Podrška
Pridružite se sastankuPrijavite sePrijava Pridružite se sastankuPrijavite sePrijava 

Uvjeti korištenja

  1. Uvod i sporazum
    1. Ovi Uvjeti korištenja ("Ugovor") predstavljaju pravno obvezujući ugovor između vas (našeg klijenta) i nas (IGHI) i koji se odnosi na vašu upotrebu web stranice FreeConference.com ("web stranica") i konferencijskih usluga koje nudi FreeConference .com u suradnji s web lokacijom ("usluge"). Korištenjem web stranice i usluga izjavljujete i jamčite da ste pročitali i razumjeli te pristajete na pridržavanje ovog Ugovora. AKO NE RAZUMIJETE OVAJ UGOVOR, ILI SE NE SLAŽETE DA GA OBVEZUJE, MORATE ODMAH napustiti web stranicu i suzdržati se od korištenja usluga.
    2. Usluga koju (IGHI) pružamo vama (našem korisniku) je mogućnost istovremenih telefonskih poziva s drugim sudionicima putem telefonske mreže, WebRTC -a, video i druge komunikacijske tehnologije.
    3. Usluga će ovisiti o raspoloživom kapacitetu i ne jamčimo da će vam potreban broj veza uvijek biti dostupan u bilo kojem trenutku.
    4. Pružanjem usluge obećavamo da ćemo se koristiti razumnom vještinom i pažnjom nadležnog pružatelja usluga.
  2. Definicije
    1. "Naplata poziva" znači cijenu koju operator mreže naplaćuje pozivaocu.
    2. "Ugovor" znači, prema prioritetu, ove uvjete i postupak registracije.
    3. "Sudionik" znači vi i svatko kome dopustite korištenje usluge.
    4. "Besplatna konferencija" znači opću IGHI konferencijsku uslugu koja se koristi samo s valjanom adresom e -pošte koja je potrebna pri registraciji.
    5. "Proces registracije" znači postupak registracije koji ste dovršili putem Interneta.
    6. "Premium Conferencing" znači IGHI konferencijsku uslugu s premium značajkama koje koriste sudionici koji su završili proces registracije za Premium Conferencing poznat i kao "Registered Service".
    7. "Usluga" znači cijelu ili dio Usluga objašnjenih u Odjeljku 1 koje pristajemo pružiti Vama prema ovom Ugovoru.
    8. "Mi" i "FreeConference.com" te "IGHI" i "Mi" znači Iotum Global Holdings Inc.
    9. "Vi" znači kupac s kojim sklapamo ovaj Ugovor i koji je naveden u procesu registracije i/ili vaša tvrtka i/ili vaši sudionici ovisno o kontekstu.
  3. Podobnost, uvjeti i licenca za korištenje
    1. KORIŠTENJEM WEB STRANICE I USLUGA, IZGLEDATE I JAMČITE DA STE BITI BAR 18 GODINA STARI I DRUGO POSLOVNO KVALIFIKIRANI ZA ULAZAK U I OBLIKU UGOVORA PO MJERODAVNOM ZAKONU. Ako koristite web stranicu ili usluge u ime tvrtke, dalje izjavljujete i jamčite da ste ovlašteni djelovati i sklapati ugovore u ime te tvrtke. Ovaj Ugovor je ništavan ako je zabranjen.
    2. Podložno vašoj poštivanju odredbi i uvjeta ovog Ugovora, FreeConference.com vam daje neisključivu licencu koja se ne može prenijeti, koja se ne može podlicencirati i može se opozvati, kako je navedeno u ovom Ugovoru, neprenosivu licencu za korištenje web stranice i usluga. Osim kako je ovdje izričito navedeno, ovaj Ugovor ne daje vam nikakva prava na intelektualno vlasništvo FreeConference.com niti bilo koje druge strane. U slučaju da prekršite bilo koju odredbu ovog Ugovora, vaša prava iz ovog odjeljka odmah će prestati.
    3. Za korištenje usluge besplatne konferencije ovaj ugovor počinje kada vam se izda PIN kôd ili kada prvi put koristite uslugu, ovisno o tome što je prije.
    4. Ako koristite Premium konferencijsku uslugu, ovaj Ugovor počinje kada uspješno završite postupak registracije.
    5. Korištenjem web stranice i usluga pristajete na prikupljanje i korištenje određenih podataka o vama, kako je navedeno u Pravilima privatnosti FreeConference.com (u daljnjem tekstu: "Pravila privatnosti"), uključujući postupak registracije i kako je navedeno u odjeljku 7. Korištenjem web stranicu i usluge, izjavljujete i jamčite da ste pročitali i razumjeli te se slažete s istim. AKO NE RAZUMIJETE ILI NE SAGLASITE ISTO, MORATE ODMAH napustiti web stranicu. U slučaju bilo kakvog sukoba između Politike privatnosti i ovog Ugovora, odredbe ovog Ugovora će kontrolirati.
  4. Postupak registracije
    1. U vezi s vašim korištenjem web stranice i usluga, od vas će se tražiti da ispunite obrazac za registraciju. Izjavljujete i jamčite da će svi podaci koje navedete u bilo kojem obrascu za registraciju ili na drugi način u vezi s vašim korištenjem web stranice ili usluga biti potpuni i točni, te da ćete te podatke ažurirati po potrebi radi očuvanja njihove potpunosti i točnosti.
    2. Od vas će se također tražiti da date ili vam mogu dati korisničko ime i lozinku u vezi s vašim korištenjem web stranice i usluga. Vi ste u potpunosti odgovorni za očuvanje povjerljivosti svoje lozinke. Ne smijete koristiti račun ili lozinku bilo kojeg drugog korisnika web stranice ili usluga. Slažete se da ćete odmah obavijestiti FreeConference.com o neovlaštenoj upotrebi vašeg računa ili lozinke. FreeConference.com neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak koji ste pretrpjeli uslijed toga što je netko drugi upotrijebio vaš račun ili lozinku, bez obzira na to s vašim znanjem ili bez njega. Možda ćete biti odgovorni za bilo kakve gubitke nastale od strane FreeConference.com, njegovih podružnica, službenika, direktora, zaposlenika, konzultanata, agenata i predstavnika zbog tuđe upotrebe vašeg računa ili lozinke.
  5. Dostupnost usluge
    1. Usluga je dostupna 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, osim:
      1. u slučaju planiranog planiranog održavanja, u tom slučaju Usluga možda neće biti dostupna;
      2. u slučaju neplaniranog ili hitnog održavanja, možda ćemo morati obaviti posao koji može utjecati na uslugu, u tom slučaju pozivi mogu biti skraćeni ili se ne mogu povezati. Ako moramo prekinuti uslugu, učinit ćemo sve da je vratimo u razumnom roku; ili
      3. u slučaju okolnosti izvan naše razumne kontrole.
    2. Rasporedi održavanja i izvješća o stanju usluge bit će dostavljeni na zahtjev.
    3. Ne možemo jamčiti da Usluga nikada neće biti neispravna, ali uložit ćemo sve napore da ispravimo prijavljene greške što je prije moguće.
    4. Povremeno ćemo možda morati:
      1. promijeniti kôd ili telefonski broj ili tehničke specifikacije Usluge iz operativnih razloga; ili
      2. dati vam upute za koje smatramo da su nužne za sigurnost, zdravlje ili sigurnost ili za kvalitetu usluge koju pružamo vama ili našim drugim klijentima, a vi se slažete da ćete ih se pridržavati; ali prije nego što to učinimo, dat ćemo vam što je moguće više obavijesti.
  6. Naknade za uslugu
    1. Ne naplaćujemo vam izravno korištenje usluge.
    2. Svakom korisniku Usluge, uključujući i vas, bit će naplaćena prevladavajuća tarifa za pozive na pozivni broj koji se odnosi na Uslugu koju koristite.
    3. Svim korisnicima će se fakturirati Naknada za pozive na njihovom standardnom telefonskom računu koji je izdao njihov operator telefonske mreže prema važećoj stopi naplate poziva za pozive na broj za biranje.
    4. Trebali biste provjeriti kod operatora telefonske mreže da potvrdite stopu naplate poziva za pozivni broj koji se odnosi na uslugu koju koristite.
    5. Ne postoje naknade niti naknade za otkazivanje, postavljanje ili rezervaciju. Ne postoje održavanje računa niti minimalne naknade za korištenje.
    6. Naknade povezane s dodatnim Premium konferencijskim uslugama bit će naplaćene s vaše kreditne kartice po završetku konferencije. Naplata će se na izvodu vaše kreditne kartice pojaviti kao "Usluge konferencijskih poziva". Premium konferencijske usluge mogu se postavljati redovito, u tom slučaju će se takve naknade mjesečno naplaćivati ​​s vaše kreditne kartice od dana aktiviranja usluge i pojavit će se na izvodu vaše kreditne kartice kao "Usluge konferencijskih poziva. Možete zatražiti otkazivanje Premium konferencijske usluge na stranici "Račun"; zahtjevi za otkazivanje stupaju na snagu na kraju trenutnog ciklusa naplate koji se prikazuje u odjeljku "Usluge dodatnih usluga na vrhu" na stranici "Račun". Za Premium konferencijske usluge koje su postavljene na mjesečni ponavljajući ciklus naplate, u slučaju da se kreditna kartica ne može autorizirati pet (5) dana prije datuma naplate, bit ćete obaviješteni da ažurirate podatke o plaćanju, a FreeConference.com može otkazati sve usluge ako podaci o plaćanju nisu ažurirano do datuma dospijeća naplate.
    7. Premium konferencijske usluge uključuju:
      1. Premium aplikacije FreeConference.com, kupljene u trgovini aplikacija FreeConference.com;
      2. Personalizirani pozdrav ili druge prilagođene ili prilagođene značajke koje ste zatražili ili kupili;
      3. Premium Dial In Numbers, omogućujući vam da besplatno naplatite troškove poziva svojih sudionika ili smanjite pristojbe za međugradske pozive koristeći vrhunske lokalne i međunarodne pozive;
      4. Snimanje poziva ili druge vrhunske aplikacije koje ste kupili; i
      5. Ostale premium usluge koje s vremena na vrijeme nudimo.
    8. Svi primjenjivi porezi nisu uključeni i naplatit će se posebno uz navedene troškove.
    9. FreeConference.com može u bilo kojem trenutku prekinuti ili obustaviti Usluge zbog neplaćanja bez preuzimanja odgovornosti.
    10. Ne vraćamo niti kreditiramo djelomično iskorištena razdoblja naplate u slučaju otkazivanja pretplate ili drugih usluga; otkazivanja se primjenjuju samo za sljedeće primjenjivo obračunsko razdoblje. Ne pružaju se povrati ili krediti za bilo koje naplaćene usluge koje koristite, poput besplatne upotrebe, naplate cestarine ili međunarodnih telefonskih brojeva. Bilo koji drugi povrat ili krediti su po vlastitom nahođenju Iotuma; u slučaju bilo kakvog povrata koji odredi Iotum, obično ćete isti dobiti u roku od 3-5 radnih dana.
  1. Vaše odgovornosti
    1. Vi i Sudionici morate koristiti telefone za tonsko biranje i WebRTC (ili drugu računalnu tehnologiju koja je navedena) kako biste se prijavili na uslugu.
    2. Vi ste odgovorni za sigurnost i pravilnu upotrebu PIN koda nakon što ga primite od nas. Nemate pravo prodati ili pristati na prijenos PIN koda koji ste dobili za korištenje s Uslugom i ne smijete to pokušavati.
    3. Kada se registrirate za besplatnu uslugu konferencije ili premium uslugu konferencije, morate navesti trenutnu valjanu adresu e -pošte. Ovu ćemo adresu e -pošte koristiti za slanje poruka usluge i u marketinške svrhe. Otvaranjem računa na FreeConference.com, osim ako zakonom nije drugačije određeno, pristajete na primanje povremenih e -poruka od FreeConference.com u vezi s proizvodima i uslugama FreeConference.com, uključujući bez ograničenja periodični bilten FreeConference.com, povremene biltene o ažuriranju usluga, i sažete e -poruke o zakazanim konferencijama prije i nakon što završe. Vaše podatke neće koristiti bilo koja druga tvrtka osim IGHI -a. Za uklanjanje s popisa za slanje e -pošte vaš PIN mora biti uklonjen iz sustava i više nećete moći koristiti uslugu.
    4. Ako vi ili vaši sudionici koristite mobilni telefon za pristup usluzi, možemo povremeno slati SMS poruke, te se poruke možete odjaviti tako da nas kontaktirate na adresu ili telefonski broj prikazan u odjeljku 13.
    5. Nitko ne smije oglašavati bilo koji telefonski broj ili PIN kôd za uslugu u ili na telefonskoj govornici bez našeg pristanka, a vi se morate pobrinuti da se to ne dogodi. Radnje koje možemo poduzeti ako se to dogodi objašnjene su u odjeljku 11.
    6. Morate pristupiti Usluzi pomoću telefonskih brojeva koji su vam izdani.
    7. Zakoni o privatnosti zahtijevaju da svi na snimljenom konferencijskom pozivu pristanu na snimanje. Imajte na umu da će svi koji uđu na konferenciju koja se snima čuti poruku u kojoj se navodi da se konferencija snima.
  2. Zlouporaba i zabranjena uporaba
    1. FreeConference.com nameće određena ograničenja na vašu upotrebu web stranice. Izjavljujete i jamčite da vi i vaši sudionici nećete:
      1. upućivati ​​uvredljive, nepristojne, prijeteće, smetajuće ili podvale;
      2. koristiti bilo koju uslugu na prijevaru ili u vezi s kaznenim djelom i morate poduzeti sve razumne mjere opreza kako biste se osigurali da se to ne dogodi;
      3. prekršiti ili pokušati prekršiti bilo koje sigurnosne značajke web stranice;
      4. pristupite sadržaju ili podacima koji vam nisu namijenjeni ili se prijavite na poslužitelj ili račun za koji niste ovlašteni;
      5. pokušati ispitati, skenirati ili testirati ranjivost web stranice, ili bilo kojeg povezanog sustava ili mreže ili prekršiti bilo koje mjere sigurnosti ili provjere autentičnosti bez odgovarajućeg ovlaštenja;
      6. ometati ili pokušavati ometati korištenje web stranice ili usluga od strane bilo kojeg drugog korisnika, hosta ili mreže, uključujući, bez ograničenja, slanjem virusa, preopterećenjem, „poplavama“, „neželjenom poštom“, „bombardiranjem pošte“ ili „ rušenje ”web stranice ili infrastrukture koja pruža usluge.
      7. postupati na način koji je u suprotnosti s bilo kojom Politikom prihvatljive uporabe koju s vremena na vrijeme postavi IGHI, a ta je politika dostupna na zahtjev.
    2. radnje koje možemo poduzeti ako zloupotrebljavate uslugu objašnjene su u odjeljku 11. Ako se protiv nas podnese zahtjev zbog zlouporabe usluge, a niste poduzeli sve razumne mjere opreza kako biste spriječili tu zlouporabu ili nas niste obavijestili o toj zlouporabi prvom razumnom prilikom morate nam nadoknaditi sve iznose koje smo dužni platiti i sve druge razumne troškove koje smo imali.
    3. Glasovni pozivi mogu se snimati, a snimka koristiti samo u svrhu istraživanja zlouporabe sustava.
    4. Svako kršenje ovog odjeljka može vas podvesti pod građansku i/ili kaznenu odgovornost, a FreeConference.com zadržava pravo suradnje s policijom u bilo kojoj istrazi bilo kakvog kršenja ovog ili bilo kojeg drugog odjeljka ovog Ugovora.
  3. Izjava o odricanju odgovornosti i ograničenje odgovornosti
    1. SLAŽETE SE DA SE VAŠA KORIŠTENJA WEB STRANICE I USLUGA NALAZI SAMO NA VAŠ RIZIK. NEĆETE DRŽATI FREECONFERENCE.COM ILI NJEGOVE DOZVOLAČE ILI DOBAVLJAČE, KADA JE PRIMJENJENO, ODGOVORNI ZA BILO KAKVU ŠTETU KOJU IMA DOSTUPAK ILI KORIŠTENJE WEB STRANICE, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA BILO KOJA ŠTETE. MJESNA STRANICA MOŽE SADRŽATI BREŠKE, GREŠKE, PROBLEME ILI DRUGA OGRANIČENJA.
    2. Ne preporučujemo korištenje Usluge ako rizik od nestanka ili gubitka veze nosi materijalni rizik. U skladu s tim, uslugu možete koristiti samo ako prihvatite da je sav takav rizik vaš i prema tome se morate osigurati.
    3. ODGOVORNOST FREECONFERENCE.COM I NJIHOVIH DOZVOLAČA I DOBAVLJAČA JE OGRANIČENA. U najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, ni u kojem slučaju FREECONFERENCE.COM ILI NJEGOVI DOZVOLAČI ILI DOBAVLJAČI NE BUDU ODGOVORNI ZA BILO KOJU POSEBNU, SLUČAJNU ILI POSLJEDIČNU ŠTETU (UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA IZGRADNJE U DOSTAVLJANJU PROSTO POSTOJANOST, OSTALO U POSTOJANJU LIFT -a, BROJ TRAJNOSTI, DOSTAVLJAJUĆI SE U POSTOJANJU, IZGRADNJA U DOSTOJNOSTI ISPUNITI BILO KOJU DUŽNOST, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČAVANJA DOBRE VJERE ILI RAZUMNE NEGE, NEMAĆNOSTI, ILI DRUGOG POVEZIVANJA, NEZAVISNO OD PREDVIĐANJA TIH OŠTEĆENJA ILI BILO KOJIH SAVJETA ILI OBAVIJESTI KOJI POSLOVUJETE SOCIJALNO I DRUGO VAŠA UPOTREBA WEB STRANICE ILI USLUGA. OVO OGRANIČENJE MORA SE ODNOSITI NEZAVISNO DA LI ŠTETE POSTOJE IZ KRŠENJA UGOVORA, POVREDE ILI BILO KOJE DRUGE PRAVNE TEORIJE ILI OBLIKA DJELOVANJA. SLAŽETE SE DA OVO OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI PREDSTAVLJA RAZUMNU RASPODJELU RIZIKA I TEMELJNI JE ELEMENT TEMELJA CIJENE IZMEĐU FREECONFERENCE.COM I VI. VEB STRANICA I USLUGE NE BI SE DOSTAVLJAO BEZ TAKVOG OGRANIČENJA.
    4. U mjeri u kojoj to dopušta zakon, odričemo se svake odgovornosti za korištenje Usluge, posebno:
      1. bilo kakva odgovornost koju imamo bilo koje vrste (uključujući bilo kakvu odgovornost zbog našeg nemara) ograničena je na iznos stvarnih troškova poziva koje ste nam platili za predmetni poziv.
      2. ne snosimo nikakvu odgovornost za bilo kakvo neovlašteno korištenje ili zlouporabu usluge od strane vas ili bilo koga drugog.
      3. nemamo odgovornost ni prema vama ni prema bilo kojem drugom sudioniku vašeg konferencijskog poziva za bilo koji gubitak koji se razumno ne može predvidjeti, kao ni za gubitak poslovanja, prihoda, dobiti ili uštede koji ste očekivali, izgubljeni trošak, financijski gubitak ili gubitak podataka ili oštećen.
      4. pitanja izvan naše razumne kontrole - ako ne možemo učiniti ono što smo obećali ovim Ugovorom zbog nečega izvan naše razumne kontrole, uključujući, ali se ne ograničavajući na to; grom, poplava ili iznimno teško vrijeme, požar ili eksplozija, građanski nered, ratne ili vojne operacije, nacionalna ili lokalna izvanredna situacija, sve što je učinila vlada ili drugo nadležno tijelo, ili industrijski sporovi bilo koje vrste (uključujući one u koje su uključeni naši zaposlenici) , nećemo biti odgovorni za ovo. Ako se takvi događaji nastave dulje od tri mjeseca, možemo raskinuti ovaj Ugovor obavještavajući vas.
      5. ne odgovaramo bilo ugovorom, deliktom (uključujući odgovornost za nemar) ili na bilo koji drugi način za radnje ili propuste drugih pružatelja telekomunikacijskih usluga ili za kvarove ili kvarove njihovih mreža i opreme.
    5. FREECONFERENCE.com VEB STRANICA I USLUGE DOSTAVLJU SE „KAKVI JESU“ I „KAKO SU DOSTUPNI“. U najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, FREECONFERENCE.COM, U IME SEBE I NJIHOVIH LICENCORA I IZDAVACA, IZRIČITO SE ODRIČE SVAKIH I SVIH JAMSTAVA, IZRIČITO ILI POVREMLJENO, BELO SADRŽNO, BESPLATNO ZA POSEBNU SVRHU ILI NEUVRŠENJE. NITI FREECONFERENCE.COM NI NJEGOVI LICENCORI ILI DOBAVITELJI JAMSTVA DA ĆE WEB STRANICA ILI USLUGE UGOVORITI VAŠIM ZAHTJEVIMA ILI DA RAD WEB STRANICE ILI USLUGA NEĆE PREKIDATI ILI BITI GREŠKE. NITI FREECONFERENCE.COM NITI LICENCORI ILI DOBAVLJAČI IMAJU BILO KAKVU ODGOVORNOST U VEZI SA VAŠOM UPOTREBOM WEB STRANICE ILI USLUGA. DODATNO, FREECONFERENCE.COM NITKO NIJE NAVRIŠTIO NIKOGA DA DAJU BILO KAKVE JAMSTVE U SVOJE IME, I NE TREBATE SE POGLAVLJATI NA TAKVU IZJAVU TREĆE STRANE.
    6. Da gore navedena odricanja, waivers i ograničenja ni na koji način ne NIKAKVA DRUGA Odricanje od jamstva ili bilo koja druga ograničenja odgovornosti na bilo koji drugi sporazum ili sporazumi između vas i FREECONFERENCE.COM ILI između vas i bilo koji od FREECONFERENCE.COM licenci i dobavljača. NEKE NADLEŽNOSTI MOŽDA NE DOZVOLJAVAJU ISKLJUČIVANJE ODREĐENIH JAMSTAVA NA IMPLIKACIJU ILI OGRANIČENJE ODREĐENE ŠTETE, PA SE NEKA OD GORNJIH ODRICANJA, ODRICANJA I OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI MOŽDA NE ODNOSE NA VAS. OSIM OGRANIČENIH ILI IZMJENJENIH MJERODAVNIM ZAKONOM, PREGLED ODRICANJA OD ODGOVORNOSTI, ODRICANJA I OGRANIČENJA PRIMJENJAVATI SE NA MAKSIMALNO DOZVOLJENO, čak i ako neki lijek ne uspije u svojoj bitnoj svrsi. LICENCORI I DOBAVLJAČI FREECONFERENCE.COM-a NAMJENJENI SU KORISNICIMA TREĆIH STRANA OVIH ODRICANJA OD ODGOVORNOSTI, ODRICANJA I OGRANIČENJA. NIKAKVI SAVJET ILI INFORMACIJA, BILO USMENE ILI PISMENE, KOJE STE DOBILI KROZ WEB STRANICU ILI NA DRUGI način NEĆE MIJENJATI ODRICANJA ILI OGRANIČENJA NAVEDENA U OVOM ODJELJKU.
    7. Svaki dio ovog Ugovora koji isključuje ili ograničava našu odgovornost djeluje odvojeno. Ako je bilo koji dio zabranjen ili nije učinkovit, ostali će se dijelovi i dalje primjenjivati.
  1. Odšteta od vas
    1. Slažete se braniti, obeštetiti i držati bezopasnim IGHI i njegove službenike, direktore, zaposlenike, agente, podružnice, predstavnike, podlicence, nasljednike, ustupnike i izvođače iz i protiv svih i svih potraživanja, radnji, zahtjeva, uzroka tužbi i drugih postupaka, uključujući, ali ne ograničavajući se na odvjetničke naknade i troškove, koji proizlaze iz ili se odnose na: (i) vaše kršenje ovog Ugovora, uključujući bez ograničenja bilo kakvo predstavljanje ili jamstvo sadržano u ovom Ugovoru; ili (ii) vaš pristup ili korištenje web stranice ili usluga.
  2. Raskid Ugovora, Prestanak usluge i Suspenzija PIN koda
    1. BEZ OGRANIČAVANJA DRUGIH ODREDBA OVOG UGOVORA, FREECONFERENCE.COM PRIDRŽAVA PRAVO NA, U FREECONFERENCE.COM, SAMO DISKRENCIJU I BEZ OBAVIJESTI ILI ODGOVORNOSTI, ODBIJAJTE KORIŠĆENJE VEB STRANICE ILI USLUGE SAMO ILI SAMO ZA DRUGE USLUGE, ILI SAMO ZA SAMO USLUGE, ILI SAMO ZA SAMO USLUGE, ILI SAMO ZA MEDIJE USLUGE KORIŠTENJA SAMO OSOBLJENE USLUGE UGOVORA BEZ OGRANIČENJA ZA BILO KOJE POVREDE ILI SUMNJAVANJE KRŠENJA BILO KAKVOG ZASTUPANJA, JAMSTVA ILI ZAJEDNICE KOJA SE SADRŽI U OVOM UGOVORU, ILI MJERODAVNOM ZAKONU ILI PROPISU.
    2. PIN kod možemo suspendirati:
      1. odmah, ako bitno kršite ovaj Ugovor i/ili vjerujemo da se Usluga koristi na način zabranjen Odjeljkom 8. To se odnosi čak i ako ne znate da se pozivi upućuju ili se Usluga koristi u takvim slučajevima daleko. Obavijestit ćemo vas o takvoj obustavi ili raskidu što je prije moguće i objasniti zašto smo poduzeli ovu radnju;
      2. po razumnoj obavijesti ako prekršite ovaj Ugovor i ne uspijete otkloniti povredu u razumnom roku nakon što ste to zatražili.
    3. Ako suspendiramo PIN kôd, on se neće vratiti sve dok nam ne potvrdite da ćete uslugu koristiti samo u skladu s ovim Ugovorom.
    4. Ovaj Ugovor će se automatski raskinuti u slučaju da prekršite bilo koje od odredbi ovog Ugovora, jamstava ili obaveza. Takav prestanak bit će automatski i neće zahtijevati nikakve radnje od strane FreeConference.com.
    5. Ovaj Ugovor možete raskinuti u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga ili bez ikakvog razloga, slanjem obavijesti FreeConference.com o svojoj namjeri da to učinite putem obavijesti putem e -pošte na support@freeconference.com.
    6. Svakim raskidom ovog Ugovora automatski se ukidaju sva prava i obveze koje time nastaju, uključujući, bez ograničenja, vaše pravo na korištenje web stranice i usluga, osim u odjeljcima 7, 8, 9, 10, 15, 17 (pristanak za primanje e -pošte, zastupanje i jamstvo, odricanja od odgovornosti/ograničenja odgovornosti, obeštećenja, intelektualnog vlasništva, nadležnosti) i 16 (opće odredbe) preživjet će svaki prestanak, osim što sve obveze plaćanja koje imate u vezi s vašim korištenjem usluga prema odjeljku 6 ostaju nepodmirene i dospjele i plative od tebe.
  3. Izmjene i dopune
    1. Internet i bežična tehnologija te važeći zakoni, pravila i propisi često se mijenjaju. PREMA tome, FREECONFERENCE.COM PRIDRŽAVA PRAVO NA IZMJENU OVOG UGOVORA I POLITIKE O PRIVATNOSTI U BILO KOJE VRIJEME. OBAVIJEST O SVAKOJ TAKOJ PROMJENI DOSTAVIT ĆE SE OBJAVOM NOVE VERZIJE ILI OBAVIJESTI O PROMJENI NA WEB STRANICI. VAŠA JE ODGOVORNOST PERIODIČNO PREGLEDATI OVAJ UGOVOR I POLITIKU PRIVATNOSTI. AKO BILO KAD U VRIJEME NALAZITE OVO NEPRIHVATLJIVO, MORATE ODMAH napustiti web stranicu i suzdržati se od korištenja usluga. Uvjete ovog Ugovora možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. O svakoj promjeni ovih uvjeta obavijestit ćemo vas što je razumnije moguće.
    2. Ne možete prenijeti ili pokušati prenijeti ovaj ugovor ili bilo koji njegov dio ni na koga drugog.
    3. U bilo kojem trenutku možete otkazati ugovor tako što ćete nam poslati poruku na adresu u odjeljku 13, no takvo će otkazivanje biti neučinkovito u onoj mjeri u kojoj nastavite koristiti Uslugu.
    4. Ako ne koristite Uslugu najmanje 6 mjeseci, zadržavamo pravo ukloniti PIN koji vam je dodijeljen iz sustava.
  4. obavijest
    1. Svaka obavijest prema ovom ugovoru mora se dostaviti ili poslati faksom ili unaprijed plaćenom poštom ili e-poštom na sljedeći način:
      1. nama na Iotum Global Holdings Inc., Global Headquarters, 431 N. Brand Blvd, Suite 200, Glendale, California, USA, 91203, ili na bilo koju drugu adresu koju vam damo.
      2. nama putem faksa poslano na +01 (818) 553 -1427.
      3. nama putem e -pošte poslane na support@freeconference.com.
      4. na adresu pošte ili e-pošte koju ste nam dali tijekom procesa registracije.
  1. Prava trećih strana
    1. Osoba koja nije strana u ovom ugovoru nema pravo prema Zakonu o ugovorima (prava trećih strana) iz 1999. (UK) provoditi bilo koje odredbe ovog ugovora, ali to ne utječe na bilo koje pravo ili pravni lijek treće strane koji postoji ili je dostupan osim tog zakona.
    2. Web stranica može biti povezana s web stranicama kojima upravljaju treće strane ("web stranice trećih strana"). FreeConference.com nema kontrolu nad web stranicama trećih strana, od kojih svaka može biti uređena vlastitim uvjetima pružanja usluge i politikom privatnosti. FREECONFERENCE.COM NIJE PREGLEDAO, I NE MOŽE PREGLEDATI ILI KONTROLIRATI, SVI MATERIJAL, ROBA I USLUGE DOSTUPNI NA ILI PREKO MJESTA TREĆIH LICA. Skladno tome, FREECONFERENCE.COM NE ZASTUPA, GARANCIJU ILI ODOBRAVA NIKAKVU STRANICU TREĆIH STRANA, NITI TOČNOST, SADRŽAJ, FITNES, ZAKONITOST ILI KVALITETU BILO KOJIH INFORMACIJA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA, MATERIJALA FREECONFERENCE.COM SE ODRIČE ODGOVORNOSTI, I OVIM SE SLAŽETE PREUZIMATI SVU ODGOVORNOST I ODGOVORNOST ZA BILO KOJE ŠTETE ILI DRUGE ŠTETE, BILO VAMA ILI TREĆIM STRANAMA, REZULTIRAJUĆI VAŠOM UPOTREBOM TREĆIH STRANICA.
    3. Osim stranaka i u mjeri u kojoj je navedeno u Odjeljku 10, te davatelja licence i dobavljača FreeConference.com-a, kao i u mjeri izričito navedene u Odjeljku 9, nema korisnika trećih strana u ovom Ugovoru.
  2. Intelektualno vlasništvo
    1. Web stranica, sav sadržaj i materijali koji se nalaze na web stranici i infrastruktura besplatnih konferencija koja pruža usluge, uključujući, bez ograničenja, naziv FreeConference.com i sve logotipe, dizajne, tekst, grafike i druge datoteke te odabir, raspored i organizaciju od toga, intelektualno su vlasništvo FreeConference.com ili njegovih davatelja licence. Osim ako nije izričito navedeno, ni vaša upotreba web stranice i usluga, niti vaš pristup ovom ugovoru ne daju vam nikakva prava, vlasništvo ili interes za ili na bilo koji takav sadržaj ili materijale. Besplatna konferencija i logo FreeConference.com zaštitni su znakovi, zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi tvrtke IGHI. Web stranica je zaštićena autorskim pravom © 2015. do danas, IGHI. SVA PRAVA SU ZADRŽANA.
    2. Ako imate dokaze, znate ili imate dobru vjeru da su povrijeđena vaša autorska prava ili autorska prava treće strane i želite da FreeConference.com izbriše, uredi ili onemogući dotični materijal, morate dostaviti FreeConference .com sa svim sljedećim podacima: (a) fizički ili elektronički potpis osobe ovlaštene za djelovanje u ime vlasnika isključivog prava koje je navodno povrijeđeno; (b) identifikaciju djela zaštićenog autorskim pravima za koje se tvrdi da su povrijeđena, ili, ako je više djela zaštićenih autorskim pravima obuhvaćeno jednom obaviješću, reprezentativan popis takvih djela; (c) identifikaciju materijala za koji se tvrdi da je povrijeđen ili da je predmet kršenja autorskih prava i koji treba ukloniti ili pristup kojem treba onemogućiti, te podatke razumno dovoljne da FreeConference.com omogući lociranje materijala; (d) informacije koje su razumno dovoljne da dozvole FreeConference.com da vas kontaktira, kao što su adresa, telefonski broj i, ako su dostupne, adresa elektroničke pošte na koju vas možemo kontaktirati; (e) izjavu da imate dobru vjeru da korištenje materijala na način na koji se žali nije odobreno od strane vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona; i (f) izjavu da su podaci u obavijesti točni i pod kaznom krivokletstva, da ste ovlašteni djelovati u ime vlasnika isključivog prava koje je navodno povrijeđeno.
  3. Opće odredbe
    1. Cijeli dogovor; Tumačenje. Ovaj Ugovor predstavlja cjelokupni ugovor između FreeConference.com i Vas u vezi s vašim korištenjem web stranice i usluga. Jezik u ovom Ugovoru tumačit će se u skladu sa njegovim poštenim značenjem, a ne strogo za ili protiv strane.
    2. Razdvojivost; Odricanje. Ako se bilo koji dio ovog Ugovora smatra nevažećim ili neprovedivim, taj će se dio tumačiti kao odraz izvorne namjere strana, a preostali dijelovi ostat će na snazi ​​i na snazi. Odricanje bilo koje strane od bilo kojeg uvjeta ili uvjeta ovog Ugovora ili bilo kakvo njegovo kršenje, ni u jednom slučaju, neće se odreći takvog uvjeta ili bilo kojeg kasnijeg kršenja.
    3. Raspored. Ovaj Ugovor i sva vaša prava i obveze temeljem njega nećete dodijeliti niti prenijeti bez prethodnog pisanog pristanka FreeConference.com. Bez obzira na gore navedeno, ovaj će Ugovor biti obvezujući i bit će u korist stranaka, njihovih nasljednika i dopuštenih ustupitelja.
    4. Odnos. Vi i FreeConference.com neovisne ste strane i ovim Ugovorom nije predviđena niti stvorena nikakva agencija, partnerstvo, zajedničko ulaganje ili odnos zaposlenik-poslodavac.
  4. Primjenjivo pravo
    1. Ovaj ugovor uređen je zakonima države Kalifornije u Sjedinjenim Američkim Državama bez obzira na njegova sukobna načela. Ovaj Ugovor, uključujući bez ograničenja njegovu izgradnju i provedbu, tretirat će se kao da je izvršen i izveden u Los Angelesu u Kaliforniji.
    2. PRAVILNO MJESTO ZA BILO KOJU SUDSKU DJELOVNOST IZVAN ILI U VEZI S OVIM UGOVOROM ILI VEB STRANICOM ĆE BITI DRŽAVNI I SAVEZNI SUDOVI U LOS ANGELESU, KALIFORNIJA, SAD. OVE STRANE OVIM STIPULIRAJU, I SLAŽU SE ODUSTATI OD SVAKOG PRIPREMA, OSOBNOJ PRAVOSUĆNOSTI I MJESTU TAKVIH SUDOVA, I DALJE IZRIČITO PODANJU EKSTERITORIJALNIM SLUŽBAMA PROCESA.
    3. BILO KOJI UZROK DJELOVANJA KOJI STE IZVAŠALI IZ OVOG UGOVORA ILI SE ODNOSI NA njega, ILI WEB STRANICU MORAJU BITI INSTITUCIRANI U JEDNOJ (1) GODINI NAKON KOJA JE POVEĆALA ILI BITI ZAUVIJEK ODREKANA I ZABRANJENA.
križ