    1. Vy a účastníci musíte k telefonování do služby používat telefony s tónovou volbou a WebRTC (nebo jiné počítačové technologie poskytované podle výše uvedeného popisu).
    2. Jste odpovědní za bezpečnost a řádné používání PIN kódu, jakmile jej od nás obdržíte. Nemáte právo prodávat ani souhlasit s přenosem PIN kódu, který vám byl poskytnut pro použití se službou, a nesmíte se o to pokoušet.
    3. Při registraci buď do bezplatné konferenční služby, nebo do prémiové konferenční služby, musíte zadat aktuální platnou e -mailovou adresu. Tuto e -mailovou adresu použijeme ke komunikaci zpráv služby a pro marketingové účely. Zřízením účtu u FreeConference.com a pokud zákon nestanoví jinak, souhlasíte se zasíláním pravidelné e -mailové komunikace od FreeConference.com týkající se produktů a služeb FreeConference.com, mimo jiné včetně pravidelného zpravodaje FreeConference.com, příležitostných bulletinů o aktualizaci služeb, a souhrnné e -maily týkající se plánovaných konferencí před a po jejich dokončení. Vaše informace nebude používat žádná jiná společnost než IGHI. Chcete -li být odstraněn ze seznamu adresátů, musíte ze systému odebrat svůj PIN a již nebudete moci Službu používat.
    4. Pokud vy nebo vaši účastníci používáte pro přístup ke službě mobilní telefon, můžeme vám zasílat příležitostné zprávy SMS, z těchto zpráv se můžete odhlásit kontaktováním nás na adrese nebo telefonním čísle uvedeném v části 13.
    5. Nikdo nesmí bez našeho souhlasu inzerovat jakékoli telefonní číslo nebo PIN kód pro službu v nebo v telefonní budce a musíte zajistit, aby se tak nestalo. Akce, kterou můžeme v tomto případě podniknout, je vysvětlena v oddíle 11.
    6. Ke Službě musíte přistupovat pomocí telefonních čísel, která vám byla vydána.
    7. Zákony o ochraně osobních údajů vyžadují, aby každý účastník zaznamenaného konferenčního hovoru souhlasil se záznamem. Uvědomte si prosím, že každý, kdo vstupuje na nahrávanou konferenci, uslyší zprávu o nahrávání konference.
  2. Zneužití a zakázané použití
    1. FreeConference.com ukládá určitá omezení týkající se vašeho používání webových stránek. Prohlašujete a zaručujete, že vy a vaši účastníci nebudete:
      1. provádět urážlivé, neslušné, hrozivé, obtěžující nebo podvodné hovory;
      2. používat jakoukoli Službu podvodně nebo v souvislosti s trestným činem a musíte učinit veškerá přiměřená opatření, abyste zajistili, že se tak nestane;
      3. porušovat nebo se pokoušet narušit jakékoli bezpečnostní funkce Webových stránek;
      4. přistupovat k obsahu nebo datům, která pro vás nejsou určena, nebo se přihlásit na server nebo účet, ke kterému nemáte oprávnění;
      5. pokoušet se zkoumat, skenovat nebo testovat zranitelnost Webové stránky nebo jakéhokoli přidruženého systému nebo sítě, nebo narušit jakákoli bezpečnostní nebo ověřovací opatření bez řádné autorizace;
      6. zasahovat nebo se pokoušet zasahovat do používání webových stránek nebo služeb jakýmkoli jiným uživatelem, hostitelem nebo sítí, mimo jiné včetně odeslání viru, přetížení, „zahlcení“, „spamování“, „bombardování pošty“ nebo „ zhroucení ”Webové stránky nebo infrastruktury, která poskytuje Služby.
      7. jednat způsobem, který je v rozporu s jakýmikoli zásadami přijatelného používání stanovenými IGHI čas od času, které jsou k dispozici na vyžádání.
    2. opatření, která můžeme podniknout, pokud zneužíváte Službu, jsou popsána v části 11. Pokud je vůči nám vznesen nárok, protože je služba zneužívána, a nepřijali jste veškerá přiměřená opatření, abyste zabránili zneužití, nebo jste nás na toto zneužití neoznámili při první rozumné příležitosti nám musíte uhradit veškeré částky, které jsme povinni zaplatit, a jakékoli další přiměřené náklady, které nám vznikly.
    3. Hlasové hovory mohou být zaznamenávány a záznam může být použit pouze za účelem vyšetřování zneužití systému.
    4. Jakékoli porušení této části vás může vystavit občanské a/nebo trestní odpovědnosti a FreeConference.com si vyhrazuje právo spolupracovat s orgány činnými v trestním řízení při jakémkoli vyšetřování jakéhokoli porušení této nebo jakékoli jiné části této smlouvy.
  3. Zřeknutí se odpovědnosti a omezení odpovědnosti
    1. SOUHLASÍTE, ŽE VAŠE POUŽÍVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK A SLUŽEB JE NA VAŠE VÝHRADNÍ RIZIKO. NEBUDETE DRŽET FREECONFERENCE.COM NEBO JEJICH LICENCORŮ NEBO DODAVATELŮ, ZODPOVĚDNÝ ZA JAKÉKOLI POŠKOZENÍ, KTERÉ VYPLÝVAJÍ Z VAŠEHO PŘÍSTUPU NA NEBO POUŽÍVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK, VČETNĚ BEZ OMEZENÍ JAKÉKOLI JAKÉKOLI JAKÉKOLI JAKÉKOLI JAKÉKOLI JAKÉKOLI JAKÉKOLI ČÁSTI WEBOVÉ STRÁNKY MOHOU OBSAHOVAT CHYBY, CHYBY, PROBLÉMY NEBO JINÁ OMEZENÍ.
    2. Nedoporučujeme používat Službu tam, kde riziko nepřipojení nebo ztráty připojení s sebou nese materiální riziko. Službu tedy můžete používat pouze tehdy, pokud přijmete, že všechna taková rizika jsou na vás, a měli byste se podle toho pojistit.
    3. ODPOVĚDNOST FREECONFERENCE.COM A JEJICH LICENCORŮ A DODAVATELŮ je OMEZENA. NA MAXIMÁLNÍ ROZSAH POVOLENÝ ZÁKONEM V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEBUDE FREECONFERENCE.COM NEBO JEJICH LICENCORI NEBO DODAVATELI ODPOVĚDNÝ ZA JAKÉKOLI ZVLÁŠTNÍ, NÁHODNÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY (VČETNĚ BEZ OMEZENÍ ZTRACENÉ NEBO NEJNIŽŠÍ ZISK, SPLNIT JAKOUKOLI POVINNOST VČETNĚ BEZ OMEZENÍ DOBRÉ VĚRY NEBO DŮVODU PÉČE, BEZ OHLEDU NA PŘEDPOKLÁDANOST TĚCHTO ŠKOD, NEBO JAKÉKOLI RADY NEBO OZNÁMENÍ POSKYTOVANÉ DODATEK NEBO JEJICH VAŠE POUŽÍVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK NEBO SLUŽEB. TOTO OMEZENÍ BUDE UPLATŇOVAT BEZ OHLEDU NA TO, ŽE ŠKODY VZNIKOU PORUŠENÍ SMLOUVY, PORUŠENÍ NEBO JAKÉKOLI JINÉ PRÁVNÍ TEORIE NEBO FORMY ČINNOSTI. SOUHLASÍTE, ŽE TOTO OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI PŘEDSTAVUJE ROZUMNÉ ROZDĚLENÍ RIZIKA A JE ZÁKLADNÍM PRVKEM ZÁKLADU CÍLU MEZI FREECONFERENCE.COM a VY. WEB A SLUŽBY NEBUDOU POSKYTOVÁNY BEZ TAKOVÉHO OMEZENÍ.
    4. V rozsahu povoleném zákonem se zříkáme veškeré odpovědnosti za používání Služby, zejména:
      1. jakákoli odpovědnost jakéhokoli druhu (včetně jakékoli odpovědnosti z důvodu naší nedbalosti) je omezena částkou skutečných poplatků za volání, které jste nám zaplatili za daný hovor.
      2. neneseme žádnou odpovědnost za jakékoli neoprávněné použití nebo zneužití Služby vámi nebo kýmkoli jiným.
      3. nemáme žádnou odpovědnost vůči vám ani žádnému jinému účastníkovi vašeho konferenčního hovoru za jakoukoli ztrátu, kterou nelze rozumně předvídat, ani za ztrátu obchodu, příjmů, zisku nebo úspor, které byste očekávali, zbytečné výdaje, finanční ztrátu nebo ztrátu dat nebo poškozený.
      4. záležitosti mimo naši přiměřenou kontrolu - pokud nemůžeme udělat to, co jsme slíbili v této smlouvě, kvůli něčemu, co je mimo naši přiměřenou kontrolu, mimo jiné včetně; blesky, povodně nebo mimořádně nepříznivé počasí, požár nebo výbuch, občanská porucha, válka nebo vojenské operace, národní nebo místní nouze, cokoli, co provádí vláda nebo jiný příslušný orgán, nebo průmyslové spory jakéhokoli druhu (včetně těch, které se týkají našich zaměstnanců) , nebudeme za to odpovídat. Pokud takovéto události trvají déle než tři měsíce, můžeme tuto smlouvu vypovědět oznámením.
      5. nejsme odpovědní, ať už ve smlouvě, deliktu (včetně odpovědnosti za nedbalost) nebo jinak za jednání nebo opomenutí jiných poskytovatelů telekomunikačních služeb nebo za poruchy nebo selhání jejich sítí a zařízení.
    5. FREECONFERENCE.COM, JMÉNEM SEBE A JEJICH LICENCORŮ A DODAVATELŮ, ODMÍTÁ VŠECHNY ZÁRUKY TÝKAJÍCÍ SE WEBU A SLUŽEB. WEBOVÉ STRÁNKY A SLUŽBY JSOU POSKYTOVÁNY „JAK JSOU“ a „JAK JSOU K DISPOZICI“. DO MAXIMÁLNÍHO ROZSAHU POVOLENÉHO ZÁKONEM FREECONFERENCE.COM, JEN ZA SEBE A JEJICH LICENCORY A DODAVATELE, VÝSLOVNĚ ZRUŠÍ JAKÉKOLI VŠECHNY ZÁRUKY, VÝSLOVNĚ NEBO IMPLICITNĚ VYPLÝVANÉ, SLUŽBY ZA ZVLÁŠTNÍ ÚČEL NEBO NEPORUŠENÍ. NIKDY FREECONFERENCE.COM NENÍ SPOLEČNOST LICENCORŮ NEBO DODAVATELŮ ZÁRUKA, ŽE WEBOVÉ STRÁNKY NEBO SLUŽBY SPLŇUJÍ VAŠE POŽADAVKY NEBO ŽE PROVOZ WEBOVÝCH STRÁNEK NEBO SLUŽEB BUDE NEPORUŠENÝ NEBO BEZ CHYB. NIKDY FREECONFERENCE.COM NEMÁ LICENTORY NEBO DODAVATELI JAKOUKOLI ODPOVĚDNOST, CO BUDE SPOJENO S VAŠÍM POUŽITÍM WEBU NEBO SLUŽEB. DALŠÍ INFORMACE, FREECONFERENCE.COM, NENÍ AUTORIZOVÁNO NIKOMU, ABY ZA SVÉ JMÉNO VYROVNAL JAKOUKOLI ZÁRUKU JAKÉHOKOLI DRUHU, A NA ŽÁDNÝ TAKOVÝ PROHLÁŠENÍ JAKÉKOLI TŘETÍ STRANY BYSTE SE NEMĚLI spolehnout.
    6. VÝŠE UVEDENÉ ODMÍTNUTÍ, ZRUŠENÍ A OMEZENÍ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ OMEZUJÍ ŽÁDNÉ ODPOVĚDNOST ZÁRUK NEBO JAKÉKOLI JINÉ OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI V JINÉ DALŠÍ DOHODĚ NEBO DOHODÁCH MEZI VÁMI A FREECONFERENCE.COM NEBO MEZI NÁMI NĚKTERÉ JURISDIKCE NEMOHOU POVOLIT VYLOUČENÍ NĚKTERÝCH PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK NEBO OMEZENÍ NĚKTERÝCH ŠKOD, TAKŽE SE NA VÁS NEMUSÍ VZTAHOVAT NĚKTERÉ VÝŠE UVEDENÉ ZŘEKNUTÍ, OMEZENÍ A OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI. PŘEDMĚT OMEZENÉ NEBO MODIFIKOVANÉ PŘÍSLUŠNÝM ZÁKONEM SE PŘEDSTAVUJÍCÍ ODMÍTNUTÍ, ZRUŠENÍ A OMEZENÍ POUŽÍVÁ NA MAXIMÁLNÍ POVOLENOU ROZMĚRU, I KDYŽ KAŽDÁ NÁPRAVA POTVRZÍ SVŮJ ZÁKLADNÍ ÚČEL. LICENTORY A DODAVATELI FREECONFERENCE.COM JSOU URČENI PŘÍJEMCÍM TŘETÍCH STRAN TÝCHTO ODMÍTNUTÍ, ZRUŠENÍ A OMEZENÍ. ŽÁDNÉ RADY NEBO INFORMACE, ÚSTNÍ NEBO PÍSANÉ, ZÍSKANÉ VÁS NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH NEBO JINAK NEBUDOU MĚNIT JAKÉKOLI ZŘEKNUTÍ SE OMEZENÍ NEBO OMEZENÍ UVEDENÁ V TÉTO ČÁSTI.
    7. Každá část této smlouvy, která vylučuje nebo omezuje naši odpovědnost, funguje samostatně. Pokud je některá část zakázána nebo není účinná, ostatní části budou nadále platit.
  1. Odškodnění od vás
    1. Souhlasíte s tím, že budete bránit, odškodňovat a udržovat neškodné IGHI a jeho úředníky, ředitele, zaměstnance, agenty, pobočky, zástupce, sublicence, nástupce, postoupení a dodavatele od a proti jakýmkoli nárokům, akcím, požadavkům, příčinám jednání a jiným řízením, včetně, ale bez omezení, poplatků a nákladů za právní zastoupení, vyplývajících nebo souvisejících s: (i) Vaším porušením této smlouvy, mimo jiné včetně jakéhokoli zastoupení nebo záruky obsažené v této dohodě; nebo (ii) Váš přístup k Webovým stránkám nebo Službám nebo jejich používání.
  2. Ukončení smlouvy, ukončení služby a pozastavení PIN kódu
    1. BEZ OMEZENÍ JAKÉKOLI JINÉHO POSKYTOVÁNÍ TÉTO DOHODY SI FREECONFERENCE.COM VYHRÁVÁ PRÁVO NA JEDNODUCHOU DISKRÉCI A BEZ UPOZORNĚNÍ NEBO ODPOVĚDNOSTI ODMÍTNUTÍ WEBU NEBO SLUŽEB ZA JAKOUKOLI JAKOUKOLI OSOBU BEZ OMEZENÍ JAKÉHOKOLI PORUŠENÍ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉHO PORUŠENÍ JAKÉHOKOLI PROHLÁŠENÍ, ZÁRUKY NEBO COVENANTU OBSAHOVANÉHO V TÉTO DOHODĚ, NEBO JAKÉHOKOLI PLATNÉHO ZÁKONA NEBO NAŘÍZENÍ.
    2. Můžeme pozastavit PIN kód:
      1. okamžitě, pokud podstatně porušíte tuto smlouvu a/nebo se domníváme, že služba je používána způsobem, který je zakázán článkem 8. To platí i v případě, že nevíte, že se uskutečňují hovory nebo je služba používána způsob. O takovém pozastavení nebo ukončení vás budeme co nejdříve informovat a vysvětlíme, proč jsme tuto akci provedli;
      2. po přiměřeném upozornění, pokud porušíte tuto smlouvu a neodstraníte porušení v přiměřené lhůtě, kdy vás o to požádáme.
    3. Pokud pozastavíme PIN kód, nebude obnoven, dokud nás nepřesvědčíte, že budete Službu používat pouze v souladu s touto smlouvou.
    4. Tato Dohoda automaticky zanikne v případě, že porušíte jakákoli prohlášení, záruky nebo ujednání této Dohody. Toto ukončení bude automatické a nebude vyžadovat žádnou akci ze strany FreeConference.com.
    5. Tuto smlouvu můžete kdykoli vypovědět, a to z jakéhokoli důvodu nebo bez jakéhokoli důvodu poskytnutím oznámení FreeConference.com o vašem záměru učinit to e -mailovým oznámením na adresu support@freeconference.com.
    6. Jakékoli ukončení této smlouvy automaticky ukončuje veškerá práva a povinnosti z toho vyplývající, mimo jiné včetně vašeho práva používat webové stránky a služby, s výjimkou oddílů 7, 8, 9, 10, 15, 17 (souhlas s přijímáním e -mailů, zastoupení a záruka, zřeknutí se odpovědnosti/omezení odpovědnosti, odškodnění, duševního vlastnictví, jurisdikce) a 16 (obecná ustanovení) přežije jakékoli ukončení, a kromě toho, že jakýkoli platební závazek, který můžete mít v souvislosti s používáním Služeb podle článku 6, zůstane neuhrazený a splatný Vámi.
  3. Změny a změny
    1. Internetová a bezdrátová technologie a příslušné zákony, pravidla a předpisy se často mění. DOPORUČITĚ si FREECONFERENCE.COM VYHRAZUJE PRÁVO ZMĚNIT TUTO DOHODU A JEJICH ZÁSADU OCHRANY SOUKROMÍ. UPOZORNĚNÍ NA TAKOVOU ZMĚNU BUDE POSKYTNUTO ZASLÁNÍM NOVÉ VERZE NEBO ZMĚNOU UPOZORNĚNÍ NA WEB. JE VAŠÍ ZODPOVĚDNOST PŘEZKUMAT SI TUTO DOHODU A ZÁSADU OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PERIODICKY. POKUD VŽDY NAJDETE TENTO NEPŘIJATELNÝ, MUSÍTE IHNED opustit WEBOVÉ STRÁNKY A ZÍSKAT SE POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB. Podmínky této smlouvy můžeme kdykoli změnit. Na jakékoli změny těchto podmínek vás budeme co nejvíce upozorňovat.
    2. Tuto Smlouvu nebo jakoukoli její část nemůžete převést ani se pokusit převést na kohokoli jiného.
    3. Smlouvu můžete kdykoli zrušit tím, že nám napíšete na adresu uvedenou v článku 13, ale takové zrušení bude neúčinné, pokud budete nadále používat Službu.
    4. Pokud Službu nebudete používat alespoň 6 měsíců, vyhrazujeme si právo odebrat vám přidělený PIN ze systému.
  4. Oznámení
    1. Jakékoli oznámení podle této smlouvy musí být doručeno nebo odesláno faxem nebo předplacenou poštou nebo e-mailem takto:
      1. nám ve společnosti Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N.Brand Blvd, Suite 200, Glendale, Kalifornie, USA, 91203, nebo na jakékoli jiné adrese, kterou vám poskytneme.
      2. nám prostřednictvím faxu zaslaného na +01 (818) 553 -1427.
      3. nám prostřednictvím e -mailu zaslaného na adresu support@freeconference.com.
      4. vám na poštovní nebo e-mailovou adresu, kterou jste nám poskytli během procesu registrace.
  1. Práva třetích stran
    1. Osoba, která není stranou této smlouvy, nemá podle zákona o smlouvách (práva třetích stran) 1999 (Spojené království) právo vymáhat jakékoli ustanovení této smlouvy, ale tím není dotčeno žádné právo ani opravný prostředek třetí strany, který existuje nebo je k dispozici mimo tento zákon.
    2. Webové stránky mohou být propojeny s webovými stránkami provozovanými třetími stranami („webové stránky třetích stran“). FreeConference.com nemá kontrolu nad webovými stránkami třetích stran, z nichž každý se může řídit svými vlastními podmínkami služby a zásadami ochrany osobních údajů. FREECONFERENCE.COM NEBYLA ZNOVU ZKOUŠENA A NEMŮŽE BÝT RECENZE NEBO KONTROLA, VŠECHNY MATERIÁLY, ZBOŽÍ A SLUŽBY K DISPOZICI K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH TŘETÍCH STRAN NEBO PŘES NIC. DOPORUČITĚ FREECONFERENCE.COM NEPREDSTAVUJE, NEZARUČUJE ANI NEPODPORUJE ŽÁDNÝ WEB TŘETÍCH STRAN NEBO PŘESNOST, MĚNU, OBSAH, VHODNOST, ZÁKONNOST NEBO KVALITU JAKÝCHKOLI INFORMACÍ, MATERIÁLU, ZBOŽÍ NEBO SLUŽBY. FREECONFERENCE.COM ODMÍTÁ A VY SOUHLASÍTE S PŘEVZETÍM VEŠKERÉ ZODPOVĚDNOSTI A ODPOVĚDNOSTI ZA JAKÉKOLI ŠKODY NEBO JINÉ ŠKODY, KDYŽ VÁM NEBO TŘETÍM STRANÁM, VÝSLEDEK Z VAŠEHO POUŽÍVÁNÍ WEBŮ TŘETÍCH STRAN.
    3. S výjimkou smluvních stran a v rozsahu stanoveném v oddíle 10 a poskytovatelů licencí a dodavatelů FreeConference.com a v rozsahu výslovně uvedeném v oddíle 9 neexistují pro tuto smlouvu žádní příjemci třetích stran.
  2. Duševní vlastnictví
    1. Webová stránka, veškerý obsah a materiály umístěné na Webové stránce a bezplatná infrastruktura pro konference, která poskytuje Služby, včetně mimo jiné názvu FreeConference.com a jakýchkoli log, návrhů, textů, grafických a jiných souborů a výběru, uspořádání a organizace jsou duševním vlastnictvím FreeConference.com nebo jejích poskytovatelů licencí. S výjimkou případů, kdy je to výslovně uvedeno, vám ani vaše používání webových stránek a služeb, ani váš vstup do této smlouvy neposkytují žádná práva, nároky nebo zájmy na jakýkoli takový obsah nebo materiály. Free Conference a logo FreeConference.com jsou ochranné známky, servisní značky nebo registrované ochranné známky společnosti IGHI. Web je chráněn autorskými právy © 2015 do současnosti, IGHI. VŠECHNA PRÁVA JSOU VYHRAZENA.
    2. Pokud máte důkazy, víte nebo v dobré víře věříte, že byla porušena vaše autorská práva nebo autorská práva třetí strany a chcete, aby FreeConference.com odstranil, upravil nebo deaktivoval předmětný materiál, musíte poskytnout FreeConference .com se všemi následujícími informacemi: a) fyzický nebo elektronický podpis osoby oprávněné jednat jménem vlastníka výhradního práva, které je údajně porušeno; b) identifikace díla chráněného autorskými právy, o kterém se tvrdí, že bylo porušeno, nebo, pokud se na jedno dílo vztahuje jediné autorské právo, reprezentativní seznam takových děl; (c) identifikace materiálu, u kterého se tvrdí, že je porušován nebo je předmětem protiprávního jednání a který má být odstraněn nebo přístup, k němuž má být zakázán, a informace přiměřeně dostatečné k tomu, aby umožnil webu FreeConference.com materiál vyhledat; (d) informace přiměřeně dostatečné k tomu, aby vás FreeConference.com mohl kontaktovat, jako je adresa, telefonní číslo a je -li k dispozici, adresa elektronické pošty, na které vás lze kontaktovat; (e) prohlášení, že v dobré víře věříte, že použití materiálu způsobem, na který je podána stížnost, není povoleno vlastníkem autorských práv, jeho zástupcem ani zákonem; a (f) prohlášení, že informace v oznámení jsou přesné a pod trestem křivé přísahy, že jste oprávněni jednat jménem vlastníka výhradního práva, které je údajně porušeno.
  3. Obecná ustanovení
    1. Celý souhlas; Výklad. Tato smlouva představuje celou smlouvu mezi FreeConference.com a vámi o vašem používání webových stránek a služeb. Jazyk v této dohodě bude vykládán v souladu s jeho poctivým významem a nikoli striktně pro nebo proti straně.
    2. Oddělitelnost; Zřeknutí se. Pokud bude jakákoli část této smlouvy považována za neplatnou nebo nevymahatelnou, bude tato část vykládána tak, aby odrážela původní úmysl stran, a zbývající části zůstanou v plné platnosti a účinnosti. Vzdání se kterékoli ze stran jakékoli podmínky nebo podmínky této Dohody nebo jakéhokoli jejího porušení v kterémkoli případě, se nevzdá takové podmínky nebo podmínky ani jejího následného porušení.
    3. Přiřazení. Tuto smlouvu a všechna vaše práva a povinnosti z ní vyplývající nelze převést ani převést bez předchozího písemného souhlasu FreeConference.com. Bez ohledu na výše uvedené bude tato Smlouva závazná a bude platit ve prospěch stran, jejich nástupců a povolených postoupení.
    4. Vztah. Vy a FreeConference.com jste nezávislé strany a touto smlouvou není zamýšlena ani vytvářena žádná agentura, partnerství, společný podnik nebo vztah zaměstnance a zaměstnavatele.
  4. Rozhodné právo
    1. Tato smlouva se řídí zákony státu Kalifornie ve Spojených státech amerických bez ohledu na její kolizní zásady. S touto dohodou, včetně, ale bez omezení, její konstrukce a vymáhání, se bude zacházet, jako by byla uzavřena a provedena v Los Angeles, Kalifornie.
    2. SPRÁVNÝM DÁVKEM ZA JAKOUKOLI SOUDNÍ ČINNOST VYPLÝVAJÍCÍ Z TÉTO DOHODY NEBO SOUVISEJÍCÍ S WEBEM, BUDOU STÁTNÍ A SPOLEČNÉ SOUDY V LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA. STRANY TÍMTO STIPULUJÍ A SOUHLASÍ SE ZRUŠENÍM JAKÉHOKOLI NÁMITKU, OSOBNÍ JURISDIKCE A MÍSTA TAKOVÝCH SOUDŮ A DALŠÍ VÝSLOVNĚ PODÁVÁNÍ EXTRATERITORIÁLNÍ SLUŽBY PROCESU.
    3. JAKOUKOLI PŘÍČINU VAŠÍ AKCE, KTERÁ VYCHÁZÍ Z TÉTO DOHODY NEBO SOUVISEJÍCÍ S TÍMTO WEBEM, MUSÍ BÝT INSTITUTOVÁNO DO JEDNOHO (1) ROKU PO ZÍSKÁNÍ NEBO BUDE NAVŽDY ZPŮSOBENO A ZBRANĚ.
kříž