Podrška
Pridružite se sastankuPrijavite sePrijava Pridružite se sastankuPrijavite sePrijava 

Politika Privatnosti

FreeConference ima politiku zaštite privatnosti korisnika. Vjerujemo da imate pravo znati koje podatke prikupljamo od vas, kao i kako se te informacije koriste, otkrivaju i štite. Sastavili smo ovu izjavu o politici ("Pravila privatnosti" ili "Pravila") kako bismo objasnili našu praksu i pravila privatnosti. Kada koristite bilo koji proizvod ili uslugu FreeConference, trebali biste razumjeti kada i kako se osobni podaci prikupljaju, koriste, otkrivaju i štite.

FreeConference je usluga tvrtke Iotum Inc.; Iotum Inc. i njegove podružnice (zajedno "Tvrtka") obvezuju se zaštiti vaše privatnosti i pružiti vam pozitivno iskustvo na našim web stranicama i tijekom korištenja naših proizvoda i usluga ("Rješenja"). Napomena: “FreeConference”, “Mi”, “Mi” i “Naš” znači web stranicu www.FreeConference.com (uključujući njihove poddomene i proširenja) (“Web-stranice”) i tvrtku.

Ova se Pravila primjenjuju na web-mjesta i rješenja koja povezuju ili upućuju na ovu Izjavu o privatnosti i opisuju kako postupamo s osobnim podacima i izbore koji su vam dostupni u vezi prikupljanja, korištenja, pristupa i načina ažuriranja i ispravljanja vaših osobnih podataka. Dodatne informacije o našoj praksi osobnih podataka također se mogu dostaviti s drugim obavijestima danim prije ili u vrijeme prikupljanja podataka. Određena web-mjesta i rješenja tvrtke mogu imati vlastitu dokumentaciju o privatnosti koja opisuje kako postupamo s osobnim podacima za ta web-mjesta ili rješenja posebno. U mjeri u kojoj se posebna obavijest za web stranicu ili Rješenje razlikuje od ove Izjave o privatnosti, posebna će obavijest imati prednost. Ako postoji razlika u prevedenim verzijama ove Izjave o privatnosti, koje nisu na engleskom, prednost će imati verzija na američko-engleskom.

Što su osobni podaci?

"Osobni podaci" su svi podaci koji se razumno mogu koristiti za identifikaciju pojedinca ili koji se mogu izravno povezati s određenom osobom ili entitetom, kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, telefonski broj, podaci o IP adresi ili podaci za prijavu (račun broj, lozinka).

Osobni podaci ne uključuju "zbirne" informacije. Zbirne informacije su podaci koje prikupljamo o grupi ili kategoriji usluga ili kupaca iz kojih su uklonjeni pojedinačni identifikatori korisnika. Drugim riječima, način na koji koristite uslugu može se prikupljati i kombinirati s informacijama o tome kako drugi koriste istu uslugu, ali nikakvi osobni podaci neće biti uključeni u rezultirajuće podatke. Skupni podaci pomažu nam razumjeti trendove i potrebe kupaca kako bismo bolje razmotrili nove usluge ili prilagodili postojeće usluge željama korisnika. Primjer skupnih podataka je naša sposobnost da pripremimo izvješće koje pokazuje da određeni broj naših klijenata uvijek koristi naše usluge suradnje u određeno doba dana. Izvješće ne bi sadržavalo nikakve osobne podatke. Možemo prodati skupne podatke trećim stranama ili ih dijeliti s njima.

Prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka

Naše web stranice prikupljaju osobne podatke o vama kako bismo mogli isporučiti proizvode ili usluge koje tražite. Možemo prikupljati podatke, uključujući osobne podatke, o vama dok koristite naše web stranice i rješenja i komunicirate s nama. To se događa automatski kada stupite u interakciju s nama, na primjer kada se registrirate ili prijavite na uslugu. Također možemo kupiti komercijalno dostupne marketinške i prodajne informacije od trećih strana kako bismo vam mogli bolje služiti.

Vrste osobnih podataka koje možemo obraditi ovise o poslovnom kontekstu i svrhama za koje su prikupljeni. Vaše osobne podatke možemo koristiti u svrhu rada i pomoći u osiguravanju sigurnosti našeg poslovanja, isporuku, poboljšanje i prilagodbu naših web stranica i rješenja, slanje obavijesti, marketing i druge komunikacije te u druge legitimne svrhe dopuštene primjenjivim zakonom .

Informacije prikupljene o vama

Kao voditelj obrade i obrađivač podataka, prikupljamo različite osobne podatke o korisnicima naših proizvoda ili usluga. Sažetak osobnih podataka koje možemo prikupljati i obrađivati ​​o Vama naveden je u nastavku:

Opis usluge: FreeConference je usluga grupnih sastanaka, konferencija i suradnje koju pruža Iotum Inc. i njegove podružnice.
Predmet obrade:Iotum obrađuje određene osobne podatke kupaca u ime svojih kupaca u vezi s pružanjem konferencija i grupne suradnje. Sadržaj osobnih podataka kupca određuje se proizvodima i uslugama koje koriste njegovi kupci; tijekom pružanja takvih usluga, Iotumova platforma i mreža mogu hvatati podatke iz korisnikovih sustava, telefona i / ili softverskih platformi trećih strana.
Trajanje obrade:Za vrijeme trajanja Usluga na kojima ih Kupac koristi ili trajanja pretplate za račun koji koristi takve Usluge, ovisno o tome što je duže.
Priroda i svrha obrade:Omogućiti Iotumu da kupcu pruža određene usluge u vezi s uslugama konferencija i grupne suradnje u skladu s Uvjetima i odredbama njegovih usluga.
Vrsta osobnih podataka:Osobni podaci Kupca koji se odnose na Kupce i osigurane krajnje korisnike Usluga koji se temelje na podacima koje su dostavili takvi Kupci ili osigurani krajnji korisnici i/ili na drugi način prikupljeni od strane ili u ime Kupca ili osiguranog krajnjeg korisnika kao rezultat upotrebe usluga. Iotum također prikuplja podatke o posjetiteljima svojih web svojstava. Prikupljeni podaci mogu uključivati, bez ograničenja, podatke učitane ili povučene u Iotum, osobne kontakt podatke, demografske podatke, podatke o lokaciji, podatke o profilu, jedinstvene ID-ove, lozinke, aktivnost korištenja, povijest transakcija te podatke o online ponašanju i interesima.
Kategorije informacijskih predmeta: Korisnici FreeConference (i, ako su po prirodi korporativni ili grupni, njihovi korisnici usluga), kao i posjetitelji web-mjesta.

Specifične vrste osobnih i drugih podataka koje možemo prikupiti od vas su sljedeće:

  • Informacije koje nam dajete: prikupljamo podatke koje nam date kada se prijavite na web stranice ili koristite naše usluge. Na primjer, možete nam dati adresu e-pošte prilikom prijave za usluge. Možda niste razmišljali o tome na ovaj način, ali adresa e-pošte koju možete koristiti prilikom pregledavanja naše web stranice primjer je informacija koje nam dajete i koje prikupljamo i koristimo.
  • Automatski prikupljeni podaci: Automatski primamo određene vrste podataka kad god komunicirate s nama. Na primjer, kada posjetite Web stranice, naši sustavi automatski prikupljaju vašu IP adresu te vrstu i verziju preglednika koji koristite.
  • Informacije iz drugih izvora: Informacije o vama možemo dobiti iz vanjskih izvora i dodati ih ili, uz vaš izričit pristanak, kombinirati s podacima o našem računu. Možemo koristiti komercijalno dostupne demografske i marketinške podatke trećih strana kako bismo vam pomogli da vam bolje služimo ili vas obavijestimo o novim proizvodima ili uslugama za koje mislimo da će vas zanimati.

Trebali biste se pozvati na ostatak ovih Pravila da biste vidjeli kako koristimo, otkrivamo i štitimo ove podatke, koji općenito spadaju u sljedeće kategorije:

Izvor osobnih podatakaVrste osobnih podataka koje treba obraditiSvrha obradeZakonska osnovaRazdoblje zadržavanja
Kupac (pri registraciji)Korisničko ime, e-adresa, odabrano korisničko ime, datum izrade računa, lozinkaPružanje aplikacija za suradnju

* Pristanak

* Potrebno za pružanje traženih usluga suradnje kupcu

Duže trajanje razdoblja ugovora s kupcem i bilo koje dulje razdoblje potrebno zbog specifičnih regulatornih zahtjeva
Kupac (pri registraciji)Izvorni podaciPružanje učinkovite aplikacije za suradnju i povezan marketing i korisničku podršku

* Pristanak

* Potrebno za pružanje traženih usluga suradnje kupcu

Duže trajanje razdoblja ugovora s kupcem i bilo koje dulje razdoblje potrebno zbog specifičnih regulatornih zahtjeva
Operativni sustavi (vođeni aktivnošću kupaca i korištenjem usluge)Podaci o evidenciji poziva (CDR), podaci dnevnika, podaci o ocjeni poziva, ulaznice i podaci za korisničku podrškuPružanje aplikacija za suradnju

* Pristanak

* Potrebno za pružanje traženih usluga suradnje kupcu

Duže trajanje razdoblja ugovora s kupcem i bilo koje dulje razdoblje potrebno zbog specifičnih regulatornih zahtjeva
Operativni sustavi (vođeni aktivnošću kupaca i korištenjem usluge)Snimke, tableZapisivanje aplikacija

* Pristanak

* Potrebno za pružanje traženih usluga suradnje kupcu

Duže trajanje razdoblja ugovora s kupcem i bilo koje dulje razdoblje potrebno zbog specifičnih regulatornih zahtjeva
Operativni sustavi (vođeni aktivnošću kupaca i korištenjem usluge)Transkripcije, inteligentni sažeci pozivaPružanje pridruženih dodatnih funkcija i značajki povezanih s aplikacijama za suradnju

* Pristanak

* Potrebno za pružanje traženih usluga suradnje kupcu

Duže trajanje razdoblja ugovora s kupcem i bilo koje dulje razdoblje potrebno zbog specifičnih regulatornih zahtjeva
Kupac (samo ako su podaci o naplati uneseni i primjenjivi)Podaci o naplati, detalji o transakcijiObrada kreditne kartice

* Pristanak

* Potrebno za pružanje traženih usluga suradnje kupcu

Duže trajanje razdoblja ugovora s kupcem i bilo koje dulje razdoblje potrebno zbog specifičnih regulatornih zahtjeva

FreeConference shvaća da se roditelji često prijavljuju za naše proizvode i usluge za obiteljsku upotrebu, što može uključivati ​​i za korištenje od strane djece mlađe od 18 godina. Sve informacije prikupljene takvom upotrebom činit će se osobnim podacima stvarnog pretplatnika na uslugu i tretirat će se kao takvi prema ovoj Politici.

Kada je naš klijent poslovni ili drugi subjekt koji kupuje usluge za zaposlenike ili druge ovlaštene korisnike, ova Pravila općenito će regulirati osobne podatke povezane s pojedinačnim zaposlenicima ili ovlaštenim korisnicima. Međutim, ima li poslovni korisnik pristup osobnim podacima zaposlenika ili drugih ovlaštenih korisnika regulirat će se uvjetima bilo kojeg ugovora o usluzi. Na temelju toga, zaposlenici ili drugi ovlašteni korisnici trebaju provjeriti s poslovnim korisnikom u vezi s njegovom praksom privatnosti prije korištenja Usluga.

Kako i zašto FreeConference koristi osobne podatke?

Osobne podatke prikupljamo iz raznih poslovnih razloga, kao što su:

  • Obrada narudžbe, uključujući naplatu i plaćanje
  • Upravljanje i administracija odnosa s kupcima
  • Izrada i upravljanje korisničkim računima
  • Omogućavanje web-mjesta i rješenja te omogućavanje korištenja određenih značajki
  • Analiza, personalizacija, poboljšanje točnosti i poboljšanje korisničkog iskustva, komunikacije i interakcija
  • Slanje poruka vama, uključujući marketinške svrhe ili svrhe zadovoljstva kupaca

Općenito, osobne podatke koristimo za pružanje usluga ili dovršavanje transakcija koje ste zatražili te za predviđanje i rješavanje problema s vašim uslugama. Pojedinosti takve obrade sažete su u prethodnoj tablici.

Ako ste se izričito pretplatili na naš program biltena e-poštom ili bilo koji drugi oblik komunikacije od nas (na primjer, označavanjem okvira za pristanak na našim stranicama za registraciju), također možemo koristiti ove podatke za stvaranje i informiranje o drugim proizvodima ili uslugama iz FreeConference ili druge koje bi mogle bolje zadovoljiti vaše potrebe. Sve informacije koje nam date pohranjuju se na našim sigurnim poslužiteljima i sve transakcije plaćanja bit će šifrirane.

Ako nam odlučite dati osobne podatke treće strane (kao što su ime, e-pošta i telefonski broj), izjavljujete da imate dopuštenje treće strane za to. Primjeri mogu uključivati ​​prosljeđivanje referentnog ili marketinškog materijala prijatelju. Treće strane mogu otkazati pretplatu na bilo koju buduću komunikaciju slijedeći vezu navedenu u početnoj poruci.

U nekim slučajevima možemo automatski prikupljati podatke putem kolačića, web dnevnika, web svjetionika i drugih sličnih aplikacija. Molimo pročitajte odjeljak Korištenje kolačića FreeConference u nastavku za više informacija.

Pristup i točnost vaših osobnih podataka i ostvarivanje vaših prava

Možete provjeriti točnost podataka o svom računu ili nas zamoliti da te podatke izbrišemo. Potrebna nam je vaša pomoć kako bi vaši osobni podaci bili točni i ažurirani. Nudimo nekoliko opcija za pristup, ispravljanje ili brisanje vaših osobnih podataka. Putem naših web stranica možete promijeniti ili pregledati podatke o svom računu. Također imate pravo pristupa informacijama koje imamo o vama. Gdje je primjenjivo, zahtjev za pristup može podlijegati naknadi za pokrivanje naših troškova pružanja pojedinosti o podacima koje imamo o vama.

Ako iz bilo kojeg razloga želite da izbrišemo osobne podatke koje imamo o vama djelomično ili u cijelosti, kontaktirajte nas na privacy@FreeConference.com or support@FreeConference.com i rado ćemo vam pomoći. Trebali biste razumjeti da će vaš PIN biti uklonjen sa svih popisa e-pošte (uključujući ažuriranja usluga i konferencija), možda će biti potrebno ukloniti vaš PIN iz naših operativnih sustava, što može značiti da više nećete moći koristiti naše usluge. Korisnik može izbrisati svoj FreeConference račun, koji bi uključivao povezane osobne podatke u bilo kojem trenutku putem svog računa aplikacije.

Kada Tvrtka djeluje kao "kontrolor podataka", možete ostvariti svoja prava pristupa i zatražiti ispravke ili deaktivacije prema primjenjivim zakonima o zaštiti podataka izravno s Tvrtkom kako je opisano u specifičnoj dokumentaciji rješenja ili podnošenjem zahtjeva putem Zahtjeva za zaštitu privatnosti Obrazac za privacy@FreeConference.com. Kada Tvrtka djeluje kao “obrađivač podataka” i želite iskoristiti svoja prava pristupa i zatražiti ispravke ili deaktivacije, Društvo će vas uputiti na voditelja obrade podataka u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Ako trebate dodatnu pomoć ili pomoć oko pristupa, ispravljanja ili brisanja Vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte izravno. Odgovorit ćemo na Vaš zahtjev u roku od 30 dana. Ako nismo u mogućnosti ispuniti Vaš zahtjev ili trebamo više vremena, dat ćemo Vam objašnjenje.

Vaše komunikacijske postavke

Dajemo vam mogućnost primanja raznih informacija vezanih uz naše poslovanje, programe, web stranice i rješenja. Svojim komunikacijskim postavkama možete upravljati u bilo kojem trenutku na sljedeće načine:

  • Slijedeći upute uključene u svaku našu promotivnu e-poruku za otkazivanje pretplate na tu e-poštu.
  • Ažuriranjem postavki računa FreeConference.
  • Ispunjavanjem i slanjem obrasca zahtjeva za privatnost ili kontaktiranjem putem pošte na: FreeConference, usluga Iotum Inc., 1209 N. Orange St, Wilmington DE 19801-1120 Attn: Privatnost. Obavezno navedite svoje ime, adresu e-pošte, primljenu komunikaciju, način dostave (npr. pošta, e-pošta, telefonski poziv, tekst) i sve dodatne informacije o materijalu koje više ne želite primati.
  • Ovi se izbori ne primjenjuju na obavijesti o uslugama ili druge potrebne komunikacije koje se smatraju dijelom web-mjesta i rješenja, a koje možete povremeno primati osim ako ne otkažete ili prestanete koristiti u skladu s njihovim uvjetima i odredbama.

Korištenjem naših web-mjesta, rješenja ili na drugi način angažiranjem ili pružanjem osobnih podataka Nama, suglasni ste da možemo komunicirati s vama u vezi sa sigurnošću, privatnošću i administrativnim pitanjima koja se odnose na vašu upotrebu. Na primjer, ako saznamo za proboj sigurnosnog sustava, možemo vas pokušati obavijestiti objavljivanjem obavijesti na našim web stranicama, slanjem e-pošte ili kontaktiranjem na drugi način.

Dijeljenje i otkrivanje vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s trećim stranama u svrhu poslovanja našeg poslovanja, isporuke, analize, poboljšanja, osiguranja i prilagođavanja naših web stranica i rješenja, slanja marketinških i drugih komunikacija povezanih s našim poslovanjem, te u druge legitimne svrhe dopuštene primjenjivim zakonom ili na drugi način uz vaš pristanak.

Osobne podatke možemo dijeliti na sljedeće načine:

  • Unutar Društva (uključujući podružnice) u svrhu obrade podataka, kao što su marketing, poslovne operacije, usklađenost, sigurnost, funkcionalnost web-mjesta ili rješenja ili pohrana;
  • S poslovnim partnerima, dobavljačima usluga, ovlaštenim agentima treće strane ili izvođačima za pružanje traženog rješenja za web stranicu, usluge ili transakcije. Primjeri uključuju obradu narudžbi i transakcija kreditnim karticama, hosting web-mjesta, pomoć u naporima vezanim za prodaju ili podršku nakon prodaje i pružanje korisničke podrške;
  • Za provođenje ili primjenu naših ugovora s kupcima; pokrenuti, pružiti, naplatiti i naplatiti usluge;
  • U vezi ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, konsolidaciji ili restrukturiranju, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja od strane ili prema drugoj tvrtki;
  • Kao odgovor na zahtjev za informacijama od strane nadležnog tijela ili treće strane ako smatramo da je otkrivanje u skladu s bilo kojim primjenjivim zakonom, propisom ili pravnim postupkom ili je na drugi način potrebno;
  • Sa službenicima za provedbu zakona, državnim tijelima ili drugim trećim stranama prema potrebi za usklađivanje sa pravnim postupkom, za zaštitu naših prava ili imovine, za zaštitu korisnika Usluga od prijevarne, zlonamjerne ili nezakonite upotrebe takvih usluga ili kako to na drugi način zahtijevaju primjenjivi zakon;
  • U agregiranom, anonimiziranom i/ili deidentificiranom obliku koji se ne može razumno koristiti za vašu identifikaciju; i/ili
  • Ako Vas drugačije obavijestimo i Vi pristajete na dijeljenje.

U osnovi, možemo otkriti osobne podatke trećim stranama kako bismo vam omogućili isporuku naših proizvoda i usluga (na primjer, pružatelji usluga plaćanja) ili kao dio odredbi i uvjeta za određenu uslugu. Također možemo otkriti osobne podatke trećim stranama kako bismo zaštitili prava i imovinu tvrtke ili njenih pretplatnika (na primjer, policiji ili nadležnim tijelima za prevaru, ako to okolnosti zahtijevaju). Vaše osobne podatke nećemo otkriti niti prodati trećoj strani u bilo koju drugu svrhu bez vašeg izričitog pristanka. To će se obično dati označavanjem neoznačenih okvira na našim stranicama za registraciju o tome koje oblike komunikacije treće strane pristajete primati (kao što su e-pošta, telefon ili tekstualna poruka). Međutim, možete također dati pismeni ili usmeni pristanak gdje je to primjenjivo. Niste dužni dati svoj pristanak za bilo koju određenu vrstu komunikacije ili uopće. To je u potpunosti Vaša odluka.

Interna upotreba osobnih podataka

Općenito, osobne podatke koristimo za pružanje usluga našim klijentima, kako bismo poboljšali i proširili naš odnos s kupcima i kako bismo omogućili našim klijentima da maksimalno iskoriste naše proizvode i usluge. Na primjer, razumijevanjem načina na koji koristite naše web stranice sa svog računala, u mogućnosti smo prilagoditi i personalizirati vaše iskustvo. Točnije, koristimo osobne podatke za pružanje usluga ili dovršavanje transakcija koje ste zatražili te za predviđanje i rješavanje problema s vašim uslugama. Pod uvjetom da date svoj izričit pristanak, FreeConference također može slati e-poštu kako bi vas obavijestila o novim proizvodima ili uslugama za koje mislimo da će vas zanimati ili da će bolje zadovoljiti vaše potrebe (osim ako nije drugačije navedeno kada dovršite registraciju kao korisnik naših usluga).

Korištenje osobnih podataka treće strane

Podaci o našim kupcima jedna su od naših najvažnijih poslovnih dobara, stoga ih nastojimo zaštititi i čuvati u tajnosti. Osim svih dopuštenih otkrivanja navedenih u ovom odjeljku, nećemo otkriti vaše osobne podatke trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka. Ovisno o usluzi, vašu izričitu suglasnost možemo dobiti na više načina, uključujući:

  • U pisanom obliku;
  • Usmeno;
  • Na mreži kvačicom u neoznačene okvire na našim stranicama za registraciju na koje oblike komunikacije treće strane pristajete (poput e-pošte, telefona ili tekstualne poruke);
  • U vrijeme pokretanja usluge kada je vaš pristanak dio potrebnih uvjeta i odredbi za upotrebu usluge.

Niste dužni dati svoj pristanak za bilo koju određenu vrstu komunikacije ili uopće. U određenim okolnostima, vaš pristanak na otkrivanje osobnih podataka također može biti impliciran jednostavno prirodom vaših zahtjeva, kao što je kada tražite od nas da dostavimo e-poruku drugoj osobi ili kada je vaša povratna adresa otkrivena kao dio usluge i vaš pristanak da to učinite koji se podrazumijeva vašom upotrebom Rješenja. Da biste utvrdili kako se osobni podaci mogu otkriti kao dio određenog Rješenja, trebali biste pregledati odredbe i uvjete korištenja za to Rješenje.

Možemo dijeliti osobne podatke s trećim stranama (na primjer, poslovnim partnerima, dobavljačima i podizvođačima) prema potrebi za dovršetak transakcije, obavljanje usluge u naše ime ili koju ste zatražili ili kako bismo poboljšali našu sposobnost da vam bolje služimo. Ako treća strana djeluje isključivo u naše ime, FreeConference će od njih zahtijevati da slijede našu praksu privatnosti. Tvrtka može podijeliti vaše osobne podatke s operaterom dobavljača FreeConference, u mjeri koja je potrebna za isporuku usluga vama, kao što je detaljnije navedeno u nastavku.

Podugovaranje i potprocesiranje

Iotum Inc. može pružiti sljedeće vrste informacija sljedećim vrstama procesora trećih strana u sljedeće svrhe(e) kako bi Vam pružio Usluge:

Vrsta podizvođača s podizvođačem Vrste osobnih podataka koje treba obraditiSvrha obrade i / ili zadaci koje treba izvršitiMeđunarodni transfer (ako je primjenjivo)
Upravljanje korisnicima SaaS platformaPojedinosti o kupcu, detalji o izvornim podacimaUpravljanje korisničkom bazom za marketinške i promotivne kampanjeUS
Kanada
Sigurni pružatelji usluga kolokacije i webhostinga i / ili pružatelji usluga hostinga u oblakuSvi podaci, osim brojeva kreditnih karticaHostiranje Iotum aplikacija za suradnjuMože uključivati ​​(ovisno o vašoj lokaciji i lokaciji sudionika): SAD, Kanada, Irska, Japan, Indija, Singapur, Hong Kong, UK, Australija, Europska unija
Okruženja i platforme za razvoj softveraSvi podaci, osim brojeva i lozinki kreditnih karticaRazvoj aplikacija; otklanjanje pogrešaka i bilježenje aplikacija, interna prodaja ulaznica, komunikacija i spremište kodaUS
Upravljanje kupcima SaaS platformaOsobni podaci, ulaznice za podršku, CDR podaci za kontakt za podršku, detalji o kupcu, upotreba usluge, povijest transakcijaKorisnička podrška, upravljanje potencijalnim kupcima, mogućnostima i računima unutar CRM-aUS
Kanada
UK
Davatelji usluga telekomunikacija i komunikacijskih mreža, uključujući davatelje telefonskih brojevaCDR podaci konferencijeUsluge prijenosa podataka i telefonskih brojeva (“DID”); Neke DID-ove unutar Iotumovih aplikacija za suradnju mogu osigurati komunikacijske i mrežne tvrtke koje se nalaze diljem svijeta (kako bi se omogućio pristup sudionicima na takvim lokacijama)NAS; pridružena globalna nadležnost
Pružatelji besplatnih brojevaCDR podaci konferencijeUsluge besplatnog broja; Neke besplatne brojeve u Iotumovim aplikacijama za suradnju pružaju komunikacijske i mrežne tvrtke smještene širom svijeta (kako bi omogućile pristup sudionicima na takvim lokacijama)NAS; pridružena globalna nadležnost
Davatelj usluge SaaS analitike podatakaSvi podaci, osim brojeva kreditnih karticaIzvještavanje i analitika podataka; marketing i analiza trendovaSAD / Kanada
Davatelj usluga obrade kreditnih karticaPodaci o naplati, detalji o transakcijiObrada kreditnih kartica; hostirane usluge obrade kreditnih karticaUS

Gdje je to primjenjivo, Iotum se oslanja na povezane ugovorne klauzule s takvim procesorima trećih strana u svakom slučaju kako bi osigurao da su ispunjeni svi potrebni zahtjevi za obradu privatnosti podataka. Gdje je primjenjivo, to može uključivati ​​standardne ugovorne klauzule Europske komisije za međunarodne prijenose opisane na https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc/standard-contractual-clauses-international-transfers_en.

Međunarodni prijenos, obrada i pohrana osobnih podataka

Vaše osobne podatke možemo prenijeti na bilo koju podružnicu tvrtke u cijelom svijetu, ili na treće strane i poslovne partnere kako je gore opisano, a koji se nalaze u različitim zemljama širom svijeta. Korištenjem naših web-mjesta i rješenja ili pružanjem bilo kakvih osobnih podataka za nas, gdje to dopušta primjenjivi zakon, potvrđujete i prihvaćate prijenos, obradu i pohranu takvih informacija izvan vaše zemlje prebivališta gdje standardi zaštite podataka mogu biti drugačiji.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Poduzimamo razumne i primjerene korake kako bismo zaštitili osobne podatke koji su nam povjereni i postupali s njima na siguran način u skladu s ovom Izjavom o privatnosti. Tvrtka provodi fizičke, tehničke i organizacijske mjere zaštite osmišljene kako bi zaštitile Vaše osobne podatke od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. Gdje je primjenjivo, također ugovorno zahtijevamo da naši dobavljači štite takve informacije od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa.

Za zaštitu vaših osobnih podataka održavamo niz fizičkih, elektroničkih i proceduralnih mjera zaštite. Na primjer, koristimo prihvaćene alate i tehnike za zaštitu od neovlaštenog pristupa našim sustavima. Također, ograničavamo pristup osobnim podacima o vama na one zaposlenike koji te podatke trebaju znati kako bi vam pružili proizvode ili usluge. Trebali biste biti svjesni da FreeConference nema kontrolu nad sigurnošću drugih web-mjesta na Internetu koje možete posjetiti, komunicirati s njima ili od kojih kupujete proizvode ili usluge.

Važan dio zaštite sigurnosti osobnih podataka jesu vaši napori da zaštitite od neovlaštenog pristupa vašem korisničkom imenu i lozinci i vašem računalu. Isto tako, obavezno se odjavite kada završite s korištenjem zajedničkog računala i uvijek se odjavite s bilo kojeg mjesta kada pregledavate podatke o osobnom računu.

Zadržavanje i odlaganje osobnih podataka

Zadržat ćemo vaše osobne podatke prema potrebi za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni. To je detaljnije opisano u prethodnom odjeljku pod naslovom “Prikupljene informacije o vama”. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke prema potrebi za usklađivanje s našim poslovnim zahtjevima, zakonskim obvezama, rješavanje sporova, zaštitu naše imovine i provođenje naših prava i sporazuma.

Nećemo zadržati osobne podatke u prepoznatljivom obliku kada je ostvarena svrha(e) za koju su osobni podaci prikupljeni i nema pravne ili poslovne potrebe za zadržavanjem takvih osobnih podataka. Nakon toga, podaci će biti uništeni, izbrisani, anonimizirani i/ili uklonjeni iz naših sustava.

FreeConference Upotreba "kolačića"

Kao i mnoge web stranice i rješenja temeljena na webu, FreeConference koristi alate za automatsko prikupljanje podataka, kao što su kolačići, ugrađene web-veze i web-pratilice. Ovi alati prikupljaju određene standardne informacije koje nam vaš preglednik šalje (npr. Internet Protocol (IP) adresa). Kolačići su male tekstualne datoteke koje web mjesto postavlja na vaš tvrdi disk kada ga posjetite. Ove datoteke identificiraju vaše računalo i bilježe vaše postavke i druge podatke o vašem posjetu, tako da kada se vratite na web stranicu, web mjesto zna tko ste i može personalizirati vaš posjet. Na primjer, kolačići omogućuju funkciju web stranice tako da se morate prijaviti samo jednom.

Općenito, koristimo kolačiće kako bismo personalizirali web stranice i dali preporuke na temelju odabira koje ste napravili u prošlosti, kao i za poboljšanje iskustva svake web stranice; kako biste poboljšali svoje iskustvo pregledavanja na mreži i dovršili transakcije koje ste zatražili. Ovi alati pomažu da vaš posjet našoj web stranici i rješenjima bude lakši, učinkovitiji i personaliziraniji. Također koristimo informacije za poboljšanje naše web stranice i rješenja i pružanje veće usluge i vrijednosti.

Oglašivači koji poslužuju oglase na našim web stranicama također mogu koristiti vlastite kolačiće. Takvi vanjski kolačići regulirani su pravilima privatnosti subjekata koji postavljaju oglase i ne podliježu ovim Pravilima. Također možemo pružiti poveznice na druge web stranice i usluge trećih strana koje su izvan kontrole tvrtke i koje nisu obuhvaćene ovim Pravilima privatnosti. Potičemo vas da pregledate izjave o privatnosti objavljene na web stranicama koje posjećujete.

Kako tehnološki napredak i kolačići pružaju više funkcionalnosti, očekujemo da ćemo ih koristiti u različitim ponudama na različite načine. Dok to činimo, ova će se Pravila ažurirati kako bi vam pružila više informacija.

Zaštita privatnosti djece na mreži

FreeConference ne prikuplja svjesno, izravno ili pasivno podatke od djece mlađe od 18 godina. Ako kreiramo ponude i proizvode koji čine prikladnim prikupljanje informacija od djece mlađe od 18 godina, obavijestit ćemo vas o promjeni ove Politike . Također ćemo tražiti od roditelja da potvrdi svoj pristanak prije bilo kakvog prikupljanja, korištenja ili otkrivanja tih podataka. Međutim, trebali biste biti svjesni da maloljetnici mogu koristiti web-preglednike i konferencijske usluge postavljene za obiteljsku upotrebu bez znanja FreeConference. Ako se to dogodi, svi podaci prikupljeni korištenjem činit će se osobnim podacima stvarnog punoljetnog pretplatnika i smatrat će se takvima prema ovoj Politici.

ŠTIT PRIVATNOSTI EU-SAD-a

FreeConference je u skladu s EU-US Privacy Shield Okvirom kako ga je utvrdilo Ministarstvo trgovine SAD-a u pogledu prikupljanja, korištenja i zadržavanja osobnih podataka prenesenih iz Europske unije u Sjedinjene Države. FreeConference je američkom Ministarstvu trgovine potvrdio da se pridržava načela zaštite privatnosti. Ako postoji bilo kakav sukob između uvjeta u ovoj politici privatnosti i Načela zaštite privatnosti, mjerodavna su načela zaštite privatnosti. Da biste saznali više o programu Privacy Shield i vidjeli našu certifikaciju, posjetite https://www.privacyshield.gov/.

FreeConference je odgovorna za obradu osobnih podataka koje primi, u skladu s Okvirom zaštite privatnosti, a zatim ih prenosi trećoj strani koja djeluje kao agent u njeno ime. FreeConference je u skladu s načelima zaštite privatnosti za sve daljnje prijenose osobnih podataka iz EU-a, uključujući odredbe o odgovornosti za daljnji prijenos. S obzirom na osobne podatke primljene ili prenesene u skladu s Okvirom zaštite privatnosti, FreeConference podliježe regulatornim ovlastima američke Federalne komisije za trgovinu i Federalne komisije za komunikaciju SAD-a. U određenim situacijama od FreeConference se može zahtijevati da otkrije osobne podatke kao odgovor na zakonite zahtjeve javnih tijela, uključujući ispunjavanje zahtjeva za nacionalnu sigurnost ili provedbu zakona.

U skladu s načelima Privacy Shield-a, FreeConference se obvezuje rješavati pritužbe na naše prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka. Pojedinci iz EU-a s upitima ili pritužbama u vezi s našom politikom zaštite privatnosti trebali bi prvo kontaktirati FreeConference na c/o Iotum Inc., pažnja: Službenik za privatnost, 1209 N. Orange St, Wilmington DE 19801-1120 i/ili privacy@FreeConference.com. FreeConference se nadalje obvezala na suradnju s komisijom koju su uspostavila tijela za zaštitu podataka EU-a (DPA) u vezi s neriješenim pritužbama na Privacy Shield u vezi s podacima prenesenim iz EU-a. Ako imate neriješen problem u vezi s privatnošću ili korištenjem podataka koji nismo na zadovoljavajući način riješili, obratite se povezanom pružatelju rješavanja sporova (besplatno) kako je navedeno na https://www.privacyshield.gov. Pod određenim uvjetima, potpunije opisanim na web-mjestu Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint), možete pozvati obvezujuću arbitražu kada su provedeni drugi postupci rješavanja sporova iscrpljena.

U skladu s Načelima o zaštiti privatnosti, ova politika privatnosti odražava pravo pojedinaca da pristupe osobnim podacima o njima koje imamo i da mogu ispraviti, izmijeniti ili izbrisati te podatke ako su netočni ili su obrađeni u suprotnosti s načelima , osim kada bi teret ili trošak pružanja pristupa bili nesrazmjerni rizicima za privatnost pojedinca u dotičnom slučaju ili kada bi bila povrijeđena prava osoba koje nisu pojedinac. Pogledajte odjeljak "Mogu li provjeriti točnost podataka o računu ili zatražiti da te podatke izbrišete?" gore za detalje.

U skladu s načelima Privacy Shield-a, FreeConference se obvezuje rješavati pritužbe na naše prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka. Pojedinci iz EU-a s upitima ili pritužbama u vezi s našom politikom zaštite privatnosti trebaju se prvo obratiti FreeConference na c/o Iotum Inc., pažnja: Službenik za privatnost, 1209 N. Orange St, Wilmington DE 19801-1120. FreeConference se nadalje obvezala na suradnju s panelom koji su uspostavila tijela za zaštitu podataka EU-a.

Iako je Europska unija (EU) poništila Privacy Shield kao mehanizam prijenosa, Tvrtka je predana zaštiti svih osobnih podataka primljenih iz zemalja članica Europske unije (EU), Ujedinjenog Kraljevstva i Švicarske (vidi gore Prikupljene podatke o vama za primjere osobnih podataka koje tvrtka obrađuje kada koristite naše web stranice i rješenja i komunicirate s nama), u skladu s primjenjivim načelima i kako bi osigurali da su im osobni podaci prikupljeni od pojedinaca u EU-u dostupni kao dio njihovih osobnih prava kada Tvrtka je voditelj obrade osobnih podataka.

FreeConference Postavljanje banner oglasa na druge web stranice

FreeConference može koristiti reklamne tvrtke trećih strana za postavljanje oglasa o našim proizvodima i uslugama na drugim web stranicama. Te tvrtke treće strane mogu koristiti drugu tehnologiju kao što su web-pratilice ili označavanje za mjerenje učinkovitosti naših oglasa. Kako bi izmjerili učinkovitost oglašavanja i ponudili selektivni oglasni sadržaj, oni mogu koristiti anonimne informacije o vašim posjetima našim i drugim web-mjestima. Ali u svim slučajevima koriste anonimni broj da bi vas identificirali i NE koriste vaše ime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte ili bilo što što vas osobno identificira. Korištenje takvih kolačića podliježe politici privatnosti treće strane, a ne politici FreeConference.

Vaše prava na privatnost u Kaliforniji

Ovaj odjeljak se odnosi samo na stanovnike Kalifornije.

Kalifornijski zakon o privatnosti potrošača (CCPA) / Kalifornijski zakon o zaštiti privatnosti (CPRA)

U poslovne svrhe u posljednjih dvanaest mjeseci, Društvo je možda prikupljalo, koristilo i dijelilo osobne podatke o vama kako je opisano u ovim Pravilima privatnosti. Svaka kategorija podataka koje Tvrtka može koristiti ili podijeliti s trećim stranama kategorički je navedena u ovoj Politici privatnosti.

Kalifornijski potrošači imaju pravo (1) zatražiti pristup, ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka (2) odustati od prodaje svojih osobnih podataka; i (3) niti biti diskriminirani zbog korištenja jednog od svojih prava na privatnost u Kaliforniji.

Svi pojedinci imaju pravo zatražiti pristup ili brisanje informacija koje Društvo o njima posjeduje bilo online putem Obrasca za zahtjev za privatnost tvrtke ili poštom na: FreeConference, uslugu Iotum Inc., 1209 N. Orange St, Wilmington DE 19801 -1120 Attn: Privatnost. Osim toga, stanovnici Kalifornije također mogu podnijeti zahtjev privacy@FreeConference.com. Društvo ne diskriminira pojedince koji ostvaruju svoja prava na privatnost.

Ne prodajte moje osobne podatke

Tvrtka ne prodaje (kako je "prodaja" tradicionalno definirana) vaše osobne podatke. Odnosno, ne dajemo vaše ime, telefonski broj, adresu, adresu e-pošte ili druge osobne podatke trećim stranama u zamjenu za novac. Međutim, prema kalifornijskom zakonu, dijeljenje informacija u svrhe oglašavanja može se smatrati "prodajom" "osobnih podataka". Ako ste posjetili naša digitalna svojstva u posljednjih 12 mjeseci i vidjeli ste oglase, prema kalifornijskom zakonu osobni podaci o vama možda su "prodani" našim partnerima za oglašavanje za vlastitu upotrebu. Stanovnici Kalifornije imaju pravo odustati od "prodaje" osobnih podataka, a svima smo olakšali zaustavljanje prijenosa informacija koji bi se mogli smatrati takvom "prodajom" s naše web stranice ili mobilne aplikacije.

Kako se odustati od prodaje svojih podataka

Za naše web stranice kliknite vezu "Nemoj prodavati moje osobne podatke" na dnu početne stranice. Za naše mobilne aplikacije trenutačno ne nudimo oglašavanje trećih strana unutar aplikacije i stoga se u tom pogledu nema čega odustati. Nakon što kliknete vezu "Nemojte prodavati moje osobne podatke" na jednoj od naših web stranica, moći ćete upravljati svojim postavkama kolačića za web stranicu, što će stvoriti kolačić za isključivanje koji će se pohraniti u vaš preglednik, sprječavajući osobne podatke od toga da se s ove web stranice učini dostupnim partnerima za oglašavanje za njihovu vlastitu upotrebu, neovisno o tvrtki (ovaj kolačić za isključivanje primjenjivat će se samo na preglednik koji ste koristili i samo na uređaj koji ste koristili u trenutku kada ste odabrali. Ako web-mjestima pristupate iz drugih preglednika ili uređaja, također ćete morati izvršiti ovaj odabir na svakom pregledniku i uređaju). Također je moguće da dijelovi usluge web-mjesta neće funkcionirati kako je predviđeno. Trebali biste biti svjesni da ako izbrišete ili izbrišete kolačiće, to će izbrisati naš kolačić za isključivanje i da ćete se morati ponovno isključiti.

Mi smo koristili ovaj pristup umjesto da uzmemo vaše ime i podatke za kontakt jer:

  • Ne tražimo vaše osobne podatke jer nam nisu potrebni da bismo ispunili vaš zahtjev za neprodaju. Opće pravilo privatnosti je da ne prikupljate osobne podatke kada vam to nije potrebno – pa smo umjesto toga postavili ovu metodu.
  • Možda ne znamo da su informacije koje dijelimo s partnerima za oglašavanje povezane s vama. Na primjer, možemo snimiti i podijeliti identifikator ili IP adresu uređaja koji koristite za posjet našoj web stranici, ali te podatke nismo vezali za vas. Ovom metodom bolji smo u osiguravanju da poštujemo namjeru vašeg zahtjeva za neprodaju, nego da samo uzmemo vaše ime i adresu.

California Shine the Light

Stanovnici države Kalifornije, prema kalifornijskom građanskom zakoniku § 1798.83, imaju pravo tražiti od tvrtki koje posluju u Kaliforniji popis svih trećih strana kojima je tvrtka otkrila osobne podatke tijekom prethodne godine u svrhu izravnog marketinga. Alternativno, zakon predviđa da ako tvrtka ima politiku privatnosti koja daje mogućnost odustajanja ili odabira za korištenje vaših osobnih podataka od strane trećih strana (kao što su oglašivači) u marketinške svrhe, tvrtka vam umjesto toga može pružiti informacije o tome kako iskoristiti svoje mogućnosti izbora otkrivanja.

Tvrtka ima sveobuhvatnu politiku privatnosti i pruža vam pojedinosti o tome kako se možete isključiti ili uključiti u korištenje vaših osobnih podataka od strane trećih strana u svrhe izravnog marketinga. Stoga nismo dužni održavati ili otkrivati ​​popis trećih strana koje su primile vaše osobne podatke u marketinške svrhe tijekom prethodne godine.

Ažuriranja ove politike o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku privatnosti. Na primjer, FreeConference će revidirati ili ažurirati ovu Politiku ako se naša praksa promijeni, ako promijenimo postojeće ili dodamo nove usluge ili dok razvijamo bolje načine da vas informiramo o proizvodima za koje mislimo da će biti od interesa. Trebali biste se često vraćati na ovu stranicu za najnovije informacije i datum stupanja na snagu svih promjena. Ako izmijenimo našu Politiku privatnosti, ovdje ćemo objaviti revidiranu verziju s ažuriranim datumom revizije. Ako unesemo materijalne promjene u našu Izjavu o privatnosti, možemo vas obavijestiti i na druge načine, kao što je objavljivanje obavijesti na našim web stranicama ili slanje obavijesti. Nastavkom korištenja naših web stranica nakon što takve revizije stupe na snagu, prihvaćate i slažete se s izmjenama te ih se pridržavate.

Politika privatnosti FreeConference revidirana je i stupa na snagu 3. studenog 2021.

Kako nas kontaktirati

FreeConference se obvezuje na pravila koja su navedena u ovoj Politici. Ako imate bilo kakvih pitanja, komentara ili nedoumica u vezi s ovom Politikom, obratite se support@FreeConference.com. Ili možete slati na: FreeConference, usluga Iotum Inc., 1209 N. Orange St, Wilmington DE 19801-1120 Obratite pažnju: Privatnost.
Isključivanje: Ako se želite odustati od naše buduće korespondencije, kontaktirajte privacy@FreeConference.com or support@FreeConference.com.

križ